Jump to content

CamryPappa

Jäsen
 • Content Count

  716
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

105 Excellent

About CamryPappa

 • Birthday 12/16/1962

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Vieras19
 • Nearest place
  Turku
 • City
  Varsinainen Suomi

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ei taida tuo HIR-polttimon liikkuva varjostin toimia ledien kanssa.
 2. Käytä moottorin ja sisätilanlämmittimiä nyt ainakin, vaikutus on noin lyhyellä matkalla melkoinen. Ja automaatti-ilmastoinnin kanssa on ihan sama laitatko lämpötilan pyynniksi 15 vai 35 astetta, lämppäri yrittää silti antaa kaiken mahdollisen irti lähtevän lämmön kun se sisälämpö ei kuitenkaan tuolla matkalla nouse kumpaankaan lukemaan.
 3. Ja kun sulla on lukoissa/avaimissa koodeja, niin marssi niiden lukkojen & avaimien kanssa kaupungin suurimpaan lukkoliikkeeseen ja kysy, onnistuuko saada uudet avaimet. Ja siis uudet, ei huonon kopiot. Yleensä noi koodit on sellaisia, että kun on avain, lukko ja koodi, niin niistä saa pääteltyä oikean jyrsinnän, vaikka yksi numero näkyisi huonomminkin, koska kaikkia koodiyhdistelmiä ei ole käytetty, ja lukkoliike tietää, mitä automerkki on käyttänyt. Plus asiantuntija näkee jo puolella puusilmällä, mikä kuluneen avaimen koodi on ollut, kun saa vähän vihiä stanssatusta koodista.
 4. Toimiiko ne haitat edes? Yleensä mitä itse purkanut niin olleet totaalisen jumissa, ei ihmekään kun aukeaa vaikka millä. Eli lukkopesä käteen, ja jos avaimen liikuttelu ei vaikuta haittoihin, niin lukkopesä liotukseen.
 5. Ei nyt kyllä kuparitahna ole hyvä aine, klimppiytyy todella herkästi tapeissa.
 6. 13V kuormalla ja 2.000-3.000 ei riitä, ja tuo sun jatkosuunnitelma on ihan oikea
 7. Tai sitten kytkennässä jtn eroa. Nuo elektroniset on kenkkuja siitä, että johtojen värit stemmaa harvoin, ei pääse siitä käsiksi tsekkaamaan vertaamalla. Ja jos säätimessä on sen suorakaideliittimen vieressä erillinen piuha "hylsyliittimellä", niin sekin pitää kytkeä, on "IG". Jos laturi on ihkauusi, niin alussa voi olla, ettei anna täyttä virtaa, koska hiilien kontakti ei ole vielä 100 %. Mutta varmistellaanpas vielä, että tuo kuormalla 13V on mitattu kierroksilla, tyhjäkäynnillä ei vanhaliiton noin 40A laturi jaksa puskea vielä täysiä. Se 14,4V kierroksilla on jees. Enivei suo
 8. Tuossahan se oli, kaasuläpän vierestä tai heti alta
 9. Ai perhana, jo toinen kerta kun CVT, eCVT ja HSD meni sekaisin HSD käyttää siis planeettapyörästöjä, ei hihnaa tuohon välityksen muuttamiseen. Tuossakin on ketju, mutta se on voimansiirtoon, ei välityksen säätöön. Ja koska HSD on jatkuvasti vaihtuvavälityksinen, käyttää Toyota siitä eCVT-nimeä, vaikka rakenne onkin eri kuin CVT.
 10. LED-korvikkeilla ei ole e-hyväksyntää, ei yhdelläkään, koska EU ei ole moista vielä sallinut. Kyse on periaatteesta, ei kuviosta. Se valaisimen hyväksyntä on sitten monitahoisempi asia, sekä halogeenin että ledin tunnus on sama "H", mutta valaisimen muut merkinnät spesifioivat onko hyväksytty led vai halogeeni.
 11. Tuo on vain yhden katsurin oma tulkinta. Samanlainen kuin itse sain suullisesti LED-korvikkeista: jos tyyppi ei näy lasin läpi, ja kuvio on kunnossa, niin eivät puutu, koska seuraavaksi asema voi joutua maksumieheksi, jos paljastuukin lailliseksi. No "ksenon vai halogeeni" nyt sentään pitää löytyä valaisimen merkinnöistä, mutta kun nekin on usein paikassa, josta ei selkeästi näe, tai sitten sekavia, kun samasta valaisimesta on kaksi eri versiotaa... LED-korvikkeiden suhteen suurin ongelma kuviossa on ledien sijoittelu ja koko. Ainoat, joista uskaltaa sanoa, että asiat on kunnossa, ovat Os
 12. Toihan on eräänlainen CVT eli variaattori. Siellä on silti momentinmuunnin, mutta "vaihteiden vaihtumista" ei ole, vaan hihnapyörien välisen hihnan välitys muuttuu portaattomasti. Eli tietynlainen kuminauhamaisuus on tuolle rakenteelle tyypillistä. Öljynvaihtovälille ei ole virallista tehtaan suositusta, mutta "esimerkiksi 105 tkm" on suomalainen suositus.
 13. No ei tuo lataus vielä kerrytä tyhjään ja kylmään akkuun tarpeksi virtaa starttiin. Eli lataa nyt ensin se akku kunnolla, vuorokausi olisi hyvä aika 3A virralla. Ja ei se akkukaan välttämättä vielä loppu ole, jos ajo on ollut pitkään lyhyttä pätkäajoa kaupungissa = ei ole latautunut täyteen.
 14. Ootko vetänyt anturin johdon suoraan maihin, värähtääkö viisari silloin? Jollei, niin vika ei ole anturissa. Näyttääkö bensamittari? Ne on usein saman jänniteregulaattorin takana,
 15. No Approved on 12 kk ja vain Toyota-liikkeistä ostetuille ko. ohjelman autoille. Relax on mistä tahansa ostetuille ja missä tahansa aiemmin huolletuille, kunhan huollot tehdään jatkossa Toyotalla. Eli Approved etuna on suoritettu tarkastus ja tarvittava kunnostus, Relax ei korvaa ns vanhoja vikoja. Mutta pikkasen kyllä sekava juttu, olisivat vaan suoraan ottaneet käyttöön monessa muussa Euroopan maassa jo olevan viiden vuoden takuun.
×
×
 • Create New...