Jump to content

JanneÖ

Jäsen
 • Content Count

  495
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

180 Excellent

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen8463
 • Nearest place
  Oulu

Recent Profile Visitors

2257 profile views
 1. Elikkäs t27 Aven alta (4kpl) jääneet "perus" vanteet oisi ylimääräisenä, päällä alkaa olla sakko rajoilla kesäkumet. Vanteet siis kohtuu siistit ja suorat, ei isompia jälkiä muistaakseni ollut, sisäpuolella vähän rupea tais olla parissa vanteessa. Ilmeisesti Extreme merkkiset, 7x16", 5x114,3 jako, Et40, keskireikä rullamitalla mitattuna n.60mm 150€ ja Haapajärveltä löytyy. Yv/ 0400 / 520402 voi tiedustella
 2. Joo aikalailla näin tuli itekkin tehtyä ja toistaiseksi toimii Saa nyt van nähä millon menee satula vaihtoon kun meinaa mäntä jumittaa välillä..
 3. https://youtu.be/-bkF28pQ5tM onko yhtään tämmöinen ääni.? Tämä siis minu - 10 Avensiksessa. Varmaan huomenna kurkkaan tuon venttiilikopan alle että löydänkö mitään ihmeellistä tälle äänelle..
 4. Mulla 1,6 ja eihän se nyt mitenkään kovin nopea oo lämpeään, mutta mitä nyt viimetalven pakkasilla (oliko peräti - 20) niin ei nyt ainakaan merkittävästi hitaammin nostanu ja pysyi kuitenkin normaalissa kun ne kerran sinne nousee Siis mittarin mukaan. Vähän kuitenkin mietin että jos alkaa olla siinä parissa kympissä että laittasko jotain sitten ainakin maskin eteen..
 5. Täytyypä itsekkin alkaa tutkimaan löytyykö mitään tuosta akselista.. Onko ollut niin pahoja vikoja että ois pelkoa että joku pääsis sieltä mahollisesti antautuun ja tulee kuskista matkustaja..? mulla siis. 135tkm mittarissa ja silloin tällöin huomaa jotain outoa tuntemusta ratissa
 6. Vähän sama vikaa täälläkin - 10vm lisäoireina Välillä ratissa tuntuu semmonen "pamaus" mutta sekin on niin satunnaista että sitä ei saa sitten apinoitua että tekisi sen uudestaan.. Joskus juurikin parkkipaikalla pyörittäessä tms se tulee ja kun liikkuu eteen-taakse.. En oo vielä ite siitä huolestunu sen kummemmin kun harvoin tekee.. Mutta oishan tuo mukava tietää mistä se tulee. Ruveta repimään sisustaa auki että näkee rattiakselin yms? ..
 7. Miksi muuten tuo pitäs testerillä tehdä? Tai siis että mitä se tekee kun kuitenkin vaijerin välityksellä se tuota kässäriä käyttää? Onko siinä joku särkymävaara/kalibrointi vai? T:kotivaihtaja joka ei ihan vähästä raski pajalle autoja viedä..
 8. JanneÖ

  2t moottori

  Minulta löytys täydellinen uus tiiviste sarja jos kiinnostaap.. parhaista hinnoista sitten en tiedä.. näyttää että vois loputki T koneen hilut myyntii taas laitella.. Toki löytys laakereitakin.. Minkä kokosille tarve?
 9. Ja halpahalleista Make akku ei oo kallis, sitten niillä oli jotain erimerkkistä vielä vähä halvempaakin tarjolla.. 😁 Jos siis halpaa/halvimmasta päästä etsii.. Hyvästä en tiedä mutta onhan tuo puolivuotta pelittäny omassa..
 10. Joo paypal ja ebay tuttuja kyllä niin eiköhän toi menis tarvikkeenakin 👍😀
 11. No perhana tuollaha nuita olis.. Minkälainen paikka tuo amajama oikeen on, ei oo tullu aiheeseen perehdyttyä pitääkö tuonne tehä tunnuksia tai mitään jos tilaa?
 12. Pitääpä lainata aihetta.. Mistä löytys Ta60 virtalukonpohjaa..? Tai jos jollain toimiva käytetty niin käy sekin? .. paikallisesta varaosapuljusta kävin kyseleen mutta aika äkkiä tuli että ei oo eikä tietoa mistä voes löytyä.. Ei kehtais nappi startti viritystä vielä tehdä..
 13. Kyllähän se ois mukava käyvä renkaita potkimassa.. monesti vaan nuo työt haittaa harrastusta.. Mutta ainahan sitä voes koittaa järkätä aikaa
 14. Mulla vastaava kapistus ja kesällä parkki polttimon vaihdon nii nostin akun pois ja muuta ei tainnut käydä kuin kello ja kalenteri nollaantui.. Eilen laitoin sitten lisäpitkät niin hetkeksi pääsi virrat katkeamaan ja sama homma.. Ja sisätilan lämppäri meni ns "nollille" 😀 radiossa ei näissä taida mitään koodeja olla..? MUTTA omalla vastuulla kuitenkin! 😁.. Ei näissä vielä kuitenkaan niin ihmeellistä sähkö tekniikkaa taida olla.. Toki varman päälle jos haluaa niin tuo ylläpitolaturi tms vois toimia 👍
 15. Joo, nyt kun aloin miettiä nii empä menekkään varmaksi sanoon oliko kappale vai pari mitä ostin.. Hinta oli kuitenki tuon 40e.. 😅 Toisen valon kiinnikkeet mulla oli paskana että enää muista tuliko siinä kumpikin vai toinen lamppu vain.. 😂 Mites sitten purkaamoja tms ootko kysellyt? Näitä alkupään T27 jo jonkun verran näkyy osina myynnisä olevan
×
×
 • Create New...