Jump to content

MTi

Jäsen
 • Content Count

  107
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

31 Excellent

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen5740
 • Nearest place
  Oulu

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ylimääräisenä varastossa kolmoskoppasen Yariksen hattuhylly ja kontinpohjalevy. Erittäin siistikuntoiset. Sekä lisäksi Corolla Versoon sopiva kontin verho, virheetön, käytännössä katsoen uusi. http://japan-parts.eu/toyota/eu/2006/corolla-verso/aur10l-grfeyw/2_157230_026_260W/body/6404_deck-board-deck-trim-cover#64910J Tuolta osanumero 64910-0F010-B0 Jos tarvetta, niin tarjoa rohkeasti! Kulkeutuu tarvittaessa jollakin konstilla ympäri Suomea, kun rahtikuluista vaan sovitaan. 0405922485 / Marko markotie@hotmail.com
 2. Yltää sinne sitä rasvaa laittaa jos ei mies oo rakenteeltaan rautakanki. Ja jos ahistaa tavara edessä, nii nykäsee polviturvatyynyn pois, sillä saa huomattavasti tilaa että näkee mitä tekee, mutta edelleenkin pitää taittua enemmän ku lyijykynä katkeematta. Neljästä kohtaa kiinni se tyyny/verhoilu, on v-mäisissä paikoissa parit mutterit mutta kyllä ne siellä on kun löytyy hermoja edes vähän enemmän ku meikäläiseltä, kun ekaa kertaa tuota pakettia irrotin... Itellä siis emäntä ajaa enimmäkseen tuolla Avensiksella ja valitteli tosta narinasta, en uskonu ennenku ite kävin kokeilemassa. Mutta autto se tuo läpiviennin rasvaus sen verran että ei oo taas hetkeen narissu. Ei auto eikä muija.
 3. Ootko kattonu onko edes Toyotan/Denson puolat siinä? Ettei oo jotai höhhää tarvikepaskaa joita saa viidelläkympillä sen neljä kappaletta? Outoohan tuo toki on että kaikki neljä olis muussina, mutta ei kai se varmaan täysin mahdotontakaan ole. Jos nuo puolat on ehjiä, niin eikai siinä muuta vaihtoehtoa enää jää kuin että ECU sekoilee? Ja niinkuin todettua, niin itsellä tuossa Yariksessa eka puola meni sillä tavalla, että teki käyntikatkoksen ja sytytti vikavalon -> nollasin vikakoodin ja ajoin varmaan 2500-3000 kilsaa, sen jälkeen teki uudestaan saman oireen -> vikakoodin nollaus ja pääsin ehkä 500 kilsaa. Tuon jälkeeen rötäsi pari kertaa ja alko käymään lopullisesti kolmella pytyllä (kylmänä kävi OK) ja se puola oli kaput. Tai voisko nokka-akselin asentotunnistin olla seonnu tai joku piuha jostaki irti/löysällä, kun kerran noiden kumien vaihdon jälkeen on alkanu sekoileen. Ajotus katottu?
 4. Olisko niin että puolat on vetäny viimesen herneen nenään? Itellä Yaris on sytytelly tuota P0320 koodia satunnaisesti - viimeksi nyt sunnuntaina kun sain auton kasaan ja kahteen viikkoon ei ollu ajettu. Puolavikana itsellä menny, yhden oon jo vaihtanu tuossa pari vuotta sitten. Nyttenkin on uus puola odottamassa hanskalokerossa, jos sattuu alkaa rötäämään kolmella pytyllä kesken kaiken niin saa vaihtaa sitten sen lopullisesti korkanneen pois. Sen mitä on tuota vikaa tehny, niin lämpimänä se on sen ilmi tuonu ja nimenomaan matalilla kierroksilla ajettaessa tai tyhjäkäynnille päästettäessä. Jos joudut koko setin noita vaihtamaan, niin älä laita muuta kuin alkuperäislaatusta tavaraa tilalle. Varma en ole, mutta olettaisin että Denson puolat on tuossakin? Motonet määrittelee hinnaks näköjään noin 75 euroo ketale, itellä maksaa tuohon Yarikseen satasen kappale - tai ainaki viimeks makso kun ostin ihan Suomen maalta.
 5. DPF:n poltto varmaan jos satunnaisesti pöläyttää ja reilusti. Tänään edellä ajo yks RAV, ohitti edellä menevän auton polkasemalla reilusti ja ei ollu kyllä siinä enää DPF kyseessä kun tienoon täytti sininen pilvi ja haisi jumalauta niinku astiassa olis raakaöljyä poltettu.
 6. Ei käyny selväks, että onko kokeiltu sitä pitkää painallusta? Joku 3-5 sekuntia kun pitää sitä nappia pohjassa, niin tulee se "viivavalikko" ja sitten vaan näpyttelee sitä nappia niin kauan että on sopiva kirkkaus. T25 Avensiksessa pelaa ainaki tuolla tavalla. Toki jos ohjekirja neuvoo sen tuolla kolmen näpytyksen tekniikalla tehtäväksi, eikä se pelaa, niin sittehä on onkelma jossai muualla.
 7. MTi

  Corollan Airbag-valo

  Omassa Yariksessa sytyttää kans tuota airbagin valoa silloin tällöin, vika paikannettu kans tuohon vänkärin penkkiin. Valo sammuu tosin heti kun sammuttaa auton ja käynnistää uudelleen. Tekee tätä lähinnä silloin kun pirssillä ei oo ajettu muutamaan päivään ja varsinkin jos ulkona lämpötilat ja kosteus heittelee. Pari kertaa menneenä talvena tuo sytty, mut en sen enempiä oo sitte siitä ressiä repiny. 4 vuotta sitten kun ostin tuon, niin silloin käytin liikkeen takuuseen tarkastuksessa (käyttivät koko penkin irti), mutta mitään fyysistä syytä ei ongelmalle silloin löytyny.
 8. MTi

