Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Yesterday
 2. Oletko mitannut myös kylmäkäynnistys lämpö anturin jos vaikka luulee konetta kylmäksi ja syöttää bensaa ,on eri kun efi lämpöanturi.ovat vierekkäin.kannattis varmaan käyttää suutimien puhdistusainetta jos kauan seisonut suutin jumissa.nakutus anturi kannattee tarkistaa.
 3. eikö se lambda nyt ainakin kannattaisi vaihtaa jos siitä vikakoodiakin tullut... avensiksessa oli kerran katsastuskessa päästöt +300% normaaliin nähden ja vika oli lambda anturissa. se tosin kävi täysin normaalisti enkä ite huomannut mitään
 4. Hei taas Talven jäljiltä kokeiltu taas josko olisi aika parantanut, ei ollu. Tulpat on aika mustat, erityisesti 1. sylinteri. Käy ihan siististi mutta satunnaisesti kun hieman antaa kaasua ja palaa tyhjäkäynnille, käynti tipahtaa ~400 rpm ja pian sen jälkeen "tukehtuu". Kuitenkin ehkä vähän paremmin käy kuin viime syksynä? kaasuläppää jos raottaa haisee voimakkaasti bensa, samoin moottoriöljy on aika bensantuoksuinen. Kyllä se siis todella rikkaalla käy mutta miksi ?
 5. Ostetaan toyota corolla E120 takaspoileri
 6. Myydään, klikkaa kuvat isommaksi! -E10 Corolla Sedan uudet ja käyttämättömät kirkkaat etuvilkut DEPO merkkiset, ei sisällä polttimon kantoja. 40€ Pari , 100€ kolme paria. -Hiacen Kuormaventtiili, uusi ja käyttämätön, puuttuu vain jousi ja nivelvarsi. 180€ Yhteensopivuustaulukko: Klik -Toyota keskikupit, suht suorat ja siistit 20€ Pari -KE20 Corolla Maski. Vähän elämää nähnyt, pääpiirteittän ehyt ja keulamerkki mukana. 50€ -E8 / E9 Corolla pillerikapseleita, 1,75 sarjaa, eli 7 kpl. Kuvassa kiiltävämmät naarmuiset, tois
 7. Jos vika on siinä venttiilissä niin tämän tyylinen osa se pitäisi olla -> https://m.autodoc.fi/ridex/15791052 Kun en tarkemmin tiedä auton mallia niin en pysty suoraan oikeaa osaa linkkaamaan.
 8. Kuulemma vikavalo ei haittaa, jos alle 2002 vm auto? Minkälainen osa tulisi hankkia tuota korjausta varten?
 9. Juu, ja jos vuotaa syylärin etu- tai alareunasta niin jää huomaamatta se pieni vuoto, kun lämpö haihduttaa pois. Päädyn ja kennon sauma, sieltä se lähtee ratkeamaan.
 10. Last week
 11. Vesipumppua epäilisin itsekin.
 12. Aika tyypillistä, että vuotaa jäähdyttäjästä. Tarkista, ettei oo haljennut päädyt tai vuoda päädyn ka kennon välistä saumasta. Toinen paikka olis sitten moottorin päästä letkun jalka tai vesipumpun stefa vuotaa.
 13. Moi! Oma Avensis T27 1.8 bensakone vie hiukan jäähdytysnestettä noin 15tkm paisari vajenee ylärajalta merkkien puoleen väliin, ulkoisia vuotoja ei näy. Onko kellään tietoa onko noissa bensa avensiksissa ollut kannentiiviste vikoja? autolla on ajettu vasta 125tkm niin luulis että ei noilla kilometreillä vielä pitäis kannentiiviste mennä.
 14. Kyllä vika kannattaa korjata, jos meinaat saada auton vielä katsastettua. Vikavalon palaminen on katsastuksen hylkäysperuste.
