Jump to content
 •  

  fintoys_banneri1.png.8a691155edb6053e6674e31ea427b732.png

   

   

  FinToys - Toyota Club of Finland on kaikkien suomalaisten Toyota-harrastajien oma kerho - harrastit sitten virittämistä, entisöintiä, tuunausta tai olet muuten vain Toyotan omistaja tai Toyota-henkinen. Vilkkaalla keskustelufoorumillamme voit kysellä, vastailla ja keskustella muiden harrastajien kanssa. FinToysiin voi kuka tahansa liittyä maksamalla vuosittaisen jäsenmaksun.

  FinToys-kerhon ideana on tarjota koko ajan kehittyvällä nettisivustoillaan kaikenlaista tietoa Toyotista. FinToys myös järjestää erilaisia tapahtumia kuten kokoontumisia, ratapäiviä ja dynopäiviä, sekä hankkii jäsenilleen erilaisia alennuksia kumppanisivuilla esiteltäviltä yhteistyökumppaneiltamme. Alennukset ovat jopa 50%, joten jäsenmaksun säästät parhaimmillaan moninkertaisesti jo ensimmäisessä ostoksessa. Esimerkiksi Toyotan alkuperäisosista saa FinToysin jäsenenä jopa 30% alennuksen. Näiden alennusten lisäksi pyrimme mahdollisilla kimppaostoilla saamaan vielä lisäalennukset. Voit kysyä lisätietoja kerhosta yhteyslomakkeen kautta. Teetämme jatkuvasti erilaisia kerhotuotteita, kuten klubilippiksiä, -paitoja sekä tarroja, joita jäsenet saavat ostaa omakustannushinnalla. Ilmoitamme kaikista tapahtumista hyvissä ajoin klubin nettisivuilla ja/tai foorumilla.

  Historia:

  FinToys-mailing list, eli postituslista, sai alkunsa maaliskuussa 2000, ja kesällä 2002 siihen oli liittynyt jo yli 170 suomalaista Toyota-harrastajaa. Vuonna 2001 vajaa kymmenen FinToys-mailing-listalaisista ympäri Suomen otti puheeksi, että olisi syytä laajentaa oikeaksi kerhoksi. Niinpä perustamiskokous pidettiin vuoden 2001 lopulla Turussa, ja toiminta käynnistyi virallisesti kesäkuussa 2002.

  Vuoden 2002 lopulla (12.12.2002) jäseniä olikin jo 284 kpl ja kasvu on jatkunut nopeana. Nykyisin jäseniä on lähes 900 (31.12.2018). Jäseniä löytyy ympäri Suomea, kuitenkin suurimmat jäsenmäärät ovat keskittyneet kaupunkeihin ja taajamiin.

  Liittyminen jäseneksi:

  Kerhon jäsenmaksu on 25€/vuosi. Jäsenyys on voimassa vuoden maksusta eteenpäin. Jäseneksi voi liittyä kuka tahansa hyväksymällä kerhon säännöt ja täyttämällä liittymislomakkeen tarvittavat tiedot.

  Yhteistyökumppanit:

  Kerho on vuosien saatossa hankkinut useita yhteistyökumppaneita, joilta saatavat edut vaihtelevat hetkittäisistä tarjouksista pysyviin jäsenalennuksiin. Alennuksiin ovat oikeutettuja kaikki jäsenet ja mitään erillistä jäsenkorttia ei tarvita vaan kumppaneillamme on käytössä reaaliaikainen jäsenrekisteri.
   

×
×
 • Create New...