Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Ripa787

  O:kaasari kutos moottori

  Ostetaan esim R sarjan kutos moottori Kunnolla ei niinkään väljä Tarjoukset viestillä 0503278722
 3. Tattinen

  Toyota vm88

  Nyt olisi aika luopua toijotasta. Äitini ostanut uutena Tojon ja ollut vaan hänen ja minun alla Ajettu on 194231 ja viime viikolla katsastettu. Kytkinremppa tehty ja laitettu uudet tulpat, ilmanputsari, helmat laitettu. Muuten alkuperäinen sisältä mutta radio on vaihdettu. Penkin päälliset laitettu mittatyönä Juhan Autossa auton alkutaipaleella ja on pysynyt ihan hyvänä. Äiti tehnyt huollot aina Juha autossa ja nyt viimeisimmät korjaukset tehty muualla. keula pellit on heti vaihdettu melkein kun äiti osti auton kun kolaroi ja siksi pieni sävyero keulassa. Otan kuvia kun on päivän valoa. Tarjous kaupalla lähtis tämä tojo uuteen kotiin jos nyt osaan tänne kuvia liittää🙈 voi tietenkin kysyä niitä ja lähetän itse kysyjälle jos jotain kiinnostaa tojo😄
 4. Hannu

  Myyn: Corollan umpiot

  Hei! Varaston siivous toi esiin muistaakseni vuoden -76 Corollan alkuperäiset ajovalojen umpiot, jotka pian auton hankinnan jälkeen vaihdettiin pois halogeenien tieltä. Jos joku kaipaa, hinta on vaikka 20 euroa ja toimituskulut Kuopiosta. Tiedustelu tekstarilla 050 3142585.
 5. kärppä

  pikkujoulut 2019

  ideoita,ehotuksia,turhia toiveita jne. tähän alle jotain jos meinaa tehä niin pitää ruveta kohta varailee...
 6. Last week
 7. Lerppa69

  T22 lukuvalon kytkimien fiksaus ja muuta turaamista

  Toi katkaisijan suunnittelu on kyllä hanurista. Itelläkin ne jumittaa, joskus avasin ja varmaan tarvis taas.
 8. Tatu

  FinnJAE 2020

  Vanhojen kävijöiden pito + uusien kävijöiden / kerholaisen löytäminen..
 9. miksune

  FinnJAE 2020

  Eipä taida olla paikkakunnalla mitään väliä samat 90% ihmisistä kiertää kaikki tapahtumat läpi.
 10. Tatu

  FinnJAE 2020

  Toki esim. Himos / Jyväskylä seutu on vähän keskeisempi, mutta jos tekijöitä löytyy ylempääkin Suomen kartalta niin olisipa mukava muuallekkin välillä lähteä.
 11. kimmo lappalainen

  M corolla ke20 osia

  vanteet myyty
 12. Arto H

  FinnJAE 2020

  Se olis hyvä keskellä ei mitään niin kukaan ei häiriintys. Vuokrais maajussilta pellon. 😀
 13. Jarno

  M: 2x Avenssis t22

  4afe farkku ja 7afe sedan. Kumpikin ajokunnossa. Farkusta leima loppu kait vuosi takaperin. Sedanista loppuu maanantaina. Tuulilasit ja pakoputki remonttia vaatis kait kumpikin. Tuskin isompaa ois leimansaantiin. Sedanissa ajokuntoset kesärenkaat ja farkussa renkaat. Uusia ei kumpikaan ja kilometrit 360tkm luokkaa. Farkkuun ei ole lisäilty öljyä mutta sedaniin on laitettu litra noin 6kk takaperin. Vielä oli öljyä havaittavissa tikusta. Farkkuun ei tartte ees lisätä. Ajoon tai osiksi. Mieluiten kokonaisina mutta osinakin jos tarpeeks kysyntää. Tarjousten perusteella. Etelä-Savo Kangasniemi 0403530733 tai yv
 14. Jarno

  FinnJAE 2020

  https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Manner-Suomen_keskipiste Pitäkää tuolla jossain ni on maantieteellisesti kohillaan vaik ei kilometrit tasan menekkään riippuen asuinpaikasta.
 15. Jenna

  P0810 vikakoodi

  Minäpä pistän tästä eteenpäin autoihmisille ja enemmän tietäville linkkiä ja katson jos joku tuon suostuisi tekemään. Tällä hetkellä vika ei ole ”päällä”, jätin silti auton ”parkkiin” jotta saa selvyyden ja kuntoon pikimmiten, en tosiaan halua enää tien tukkeeksi jäädä jos vaihteet päättää lakata toimimasta.
 16. JuhoH

  2005 RAV4 2.0 1AZ-FE vaihteisto ääntää

  Ravi kunnossa, vaihtoivat 120tkm ajetun laatikon uusilla tiivisteillä ja uusivat kytkimen. Vinkuminen katosi ja uusi kytkin oli todellakin paikallaan, mahtoi vanha kytkin olla aika loppu. Oli ilmeisesti joku muu kuin päätylaakeri porsinut, tiedä sitten mikä.
 17. remppainen

  P0810 vikakoodi

  Voi kokeilla tosiaan tehdä kytkimelle uudelleen opettelun, muttta tuskin auttaa.. ehkä hetkellisesti. Helppoa. Ohje löytyy http://www.partinfo.co.uk/files/INF12215_GB.pdf Tuo robotti noista rikki menee.. Jos osaat ite rassailla autoa niin ostat jostain alle 100tkm kolariautosta tuon robotin, ja ostat itsellesi aliexpressistä mini-vci kaapelin ja toyota techstream softan ja vaihdat tuo robotin itse ja kalibroit sen tuolla mini vci+techstream softalla niin säästät tonneja. Ja heti sen jälkeen auto vaihtoon. (toinen linkki tuohon manuaaliseen kalibrointiin http://developer.ps/data/toyota-multi-mode-transmission-mmt.pdf
 18. Earlier
 19. Forestman

