Jump to content

MTi

Vierailija
 • Content Count

  68
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen5740
 • Nearest place
  Oulu

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. MTi

  T22 Avensis ohjaus

  Rattiakselissa on liitos siellä jalkotilassa. Boori pääsee kuivumaan, tuntuu semmosena napsauksena ratissa kääntäessä. Tarvii sen liitoksen kunnolla paksulla vaseliinilla rasvata niin loppuu se napsutus. Pitää vähän purkaa, että saa sen liitoksen näkyviin ja toki irtikin, mutta sen jälkeen helpottaa. Itellä aikonaan omassa T22:ssa sama oire. Eli tarkottaa sitä, että joudut purkamaan rattiakselin kiinnityksen yläpäästä sieltä ratin läheltä irti kokonaan että saat sen vedettyä pois sieltä boorista, sen jälkeen sinne kuppiin rasvaa ja akseli takas paikolleen - ota kaveri mukaan, yksin kohtuullisen helvetillinen homma tehdä tuo kun joutuu rattia ja sitä yläpäätä pitämään ylhäällä.
 2. Oliko suoraan tuohon Avensikseen tarkotetut ohjeet? Jos oli, niin pystytkö mitenkään lähettämään sähköisenä niitä? Itellä merkkikohtaista ohjetta ei mukana tullu, ainoastaan yleismallin ohje. Voin toki kysyä vielä myyjäliikkeestä olisko saatavilla tarkempia ohjeistuksia, lähinnä nuo johtojen värikoodit nyt pitäs saada satavarmasti oikein - joku lista mulla on jo, mutta aina parempi jos olis varmistus vielä. Sen verran pitää kysyä, että laitoitko servoyksikön moottoritilaan vai kaasupolkimen lähelle sisälle? Itse koitin katsella että olisko siellä jalkopuolella edes tilaa, mutta ei oikein tahtonu saada mitään järkevää paikkaa sille mötykälle. Tarkemmin kun nyt luin ajatuksen kans, niin onko se Avensis sullakin sähkösellä kaasulla? Itellä kun on se viiskytäluvulla valmistettu vaijerivetonen...
 3. Sachsin Supertouringit oli entisessä T22:ssa Eibachin jousien kans. Hyvät oli nuokin "perus"iskareiksi. TRW:hän on aika lailla yleismalli, menee kai ne nekin. Yarikseen laitoin Vogtlandin alustan, tuli iskarit ja jouset, takaiskarit piti vaihtaa alle 5000 kilsan jälkeen kun alkoivat kolisemaan ihan pöhlönä. Olis menneet takuuseen, mutta en jaksanu Saksaan asti lähetellä takaisin, pistin tuommoset Supertouringit tilalle ja on kai nuo nyt kestäny jo useemman kymppitonnin ilman oireiluita.
 4. Erikoista että ei FSD ja Eibach ollu mieluinen? Ite oon kyllä tykänny ku hullu puurosta tuossa omassa. Eibach on nimenomaan pintapehmeä, mutta ääritilanteissa riittävän jämäkkä verrattuna vakiojousiin. Kulmien säädön jälkeen aivan taivaallinen ajettava siihen nähden mitä vakioalustalla oli. Toki on eroa jos on diisseli, keula kun on painavampi tuossa kuin bensassa. Mutta niinhän sitä sanotaan, että yksi tykkää äidistä, toinen tyttärestä... Vakkariin mitä tulee, niin autoviihde.com myy noin 400 euroon jälkiasenteista Gold Cruisea jossa viiksisäädin kolmella muistipaikalla. Vaarallinen yhdistelmä tiedossa itsellä, kun loppuu se viimeinenkin keskittyminen ajamiseen kun vääntää tuon vakkarin paikolleen. Nytkin muutamia kertoja ollu vaarassa nukahtaa rattiin pidemmällä matkalla...
 5. MTi

  Avensis T25 P0141

  Denson anturi se mahtanee olla minkä ne marmoriltakin työntää kolminkertasella hinnalla vaan tosin. Ainut oikea mikä yleensäkään toimii, jos entinen on Denso, niin uusi ehdottomasti myös.
 6. Kyllähän pitää ihme aine olla jos siitä tilasta enää männänrenkaita parantaa missä ne itsellä oli... Mekaanisesti kuoleutuneet, ei juuri minkäänlaista ponnetta ollu jäljellä ja öljyrenkaat oli täysin jumissa, ei ne liottamalla olis irronnu kun piti meisselillä raapia irti nekin. Eikä ollut ainut syy nekään, venttiilivarren kumit siellä vuotaa varmasti. Remontin jälkeen on nyt reilu 4000 kilsaa ajettu ja ei oo enää öljy kelvannu. Eikä toivottavasti seuraavaan sataan tonniin kelpaakkaan.
 7. Tarvikepuhaltimet saattaa olla sitte aivan helvetin huonotehoisia. Kaverilla meni muinoin E10 Corollasta puhallin ja osti Motonetista uuden tilalle. Puhallusnopeus oli asteikolla 1-4 noin 2 täydellä teholla verrattuna orkkikseen. Täysillä puhalsi siis yhtä lujaa kuin orkkis kakkosnopeudella. Eli jos ostat tarvikkeen, pidä laatikko tallessa ja asennuksessa älä ruhjo tai naarmuta moottoria, niin voit tarvittaessa palauttaa sen.
 8. Tulihan tuolla käytyä makkarat syömässä ja jopa yksi uusi jäsenkin uskaltautui paikalle. Todiste siitä, että oli muitaki paikalla ku allekirjottanut ja Kursut. 😀
 9. Jos ollaan lähimaastossa, niin vois sitä vaikka käydä paistelemassakin.
 10. Just menossa 230 tkm "huolto" omassa Avensiksessa, samalla vaihtuu laatikkoöljyt, vanhat oli kyllä aivan karmeeta rapaa. Normi 75W90 ölppä menee lootaan suosituksen mukaisesti.
×
×
 • Create New...