Jump to content

aFox

Aktiivi Administrators
 • Content Count

  477
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

25 Excellent

1 Follower

About aFox

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen3217
 • Nearest place
  Pohjois-Karjala
 • City
  Kontiolahti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. aFox

  M: Osia

  Kaikki osat 20€ /kpl -Uusi Carina E GT käsijarruvaijeri: 46430-20450 -Uudet Jarrupalat Bendix RD679 FORD F-150 5,4L V8 -Uudet Thaimaalaiset sivuvilkut vanhempaan Toyotaan (Coronaan?) -Käytetty sähköflekti UNIPOINT 9000-1445 Kontiolahdella 040-1826014
 2. ENSIMMÄISEEN VIESTIN OHJEET PÄIVITETTY VANHOILLE JÄSENILLE JOTKA EIVÄT VIELÄ OLE UUDELLA FOORUMILLA!
 3. En tiedä miten noin uusissa on akunkenkä toteutettu että saisko siihen vaihdon ajaksi ylläpitolaturilla tms varavirtalähteellä syötettyä jännitteen ettei nollaantuisi kaikki.
 4. Ajaa auton johonki lankkujen päälle että mahtuu alle ryömimään ja auton käynnissä ollessa kuuntelee ja kattelee. Jos ei löydy silleenkään nii lisäks pakoputkea vähä tukkoon.
 5. Pistätkö jotain yhteystietoja tähän vielä. Sähköpostiosoitettakaan ei näe kuin ylläpito.
 6. Ei niissä tietääkseni ole mitään vikaa🤔 Nykyisin ei ole 3v jäsenyyksiä. Varmaanki voi ostaa kolmekin vuotta mutta hinta on silti 25e/v. En ole kyllä testannut useamman vuoden ostoa.
 7. aFox

  5S-FE käy kylmänä

  Minä ainaki oon kuullu vähän huonoa noista tarvike termareista, kannattaa kokeilla alkuperäistä.
 8. aFox

  Valo ongelma

  Merkkilamppu on niin pienitehoinen että siinä on iso vastus, ajovalossa ei juurikaan vastusta ja ne kun on sarjassa niin molemmista menee merkkilampun virta läpi mutta ajovalo ei jaksa hehkua sillä virralla millä merkkilamppu jo loistaa.
 9. aFox

  Valo ongelma

  En mitsusta erikseen tiedä mutta miinusohjatut toimii samalla tavalla kuin plussa mutta siinä on vaan - ja + toisinpäin. Eli jatkuva + ja - vaihtuu pitkien / lyhkästen mukaan.
 10. Uudemmissa autoissahan se laturi ei aina lataakkaan täysillä eli jos ei akku tyhjene niin veikkaan ettå kunnossa on.
 11. Itsellä vähän samanlainen, alkanu jo aatella että onko se ominaisuus. Ite oon ainaki kattonu tulpat, egr tulpattu kaasuläppää putsailtu, palautin dampperia säädetty ja muistaakseni imuvuotoja starttispraylla ettiny. Vikakoodejakaan ei oo. Vois vuotoja joskus kokeilla kyllä lisääkin tutkia. Lambdakin ollu mielessä jos vaihtais mutten oo jaksanut. Bensaa omasta mielestä vie normaalisti. Ei kauheesti oo jaksanut panostaa kun rauhallisesti ajaessa ei huomaa et kierrokset jäis ylös ja kovemmin kiihytellessä toimii automaattisena välikaasuna😁
 12. Meillä oli T22 Avensiksessa uudet samanlaiset renkaat jotka kyllä tuntu ihan vetkuloilta myös. Ihan ku lilluis auto vedessä.
 13. aFox

  P0810 vikakoodi

  Äkkiselti googletettuna liittyy kytkimen ohjausjärjestelmään. Voi olla kallista korjaamolla korjauttaa. Ehkä kytkimen asentoanturi viallinen? Jossain ulkomailla joku kyselly ja korjaamo vaihtais ohjausboksista lähtien kaikki ja sillon maksais.
 14. aFox

  Megasquirt

  Lisätäänpäs vielä linkki vanhalle foorumille. Siellä siis 43 sivua juttua megasta: https://www.fintoys.net/old?link=http://old.fintoys.net/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl?num=1064868665
 15. aFox

  Megasquirt

  Kolmoseen vastaten onhan megassa korjauskartta imulämmöille mutta se ei vissiin toimi kauheen tarkasti. Voihan sillä kokeilla säätää.
×
×
 • Create New...