Jump to content

MTi

Jäsen
 • Content Count

  578
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

251 Excellent

About MTi

 • Birthday 07/22/1977

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen5740
 • Nearest place
  Oulu

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Onko ledipolttimot? Ne saattaa tehdä tepposet. Tai sitten joku ovikytkin / luukunkytkin on menny sököks. Ja jos kosteutta, niin käytä nyt ainakin auki se, siellä saattaa olla hapettuma tai sitten joku muu oikosulku.
 2. MTi

  Jakoketju

  1ZZ-FE 1.8 Avensikseen tehtiin koneremppa öljynsyönnin takia pari vuotta sitten, ketju oli kyllä silminnähden venyny uuteen verrattuna. Ei se kyllä sen kummempaa ääntä vielä pitäny, mutta yllättävän paljon oli loppujen lopuks venymistä tapahtunu. Noin 235 000 oli sillon mittarissa.
 3. Luulis kai että nuissa on lämppärin kennot samat, jotai hämminkiähä siellä kierrossa täytyy olla sitte jos lämpölukemat on kutakuinkin samat. Kai oot nesteen pinnat kattonu, että on tarpeeks?
 4. Sulla pitäs olla joku OBD lukulaite, että näkisit paljoko nesteen lämpötila on oikeasti. Itellä Yariksessa onneksi on tuo OBD mittari lisäks, näkee siitä kohtuu tarkan nopeuden ja lämmöt / latauksen / kierrokset jne jne jne. Muokattavissa oleva näyttö - tuo pelasti vuosi sitte todennäkösesti sen että ei päässy keittämään, kun oli nesteet päässy vähäksi oman laiskuuden takia, kun en ollu tarkistellu säännöllisesti. Alko ilmottelemaan kun lämmöt oli 105 astetta, että käy vähän lämpösenä. Muutenhan tuossa Jartsassa ei oo kun se merkkivalo joka punaseks helähtäessä kertoo vaan sen että pata on jo
 5. Onkoha näissä joku vaivanen 82 asteen vai onko 88 se termari? Paiskaa nokkaan joku rätti, sehä on muotia muutenki tänä päivänä. Ei silti, Se entinen 1,4 Ekotronikki E10 Korolla lämpes kyllä helvetin paljo paremmin ku tuo 1.8 lihamyllyllä oleva Jaris. 10 vuotta ikäeroa kuitenkin.
 6. Kyllä täällä omakohtaisesti ihan ysikasilla mennään, ite ku oon sen verran jääräpää että E10:ä en tankkaa vaikka periaatteessa saisikin - ainaki Yarikseen. Ja tuo pakoputken tukkoonmeno ei oo mikään vitsi - Useita vuosia sitten oli joku vanha ukko alkanu ihmettelemään kun ei joku Voorti ollu lähteny käyntiin talvella enää ja jos oli lähteny, nii ei ollu vetäny mihinkää ja sammunu joka paikassa. Rottelo oli viety pajalle, nii siinä aikansa olivat tutkineet ja todenneet että pakoputki oli ollu totaalisen umpijäässä. Kondensio kun oli vähitellen kerääntyny ja jäätyny. Oli sieltä joku sankoll
 7. No ei tarvi ihmetellä, kun bensalle hyppää tuossa parin kilsan ajossa. Kone täysin kylmä, eihän se ny kerkee lämmetä millään. Varmaan pakoputki kohta umpijäässä ja tukossa ja muutenkin koko bensapuoli sekasin jos tuommosta tiruutusajoa on.
 8. Suolapaskassa liotettu kampe jos on ikänsä ollu, niin ei enää välttämättä pelkät takajarrutkaa ole jumissa, vaan kyllä siellä on joka kulmalla vastusta varmasti.
 9. Osta ilmamassamittarin putsaukseen ihan sitä CRC:n omaa ainetta. Maksaa sen 15 euroo se pullo, mut riittää useempaankin kertaan (ellei sitte hulluna löörää sitä). Ykskutoseksi kulutus ihan normaalia, raskas kori kuitenkin. Itellä tuo oma 1ZZ-FE 1.8 vie ihan samoja lukemia, T25 farkku siis kyseessä.
 10. Tsekkaa huvikses vielä MAF ja putsaa se kunnolla.
 11. No se on ihan mistä tykkää. On se tuo T23 Selikakin hyvä ajaa verrattuna Avensikseen, mut miellyttävyys ja hiljasuus siitä kyllä puuttuu. Ja saa kyllä puuttuakkin. Fiilis on tärkein.
 12. Orkkisalustalla vähä semmonen niin ja näin tuo T25, semmonen lullahan se on. Pikkusen kun panostaa alustaan, niin on ollu ainaki itelle mieluinen. Eibachin jouset esimerkiks + Sachsin Supertouring iskarit ihan bueno yhdistelmä. Omassa Konit + Eibach. Ja kun ei ole onneksi mitään ylimääräsiä ajonvakautuksia häiritsemässä, niin kärsii suttailla ja vetää vaikka kahva edelläkin ihan niin paljo ku itse uskaltaa ja etuvetosella pystyy. Suurimmat viat ollu omassa yletön öljynsyönti, joka ratkaistiin melko lailla kokonaan rengastamalla pata uusiks ja muutenkin kaikki tuli käytyä läpi. Olis
 13. En siis tarkota sitä näyttöö joka on keskikonsolissa ja josta ohjataan radiot sun muut. Siellä mittaristossahan on se digitaalinäyttö, johon tulee tietoa onko ovet auki, jne. Siihen samaan näyttöön tulee ilmeisesti tieto alhaisesta öljynpaineesta jos niikseen menee.
 14. Eikö tässä ole se monitoimidigitaalinäyttö, johon tulee tietoa tarvittaessa?
×
×
 • Create New...