  P0810 vikakoodi

  Olla hyvä👍 http://toyota-corolla.ru/rm04f1ru/repair2/html/frame_rm0000017y9009x.html tuoltahan löytyi jopa ohjetta kalibrointiin. Ei muutakuin huollossa käymään ja jos yrittää vaihdattaa osia niin näyttää tätä.
 20. Jenna

  P0810 vikakoodi

  Hei, kiitos tästäkin vinkistä 👌
 21. Forestman

  P0810 vikakoodi

  Onnistuisikohan tuossa kuten kuormureissa vastaavan tyyppisillä laatikkojärjestelmillä vain kalibroida kytkin uudelleen testerillä? Monta "kytkin/laatikkovikaa" korjattu raskaalla puolen vain kalibroimalla kytkin uudelleen ja resetoimalla vaihdelaatikon oppiminen. Kaveri ajoi aikoinaan E12 Corollalla lehtiä jossa multimode ja ainoa vika oli kytkimen loppuminen 200tkm paikkeilla.
 22. Reivn

  Megasquirt

  Siellä se on suoraan ilmansuodatinkotelossa läppärunkojen perässä, eli ei paremmassa paikassa vois olla todellista imulämpöä ajatellen :D Lambdakorjaus on laitettu lähtemään itellä vasta 1400rpm-> koska alle sen ei ajeta, pitää yrittää tiputtaa rajaa alemmas ja kattoa vaikuttaako. Nyt on tietysti kelit taas viileät joten ongelma ei toistu ihan pienellä ajamisella ja siten voi olla ettei tuosta edes kauheaa vaivaa ole ennen ensi kevättä. Pitää talven aikana tehdä varmuuden vuoksi kusilaitupeittoon takanurkkiin poistoventtiilit kuumalle ilmalle ja vetää keulalta jonkinlaiset raitisilmaputket kotelosuodattimille 🙄 Yhteysongelma ratkesi väliaikaisesti ottamalla toinen läppäri käyttöön vahvistimen säätämiseen. Melkonen häslinki kyllä, mutta ei parempaakaan tähän hätään ole kun ei uskalla noita langattomia lähettimiä hommata ihan sika säkissä :D
 23. Arto H

  FinnJAE 2020

  Voihan sen minusta järjestää pohjoisemmassa jos pohjoisen väki tulis paikalle. Itä-suomi kokeiltu paikalliset ei raaskinut tuoda autojaan tapahtumaan. 80% oli eteläisemmästä suomesta. Toivotaan että löytyy innokkaita järjestäjiä.
 24. Jenna

  P0810 vikakoodi

  No mutta kiva 🤣 tyyppivika. Luopuminen oli joo itsellä mielessä jo aikasemmin mutta ei mieluisaa uutta autoa löytynyt kohdalle ja nyt sitte ei kyllä autoa uskalla mihinkään vaihdossa viedä 😭
 25. remppainen

  2008 Corolla ilmastoinnin ääni

  Moro. Corolla 2007 E150 ZRE151 ilmastointi pitää ihmeellistä ääntä. Alla video äänestä (pitänee kuunnella luurit päässä että kuulee). Eli vinkuu, ja vinkuminen nousee kierrosten mukana, ja kun pysähtyy niin hörisee ja hörinä loppuu hetken päästä pysähtymisestä. Tähän on vaihdettu jo vesipumppu ja apulaitehihna. Ei muutosta tilanteeseen. ilman ilmastointia ei pidä mitään ääntä. Eli vika ei ole puhaltimessa. Tämän mallin kompressori on ilmeisesti sitä mallia että pyörii kokoajan, koska kun katsoo pellin alta niin kompura pyörii kokoajan. Ilmastoinnin huolto tehty 3,5v sitten, mutta puhaltaa vielä kylmää. Voisiko vain aineet olla vähissä joka aiheuttaa tämän? Ihmetyttää vaan tuo kun auton pysäyttää niin tuo hörinä loppuu, että mistä se tulee? Ja ilman ilmastointia päällä ei hörise. Tässä autossa ei ole kondensorille omaa tuuletinta, eikä syylärin tuuletin pidä ilman ilmastointia minkäänlaista ääntä.. Kiitoksia vastauksista jo etukäteen!
 26. remppainen

  P0810 vikakoodi

  "P0810 Clutch Position Control Error" Multimode vaihteiston kytkin robotti vialla. Ihme että on kestänyt 130tkm asti. Vaatii Toyotan Techstream softan että uuden robotin vaihto onnistuu. Eli pitänee tehdä marmoritiskillä. Toyotalla robotin vaihto noin 1000€ - 2000€ luokkaa. itse omistin vastaavan auton ja juuri tuon kalliin rempan vuoksi luovuin autosta ennenkuin tuo robotti leviää. Se leviää kaikissa noin 100tkm kohdalla. Youtubesta löytyy monta venäläistä videota aiheesta. "Toyota corolla actuator robot". Eli tuo multimode vaihteistohan on laatikoltaan manuaali, mutta robotit ohjaavat vain kytkintä ja vaihteen vaihtajaa.
 27. Jenna

  P0810 vikakoodi

  Kun ois tietoa edes onko Päijät-Hämeen alueella korjaamoa jolla olisi kyseisestä vaihteistosta kokemuksia. Auton vaihto oli edessä mutta pitää sitä nyt toistaseks ainaki siirtää vielä 🙈
 1. Load more activity
×