Jump to content

aFox

Aktiivi Administrators
 • Content Count

  639
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

52 Excellent

1 Follower

About aFox

 • Rank
  Turaaja
 • Birthday April 10

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen3217
 • Nearest place
  Pohjois-Karjala
 • City
  Kontiolahti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Moneltako meinasitte?
 2. Kolmelta olis hyvä mutta taitaa liian nopeesti tulla? Oisko sit 5?
 3. Sunnuntai ei käy. Lauantai onnistuu mikäli on tässä ihan lähellä kun sattuu päivystys viikko töissä.
 4. Kannattaa tehdä niin jos kerran silleen korjaantuu, tai vaihtaa vaan mittarin siihen säätimeen. Onko muuten millanen säädin? Onko se alipaineen mukaan säätyvä? Vaikuttaako alipaineletkun irroitus?
 5. Voisko kannentiiviste vuotaa vesitilasta palotilaan muttei toisinpäin
 6. Kuulostaapa oudolta, ihan myyntimiehen puheelta. Tuohon hintaan jo kokeilisin tarviketta ihan hinnan vuoksi. Luulis senkin toimivan.
 7. Rekisteröitymään pääsee kun laitat siihen Jasen0. Jos haluat tietoihisi vanhan numeron niin voidaan se kaivella vaikka rekisteröitymisen jälkeen kun laitat vaikka YVllä jotain muuta tunnistetta.
 8. Ahaa. Sitten katsoisin sen valaisimen itsessään. Jos ei kerran pala sulake jos ovi on kiinni niin silloin ei plussa puoli ole oikosulussa. Maa puoli jos olisi oikosulussa niin ei polttaisi sulaketta. Kerran palaa vasta sitten kun valaisin saa maita niin tuntuis että siinä valaisimessa on se oikosulku.
 9. Eli sulake palaa vasta kun kontin avaa? Kuulostaa vialliselta polttimolta. Jännite siinä maajohdossa kuuluu ollakkin silloin kun se luukun kytkin on irti maista.
 10. Kyllähän sitä saatais jo kokoontuakkin kun kesäkuun alusta höllentyy rajottimet
 11. Missäs tuossa on nokan tunnistin? Eihän nokka oo päässy kulahtamaan jos metallia oli anturissa?
 12. Joo eiköhän ne kohta älyä että pakko avata rajotuksia.
 13. Optifit oli aleineen vajaa 95e eli 15e halvempi ku exide ja 5e kalliimpi ku sjnaideri joten eipä tarvinnut miettiä minkä ottaa. Vuoden pidempi takuukin on eli 3v.
 14. Jatkoa vanhalle: KLIK! Huomenna pitäs käydä uus akku ostamassa Avensikseen, kannattaako muutama kymppi enempi maksaa Excidestä kuin tuosta Sznajderista? Vanhasta topikista luettuna ilmeisesti noita sznajdereita jonkun verran jouduttu takuuseen vaihtamaan Onko niissä vielä / enää laatueroa? Perhana kun ei käynytkään Markin akku Aveen niin joutu hyvän akun myyntiautoon antamaan mukaan
×
×
 • Create New...