Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Ostetaan Castrol logoilla ja tekstillä varustetut öljy mitttakannut. Hakusessa 1 l ja 5 l kannut . Toiki muitakin Castrol aiheisia tavaroita saa tarjota. Kuvia saa laittaa watss apilla 040 5924476 Toki voin noutaa noin 50 km säteellä Hollolasta.
 3. Today
 4. Nyt tallin siivous, tarvii saada kaikki pois nurkista, niin pienelläkin hinnalla lähtee, kun tulee itse noutamaan. Toyota Auris 2.2 D4D D-CAT Linea Sol Sport 5 ov. vm. 2007 mtl. 222 tkm, 177 hp, 400 Nm Valmistenumero: SB1KB56E90F002494 Versio: ADE157L-DHFNXW(1A) tuolla on osat mitä on jäljellä: https://drive.google.com/open?id=178PnqPUunD9d7FZ8yuXRmrdyIOXanKWO lisäksi löytyy saman Auriksen vaihdelaatikko. Kansipahvi vikainen 2.0D4D kone 1AD-FTV. Corolla KE70 pikkulamppu osaa, Corolla E12 jarrupalat https://drive.google.com/open?id=1fPC49rw3IG67sMKm9QQQd8SeqAgIaZ65 Sijainti: Humppila s-posti: juha.eerikainen (at) gmail.com nolla50 5455484
 5. Yesterday
 6. https://priuschat.com/threads/how-to-program-a-new-key-fob-for-full-sks-functionality.133877/ Oisko tommosesta mitään apua?
 7. 9" tuuman täydelliset jarrut molemmille puolille. Löytyy kaikki osat. Ajosta purettu, käkkäri vaijerit jää itelle, jarrukengät alkaa olemaan loppu. Hp. 170€ Jdm a40 carinan maskeja. Sovittamalla vaikka tuplavalo corollaan jne. 57cm leveitä. 85€ kpl Jdm a40 carinan valon kehys. 150€ löytyy myös ta40 carinan cromi puskuri, eteen molemmat lokari, norm valo keula, sisustan osia jne Tarjota saa jos hinnat hirvittää, ei ole joka nurkalla näitä osia. Osat Rovaniemellä, matkahuollolla tai postilla onnistuu. Yv tai nolnelj47604441 Foorumilaisille jarrut 120€, maski 50€ kpl, valon kehys 100€
 8. Itellä ei oo käyttöö niin joutaa seuraavalle. Jako 114.3 ja 13". Keskikupit löytyy kaikkiin. Yleisilmeeltään siistit. Renkaat huonot. 80€ Kokkolasta löytyy ja vaihossa kelpaa toimiva 3k kaasari.
 9. Eli hakusessa simpukan kans mahtuva pakosarja (ke20 menee?) ja yhelle vaakaimulle imusarja. Tarve iitissä, mut kai ne postillaki kulkee 🙏
 10. Avaimen sai koodattua Toyotalla, mutta kaukosäätöä ei saa toimimaan.. eikä tuota älyominaisuutta. Auton siis saa käyntiin, mutta avain pitää olla virtalukossa. Ovia ei saa lukittua/avattua kaukosäädöllä eikä myöskään koskemalla oveen. Täytyy yrittää selvittää asiaa tuolla Techstreamilla, jos vain löytää oikean valikon... Youtube-ohje ei ollut ihan identtinen(kun oli eri autokin).
 11. Kiitos vastauksista, apparin puoleltahan se oli loppujen lopuksi aika helppo vetää kun otti sen hanskalokeron irti niin ei tarvinnu sen enempää ruveta purkamaan.
 12. Jos en väärin muista niin sisälokarin takaa saa vedettyä johtoja.
 13. Muistaakseni kuskin puolella ei ole ns. mitään helppoa läpivientiä, mutta hantin puolella on se pääläpivienti. Sieltä saa aika helposti muutamat johdot vietyä ja auttaa jos ottaa hanskalokeron pois.
 14. Välitin eteenpäin auton omistajalle
 15. Last week
 16. Hei! Osaako joku sanoa onko Carina E:ssä kuskin puolella valmista läpivientiä josta voisi muutaman piuhan vetää läpi?
 17. Yleismittarilla voisi mitata, että molempien kanavien miinukset on ainakin runkoon yhteydessä. Kaiutin + ja - välillä pitäisi nähdä myös jotain jännitettä LCD-yleismittarillakin, vaikka viisarimittarilla olisi helpompi katsoa.
 18. Laju

