Jump to content

CamryPappa

Jäsen
 • Content Count

  89
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

About CamryPappa

 • Birthday 12/16/1962

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Vieras19
 • Nearest place
  Turku

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. CamryPappa

  D4d moottorin tyyppivika automyyjän mukaan

  Ironista mainita VAG, Toyota ja tyyppiviat samassa ketjussa 🤣
 2. CamryPappa

  camry radio

  Kierrosten mukaan nouseva vinkuminen on laturista tulevaa. Ja Lucas ei ole uusi vaan kunnostettu. Mutta häiriö voi tosiaan siirtyä sekä virtapiuhaa että antennia pitkin radioon. Sytkähäiriössä rätinän taajuus muuttuu kierroksilla.
 3. CamryPappa

  camry radio

  Vinkuu? Nousee/laskee kierrosten tahtiin? Saattaapi laturi olla tiensä päässä, antaa kipinää hiilien & liukujen välistä. Rätisee? Sytkäpuolella tulossa remppaa: konkka, kansi, puola, piuhat?
 4. CamryPappa

  GT86 -12 takajarrut

  Veikkaan kuitenkin puusilmää 🤓 Oli tuossa nimittäin sellainenkin tapaus, että asiakas tuli huutamaan kun jarruissa huono pito, paskoja osia. Oli vaihtanut halkaisijaltaan selvästi pienemmät levyt, ja kun palat kului, niin palojen kulumattomat ulkoreunat otti lopuksi toisiaan vastaan, ja jarruja ei ollut edessä sitten enää lainkaan. Ei noissa tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa 🤢
 5. CamryPappa

  1ZZ-FE öljynsyönti

  Eli käyttöturvatiedote, joka pitää antaa pyydettäessä, kertoo vaarattlisten aineiden koostumuksista. Monella tuotteella/firmalla nuo on netissä, koska eivät halua turhaa pyyntörumbaa. Material Safety Data Sheet lontooksi.
 6. CamryPappa

  1ZZ-FE öljynsyönti

  Sama se on kuin aina, virallisesti ei saa myydä kuin ammattikäyttöön.
 7. CamryPappa

  Mitkä öljyt vakio 3k koneeseen?

  Mulla on Porskessa ollut 20W50 ja kyllä se on hyvin toiminut pikkupakkasellakin, mutta kun viime Talwiajoissa oli -22° niin piti vaihtaa Maxlife tilalle 😁
 8. CamryPappa

  Mitkä öljyt vakio 3k koneeseen?

  Jos olisi syönyt, olisin kirjoittanut Valvoline Maxlife. Jos olisi ollut talvistartteja, niin täyssynteettinen. Jos taas alle muutaman tkm vuodessa, niin perus-mineraalia, jonka raaskii vaihtaa joka vuosi. Tuossa sun ajossa kaikki perinteiset käy: 5W40 täyssynteeiiset, 10W40-20W50 mineraalit, ja osasyntiset siitä väliltä. Itse menisin Maxlifellä tai osasyntisellä, ne on hyviä kompromissejä. Täyssyntisen etu olisi tietty siinä, että sillä ajaa koko kauden 10 tkm ilman vaihtoa, mutta nuo muutkin kestää huoletta sen 5 tkm minimissään.
 9. CamryPappa

  Mitkä öljyt vakio 3k koneeseen?

  Kesäkäyttö vai myös pakkaskäynnistyksiä? Paljonko kilsoja vuodessa? Syökö öljyä?
 10. CamryPappa

  Uuden foorumin koekäyttöä ja testailua

  MITÄ MITÄ MITÄ ??? ??? ??? Eilen tuli ruudulle että tänne on hyökännyt joku kaiken tuhoava viiruspöpö. Ja nyt kaikki laitteet vinkuu tunnusta & salasanaa, vaikka pitäisi olla muistissa.
 11. CamryPappa

  T25 Avensiksen vaihteistoöljyt

  No ei se vaihteistoöljy ikuista ole. Eli jos jokunen vuosi on jo viisi ja kilsoja satku, niin kuuluukin jo vaihtaa taas. Jollei Red Line niin Castrol.
 12. CamryPappa

  Avensis 2,0 l t27 2009 pissapojan pumppu

  Ei se ole vika vaan ominaisuus. Avensiksen pesuria vaivasi tehottomuus maantienopeuksissa jo uutena. Leveän suihkun antavat suuttimet eivät vaan jaksa painaa nestettä tuulilasille kuin kaupunkinopeuksissa.
 13. Nuo halvat on menneet niin surkeiksi laadultaan, että olen itse alkanut ostaa parempia, vaikka kalliimpia ovatkin. Oletuksenahan led kestää paremmin kuin hehkulamppu, mutta halvoissa jopa toisinpäin. Muualle kuin sisävaloon laittena pitäisi ehdottomasti olla sääsuojattu, eli ledien elektroniikka ei ole esillä. Sitten on se valokuvio, sen näkee silmälläkin. Ledejä pitäisi olla sinne, minne hehkulampustakin valoa haluttiin. Asennuspaikasta riippuen eteen, sivulle tai ympäriinsä. Valon määrä ja väri selviää valitettavasti vasta kun kokeilee kun kyse on halvoista.
 14. CamryPappa

  Uuden foorumin koekäyttöä ja testailua

  Eli esim tuo ylläoleva linkki vaatii että menee tänne aihealueelle asti, ei aukea siinä missä on uudet viestit.
 15. Tuohan on se maailman yleisin ns lasikantapolttimo. Joillain nimenä "T10" kanna mukaan. Philips-koodi "12961" joka on monella muullakin referenssinä. Osramin 2880CW02B on hyvä, ei liian sininen, sääsuojattuna kestävä, tasainen valokuvio ja himpun hehkulamppua kirkkaampi.
×