Jump to content

CamryPappa

Jäsen
 • Content Count

  637
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

86 Excellent

About CamryPappa

 • Birthday 12/16/1962

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Vieras19
 • Nearest place
  Turku
 • City
  Varsinainen Suomi

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ööh, meniks toi niin, että Defa kielsi puikkomallin ongelmien takia mutta Calix jatkoi silti sillä Ei jaksa muistaa varmaksi missä moottorissa kukakin teki mitä, kun noita vaihdoksia oli useita, ja himassa ei ole noiden valmistajien arkistoa.
 2. Ja jollei sulla ole kerrostalon/rivarin tyhmää kahden tunnin kelloa, niin pidä lämppäriä kauemmin päällä Kun perinteisen blokilämppärin teho on 600W niin ei tuollainen 400W nyt niin paljoa heikompi ole, etenkin kun lohko on nykyisin ohuempaa alumiinia, eikä hurja kasa rautamalmia.
 3. Unohda suosiolla jollet halua hankaluuksia esim kännistymiseen. Jos haluat olla Pelle Peloton, niin sitten lämppärin letkuun tuollainen: https://www.defa.com/fi/tuote/moottorinlammittimet-ptc-letkulammitin/ https://www.calix.se/fi/tuotteet/moottorinlaemmittimet/cvh?articleId=422&noReturnLink=1 Nuo on PTC eli ei kärvähdä kuten perinteinen, vaikka lämpenisikin liikaa. Ja asennuspaikkana lämppärin letku on moottorin anturien kannalta turvallisempi.
 4. https://www.motonet.fi/fi/tuote/148424/45mm-Yhdysputki-noin-12cm-1-34 Tuota ajattelin kun puhuin muhvillisesta putken pätkästä. Yllä oleva VAG-malli on aika raskastekoinen.
 5. Juu, ne laipat ei kestä yhtä kauaa kuin muu putki. Helpoin pikafiksi on laittaa muhvillinen putken pätkä laipan tilalle
 6. No valtaosalle ostajistahan se ääni ei ole häiritsevä, poislukien joku piskuinen Suomi, jossa tiet on pikkukiveä eikä asflattia... Mutta rahasta on tosiaan kyse, kun puhutaan tavis-luokasta. Sitten kun mennään Premiumiin, kasvaa vaatimustaso, eikä ne harvoin esiintyvät huonotkaan pätkät saa enää kuulua.
 7. Ei ainoastaan tuo. Äänieristys myös painaa, paino tarkoittaa kulutusta, ja kulutushan pitää saada alas. Plus ei äänieristystä tarvita samaan tapaan muualla kuin Suomessa. Osaavat jopa sellaisissa sivistysmaissa kuten Ruåtsi ja Eesti tehdä asfalttia, jossa on mukana myös pikeä, eikä pelkkiä peukalonpään kokoisia kiviä. Helppo huomata kun ajaa ulkomailla.
 8. No jos on hämärää tai sumua jo sen verran että kaipaa taakse valoa, niin kyllä sitä tarvitaan eteenkin.
 9. Eikä kylmästöintiä kannata pitää yhtään ylimääräistä päivää auki, tai saa vaihtaa kompuraa, kuivainta sun muuta.
 10. Säädin laturissa vai erillinen? Jos erillinen, niin onko sekin vaihdettu? Jos laturissa, niin aika selvä diagnoosi: ei lataa, vaihda, kunhan akku on tsekattu sekin uudelleen jollain akun kunnon mittaavalla laitteella.
 11. Tyhjenemisenestoventtiili on siinä keskireijän ympärillä olevien reikien takana oleva jousikuormitetty kumilärppä. Takaiskuventtiili näkyy keskireijän "pohjalla" jos sellainen on, ei siis estä tyhjenemistä.
 12. Joko männän tiivistekumi on korppu, tai sitten mäntä ruosteessa, tai kässärin systeemit jumii (männän sisällä siis).
 13. Termostaatin poistaminen kokonaan saattaa sekottaa vedenkierron. Jos termari halutaan eliminoida käytöstä, niin siitä puretaan se pieni liikkuva lautanen pois.
 14. Ja on sitten asennettu totaalisen vastoin ohjetta, juuri noin on kielletty! Jos joku korjaamo tehnyt ja paikka tiedossa, niin lasku sinne
 15. "Vapaakytkin antaa suurimassaisen laturin pyöriä vapaasti ja tasata nopeuseroa esim. vaihteenvaihdon aikana (moottorin kierrosnopeus laskee ja samoin hihnan pyörimisnopeus – laturi pyörii vielä lujaa)." Se on kuulemma laturin pyörivä massa kasvanut roimasti ja toisaalta moottorin kierrosluvun muutokset ovat samalla nopeutuneet.
×
×
 • Create New...