Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Jarno

  M: -86 Fiesta 4A-FTE

  Ja sitten kun ja jos hakee ni kysyy vielä josko sais jonkun kympin vielä hinnasta pois. Hakeminen kun maksaa...
 3. Reetukas

  Corolla suhisee

  Vm.02 Corolla VVTi koneella 1,6 Bensa kiihdyttäessä alkoi kuulumaan imuääni voimakas, vuoto en löydä olisko ehdotuksia ?
 4. kärppä

  Tallin siivous

  Varmaks en sano mitään mut se meni jo ekalle varaajalle.
 5. Laju

  Tallin siivous

  Onko tuo Carina TA12 kiekka ja nopeusmittari?
 6. MKTuning

  M: -86 Fiesta 4A-FTE

  Vieläkin löytyy, tälläviikolla 3 rahatonta kyselly, viikonpäästä yks lupas tulla hakemaan, mut saa nähä...
 7. zee-19

  OBD-lukija

  Moro. Mistä sopiva lukija -99 Corollaan? 4afe koneella, ei vvti. Old skool... Ostin jonkun halpiksen, ja sovitepiuhan. Kytkeytyy, mutta kieltäytyy lukemasta?
 8. kärppä

  Tallin siivous

  Kuvassa näkyvät tavarat keräsin romukuormasta toistaseks sivuun jos jollain on tarvetta. -Ke20 umpioita,atti ja rattiputken muovit -k-koneen jakajia,a-koneen jakajia -3k-koneen startti,toinen startti (28100-13010),carina 2 laturi -uusia jännitesäätimiä (5 johtosia,ei tainu käydä suoraan toitsuun? ) -4agen vakio nokat ja bensatukki MENI JO -kaasareita,yks weberi ja 4 varmaan k-koneesta? -pari 13" kromikehää ja yksinäiset 13" ja 14" -t-koneen uidet tulpanhatut -joku toyotan kierrosluvullinen mittaristo (carina?) MENI JO -k-koneen uusi vesipumppu MENI JO -18r/rg koneen öljyputsarin siirtosarja (omavalmiste,ehkä vähän karu) -k-koneen kiertokankien laakerit (uudet tarvikkeet) -coronan c-pilarin kulmapalat,kaks eri paria Plus jotain random sälää Hinta: noudettaessa ilmainen vaikka kaikki kerralla. Jos ruvetaa lähetyshommiin niin ainakin lähetyskulut haluan takaisin. 0443366835 tai privaa,whatsupilla saa vaikka lisäkuvia. Tavarat lahessa.
 9. Last week
 10. Myydään varasto tyhjäksi osista pääasiassa TA40 carinaan ja T-koneisiin, jos hinnat tuntuu pahalta niin tarjoa, kuvia saa lisää pyytämällä -TA40 etulamput, vilkut 50€ -TA40 sisustan osia, muoveja, mittaristo, koelauta jne. -TA40 kylkilistat 15€ -T-koneen jotku korvakot, 15€ -Tolppien yläpäät, 15€ -TA40 tuulilasin etupuolelle tulevia peltejä x2 20€ kpl -Hiekkapelti, huono, tekemällä hyvä. 20€ -TA40 takalamput, 80€ - TA40 normi maski 50€, jos ostaa lamput niin maski tulee mukaan - Japsi mallin maski, ST tai merkitön. 100€ kpl, paremman näkösiä kuin ne homemade maskit jota näkee tuplavalo ta60 ja coroilloissa..😉 57cm leveä - Pari puolaa, 10€ kpl - vissiin 200sx takajarrusatulat, vaatii huoltosarjan, 20€ - 2TG tuplien imusarja, 50€ - T koneen valupakosarja 10€ - Kestävä toyotan 7,5" akseli, ae86 korvakot hitsattu kiinni. Korvakot samoissa paikkoissa kun corolloissa/celicoissa/carinoissa 6.7" akselin kiinnitykset. Jousilautasia, panhardin kiinnitystä ja iskareiden kiinnityksiä ei ole hitsattu vielä paikalleen. Ne kyllä löytyy mukaan. Avoin ja kitkalukollinen perä mukaan. Kitkalukosta levyt paskana, jenkeistä niitä voi tilata. Vetareita löytyy kahdet, pitemmät suoraan kiinni ja lyhyemmät jos haluaa kaventaa akselia. Hinta 500. Kuvia löytyy jos kiinnostui. Osat Rovaniemellä, posti/matkahuolto onnistuu. yv viestillä tai O4476O4441
 11. valde

