Jump to content

aFox

Aktiivi Administrators
 • Content Count

  314
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

1 Follower

About aFox

 • Rank
  Turaaja
 • Birthday April 10

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen3217
 • Nearest place
  Pohjois-Karjala
 • City
  Kontiolahti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jostakin syystä on jäänyt tunnuksesi välistä credittien jaossa. Kokeiles nyt ohjeiden mukaan uudelleen, pitäisi onnistua.
 2. aFox

  Uuden foorumin koekäyttöä ja testailua

  Palveluntarjoaja vähän muutti osoite asetuksia ja siinä sitten kävi näin. Pitää odotella että saisivat kuntoon😣
 3. Credittejä jaeltu välillä.
 4. Joo siis ensin pitää REKISTERÖITYÄ, eli eri asia kuin kirjautuminen. Ei saatu siirrettyä tietoja vanhalta foorumilta uudelle joten joutuu tekemään uudelleen rekisteröinnin. Myöskään salasanan palautus ei onnistu ennen kuin on rekisteröitynyt.
 5. Nyt Samalla laitoin niille keille pystyi ja keillä oli se 2021 vuoden jäsenyys. Nyt olet taas jäsen.
 6. Tämä on päässyt vallan unohtumaan. Nyt on mennyt vähän väärin kuten tuossakin laskussa sanotaan. Ensin pitää rekisteröityä foorumille. Sitten pitää odottaa että "tilille" napsahtaa krediittejä meidän toimesta. Sitten ostetaan tuo ko. krediiteillä. Tarkemmat ohjeet on tuolla vanhalla foorumilla.
 7. aFox

  Puristuspihdit liittimille

  Tommosia tai vastaavia ite käytän: Toiset on sitten eristetyille. Noilla tulee hyvät liitokset kun vaan valihtee oikeen kokoset liittimille. Olikohan mullakin ATEcua kytkiessä tai jotain purnukkaa et piti lainata töistä tommoset pienemmät kun noissa on pienin se 1.5mm2 monesti.
 8. aFox

  Avensis T25 käynnistysongelma

  Starttausongelma vaikuttais että hyvinkin virtalukonpohja olis syyllinen. Tai en tarkemmin tiedä onko noissa päävirtarelettä joka voisi myös olla syyllinen. Virtalukkoa enempi epäilen. Katalysaattoriongelma tuntuu olevan monissa tämän ikäisissä Toyotissa Ei liity toisiinsa ja tämä korjaantuu kun asentaa takimmaisen lambdan ja pakoputken väliin jatkoholkin jossa on vain pieni reikä päässä.
 9. Lokin mukaan olit jo onnistunutkin jäsenyyden ostamaan mutta minuuttia myöhemmin olit perunut sen ja palannut vieraaksi. Toista kertaahan se ei sitten enää onnistukkaan. Tein nyt tuon puolestasi joten nyt olet jäsen, älä peru tilausta sitten😉
 10. Kirjautuminen on jo onnistunut kun kerran pystyt viestiä kirjoittamaan. Oletkos lukenut nuo ohjeet vanhalta foorumilta, mihin kohtaan tökkää?
 11. aFox

  Uuden foorumin koekäyttöä ja testailua

  Ihankuin ois itelläkin joskus tehny tuota. Nyt ei kyllä taas tee kun yrittää. Jos siis meinaat tuota tekstikentässä olevaa kohdistinta, ei siis hiirtä. Tätäkin nyt testasin PC:llä. Ekalla kerralla en löytänyt kyllä kohtaa mistä sais pois, toisella pomppas heti silmään, siinä liitteen kuvan alareunassa oli roskapönttö nappi josta sai pois. Mutta ihan ku ekaks ei sitä ois ollu, onkohan joku bugi🤔
 12. aFox

  Lisämittareista

  Noita halpoja ebaysta: https://www.ebay.com/itm/BC04-B-Bluetooth-serial-module-demo-version-of-wireless-serial-communication/111610848564?hash=item19fc866534:g:jRgAAOSwGgBbSMZf:rk:1:pf:0 Tosin nuo vaatii vähän askartelua, ei oo ihan plug-in.
×