Jump to content

MTi

Jäsen
 • Content Count

  497
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

226 Excellent

About MTi

 • Birthday 07/22/1977

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen5740
 • Nearest place
  Oulu

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. MTi

  Käsijarru.

  Hah. Tilasin just Avensikseen halvimmat mahdolliset käkkärin kengät ja on vielä jopa tarvikevaijeritkin asentamatta. No, katotaan mitä tuleman pitää, nykysistä kengistä pinta irti osittain ja muutenki ihan paskat, toki ollu jo joku vajaa 7 vuotta nuo paikollaan ja tarvikkeet ne oli sillonkin.
 2. Reissusta kotiuduttu. Aamupäivällä kymmenen aikaan startattiin poispäin ja tuossa vajaa tunti sitten saavuin pihaan. Mukavaahan tuo oli kävästä, keli nyt oli mitä oli, mutta onneks oli poutaisiakin hetkiä välissä ettei ihan koko aikaa satanu.
 3. Kamat pakattu suurinpiirtein lähtövalmiiks, huomenna kai sitä pitää täältä Oulun seudulta startata johonku aikaa iltapäivästä. Sääennustetta vaan tuossa kattelin, että mahtaa olla märkä viikonloppu sekä sisäisesti että ulkoisesti, perkeleen vesisateet just sillä seudulla seisoo joka päivä.
 4. Erikoista. Itse kun nuo tallin lattialla temusin paikoilleen, niin säädettävää kyllä jäi, mutta hyvin vähän loppujen lopuksi. Kertapaukulla onnistu suuntaus ja tykkäsivät pajalla, kun oli kaikki tangot uusia, eikä tarvinnu väkipakolla mitään väännellä kohdilleen. Ja mitä nyt "tyyppivikoihin" tulee, niin uudet jarrukilvet hommasin tuossa taakse, kun levyjen entrauksen ja yleisen hipistelyn lomassa hoksasin että vänkärinpuolelta alko olla jo melko pitsiä koko kilpi. Posteineen pikkusen rapia 70 euroa pari ja toivat ovelle. Pitää tässä nuokin vaihdella kun saa talorempan tehdyksi.
 5. 2010 D4D Hiaceen (sähköinen kaasuläppä) asensin kaverille vakkarin, kolme johtoa joutu tinaamaan koko paketissa, kaikki muuten oli liittimillä, jotka vaan tuli orkkisjohtosarjan väliin. Siinä vaan on sellainen juttu, että välttämättä sillä pelkällä viiksellä ei pärjää, tuossakin sarjassa oli pieni boksi mukana, Itse viiksi asennettiin rattiin. Bägin kun irrotti pois edestä, niin siellä piti pari johtoa katkaista ja juurikin nämä tinata uudelleen, sekä sitten nopeussignaali, joka otettiin mittariston takaa. Yleensä noissa nopeussignaali on ollu valko-violetti, mutta tässä tapauksessa se oli jok
 6. Zippolan kanssa näillä näkymin jaetaan se 2h mökki. On kaks hiljasta miestä samassa tuvassa...
 7. Sinne akun alle menee akun lämpötilan mittausanturi. Tätä ihmeteltiin yhden tutun kans just joku viikko takaperin. Ja plus navassa on sitte joku anturi kans, joka antaa ECU:lle tietoa akun tilasta ja kunnosta, tai näin ainakin se sumplittiin. Näitä antureita en oo nähny ku dieseleissä. https://www.japan-parts.eu/toyota/eu/2007/avensis/adt251l-awfeyw/3_273550_109_352W/electrical/8401_switch-relay-computer/2#28865 Tuosta kuvasta osanumerot 28865-28030 (se akun lämpötila-anturi) ja 28850-28010 (akun tila-anturi tjsp.)
 8. Jos Selika leimassa ja ajokunnossa, niin melkein pitäs yrittää päästä jo paikalle.