  T22 Avensis ohjaus

  Rattiakselissa on liitos siellä jalkotilassa. Boori pääsee kuivumaan, tuntuu semmosena napsauksena ratissa kääntäessä. Tarvii sen liitoksen kunnolla paksulla vaseliinilla rasvata niin loppuu se napsutus. Pitää vähän purkaa, että saa sen liitoksen näkyviin ja toki irtikin, mutta sen jälkeen helpottaa. Itellä aikonaan omassa T22:ssa sama oire. Eli tarkottaa sitä, että joudut purkamaan rattiakselin kiinnityksen yläpäästä sieltä ratin läheltä irti kokonaan että saat sen vedettyä pois sieltä boorista, sen jälkeen sinne kuppiin rasvaa ja akseli takas paikolleen - ota kaveri mukaan, yksin kohtuullisen helvetillinen homma tehdä tuo kun joutuu rattia ja sitä yläpäätä pitämään ylhäällä.
 9. Oliko suoraan tuohon Avensikseen tarkotetut ohjeet? Jos oli, niin pystytkö mitenkään lähettämään sähköisenä niitä? Itellä merkkikohtaista ohjetta ei mukana tullu, ainoastaan yleismallin ohje. Voin toki kysyä vielä myyjäliikkeestä olisko saatavilla tarkempia ohjeistuksia, lähinnä nuo johtojen värikoodit nyt pitäs saada satavarmasti oikein - joku lista mulla on jo, mutta aina parempi jos olis varmistus vielä. Sen verran pitää kysyä, että laitoitko servoyksikön moottoritilaan vai kaasupolkimen lähelle sisälle? Itse koitin katsella että olisko siellä jalkopuolella edes tilaa, mutta ei oikein tahtonu saada mitään järkevää paikkaa sille mötykälle. Tarkemmin kun nyt luin ajatuksen kans, niin onko se Avensis sullakin sähkösellä kaasulla? Itellä kun on se viiskytäluvulla valmistettu vaijerivetonen...
 10. Sachsin Supertouringit oli entisessä T22:ssa Eibachin jousien kans. Hyvät oli nuokin "perus"iskareiksi. TRW:hän on aika lailla yleismalli, menee kai ne nekin. Yarikseen laitoin Vogtlandin alustan, tuli iskarit ja jouset, takaiskarit piti vaihtaa alle 5000 kilsan jälkeen kun alkoivat kolisemaan ihan pöhlönä. Olis menneet takuuseen, mutta en jaksanu Saksaan asti lähetellä takaisin, pistin tuommoset Supertouringit tilalle ja on kai nuo nyt kestäny jo useemman kymppitonnin ilman oireiluita.
 11. Erikoista että ei FSD ja Eibach ollu mieluinen? Ite oon kyllä tykänny ku hullu puurosta tuossa omassa. Eibach on nimenomaan pintapehmeä, mutta ääritilanteissa riittävän jämäkkä verrattuna vakiojousiin. Kulmien säädön jälkeen aivan taivaallinen ajettava siihen nähden mitä vakioalustalla oli. Toki on eroa jos on diisseli, keula kun on painavampi tuossa kuin bensassa. Mutta niinhän sitä sanotaan, että yksi tykkää äidistä, toinen tyttärestä... Vakkariin mitä tulee, niin autoviihde.com myy noin 400 euroon jälkiasenteista Gold Cruisea jossa viiksisäädin kolmella muistipaikalla. Vaarallinen yhdistelmä tiedossa itsellä, kun loppuu se viimeinenkin keskittyminen ajamiseen kun vääntää tuon vakkarin paikolleen. Nytkin muutamia kertoja ollu vaarassa nukahtaa rattiin pidemmällä matkalla...
 12. MTi

  Avensis T25 P0141

  Denson anturi se mahtanee olla minkä ne marmoriltakin työntää kolminkertasella hinnalla vaan tosin. Ainut oikea mikä yleensäkään toimii, jos entinen on Denso, niin uusi ehdottomasti myös.
 13. Kyllähän pitää ihme aine olla jos siitä tilasta enää männänrenkaita parantaa missä ne itsellä oli... Mekaanisesti kuoleutuneet, ei juuri minkäänlaista ponnetta ollu jäljellä ja öljyrenkaat oli täysin jumissa, ei ne liottamalla olis irronnu kun piti meisselillä raapia irti nekin. Eikä ollut ainut syy nekään, venttiilivarren kumit siellä vuotaa varmasti. Remontin jälkeen on nyt reilu 4000 kilsaa ajettu ja ei oo enää öljy kelvannu. Eikä toivottavasti seuraavaan sataan tonniin kelpaakkaan.
 14. Tarvikepuhaltimet saattaa olla sitte aivan helvetin huonotehoisia. Kaverilla meni muinoin E10 Corollasta puhallin ja osti Motonetista uuden tilalle. Puhallusnopeus oli asteikolla 1-4 noin 2 täydellä teholla verrattuna orkkikseen. Täysillä puhalsi siis yhtä lujaa kuin orkkis kakkosnopeudella. Eli jos ostat tarvikkeen, pidä laatikko tallessa ja asennuksessa älä ruhjo tai naarmuta moottoria, niin voit tarvittaessa palauttaa sen.
 15. Tulihan tuolla käytyä makkarat syömässä ja jopa yksi uusi jäsenkin uskaltautui paikalle. Todiste siitä, että oli muitaki paikalla ku allekirjottanut ja Kursut. 😀
×
×
 • Create New...