Jump to content

CamryPappa

Jäsen
 • Content Count

  110
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

About CamryPappa

 • Birthday 12/16/1962

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Vieras19
 • Nearest place
  Turku

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. CamryPappa

  T25 Avensis huolto-ohjelma

  https://www.autokorjaamo.fi/huolto/ Tuolta saa kuluttajakin huolto-ohjelmat haettua Näyttää olevan joka huollossa "Tarkista apulaitteiden käyttöhihnan kunto ja kireys, vaihda tai säädä tarvittaessa" eli kunnon mukaan.
 2. CamryPappa

  4age käyntihäiriö

  Bensassa on nykyisin 5-10 % etanolia, eli jäänestoa, joten tuossa 20 litrassa tuoretta bensaa sitä on jo 1-2 litraa. Se on sitten toinen juttu, että ilmeisesti se tankissa ollut bensa oli jo palamatonta, josta paha haju. Nyt pitää vaan saada se töhnä vaihtumaan bensaan, ja toivoa, ettei se ole tukkinut mitään.
 3. CamryPappa

  Raitisilmasuodatin

  Juu, ota tuo muovikehys vanhasta, ja siihen kuumaliimalla sopivan kokoinen paperielementti. Toi FAS kuoli kun raikkari tuli liki vakioksi autoihin, jolloin ei enää kaivattu jälkiasennusmallia.
 4. 1kpl Osram vakio, käyttämätön, 30€ MYYTY 1kpl Philips vakio, ajettu 30 tkm, 20€ 2kpl Philips vakio, ajettu 17 tkm, 25€/kpl MYYTY Laatua, ei mitään kiinan pingpong. Nipussa edullisemmin. Myydään koska ostettu LED-ajovalollinen auto. Sijainti Turku. Kuljetus PK-seudulle mahdollinen, muuten Posti/MH ja kulut ostajalle. Priva, maili, whatsup, puhelin (huonosti tavoitettavissa arkisin työaikaan) O40O 952829
 5. CamryPappa

  Jakajan kansi ja pyöriä camry 2.2

  Jep, on siellä konkka, ja tosiaan, rikkoo puolan mennessään.
 6. CamryPappa

  D4d moottorin tyyppivika automyyjän mukaan

  Ironista mainita VAG, Toyota ja tyyppiviat samassa ketjussa 🤣
 7. CamryPappa

  camry radio

  Kierrosten mukaan nouseva vinkuminen on laturista tulevaa. Ja Lucas ei ole uusi vaan kunnostettu. Mutta häiriö voi tosiaan siirtyä sekä virtapiuhaa että antennia pitkin radioon. Sytkähäiriössä rätinän taajuus muuttuu kierroksilla.
 8. CamryPappa

  camry radio

  Vinkuu? Nousee/laskee kierrosten tahtiin? Saattaapi laturi olla tiensä päässä, antaa kipinää hiilien & liukujen välistä. Rätisee? Sytkäpuolella tulossa remppaa: konkka, kansi, puola, piuhat?
 9. CamryPappa

  GT86 -12 takajarrut

  Veikkaan kuitenkin puusilmää 🤓 Oli tuossa nimittäin sellainenkin tapaus, että asiakas tuli huutamaan kun jarruissa huono pito, paskoja osia. Oli vaihtanut halkaisijaltaan selvästi pienemmät levyt, ja kun palat kului, niin palojen kulumattomat ulkoreunat otti lopuksi toisiaan vastaan, ja jarruja ei ollut edessä sitten enää lainkaan. Ei noissa tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa 🤢
 10. CamryPappa

  1ZZ-FE öljynsyönti

  Eli käyttöturvatiedote, joka pitää antaa pyydettäessä, kertoo vaarattlisten aineiden koostumuksista. Monella tuotteella/firmalla nuo on netissä, koska eivät halua turhaa pyyntörumbaa. Material Safety Data Sheet lontooksi.
 11. CamryPappa

  1ZZ-FE öljynsyönti

  Sama se on kuin aina, virallisesti ei saa myydä kuin ammattikäyttöön.
 12. CamryPappa

  Mitkä öljyt vakio 3k koneeseen?

  Mulla on Porskessa ollut 20W50 ja kyllä se on hyvin toiminut pikkupakkasellakin, mutta kun viime Talwiajoissa oli -22° niin piti vaihtaa Maxlife tilalle 😁
 13. CamryPappa

  Mitkä öljyt vakio 3k koneeseen?

  Jos olisi syönyt, olisin kirjoittanut Valvoline Maxlife. Jos olisi ollut talvistartteja, niin täyssynteettinen. Jos taas alle muutaman tkm vuodessa, niin perus-mineraalia, jonka raaskii vaihtaa joka vuosi. Tuossa sun ajossa kaikki perinteiset käy: 5W40 täyssynteeiiset, 10W40-20W50 mineraalit, ja osasyntiset siitä väliltä. Itse menisin Maxlifellä tai osasyntisellä, ne on hyviä kompromissejä. Täyssyntisen etu olisi tietty siinä, että sillä ajaa koko kauden 10 tkm ilman vaihtoa, mutta nuo muutkin kestää huoletta sen 5 tkm minimissään.
 14. CamryPappa

  Mitkä öljyt vakio 3k koneeseen?

  Kesäkäyttö vai myös pakkaskäynnistyksiä? Paljonko kilsoja vuodessa? Syökö öljyä?
 15. CamryPappa

  Uuden foorumin koekäyttöä ja testailua

  MITÄ MITÄ MITÄ ??? ??? ??? Eilen tuli ruudulle että tänne on hyökännyt joku kaiken tuhoava viiruspöpö. Ja nyt kaikki laitteet vinkuu tunnusta & salasanaa, vaikka pitäisi olla muistissa.
×