Jump to content

aFox

Aktiivi Administrators
 • Content Count

  925
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

102 Excellent

1 Follower

About aFox

 • Rank
  Turaaja
 • Birthday April 10

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen3217
 • Nearest place
  Pohjois-Karjala
 • City
  Kontiolahti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vastus takalasista mennyt varmaan poikki. Voi todeta silmämääräisesti tai mittarilla. Jos ehjä niin seuraavaksi jännitettä mittaamaan vastuksen liittimistä.
 2. Onko virtajohdot tarpeeksi paksut? Myös lampulta toiselle välit tai miten onkaan kytketyt? Toimiiko kaksi valo paremmin jos yhden piuhat kytkee irti.?
 3. Terve! Koko sivuston ohjelmisto vaihdettiin tuon jälkeen uudelleen. Vanhat viestit jäi vanhalle foorumille minne kuitenkin jäsenet vielä pääsee tietoutta etsimään. Tunnukset myös jäi vanhalle foorumille eli tänne pitäisi tehdä uusi. Halutessaan voi tunnusta tehdessä syöttää tuon vanhan Jasen numeron siihek varattuun kenttään.
 4. Eikös noi hybridit ja varsinki ladattavat oo aika syöppöjä jos ei lataa / pääse sähköllä. Kulkeevat bensalla ja lisäksi raahattava lisäpainoa mukana. Normi hybridi ei välttämättä kerkee ladata missään vaiheessa tai ladattavaa ei viitsitä ladata.
 5. Milloin vaan Ronille käy parhaiten.
 6. Version 1.0.0

  5 downloads

  Säätöarvokortti TA12 ja TA22 Toyotiin.
 7. Taitaa riittää kupillinen tai kaksi kahvia
 8. Kokeillaas toimiiko tämä: Hirviniementie: https://maps.app.goo.gl/iLRAcY2F3f1EvtE6A Tuonne kun suunnistaa niin pääsee lähelle laavua. Eli käännytään hirviniemeä kohti ja heti ensimmäinen metsäautotie vasemmalle (kääntyy suunnilleen tuosta linkin pisteestä). Sitten ajellaan muutama sata metriä ja ekasta "risteyksestä" käännytään oikealle. Sitten taas muutama sata metriä ja ollaan perillä. Tie on ihan hyvä ettei mehtäautoa sentään tarvihe.
 9. aFox

  Käsijarru.

  Jaa olisko meilläkin sitten tarvikepaloissa vikaa. Just viikonloppun yritin vaijereita vaihtaa kun epäilin niitä. Ei käyneetkään paikalleen mutta nipin napin sain pelaamaan kun säädöt veti tappiinsa ja kasasi jarrut niin että vaijerit oli irti kahvan päästä.
 10. Ei taida olla opasteita mutta ei oo pitkä matka isolta tieltä. Pitää katsella sitten ohjeita jos sinne päädytään.
 11. Ei oo tuo. Lehmossa on: https://laavu.info/välilammit-la
 12. Olisko välilampien laavulla vaikka.
×
×
 • Create New...