Jump to content

aFox

Aktiivi Administrators
 • Content Count

  573
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

38 Excellent

1 Follower

About aFox

 • Rank
  Turaaja
 • Birthday April 10

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen3217
 • Nearest place
  Pohjois-Karjala
 • City
  Kontiolahti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Radiossa itsessään melko varmasti vikaa. Radio vaihtoon. Jos radion juotoksissa on vikaa niin kyllä sen voi korjata ja kestää mikäli homma vaan onnistuu tekijältä.
 2. Vähän aikaa sitten oli puhetta juuri samasta aiheesta. Tuolta löytyy:
 3. Pistäkää tähän vaikka hep jos liittyisit. Saa Arto sitten perustaa ryhmän jos tulee monta heppiä Hep!
 4. Ecu säätää tarvittavan määrän polttoainetta samoilla suuttimilla. Vanhemmissa oli, luulisin että tän ikäsessä ei enää ole, myös erikseen kylmäkäyntisuutin joka kylmänä vähä aikaa sumutti.
 5. Olihan alkuperäinen termostaatti?
 6. Ei ole mutta se liittyy myös keskuslukitukseenkin.
 7. En oo tuollaista TL431 ennen tutkinut miten toi toimii mutta vähän näyttää oudolta tuo kytkentä. Ledille ei kovinkaan iso virta tule pienillä kennojännitteillä, mille lie tuo mitoitettu? Tuon ohjeen tekijäkin ihmettelee kun ei punaisella ledillä toimi. Lisäksihän noissa ois hyvä olla jokaisella piirillä oma on/off katkaisin että saa pois päältä tuon systeemin. Ilmeisesti tuo vie pikkasen virtaa itsessäänkin vaikka ledi ei palaisikaan, jos oikein tuon toiminnan pähkäilin. Ulkoista virtalähdettä tuo ei tarvinne.
 8. aFox

  M: 5ME osia

  5M koneeseen löytyis Ecu, ilmamittari, virranjakajaa, imusarjaa jne... Kontiolahdella 040 1826014
 9. Onko kellään tarvetta pienille 73 markin etujarruille? Satulat ja pyörännavat ja olkavarret. Ruosteiset levytkin on paikallaan. 040 1826014
 10. Varmaankin 1AZ-FSE?
 11. Kyllä kai sitä niinkin voi. Ilman trankkua se vaan saattaa syttyä himmeästi alkuunsa, riippuu vähän ledistä sitten miten järkevästi toimii. Mutta jos noin päin tekee että ledi sammuu jos vikaa tulee niin silloinhan tuo Maunon eka kytkis pelittää.
 12. Arduino juuri olis helpoin lähteä tekemään digitaalisesti. En ole testannut tuota omaa kytkentää, sillä lähtisin kokeilemaan Ideana että mittariin tulisi täys 12v. R1 olis vaan ledin etuvastus mitotettuna tuolle 12v:lle ja R2 olisi vastus jolla säädetään se syttymisjännite, se olis syytä olla trimmeri kun ei satu muuten kuitenkaan, ja luultavasti monta kilo ohmia. Fetin jos vaihtais tuon trankun tilalle niin ledi olisi enempi on/off luultavasti, trankulla saattaa ruveta syttymään alkuun himmeämmin, ehkä. CELL+ tietysti kytketään sen kennon plussaan jota valvotaan. Ja ei..... Tulipa just mieleen että kun kennoja on sarjassa niin ei ihan suoraan noin toimikkaan. Yhdellä kennolla toimisi. Maunon linkin tyylillä saattaisi toimiakkin.
 13. Onhan tuonne matkaa mutta jos sattus sellaseen väliin että olis aikaa niin voisihan sitä vaikka jotain kimppakyytiä miettiä.
 14. Toi on vähän sinnepäin jo. Tälleen piirsin itse: Mikroprossulla sais myös vikakoodit ledeillä tai näytölle että mikä kenno ei pelaa mutta tosiaan jos analogipuolella pärjättävä niin ei onnistu
 15. Toi toimii vaan toisinpäin eli ledejä syttyy kun jännite nousee mutta siis jännitteen seurantaan käy samalla lailla. Piirsin kännykällä kuvan tohon toisinpäin toimintaan mutten saa sitä liitettyä tähän näköjään Itse tekisin mikroprossulla tuon niin saisi yhdellä merkkivalolla hoidettua koko homman. Eikä kauheesti maksais sekään.
×
×
 • Create New...