  Avensiksen ABS-valo

  Tämä taitaa olla T22? Tarkistatpa jarruvalot että toimivat ja käytä akkua 1/2 tuntia pois paikaltaan. Jos vikavalo kuittaantuu, mutta alkaa palamaan uudestaan, niin jotain vikaa silti vaikuttaisi olevan. Kokemuksesta tiedän, että T25 heittää ABS ja luistoneston pois, jos molemmat jarruvalot ei toimi. Sitä en enää muista näkyikö testerillä vikana ollenkaan
 19. 7,5mm pintaa, mersun peltivanteilla. 5x112, leveys 6.5", ET49, keskireikä 66,5mm 80€/pari (sama hinta ilman vanteita) Kuopiossa 0503650334 Kuvia: https://m.tori.fi/vi/65325647.htm
 20. Tuli mieleen semmoinen idea pitäiskö Finnjaelle tehdä oma Facebook-ryhmä tai whatsapp tms. ja sinne pitäis nyt laittaa, että järjestäjiä tartteis? Koska tunnostaa ja on omakohtaista kokemusta, etteivät ihmiset enää pahemmin näillä foorumeilla käy. Muutenkin yhdistystoiminta yleisesti on kyllä pienentynyt huomattavasti. Nythän ois se paikan kysyminen jo aika akuuttia. Itsellä on nyt tässä levyn äänitykset pahasti kesken, joten en kerkiä kyllä nyt kaikkea tekemään, mutta apuna pystyn olemaan jos joku saa jonkun peruspohjan tehtyä.
 21. Jos tapatumaa rupeaa isontamaan ja tekemään isommalle yleisölle sekä maisnostamaan julkisemmaksi niin pitäis tapahtuma paikka varata. Eli paikan omistajan kanssa sopia miten sen järjestää kenellekkä kuuluu mikäkin vastuu. ja sinne täytyis järjestää järjestyksen valvonta. Tämä järjestyksen valvonta tuli vastaan kun Nurmesta järjestin. Ja kenen kanssa siitä keskustelin, Niin on itse viran omaisten puolella töissä. Silloin pitäis ruveta keräämään tapahtumaan osallistujilta pääsy maksua. Tämmöinen asia pitäis ottaa huomioon jos lähtee tapahtumaa suurentamaan. Mutta silti toivoisin että tämmöinen tapahtuma sais jatkoa. Ja sais kehiteltyä yhteistyö kumppaneitten kanssa jotain ihan uutta.
 22. Tuo ihmetyttää kun se tosiaan syöttää oikean puolen äänen vasemman puolen kajareihin myös ku toi balanssi on tuos keskellä.
 23. Ostetaan 2000 td avensikseen "ristikkonivel" tai mikä on oikea nimi. Se joka lähtee ohjausvaihteelta sisälle päin konetilassa oleva. Sais olla mieluusti uus tai vähän käytetty ja halpa (tai jos tiedät mistä hommaan uuden muualta kuin Toyotalta niin kerro) 😁🤭 tarve olis Etelä pohjanmaalla mutta posti kuskaa. viestillä saa parhaiten kiinni. Puskala Tomi 0405721229 Toyota.corolla3@hotmail.com
 24. Jännää. Kantsii varmaa testaa ettei mikään ole oikkarissa taikka rikki radion ulkopuolelta. Mutta kyllähän tuosta jollakin tapaa tosiaan joku osa vasemmalta vaikuttaisi olevan rikki, vahvistin tms?. Joku osaava ihminen varmaan sais nopeasti perusjutut testattua. Korjaaminen voi olla aina hieman haastavaa noissa, ellei ihan näkyvä ja/tai tiettyyn komponenttiin diagnosoitava ongelma ole. Sehän tämä ulkomailta tilaamisen huono puoli on Vaikea palautella ja sen verta arvokas esine jo ettei suoraan refundiakaan saa.
 25. Kukahan noita osaa korjailla/viritellä? Ei kiinnostas tuota helvetin konetta alkaa lähettelee takas hevonperseenjeeraan... Huomasin tuos n. 1kk jälkeen, vasta, että tuo syöttää oikean kanavan äänen kaikille kaiuttimille. Ihmettelin ku yks kappale kuulosti vähän oudolta, jotain puuttu. Ja balansi säätö ei myöskään "ihan" toimi Täs pari video klippiä ongelmista https://streamable.com/50onf https://streamable.com/an51m
 26. Ostetaan 4agen korvakoilla oleva moottoripalkki esim gt corollasta. Jotta sais kyseisen koneen ke70seen. Puh 0443258847
 27. Ei koskaan hyvin, koska kulma-antenni nyt vaan on surkea. Kannattaa ottaa selvä, mitä tarkoittaa maataso. Nyrkkisääntönä maatason pitäisi olla vähintään 1/4 aallonpituuden kokoinen joka suuntaan piiska-antennin jalasta. Ja se ei kulma-antennilla toteudu. Itse asiassa moni katon takaosaankin sijoitettu antenni on maatasonsa vuoksi menosuuntaan paremmin kuin tulosuuntaan toimiva. Ja yritä jäljitellä mahdollisimman tarkkaan sitä ehjää johtoa jos korjaat, hyvää siitä ei enää saa, mutta josko kelpaavan edes. Tuo johto on todellakin tarkka, esim jo jyrkkä taitos tai ylimääräinen kieppi sekoittaa signaalia.
 28. Pess1

  Autontennin maapiste

  Aa joo no perhana asia alkaa ehkä valkenemaan guugletin. Soittimen takaa joku talitintti joskus katkassu antennijohdon ja teipillä vaan korjannut sen, katkaisua ei olisi tarvinnut tehdä on myynnissä muunnospalaliittimiäkin. Taitaa olla tosi tarkka antenninjohto tuosta jatkamisesta enhän mä itekkään ole ymmärtänyt että on tarkkajuttu, olen teippiliitoksen avannut joskus ja vittumaisen ohutta se sydänlanka ja ulommainen lanka ei saanut koskettaa siihen ei ole tinattu karvaperseliitosta ja sähköteippiä. Saakohan tuosta vielä jos tinailis kunnolla ja kutistesukkaa käyttäis ja pitikö foliotakin laittaa eristeeksi johonkin väliin?
 29. Suunnitelmien muututtua myyntiin t50 laatikko. Pikkuboorinen ja takakepillinen ja t-koneen kytkinkopalla. Sijaitsee tampereella. hp 300e 0407763299
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...