Jump to content

MTi

Jäsen
 • Content Count

  447
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

187 Excellent

About MTi

 • Birthday 07/22/1977

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen5740
 • Nearest place
  Oulu

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ei se mitää kolaroitu ole, siinä hihnapyörässä on kaks kehää joiden välissä on kumi vaimentamaan värinöitä. Tuo kumi kun ajan myötä on ratkennu nii ulompi kehä alkaa tietysti lieputtaan siinä päällä. Tällä yhellä Tojotan mekaanikolla oli Avensiksesta lentäny helevettiin koko ulompi kehä, mutta remmi oli silti jääny pyörimään jumalattoman vinkumisen kera siihen kumin päälle.
 2. Sitä mällimallista revittyä konetta epäili tuo tuttavakin, siitä ei tosiaankaa mitää tietoa onko tuo pata joskus vaihdettu. Itellä ensikosketus koko autoon oli eilen, nii vaikee sen koommin kommentoida asiaa, kun en hulluna sitte loppujen lopuksi jaksanu tuota kaivella.
 3. "Simulaattori" tinattu ja vikakoodit nollattu. Oli useampiakin koodeja, jotka ei kaverin halpis OBD lukijalla tullu ilmi - tai ei osannu näyttää ns. käyneitä koodeja. Techstreamilla tsekkasin ja nollasin. Oli mm. kuskinpuolen takanavan ABS anturin vikakoodi, sitte siitä johtuen nopeusanturin vikakoodi ja sitte löyty vielä kampiakselin tunnistimen vikakoodikin. Plus sitten tämä P0420, joka nyt toivottavasti jäis sitte pois. Ei ainakaa koeajolenkillä syttyny, pihaan tullessa aloin sitten kaverilta kysymään, että onko huomannu että laturin hihna vikisee...? Kaverin anopin auto, sano että vas
 4. Tänään pääsee kokeilemaan tollasee E12 koppaseen Corollaan (3ZZ-FE), että loppuuko vikakoodin antaminen, kun tinailee vastaavan paketin siihen kuin mitä itsellä on Avensiksessa.
 5. Enpä tuota saanu koodattua Celicaankaan uutta Kiinan avainta, auto menee kyllä ohjelmointitilaan, mutta kun avaimesta pitää painaa nappeja, niin mitään ei tapahdu. Sitä en oo vielä kokeillu, että tyhjentäs koko muistin ensin ja kokeilis sitte koodata uudelleen. Tossa Celicassa on vissiin 4 tai 5 avainta mahdollista koodata jonka jälkeen ohjelmointimuisti tulee täyteen, eikä uusia avaimia voi lisätä järjestelmään.
 6. MTi

  Jäähdytin

  eBaysta noin viidestäkympistä ylöspäin, vain taivas rajana. Helpottaa jos katsot esimerkiks auton runkonumerolla vaikka japan-parts.eu osotteesta syylärin OE numeron (eli se Toyotan oma osanumero) ja pistät sen hakuun eBayssa. Esim. https://www.ebay.de/itm/363264231305?fits=Model%3ACorolla&epid=1807883220&hash=item54943c4789:g:xcQAAOSw7ONgBsuF Tarvii kattoo vaan että on mitat ja letkujen paikat suurinpiirtein samat.
 7. MTi

  Yariksen vakkari

  https://www.proteam.ee/en/c/cruise-controls Halvempia vaihtoehtoja. Sähkönen kaasuläppähän tuossa tieten on, niin esim AP900 setti vois olla aika muikee. Ja on pirun hyvä palvelu tuossa puljussa ainakin oman kokemuksen perusteella.
 8. https://satnavstore.com/ Tuolta saa karttapäivityksiä vähän edullisemmin tiskin hintoihin verrattuna.
 9. Amisvalohan siellä syttyy, kun tankissa on 8-9 litraa bensaa. Itellä ajotietokone näyttäny nollaa varmaan 50 kilsaa joskus, se oli tosin aika tiukka tankkaus, ku 57 litraa valuttelin, vetoisuus kun on 60...
 10. OK. Siltähän tuo vaikuttas kun hetken tutkin ihan mielenkiinnosta asiaa, että ainakin eri runkopuslat on Euro ja Japsiversioissa osanumeron perusteella. Eli todennäkösesti silloin on myös se akseli erilainen. On kyllä taas niin vammasesti tehty, että ei mitään järkee jos näin on asiat. Sama p*ska nii on pitäny eri pakettiin tukkia... T-Sportissa pitäs olla sama taka-akseli, nimittäin pyöränlaakerit on ainaki samat - erona vaan se että litrasessa on ne rumpujarrut ku tuossa Sportissahan ne on levyllä.
 11. Kokeileppa huvikses vielä hakea ite niillä auton tiedoilla japan-parts.eu:sta se akselin koodi, sieltä saa paljo muutaki tietoa autosta. Näet varmaksi sen valmistusmaankin, minä kun epäilen vahvasti että ei ole JT alkuinen se sun runkonumero... Eli vaikka Bilteman sivuilta ensin rekisteritunnuksella kaivat valmistenumeron / alustanumeron (VIN) ja sen liität tuonne japan-partsin sivuille. https://www.japan-parts.eu/toyota
 12. Ei ilmeisesti saa edes Techstreamilla tuota pois. Joku oli jossain repässy ilmeisesti virtalukolta tai sen läheisyydestä jonku piuhan irti, mutta siinä samalla oli vissiin pimentyny myös turvavyön ja valojen summeri samalla - jos nyt en ihan väärin asiaa ymmärtäny.
 13. Toyodiyn Cross Reference listauksen mukaan: 42110-0D150 https://www.toyodiy.com/parts/xref?s=42110-0D150&mE=on&mJ=on 42110-52332 (tunnistaa ainoastaan euroopasta 2 mallia) https://www.toyodiy.com/parts/xref?s=42110-52332&mE=on&mJ=on
 14. Vika löyty! Aikansa kun kaivaa ja yrittää miettiä, niin löytyhän se ratkasu ongelmaan. Eli nuissa tuninkiumpioissa on tietysti metallirunko siellä sisällä, mutta pitkät on tavallaan jätetty kellumaan pois siitä rungosta - lyhkästen maa kun kulkee sen kautta. Pitkille on tuossa Selikassa oma maansa joka kulkee siellä piuhassa. Tässä tuli sitten ristiriita, joka aiheutti sen oireilun. Eli tuossa on irti se lampun kanta ja se kilkkare joka otti sinne runkoon kiinni... Ja tuossa näkyy se paikka josta se kontakti synty, tässä on jo väännetty tuo länkkäre pois.
 15. Ohjaus on plussalla. Siinä on sulakkeet puolikkaille ja pitkille omansa (ja molemmin puolin jopa). Kaikki on katottu moneen kertaan ja vaihdettukin, kun pari kertaa poltti tuossa kokeilujen aikana. Napaisuudet oon käyny yleismittarilla läpi, kaikki on niinku pitääkin. Eikä tuossa mitään epäselvää pitäs olla, kun polttimoille on erikseen nuo johdot vain kaksnapaisia molemmat. Mutta pitää tutkia asiaa, enkelsmannifoorumeillaki on ollu jotai valohässäkkää kans, jospa se tästä selviää kun aikansa kaivaa... Varalta tilasin testatun vastaavan orkkis releen (90987-02016) Liettuasta, kun kym
×
×
 • Create New...