Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Today
 2. Hakusessa vakio koon h-profiilit T koneeseen. Voi tarjota mahdollisia muitakin kankia jotka sopii yhteen kelluvatappisiin Wisecoihin.
 3. Ebay:ssa näkyy olevan kunnostettuja myynnissä. Onkohan hiilet loppu vain moottorissa.
 4. Juujuu jos vaan saan Dodgen ajoon siihe mennessä 😁
 5. Appiukolla kdj120 Land Cruiser 03vm ja ajettu melkein puoli miljoonaa. Syttyy abs yms valot ja diagnoosina absin pumppu ilmeisesti jumahti. Jarrutkaan ei toimi oikein mitenkään. Rapia pari tonnia Juhan Autossa hintaa ja tonni vaihtotyöstä. Purkaamossa noita ei juuri näytä olevan ja aika kalliilla kanssa. Onko tullut vastaavia eteen?.
 6. Yesterday
 7. Last week
 8. Tarvike kannentiivisteitä ei enään ole mutta muuten kuvanmukaiset tiivisteet löytyy! Tiukkatarjous niin laitetaan nyt 80€ sis postit ja uusi laadukas Fel-pron kannentiiviste tähän samaan läjään mukaan!
 9. Ensisiaisesti henkilölle jolle aiemmin lupasin, mutta hävitin hänen yhteystiedot. Kuopiosta nouto tai postilla kirjekuoressa.
 10. Eikös tuo sama vika ollut 70 luvulta ainakin 90 luvulle. Jostain syystä se etuputken tukikin puuttuu monesta, johon vaihdettu etuputki. Sitten kun vielä lämpö vääntää sitä valurautaista laippaa ja putki vääntää pultteja alaspäin, niin aika nopeaan mörisee ja pulti aukeaa.
 11. Sama ominaisuus oli Carina II:ssa samassa ikäluokassa. Ja tarvikkeena saa vääränlaisen tiivisteen, niin sepä ei toimikkaan. Joten Toyotalta hakemaan 2 kpl haitarimallista tiivistettä siihen, niin kestää huomattavasti pidempään
 12. Tämä, varsinki jos kyseinen corolla on vanhempaa sukupolvea missä tehtaalta tulleena vielä valusarja koneen ja putkiston välissä ja tiivisteinä toimii metallirenkaat. Ei ollu yks ei kaks kertaa kun sitä liitosta paikattiin ae92 koppasesta ihan muutaman vuoden välein
 13. Villi veikkaus, että pakosarjan ja pakoputken laipan välistä vuotaa
 14. Eiköhän siellä ole putkistossa vikaa jossain kohtaa.
 15. Corolla alkoi aamulla kuulostamaan ihan ralliautolta, mistähän voisi johtua? Uusi pakoputki vaihdettu n. 3 vuotta sitten.
 16. sit kannattee toi muutaman euron jousi vaihtaa . ja myös hihnoissa (3s-g..)eroja onko alkup vai tarvike kokemusta on.
 17. Ohjaustehostimen pumpulle ääni. Mun mielestä ne vonkuu tuon ikäisissä aina enemmän tai vähemmän. Varsinkin jos on valkoiset tai pikimustat öljyt sisällä niin kun yleensä.
 18. Itekkin 3S koneissa olen pikkasen jousta avittanu kiristyksessä, jää miusta tosi löysälle muuten välillä. Ei kestäny edes kiristin auki pyörittää konetta kun pomppas hihna yli.
 19. Eli siis kyseinen ehjä moottori. Hinta sen mukaan, mitä on kertoa ajokilometreistä ja muusta historiasta. Kaikkihan tietää, että nää ei oo niitä tonnin koneita. Voin vastanottaa myös ilmaiseksi 😀 Haku ensisijaisesti eteläsuomesta, mökkireissujen mukaan ehkä keskisuomesta. Matkahuolto sun muut toki kuljettaa. Yhteys yv taikka puhelimella 0405882360.
 20. Kuulostaa sitten kohta tyyppivialta. Kone meni remonttii viime vuonna. Silloin myös vaihdatin vaihteistoöljyt ja ne oli jotkin castrolit. Niillä ei viime syksynä tahtonut saada pykäliä ollenkaan päälle. Nyt sisällä n. 30tkm ajetut Toyota LV75:t. Niilläkin välillä takertaa keppi kylmänä. Ehkä syncrot sitten alkuu kulumaan vaikka vasta 300tkm mittarissa.
 21. Toyotaa ennen mulla oli Nissan Primera, ja siinä huomasi selvästi kun vaihtoi 60tkm välein uudet vaihteistoöljyt. Ennen takkuiset vaihteet suorastaan imaisivat itsensä sisään öljynvaihdon jälkeen.
 22. mulla oli samat ongelmat kun korjasin kansivikaisen aven t25 2.0 bensan niin samalla vaihdoin uudet castrollin huippu öljyt laatikkoon takertelu alkoi heti.sitä ennen oli alkuperäiset öljyt 260tkm ajetut , silloin pääti että vaihteiston öljyn vaihto aivan turhaa
 23. Mä kyllä sanoisin, että ei sais yleistää Toyotan viaksi. Mutta allekirjoitan kyllä noissa Euro Toyotissa. Japseissa kyllä menee vaihteet päälle, jos vain kytkin irrottaa kunnolla.
 24. Mulla on T25 2.0 bensa, ajettu 215tkm. Viime kesänä ostin sen ja talven tullen ihmettelin kun kylmänä lähtiessä 1 -> 2 vaihtaessa on tahmea ja rusahtaa herkästi. Vaihdatin vaihteistoöljyt mutta ei se siitä miksikään muuttunut. Nyt olen vaan tottunut siihen, että ensimmäiset vaihdot pitää tehdä rauhallisesti kuin jossain kuorma-autossa ja siintä se aina notkistuu lämmetessään. Sanoisin, että aika pitkälti toyota ominaisuus. Turha kuvitellakaan tekevänsä mitään Fast & Furious shiftauksia edes lämpimänä. Vrt joku Accord jossa voi vaihtaa niin nopeasti kuin vaan käsi ehtii.
 25. T22 Anjovis itellä takkusi aikonaan aika pahasti ennen kytkinremonttia ja lootan öljyjen vaihtoo. Parani kuitenkin tuon homman jälkeen, mutta kylmänä kakisteli siltikin kolmoselle vaihdettaessa. Nykynen Avensis ei läheskään niin paha, mutta oikein kylmänä ei passaa kiireellä repiä pykälää sisään, Yaris pitää ajaa lämpöseks kans ennenku uskaltaa ajaa "kunnolla" kiihdytyksissä kolmoselle vaihdettaessa. Ja öljyt on vaihdettu, sekä tohon nykyseen Avensikseen myös kytkinremontti on tehty. Kilometrejä mittarissa Yariksessa 186 000 ja tossa T25:ssä 252 000. T22:ssa oli muistaakeni jotai 150
 26. Earlier
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...