Jump to content

CamryPappa

Jäsen
 • Content Count

  551
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

60 Excellent

About CamryPappa

 • Birthday 12/16/1962

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Vieras19
 • Nearest place
  Turku
 • City
  Varsinainen Suomi

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Plus se oikea öljy. Sekä viskositeetti että ACEA.
 2. Tyhjäkäynti säätimen putsaus ei vaan ole pitkä aikainen korjaus koska se lika on sillä puolella jota ei pääse kunnolla putsaamaan.
 3. Juu, ja jos vuotaa syylärin etu- tai alareunasta niin jää huomaamatta se pieni vuoto, kun lämpö haihduttaa pois. Päädyn ja kennon sauma, sieltä se lähtee ratkeamaan.
 4. No tuohon maailmanaikaan öljysuositus ympärivuotiseen käyttöön oli vielä ihan tavallinen 5W40. Jos haluaa pa-puolelle jotain järeämpää ainetta niin BG, Red Line ja Forté on niitä ns parempia liemiä. Ainakin Red Lineä saa Kokkolasta, BG saattaa löytyä A1-katsastuskonttorilta, mutta Forté on se hankalin, koska virallisesti sitä ei saisi kuluttajille myydä.
 5. On kyllä ihan liikaa kärkiväliä tuo 0,8 mm. Tietty kuluneella jakajalla "millisäätö" on arpapeliä, mutta 0,4-0,5 mm välillä on hyvä. Paras olisi kun pääsisi tarkastamaan vielä kosketuskulman koska sen näyttämä on armoton myös kulumille,
 6. Ylhäältä 2. ja 3. on niitä. Kaavion 48 näyttää samalta räjäytyskuvassa, tosin se venttiili on ASSY = assembly sisällä.
 7. 5W30 M on MB- ja BMW-LongLife. 5W30 LL on VAG-LongLife (ja puolet samoista Mersuista kuin edellinen). Nuo on ACEA-C3 ja Castrol tosiaan suosittelee moista M-versiota noihin mitä hätäisesti vilkuilin, yleensähän Toyota on A1/B1 tai A5/B5 jos 5W30 viskositeettina.
 8. Konkka kuivuu vanhetessaan, eli todella wanha käyttämätönkin saattaa olla valmiiksi kuollut. Uimuriventtiilin vaihto ei ole vaikeaa, joku muu voisi varmaan antaa ihan tarkat ohjeet step-by-step, ja löytynee korjaussarjasta,
 9. No älä nyt aloita heittämällä rahaa ikkunasta ulos summamutikkaan, kun ensin pitää selvittää, missä se vika on, ja paljon vielä tekemättä! Nämä saattaa vaatia paljon aikaa selvittää, mutta aina se vika lopuksi on löytynyt. Tai myönnän, yhden auton satunnaisia harvinaisia sammumisia en koskaan saanut poistettua, koska niitä sattui vain vaimon ajossa, ei minulle, se oli noin 25 vuotta sitten. Aloita vaikka noista letkuista. Helppo tapa elimimoida niiden vaikutus on vulkanisoituva teippi, jollei osta heti uusia. Mutta jos kerran aiot autoa käyttää pidempään, niin vaihtaahan ne kannattaa joka
 10. Vaikuttaa kierroksilla, mutta hyvin vähän. Ja tuo että käynnistyy vain kaasu pohjassa ei kyllä kuulosta siltä että seos laihalla. Alkaa kuulostaa siltä, että uimuriventtiili ei toimisi oikein: päästää välillä kohokammio tyhjäksi ja välillä uittaisi?
 11. Toi on kyllä outoa jos Bilteman puola on ehjä, viittaa sytkäpuolen ongelmaan. Eikä tuo B-puola kipinää heikennä noin, polttaa vaan kärkiä nopeampaan. Mites konkka? Sekin olisi mahdollinen vikakohde. Kyllä, laihaan viittaa nuo tulpat. Toi on kyllä outoa jos Bilteman puola on ehjä, viittaa sytkäpuolen ongelmaan. Eikä tuo B-puola kipinää heikennä noin, polttaa vaan kärkiä nopeampaan. Mites konkka? Sekin olisi mahdollinen vikakohde. Kyllä, laihaan viittaa nuo tulpat. Tuokin viittaa laihaan, imu siis rikastin.
 12. Lainaukset pikkasen tökkii
 13. Joo, onhan noilla ollut Suomen paras jarruosavalikoima, jokunen kymmene vuotta sitten, mutta ei nekään mistään lisää saa sellaista jota ei enää tehdä. Se aika kun niillä oli paljon vanhoja varastojen häntiä on valitettavasti jo ohi. Lisäksi melkoisen hintavaa nykyisin, jos joutuvat hankkimaan maailmalta yksittäisiä palikoita. Kurkkaa nyt vaan ekana se Rockauto, järjetön valikoima mitä ihmeellisempää osaa, ja homma toimii.
 14. Ei sitä pakko palauttaa ole, mutta silloin menettää pantin, eli kannattaa laskea pitääkö & korjaa itse vai palauttaako
 15. Oletko Rockauton tsekannut jo?
×
×
 • Create New...