Jump to content

CamryPappa

Jäsen
 • Content Count

  484
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

52 Excellent

About CamryPappa

 • Birthday 12/16/1962

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Vieras19
 • Nearest place
  Turku
 • City
  Varsinainen Suomi

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ei vaan mahdu kaikki hyllyyn, pakko harventaa. Kuvat kertonee kunnon, eipä taida olla leikitty tällä kappaleella. Jokunen hyvin hento naarmu katossa, muuten kuin tehtaalta tullut Puh/TXT/WhatsÄppi 04OO 952829 ja privaa/mailia voi yös laitella Turun kupeessa Kaarinassa laite, ja kustihan polkee, ja onnikallakin pääsee . Hintapyyntö 15 € ja tinkiköön kuka osaa.
 2. Uusin tuohon kesällä akun, ja käytin pari kertaa, mutta ihan turha tuo minulla enää on. Menköön siis kiertoon kun akku on uusi ja täydessä terässä. Näyttö (isompi 5") ehjä ja naarmuton, heijastamatonta mattalasia. Kuorissa normaaleja pieniä käytön jälkiä. Ja näytön kehys tosiaan valkoinen, ei musta. Mitat 17 x 140 x 90 mm. Mukana imukuppiteline tuulilasiin. Orkkista latauspiuhaa en löytänyt, mutta tähän käy MicroUSB, joita lienee jokaisella jo olemassa. Laitteen kartat viimeisin ilmainen päivitys valvontakameroilla 2018. Puh/TXT/WhatsÄppi 04OO 952829 ja privaa/mailia voi yö
 3. Miks mulle on tullut tommonen lasku jos vuosi on 25€: Jäsenyys 2v (Vanhoille jäsenille) (Päättyy: 27.01.2021) 100,00 €
 4. Kannattaa tsekata mitä pikkukaskot korvaa yhtiökohtaisesti, esim mulla ei toisen MP'n korvaa enää hinuria, kun se on yli 20 vuotias. Mutta Autoliiton turva korvaa, ja SF-Caravanin kautta tosi halpakin. Kannattaa kurkata tarkemmin, se korvaaa myös kaverin auton kulut jos olet kyydissä, ja korvaaa hinauksen, apuvirran, polttoaineen tuomisen yms.
 5. https://www.ncf.fi/smf/index.php?topic=23160.msg232929#msg232929 100A takakontista irrotettu KE20 Corollan bensatankki kera täyttöputken. Lisää kuvia: https://photos.app.goo.gl/qw51vohU9776M8396 HP: 30€. Tankki Nokialla. Jari, O5O 3729O69 Ei siis minun ilmoitus, mutta ajattelinpa vihjata, täällä voi olla oikeakin tarvitsija.
 6. Ei tule ST-asennossa silloin puolalle virta.
 7. Tuossakin kytkiksessä on erotettu startin aikainen virta puolalle (AM2) ja virta startille (AM1). Näin puolan virta ei pääse startille auton käydessä.
 8. Katos vaan, ompas hieno keksintö
 9. Oletko saanut ihan perusputkimasiinalla tehtyä auton alla laipat, kovaan orkkisputkeen?
 10. Meinasin vaan kun meillä noita murheita oli jo reilu kymmeisen vuotta sitten, ja ne tuntjui osuvan muillakin samaan ikään.
 11. Ei ole isoa merkitystä enää kärjettömässä, siksi sitä harvoin niissä onkaan. Mutta kytkennän muutos ei valitettavasti ole noin helppoa, ainakaan ei ole ollut niissä, joita olen itse joutunut ropaamaan.
 12. En haluaisi olla pahanilman lintu, mutta kyllä ne alkaa
 13. Eipä olekaan ihan helppo pala. Kytkin mukaan vielä vanhan työkaverini, jolla FixOrRepairDailynsa kanssa sama hankinta tehtävänä. Mutta ei tullut apua, vaan päinvastoin, ei ollut hänkään löytänyt kärjettömän puolaa jossa etuvastus. Ja jos ottaa kärjellisen systeemin etuvastuksellisen puolan, ei saa juurikaan vahvempaa kipinää. Jos ottaa normaalin kärjettömän puolan (eli ilman etuvastusta), pitäisi etuvastus ohittaa, tai ollaan taas kerran tilanteessa, että kipinä ei parane kärjellisen kipinästä. Etuvastus on luokkaa 1,6 ohm, kärjellisen 12V-puolan ensiökäämi noin 3-4 ohm, ja kärjettöm
 14. Muistuttele mua ensi viikolla niin yritän töissä kaivella.
 15. Kun auto on Camry niin putket auton alla vahva epäilty. Ja jos kulkee muovirännissä niin vuotokaan ei heti näy.
×
×
 • Create New...