 9. Sanotaanko että ennakoivaa huoltoa, kun ovat pelotelleet nuilla ruostumisilla ja itellä on aina periaatteena ollu että katsastuskonttorilta ei tulla hylsy kourassa takaisin. Ja ihan täysin identtiset oli ne "tarvikevarret" orkkiksiin verrattuna, käytin auton nelipyöräsuuntauksessa ja ei ollu mitään ongelmaa sen suhteen. Kotelonsuojaa ja massaa ympäriinsä sai suihkutella niihin uusiin, on varmasti hyvät pitkän aikaa. Tänään 5.7. tulee muuten tasan 8 vuotta kun on ollu meidän talossa tuo Avensis. Ei taatusti tule vaihtumaan lähivuosina, ellei jotain todella radikaalia tapahdu... Olis
 10. Nuo tukivarret on jo vanha juttu vanhassa autossa. Vaihdoin omaani vuosi sitten, oli ihan täysin ehjät osat vielä vanhatkin, mutta hommasin uudet eBaysta, rapia 190 euroa pari. Toyotan tiskillä melkein 400 euroa kappale. Sisemmät pultit ja mutterit kannattaa ostaa etukäteen tiskiltä, vanhat rälläkällä poikki - ihan turha yrittää aukoa väkisin, tämä tuli todettua omassa. Maksaa muistaakseni jotain 15 euroa molemmille puolille nuo. Vieläkin löytyy vänkärinpuolelle ehyt varsi varastosta, pitäs vaan pusla hommata niin olis vielä jollekki ihan kelpo kampe, sen oman alkuperäsen kuski
 11. Ei se mitää kolaroitu ole, siinä hihnapyörässä on kaks kehää joiden välissä on kumi vaimentamaan värinöitä. Tuo kumi kun ajan myötä on ratkennu nii ulompi kehä alkaa tietysti lieputtaan siinä päällä. Tällä yhellä Tojotan mekaanikolla oli Avensiksesta lentäny helevettiin koko ulompi kehä, mutta remmi oli silti jääny pyörimään jumalattoman vinkumisen kera siihen kumin päälle.
 12. Sitä mällimallista revittyä konetta epäili tuo tuttavakin, siitä ei tosiaankaa mitää tietoa onko tuo pata joskus vaihdettu. Itellä ensikosketus koko autoon oli eilen, nii vaikee sen koommin kommentoida asiaa, kun en hulluna sitte loppujen lopuksi jaksanu tuota kaivella.
 13. "Simulaattori" tinattu ja vikakoodit nollattu. Oli useampiakin koodeja, jotka ei kaverin halpis OBD lukijalla tullu ilmi - tai ei osannu näyttää ns. käyneitä koodeja. Techstreamilla tsekkasin ja nollasin. Oli mm. kuskinpuolen takanavan ABS anturin vikakoodi, sitte siitä johtuen nopeusanturin vikakoodi ja sitte löyty vielä kampiakselin tunnistimen vikakoodikin. Plus sitten tämä P0420, joka nyt toivottavasti jäis sitte pois. Ei ainakaa koeajolenkillä syttyny, pihaan tullessa aloin sitten kaverilta kysymään, että onko huomannu että laturin hihna vikisee...? Kaverin anopin auto, sano että vas
 14. Tänään pääsee kokeilemaan tollasee E12 koppaseen Corollaan (3ZZ-FE), että loppuuko vikakoodin antaminen, kun tinailee vastaavan paketin siihen kuin mitä itsellä on Avensiksessa.
 15. Enpä tuota saanu koodattua Celicaankaan uutta Kiinan avainta, auto menee kyllä ohjelmointitilaan, mutta kun avaimesta pitää painaa nappeja, niin mitään ei tapahdu. Sitä en oo vielä kokeillu, että tyhjentäs koko muistin ensin ja kokeilis sitte koodata uudelleen. Tossa Celicassa on vissiin 4 tai 5 avainta mahdollista koodata jonka jälkeen ohjelmointimuisti tulee täyteen, eikä uusia avaimia voi lisätä järjestelmään.
×
×
 • Create New...