  Smart Key uudelleenohjelmointi

  Siinä smart key osiossa on ilmeisesti joku myös avaimen sisällä tapahtuva ohjelmointi, tai se avain siis vain rekisteröityy käytetyksi. Mutta tosiaan varsinainen ohjelmointi tapahtuu vain autoon. Tuollainen avaimen nollauslaite taitaa kuitenkin maksaa toistasataa, eli pitäisi käyttää aikapaljon että kannataisi ostaa.
 12. Tulipa taas mieleen että pitäiskikö sitö vuokrata palju tuoho viikonlopuks? Mie sen voin tarvittaessa hoitaa ja tuoda paikalle. Hintaa sellaselle jää n. 150e/vklp joten sen kun jakaa osallistujien kesken se ei paljoa maksa lisää.
 13. HTR

  M: AE86

  Tankki myyty, tankin suoja jäljellä HP.50
 14. J-M Kujala

  Smart Key uudelleenohjelmointi

  Jos oikein ymmärtänyt, niin tuo pulikka ohjelmoidaan autoon, eikä toisinpäin, eli avain on mikä on, mutta se pitää ohjelmoida toimivan avaimen kanssa auton tietoihin, Sieltä pitäis myös nähdä et montako avainta autoon on ohjelmoitu ja päästä poistamaan avaimia.
 15. Laju

  Yaris -16 rengaspaineanturien kuittaus?

  Ymmärtäisin että valon pitää ensin sammua virtojen päällelaiton jälkeen, sitten nappi pohjaan ja kun 3 kertaa vilkku, niin nappi pois ja virrat pois.
 16. lowspeedhighfun

  M: AE86

  Tankki ja kiinnikkeet haettu. Hyvään hintaan sain ja osat oli sovitussa kunnossa👍 Kiitoksia vielä kertaalleen.
 17. Mika_N

  O: ae86 etupenkit

  ostetaan ae86 etupenkit. mielellään harmaa väriset mutta myös muutkin värit käy jos ovat hyväkuntoiset. tarjoa! txt ,whatsapp nolnelnol 4189522 tai yv sotkamo
 18. Aalto

  Yaris -16 rengaspaineanturien kuittaus?

  Kyllä juurikin vaihdon yhteydessä. Sama taistelu kesärenkaiden kuin myös talvirenkaiden kanssa. Ei ole vararengasta. Paineet ok mutta voisin kyllä tarkastaa vielä kerran.
 19. Tane

  Yaris -16 rengaspaineanturien kuittaus?

  Muutama tarkentava lisäkysymys. Talvirenkaiden vaihdon yhteydessä kyseinen ongelma? Onko vararengasta ja onko se anturillinen? Paineet varmasti oikeat ja tarkastettu kylmänä?
 20. MKTuning

  M: Avensis Verson alut nastoilla

  Nyt renkaat päällä https://m.tori.fi/vi/63304440.htm
 21. Harza

  O: ke30 etulokasuojat

  Otsikossa oleellinen. Tarvetta uusille tai hyville käytetyille. 040-5527373 /Harri /Vihti
 22. Vaimolla on tuollainen -16 hybridi yaris ja rengaspaineanturien kuittaus tuottaa rajusti ongelmia. Ohjekirjan ohjeilla ei onnistu tai sitten teen sen jotenkin väärin. Netistä on löytynyt joku ohje joka on hieman erilainen muttei sekään tunnu toimivan. Valo on kuitattu viimeistään huollossa mutta nyt olisi hieman sellainen fiilis että olisi mukava saada valo sammutettua ihan kotikonstein. Ohjekirjan mukaan virta-avain pitää kääntää ON-asentoon ja sitten painaa jalkatilassa olevaa nappia niin kauan kunnes merkkivalo vilkkuu hitaasti kolme kertaa. Sen jälkeen virta-avain ACC-asentoon ja homma pitäisi olla selvä. Mutta ei vaan onnistu. Merkkivalo ei vilku vaikka painaisi kokonaisen vuorokauden. Missä menee jokin vikaan?
 23. kärppä

  pikkujoulut 2019

  Eipä mikään estä siirtämästä isojouluiks 🤔 Ihan kuin vaan,jotain puhettahan oli myös siitä notta jos mennään toisen alueen kanssa yhteen ku ei tuu muuten väkeä...
 24. Tulukkee kuokkimmaan Pirkanmaalle ni mennään keilaamaan 😁
 25. Henri Räsänen

  pikkujoulut 2019

  Mulla alkaa olee viikonloput lukittuna jo tän vuoden osalta. Viikkojen 48 ja 50 vkl ainoat mut neki on päivystys viikkoja mul, tosin mikäs mua estää selvinpäin lähtemästä 😂 mites tammi/helmikuussa?
 26. Tatu

  pikkujoulut 2019

  Tulukkee myös kuokkimaan meijän pikkujouluihin 😁 Vois sitä itekkin sielläpäin mahdollisesti tulla käymään jos pikkujoulut on 🎅
 1. Load more activity
×