Jump to content

MTi

Jäsen
 • Content Count

  280
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

113 Excellent

About MTi

 • Birthday 07/22/1977

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen5740
 • Nearest place
  Oulu

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ihmeen pitkään menny, jos ei koskaan oo aiemmin vaihdettu. Itellä posahtanu (tai ollu melko lailla valmiita tapauksia) tähän mennessä jokaisesta yli 220 000 ajetusta omasta Tojotasta vesipumppu melko lailla tuossa 220-230tkm kohdalla. Latureita ei oo vielä menny (kop kop), yks startti kylläkin nykysestä Avensiksesta korkkas 195 000km kohdalla totaalisesti. Ennakoiva huolto ei oo pahasta. Varsinkaan jos sattuu olemaan pahapäinen emäntä. Tai eipäs valehdella vielä. Ekassa Carina 2:ssa meni laturista hiilet jossain 300 000km kohdalla, itse laturia en uusinu, pelkästään sen hiilipak
 2. Kyllä se kakkoslambdassa on. Ehkä se vaan nyt tuntuu tuolle, kun talvikelit ja joitakin kylmäkäynnistyksiäkin joukossa. Tosin muistelisin, että viime talvena parhaimmillaan oli jotain pikkusen reilu 7 litraa tässä seka-ajossa, nyt on ollu kaheksan ja yheksän välissä melkein koko ajan.
 3. Tuo vastus/konkkapaketti on ainaki toistaseks itellä pitäny valon pois, tosin tuntuu että kulutus on kasvanu? Voiko olla mahdollista?
 4. Melko suurella todennäkösyydellä siinä polkimessa on se potikkavika. Nuita on tullu vastaan pari kappaletta aiemmin, veli on joutunu tutkimaan asiaa elektroniikkakorjaajan näkökulmasta.
 5. Tuli vaan tuossa ne kauhukuvat taas mieleen, kun entinen T22 Avensis kävi tuulilasinvaihdossa ja siitä useempi viikko eteenpäin mentyä vesisateiden jälkeen ajoin auton pesulaan ja vaimo alko ihmettelemään että miksi kojelaudalle tippuu vettä jostakin. Lopputulema oli että lasiliike oli töpänny jotenki primerin laiton kanssa ja liima ei ollu tarttunu kunnolla - toisin sanoen rasvaseen ja paskaseen pintaan oli vedetty kiinni. Tämä aiheutti sitten sen että sateiden aikana ja tuolla pesussakin vielä oli päässy uittamaan vettä A-pilaria pitkin vänkärin jalkotilaan ja sitä sitte siellä riitti.
 6. Jos tuo vesivuoto on vähänkää pidempään ollu niin varaudu siihen että siellä on lattiamaton ja pohjan välissä jokunen litra sitte kuivatettavaa...
 7. Vikakoodien luku ja nollaus nyt ensimmäisenä kannattas varmaan tehdä, että pystyy paikantamaan mikä bägi sekoilee. Yleensä tuo vilkkuminenhan viittaa siihen että järjestelmässä on joku hämminki ja se on kytketty pois päältä. Perus OBD lukijalla ei saa noita Airbagin koodeja ulos, vaatii Techstreamin - tai ainaki omalla kohdalla on ollu joka kerta näin.
 8. No jo on tapaus. Mutta tosiaanki hyvä homma jos tuo oli syynä ja kone jälleen pelaa niinku pitää.
 9. Kaasuläppäkotelo irti, sitten sen alapuolelta ruuvaat sen tyhjäkäyntimoottorin veks ja putsaat kunnolla. Itellä temppuili 1.5 T-Sport Yariksessa, oli kohtuu paskanen se tyhjäkäyntimoottorikotelon sisusta. Samalla putsaa kaasuläppäkotelon kunnolla. Bräkleeniä vaan kunnolla ja paineilmaa perään. Yks vaihtoehto tietty sitte että siellä on kaasuläpän asentotunnistimessa jotai vikaa tai sille menevissä johdoissa ongelmaa. Ei varmuutta, kun ei tuota tarvinnu rassata itellä. Kaks vesikiertoletkua tulee siihen koteloon (tai Yariksessa tuli ainaki), tulppaa ne siinä vaiheessa kun irrotat.
 10. T22 Anjovis itellä takkusi aikonaan aika pahasti ennen kytkinremonttia ja lootan öljyjen vaihtoo. Parani kuitenkin tuon homman jälkeen, mutta kylmänä kakisteli siltikin kolmoselle vaihdettaessa. Nykynen Avensis ei läheskään niin paha, mutta oikein kylmänä ei passaa kiireellä repiä pykälää sisään, Yaris pitää ajaa lämpöseks kans ennenku uskaltaa ajaa "kunnolla" kiihdytyksissä kolmoselle vaihdettaessa. Ja öljyt on vaihdettu, sekä tohon nykyseen Avensikseen myös kytkinremontti on tehty. Kilometrejä mittarissa Yariksessa 186 000 ja tossa T25:ssä 252 000. T22:ssa oli muistaakeni jotai 150
 11. No tuollahan tuo oli maton alla heti kun vähän reunaa raotti. Tuommonen paketti sinne tuli, jospa tää oikeesti toimis nyt eikä se vikavalo enää häirihtis... Jos joku tuota keltasta johtokääröö ihmettelee, niin se on tuon jälkiasennetun vakionopeussäätimen joku "häiriönpoistopiuha" tjsp. Ei saanu katkasta, niin tumppasin tuonne konsolin sisälle käärolle.
 12. Jees. Sinne suunnille tuota yritin paikantaakin, mutta ei siitä pienestä raosta nähny sinne niin perille. Pitääpä kokeilla nykiä tuota mattoo pois edestä.
 13. No nii. Sytytti jälleen Avensiksessa tuon vikavalon ja sama koodi kyseessä. Tekaisin valmiin paketin noista konkasta ja vastuksesta ja aloin tutkimaan että mihinkäs ne saisi auton sisällä tinailtua siihen johtosarjaan. En vaan nyt millään ilveellä löytäny sitä läpivientiä, joka menee lambdalle. Onko mitään hajua mistä sen nyt löytää ja kuinka paljon pitää keskikonsolia purkaa että siihen oikeaan johtonippuun pääsis käsiksi? Vaihdekepin ympärysmuovin käytin irti ja koitin sieltä taskulampun avulla hakee tuota nippua vaan eihän sitä sieltä näkyny... Pienikin vinkki helpottas, ettei turhaan
 14. On siellä vänkärinpuolella jonku sortin läpivienti. Itellä 20 neliön virtakaapeli teki melko tiukkaa kun myös sisäpistoke lämppärille tulee samasta rööristä. Mut ohuemmmat johdot menee kyllä, pukkaa rautalangan eka läpi ja vetää sillä sitte. En tiedä kuinka paljo dieselissä on tavaraa siinä edessä mutta omassa se kyllä oli kohtuu näkösällä siellä tulipellissä.
 15. Miten mittasit tuon virrantulon? Oliko mittari kiinni silloin kun säädit sitä korkeutta sieltä kytkimestä? Ja ootko kokeillu toimiiko se itse korkeussäätö manuaalisesti meisselillä pyörittelemällä. Sehän saattaa olla jumissa koko höskä niin ettei pääse liikkumaan.
×
×
 • Create New...