Jump to content

MTi

Jäsen
 • Content Count

  342
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

125 Excellent

About MTi

 • Birthday 07/22/1977

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen5740
 • Nearest place
  Oulu

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kaasuläppäkotelon putsaus on joillaki auttanu. Kaverilla vastaavaa oiretta hänen kakslitrasessa Avensiksessa, mut ei oo tutkittu sen kummemmin ku kuitenki päivittäisessä käytössä tuntuu pelaavan niin että ei hirveesti häiritse. Löyty näköjään oikein videokin tuosta putsauksesta. (tai lähinnä että miten saa tuon kotelon irti) https://www.youtube.com/watch?v=wNKX1p3FbBA Riittänee ku pitää akunkenkää tarpeeks kauan irti ja käy sitten ajelemassa sellasen "normaalilla" kaasulla olevan lenkin.
 2. Avensis käytetty leimalla ja puhtaat oli päästöt. Ja ilmeisesti toimii tuo vastus/konkkapakettikin, kun vikavalo ei ole syttyny, on kai tuolla jo useempi tonni tullu ajettua sen laiton jälkeen.
 3. Liekkö riittää pelkkä muovin irrotus? Tai no, onhan tuossa Corollassa pikkusen pitempi nokka ku tuossa P9 Yariksessa. Jartsassa pitää irrottaa eka pyyhkijät, sitte se muovi ja sen alta vielä oli muistaakseni kymmenellä mutterilla / ruuvilla kiinni se tukipelti - tuon pellin irrotuksen jälkeen vasta pääsee käsiksi niihin iskarin yläpäihin kunnolla.
 4. Viimesimmän kokeilun jälkeen mulla ei Celicassa sammu tuo valo ollenkaa vaikka olis Door asennossa se kytkin. Mittaristossa sammuu kuitenki ovien merkkivalo, eli ovikytkinten pitäs olla kunnossa. Ei oo tullu nyt hetkee ropattua sitä, pitää tutkia kun pääsee tuota sisustaa kasaamaan tässä viikolla.
 5. Ei oo hajuakaan miten tuo kuvienjakopalvelu pelaa nykyään, mut tässä yritys... http://img.aijaa.com/t/00297/14941313.t.jpg http://img.aijaa.com/t/00609/14941314.t.jpg http://img.aijaa.com/t/00138/14941315.t.jpg http://img.aijaa.com/t/00964/14941316.t.jpg Jos on apua niin hyvä. H...sin oppaasta.
 6. Tätä tuossa itsekin mietin just tässä 1ZZ:n tapauksessa, vaatiihan se kuitenkin tilat (ei kiitos pakkasessa pihalla) ja vähän aikaa ja viitseliäisyyttä, mut yllättävän helppo tuo imusarja on ottaa pois ja pistää takasin. Ei muutaku räikkää ja lenkkiä kouraan ja touhuamaan. Ja samalla voi putsata sitten kaasuläppäkotelon. Ehdottomasti jos näitä joutuu irrotteleen.
 7. Joo, entisessä T22:ssa tosiaanki tuolla ruuvilla sai sen räminän pois, mut niinku todettua, tuo 1ZZ on sen verran erilainen että ei passaa sokkona lähtee mitää ylimäärästä sinne poraileen tai ruuvaileen. Jostaki päi nettiä aikonaan kaivelin nuo kuvat, näkyyhän nuo vielä löytyvän. Itellä pärähtää liikkeelle lähdettäessä tuo nykynen Avensis kans mut taitaa olla joku suojapelti pakoputkessa, ei oo ollu nosturimahdollisuutta, nii on jääny tutkimatta tarkemmin. Pitäs ottaa kaveri ja pistää kuuntelemaan kun laittaa sopivasti vetoa päälle, että sais paikannettua mistä tuo rämähdys kuuluu.
 8. Legendaarista. No hyvä että tuli kuntoon.
 9. Jees. Hyvinki pitkälti samassa paikassa tuo suodatin on sijainnu monessa mallissa, varsinki 2000 luvun kamppeissa. Toki esim. T22 Avensiksessa vaaditaan jonku sortin akrobatiaa ja hermoja kun suodatin on kuskin jalkotilassa siellä kaasupolkimen vieressä. Pariin kertaan meinasi palaa aikonaan käämi sitä pakettia vaihdettaessa. Oli vielä sellanen kaksosanen, josta eka osa pukattiin sinne aukkoon ja nostettiin tavallaan roikkumaan ylös ennenku sai sen toisen osan sitte pukattua sinne alle. Ja kaasupoljinta piti painaa samalla pohjaan että sinne sai sitä suodatinta survottua.
 10. Kävin viime syksynä yhtä tämmöstä 1.3 litrasta katsomassa kaverin puolesta. Silloin totesin että ainakin takakaarien etupuolet kannattaa kattoo, helmat tietysti, peräkontin pohja, edestä sitte lokasuojien ja puskurin liitos. Nuo varmaan ne pahimmat. Jos mahdollista, niin taka-akseli kans ja ei ne etutukivarretkaan kovin vaikeet oo nähdä onko kuinka muussina. Nestevuodoista sen verran, että syylärin ja vesipumpun juuren kun tarkistaa, näkyykö siellä valkosia kuivaneita vanoja, sekä öljyvuodoista kattosin venttiilikopan tiivisteen ja öljynputsarin juuren. Koeajolle jos pääset, niin käy nyt kuite
 11. Oliko kaks vai kolminapanen se anturi? Tuossa Daihatsussa oli ollu kuulemma kolminapanen, ilmeisesti yks piuha eculle ja yks lämpömittarille, kolmas vissii maa tai joku muu. Itellä oli Yariksessa ihan kaksnapanen se syylärin anturi mut siinä oli muistaakseni kannessa vielä toinenkin, tosin ei jaksa muistaa enää ku on sen verran aikaa ku joutu rassaamaan...
 12. Hakuammuntaa, mut tuossa on siskonpojalla sellanen eksoottinen kulkine kuin Daihatsu Terios. Siinä oli just tuommosta nykimistä ja epätasasta käyntiä, tekivät täydellisen koneremontinkin siihen (tosin ei tuon nykimisen vuoksi) ja sen jälkeen uusivat suurinpiirtein kaikki "loogiset" vikaan viittaavat osat ja tekivät mahdollisen bensatankin puhdistusta myöten - mutta lopullinen vika oli niinkin yksinkertaisessa paikassa kuin moottorin lämpötila-anturissa. Tuon vaihdon jälkeen nykimiset katosi ja käynti parani sellaiseksi niinkuin pitääkin. Itsellä aikonaan P1 kopan T-sport Yaris teki
 13. Nyt tulee se tyhmä kysymys, mutta ootko kattonu polttimot? Kytkimen/katkaisijan toimintahan kannattaa testata yleismittarilla, ellei tätä ole tehty jo?
×
×
 • Create New...