Jump to content

aFox

Aktiivi Administrators
 • Content Count

  429
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

23 Excellent

1 Follower

About aFox

 • Rank
  Turaaja
 • Birthday April 10

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen3217
 • Nearest place
  Pohjois-Karjala
 • City
  Kontiolahti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. aFox

  Valo ongelma

  Merkkilamppu on niin pienitehoinen että siinä on iso vastus, ajovalossa ei juurikaan vastusta ja ne kun on sarjassa niin molemmista menee merkkilampun virta läpi mutta ajovalo ei jaksa hehkua sillä virralla millä merkkilamppu jo loistaa.
 2. aFox

  Valo ongelma

  En mitsusta erikseen tiedä mutta miinusohjatut toimii samalla tavalla kuin plussa mutta siinä on vaan - ja + toisinpäin. Eli jatkuva + ja - vaihtuu pitkien / lyhkästen mukaan.
 3. Uudemmissa autoissahan se laturi ei aina lataakkaan täysillä eli jos ei akku tyhjene niin veikkaan ettå kunnossa on.
 4. aFox

  3s-fe kierrosmysteeri

  Itsellä vähän samanlainen, alkanu jo aatella että onko se ominaisuus. Ite oon ainaki kattonu tulpat, egr tulpattu kaasuläppää putsailtu, palautin dampperia säädetty ja muistaakseni imuvuotoja starttispraylla ettiny. Vikakoodejakaan ei oo. Vois vuotoja joskus kokeilla kyllä lisääkin tutkia. Lambdakin ollu mielessä jos vaihtais mutten oo jaksanut. Bensaa omasta mielestä vie normaalisti. Ei kauheesti oo jaksanut panostaa kun rauhallisesti ajaessa ei huomaa et kierrokset jäis ylös ja kovemmin kiihytellessä toimii automaattisena välikaasuna😁
 5. Meillä oli T22 Avensiksessa uudet samanlaiset renkaat jotka kyllä tuntu ihan vetkuloilta myös. Ihan ku lilluis auto vedessä.
 6. aFox

  P0810 vikakoodi

  Äkkiselti googletettuna liittyy kytkimen ohjausjärjestelmään. Voi olla kallista korjaamolla korjauttaa. Ehkä kytkimen asentoanturi viallinen? Jossain ulkomailla joku kyselly ja korjaamo vaihtais ohjausboksista lähtien kaikki ja sillon maksais.
 7. aFox

  Megasquirt

  Lisätäänpäs vielä linkki vanhalle foorumille. Siellä siis 43 sivua juttua megasta: https://www.fintoys.net/old?link=http://old.fintoys.net/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl?num=1064868665
 8. aFox

  Megasquirt

  Kolmoseen vastaten onhan megassa korjauskartta imulämmöille mutta se ei vissiin toimi kauheen tarkasti. Voihan sillä kokeilla säätää.
 9. Nyt olet jäsen. Tälleen ku tipahtelee yksittäin jäseniä niin melkein yhtä nopee suoraan jäseneks nostaa.
 10. Yritän keretä tässä joku päivä🙂
 11. aFox

  Joensuu Autotallikahvittelut Juhon luona!

  Koitetaan tulla jos vaan tilanne sallii.
 12. aFox

  Ruiskun sulake palaa (4-efe)

  Tässähän on vielä virranjakaja? Sen sisällä olevan konkan vois kokeilla vaihtaa. Edit: Jos siis se pääsulake palaa, vai se normaali EFI sulake?
 13. aFox

  GT86 -12 takajarrut

  Nyt näyttää paljon paremmalta
 14. Nyt on credittejä. Anssille tein eritavalla ja jäsenyys on nyt voimassa myös sinulla.
 15. Vuosimallista vissiin kiinni mutta jostain 2002 tms. eteenpäin alkupään tuollaiset moottorin on vähä pommeja eli kyllä myyjä ihan kärryillä on, valitettavasti.
×