Jump to content

aFox

Aktiivi Administrators
 • Content Count

  799
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

77 Excellent

1 Follower

About aFox

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen3217
 • Nearest place
  Pohjois-Karjala
 • City
  Kontiolahti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vois veikata että on noin niinkuin Mauno kirjoitti. Eli toinen pienistä jää kytkemättä.
 2. Tuollanen on varmaan ihan hyvä tälläseen. Yllättävän hyvin on pelannut mulla kiinasta tilatutkin hakkurit, tosin 230v/dc malleja vaan käyttäny. Huomaa sitten että toi on näkyy galvaanisesti erotettu että joissain antureissa saatat tarvita maadottaa ton lähdön.
 3. Jos ei tietoa löydy niin kannattaahan se varoilta laittaa jotain regulointia. Jos arpomaan lähtisi niin vois kuvitella tuossa jonkun powerin olevan vakiona joka puottaa jännitteen 5v tms. Piirilevyä voisi vähän koittaa tutkia olisko siinä semmosta. Tuskin paneeli kuitenkaan sillä 12v toimii kummiskaan.
 4. Mutta kun startti on uusittu. Yleismittarillahan tuota olis helpoin lähtee tutkimaan mihin se jännite hukkuu.
 5. Ei varsin liity kyseiseen ongelmaan mutta itsellekkin joskus kokeilin takavaloihin 5/21w ledejä. Jotain kummallista niissäkin oli enkä päässyt kärryille mikä niissä oikein oli. Muistaakseni vaihdoin eka toiselle puolen ja aloin verrata valoa toiseen puoleen vaan eipä toiminutkaan vaan ihan alkoivat savuta. Pitkään tutkin ja testailin mutta ei. Sitten huvikseen pistin toisellekkin puolelle niin alkoi toimia ja toimivat useamman vuoden ennenku otin pois.
 6. Jos sama myyjä on niin varmaan yhtä luotettava kummasta vaan. Ebayn/paypalin kautta tietysti saa vielä ylimäärästä turvaa jos kuitenkin jotain tarvetta tulee.
 7. Joo lomaviikko olis, saattais jopa joutaakkin.
 8. Jälkimmäisiin tulee vikakoodi että moottorissa vikaa ja siksi kytkee nekin pois päältä.
 9. Maksu löytyi. Jokin mennyt pieleen kun ei ollut foorumille asti päivittynyt.
 10. aFox

  P0810 vikakoodi

  Hyvä että tuonkin pystyy kohtuu hintaan korjaamaan.
 11. Kuulostaisi ihan siltä että vika olisi pankissa. Tai tuossa mainitsemassasi välissä. Kannattaa kysellä sieltä mikä vois olla.
 12. Kummallisesti toisessa on 2v. ollut jäsenyyttä. Onkohan joku päivitys sotkenut nuokin. Osalla kyllä kuitenkin on toiminut hyvin. Tai sitten tuo sekoilu on tehnyt tuon. Ilmoitelkaahan muutkin jos on vikaa maksuissa.
 13. Korjattu. Oletkin jo toinen tälläinen tapaus. Muistatko mitä kautta maksoit tuon jäsenyyden. Ja toinen että muistatko onko 14.1.2021 jotain säätöä ollut maksujen / laskujen kanssa?
 14. Meneekö sulla pankin sivuille asti vai tökkääkö jo aiemmin? Makselin omankin jäsenyyden. Ainakin mulla Android 10 ja Nordea yhdistelmä pelitti niinkuin kuuluukin. Dolphin selaimena.
×
×
 • Create New...