Jump to content

CamryPappa

Jäsen
 • Content Count

  380
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

34 Excellent

About CamryPappa

 • Birthday 12/16/1962

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Vieras19
 • Nearest place
  Turku

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kymppi per vuosi eli saman kuin 80 km ajoa per vuosi.
 2. Porskesta meni viikonloppuna patteri. Pikkasen oireili jo kesällä, mutta luulin olevan startin käyttämättömyyttä. No olisi pitänyt vaan uskoa kojelaudan volttimittaria, joka näytti noin voltin matalampaa lukemaa kuin ennen. Finaalissahan se oli. Eikä se mun mielestä vanhakaan akku ollut, varmaan sitten sitä halpaa jaskaa, kun ei montakaan vahingossa tapahtunutta syväpurkausta kestänyt. Kurkkasin sitten tänään arkistosta koska patteri on vaihdettu, ja reilu kuusi vuotta sitten
 3. Itse lämmitin on melko helppo asentaa, eniten vaivaa on piuhojen viennissä puskuriin ja matkustamoon.
 4. Juu, ja se lumiharja kannattaa lopuksi jättää painamaan kytkinpoöjinta alas yön ajaksi, ilma kun tuppaa nousemaan nesteessä ylöspäin
 5. Ota paine sinne ilmaruuviin jarrusatulan nipasta: jätä kytkimen ruuvi auki, ja "ilmaa" jarrua.
 6. Juu, siinä meinaa usko loppua, kun sotkee kabiinissa kuin urkuharmoonia Mutta se liike mitä se vaijeri nykäisee palaa on tosiaan todella lyhyt, se säätyminen ottaa julmetun kauan.
 7. Väännä+paina mäntä sisään. Löysää käsijarruvaijereita. Sotke jarrua ja nyi käsijarrua, ja usean kerran. Muista, kuinka pieni se mekanismin liike siellä männän sisällä on, se vaatii mooonta kertaa! Säädä vasta lopuksi vaijereiden vapaaliike niin, että sitä on vain juuri ja juuri vaijerin päässä satulan linkkuun.
 8. Sitä muovipinnoitettua ei stitten kuulu voidella öljyillä, siitä on itse asiassa vain haittaa. Ja kyllä ne tarvikevalmistajatkin osaa kopioida sen muovipinnoitteen vaijeriin
 9. Siis kunnostaja oli Elstock, ei se startin merkki siinä vaihdu
 10. Noissahan voi olla Denso, Marelli tai Bosch. Densoissa on tuo oklassinen solenoidin kärkien kuluminen ja eurooppalaisissa valmisteissa hiilet. Kaikissa niissä on alennusvaihde, mutta Densossa varsinainen moottoriosa on selvästi pienempi kuin eurooppalaisissa.
 11. Löysin: Toyota: CVT ei ohjelmassa, ”esim 105tkm” Nissanilla todella lyhyt 30tkm (himppasen ollut heillä ongelmia) ja Subarulla samat 105 tkm
 12. Se vaaramerkin puuttuminen ei automaattisesti kerro sitä, että ei sisällä happoa lainkaan. Se tarkoittaa vain tietyn asteista ärsytystä. Sen takia tuo air sensor cleaner on se oikea ja turvallinen tuote tähän.
 13. No ei ainakaan jarrukliinerillä Ne saattaa sisältää happoa, ja olla se viimeinen putsaus.
 14. Mulla on töissä koottuna suositukset laatikkoöljyjen vaihtoväleille, jostain ammattijulkaisusta otin talteen. Siinä oli Toyotallekin suositus, muistaakseni 90 tai 120 tkm, vaikka huolto-ohjelmaan ei kuulukaan. Yritän muistaa tsekata huomenna. Ja tosiaan CVT-lootan öljyä, ei tavallista ATFää.
 15. Ja kaikki nuo pitäisi tuntua myös raskaampana ohjauksena. Rengaspaineet tuskin vähenee äkkiä kahdesta pyörästä, jajos vain yhdessä matalat, niin auto kyllä vetää jommalle kummalle puolelle.
×
×
 • Create New...