 15. 2x DGV weber peräisin ford 1.6 kent ja alumiini limppu jolla saa k-imusarjaan. Toinen jumissa ja toinen liikkuu. Saanee tehtyä yhden hyvän. Sovitin limppu jolla joskus miekka ja kirves ollut moinen kaasutin kiinni k-moottorissa. Hinta yhteensä 100e + postit. Te71 uudet jarrulevyt. 80e+posti. Terselin levyt...no 5e makso itelle mutta sillä rahalla en paketoi ja aja postiin 20km päähän. Tee tarjous. Kaikista saa kuvia ja osat voi myös noutaa Kangasniemeltä. 0403530733 viestit ja privakin käy
 16. Youtubesta haet tuolla vikakoodilla ja auton mallilla niin pitäisi löytyä työohjeita. Tuossa yksi: 2000-2017 1NZ-FE 1NZFE VVT VVT-I SOLENOID REPLACEMENT P0010 Toyota Echo Yaris 1ST GEN SCION XA & XB - YouTube Selvitä oman moottorin malli ensin että onko se tuo NZ vai SZ sarjan moottori.
 17. Kiitos vastauksesta. Onko muilla kokemusta vaihtamisesta? Kannattanee kuitenkin korjata tuo vika?
 18. Taitaa olla öljyn ohjaus venttiili vika. Eli VVTi järjestelmän muuttuvan venttiilinajoituksen käytettävä öljyn ohjauksen venttiili ei toimi enää. Voi siis vaikuttaa polttoaineen kulutukseen kun venttiilien säätö ei toimi ja siten moottori ei korkeammilla kierroksilla toimi optimaalisesti. Näitä on vikaantunut ja itsekin olen kyseisen ohjaimen vaihtanut. Yariksesta en ole varma mistä löytyy ja miten vaihtaa.
 19. Hei, Yaris vm. 2000 palaa moottorivalo, vikakoodi 1656. Onko hankala korjattava? Vaikuttaako esim. öljyn ja polttoaineen kulutukseen?
 20. Ja BG:n tuotteita kannattaa tosiaan käydä kyselemässä A-Katsastuksen konttoreilta.
 21. Fortea saa melkein kaikilta K1-Katsastus asemilta
 22. No tuohon maailmanaikaan öljysuositus ympärivuotiseen käyttöön oli vielä ihan tavallinen 5W40. Jos haluaa pa-puolelle jotain järeämpää ainetta niin BG, Red Line ja Forté on niitä ns parempia liemiä. Ainakin Red Lineä saa Kokkolasta, BG saattaa löytyä A1-katsastuskonttorilta, mutta Forté on se hankalin, koska virallisesti sitä ei saisi kuluttajille myydä.
 23. Suht uusi 4afe gen 1 laturi 60€, Porissa ois. Voin ottaa varuiksi kuvaa vielä että on sama.
 24. Lepis

  C-HR vanteet

  Onko kukaan vaihtanut vanteita C-HR:ään? Meneekö 8x18 et42 vanne 225/50R18 renkaalla ongelmitta alle? Vakiovanteen kokohan on 7x18 et50, joten tuolla 8" leveällä et42 vanteella vanne tulee 20mm ulommas...
 25. 1999 is 200 beams pannulla . Pikkasen vaiheessa oleva projekti eikä saa aikaseksi rakentaa loppuun. Jospa ostaja löytyis niin niin sais virtaa rakentaa loppuun 🙂 107tkm ajetun altezzan tekniikka paikoillaan muuten perus is Hintaa katsastettuna 8000€
 26. Tuli tossa alkuviikolla eemelicarina (britti 1.8 -96)hommattua joka ollu pitempään vähällä käytöllä ja aattelin onko mitään semmosta toimivaks todettua tankkiin kaadettavaa ainetta joka putsais polttoainepuolta? Minkä viskositeetin öljyjä kannattais käyttää? Ajettu 325tkm
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...