Jump to content

Open Club  ·  22 members  ·  Free

Pohjois-Karjala

About This Club

Itä-suomen kerholaisten jutut.

Location

Pohjois-Karjala, Finland
 1. What's new in this club
 2. Juu nyt on viisainta mököttää mökissään.
 3. ilmoittelee täällä niin järkätään että tulis muitakin paikalle. Toki nyt tällä hetkellä pysytään mökkilöissämme.
 4. Tuu joku kerta miun romuja kahtelemaan niin käydään Gulfilla syömässä.
 5. Meinaatko että lauantaina olis pikku suolaisen tarve?
 6. Katos joo näppihärö, siis se lauantai 28.11.
 7. onkos Sirpalla firman juhlat peruttu ko tilanteen johdosta (27.11) Muistanko väärin? Voidaanhan sitä mennä mutta tuskin tulee montaa tulee.
 8. Nyt on sauna/ kota peruttu. Siitä vain päivä määrää miettimään milloin syömään gulffille. Eli ilmoitelkaa milloin pidetään ja montako osallistuu niin ilmoittelen etukäteen heille.
 9. Joo gulfille ehottomasti joku kerta pitkästä aikaa
 10. miehi voisin joskus kun aikatauluihin vaan sattus sopimaan niin tulla grilli ruuan ystävänä gulfille syömään... kerran siin oon pysähtynnä jos oikiaa paikkaa muistelen mutta jäi niin harmittamaan kun just olin syöny niin ei sitten tullu siinä syötyä....
 11. molemmat hyviä vaihto ehtoja kuunnellaan mitä muut mieltä.
 12. Jees poks, joku maggarakeikka taas joskus tai gulfille syömään?
 13. Niin tässä itsekkin meinasin että odotan tähän iltaan saakka innokkaita osallistujia. Mutta sellaisia ei tainnut nyt olla montaa. Kiitos kaikille vastanneille mielen kiinnosta. Joten perun kaikki ennakko varaukset. Mietitään tulevaisuutta, mitä tehdään ja milloin tehdään? Eli ehdoteltaa ihan rauhassa seuraavaa juttua? Arto
 14. Ei taida tointaa näin pienelle sakille varata.
 15. Tähän mennessä on 5 ilmineerannut + minä, päivästä. Jos tätä luokkaa on osallistuja määrä niin onko järkeä lähteä saunomaan? Kertoilkaa nyt mieli pitäitänne? Minulla on alustava varaus näille kahdelle illalle. Perjantaina pitää ilmoittaa kumpi vai perunko kokonaan pois.
 16. Onkohan niin että enemminstö on 28.11 kannalla?
 17. saunan lämmitykseen olis kiva saada kaveri päivällä. Ajattelin että 21-22 olis se milloin poistuttas siistimisen jälkeen.
 18. Meillä on työpaikan pikkujoulut 27.11 mutta siinä kai nuo menee samoilla lämpimillä eli käy kumpi vaan Monesta moneen paikka ois käytössä?
 19. Kumpi vaan ajankohta passannee.
 20.  

×
×
 • Create New...