Jump to content

Open Club  ·  24 members  ·  Free

Pohjois-Karjala

About This Club

Itä-suomen kerholaisten jutut.

Location

Pohjois-Karjala, Finland
 1. What's new in this club
 2. Paikan päällä käytiin ja paljon oli komeeta kalustoa ja muutama kerholainenkin bongattu
 3. Paljon oli autoja kokoontunut taas parin vuoden tauon jälkeen. Yleisöäkin oli katujen varsilla ihan tungokseen asti. Tässä ensimmäisenä löytynyt video kulkueesta.
 4. miulla on auto talvi säilössä niin ei löytdy ajoon.
 5. Paikalle ollaan tulossa pyörähtämään korollalla, mutta ei keretä letkaan tulla mukaan 👍
 6. Tuo on hyvä aika. Yleisölle avoin tapahtuma tuo raviradan "näyttely" on niin voi sitä tulla uudellakin autolla ja laittaa se yleisöparkkiin, jos ei vanhus ole ajossa.
 7. 30v. tai enemmän vanhat autot kelpaa, taitaa Artollakin löytyä. Olisko 10 vaille 10 siitä uimahallin parkista lähtö joten siihen mennessä siihen. Katsotaan pääsenkö ite paikalle.
 8. Kannatetaan. Menkää te joilla on sellainen auto. itsellä ei ole.
 9. Pitäisikö vähän ennen vaikka uimahallin/yliopiston parkkiin mennä kokoontumaan ja sieltä tuonne jonossa?
 10. Ja aikataulu on juuri noin. Auton kojelaudalle A4 kokoinen vuosimalli lappu on toivottu myös. Jos useampi olis lähdössä niin voisi peräkkäin ajella raviradalle niin saisi kerhon autot vierekkäin.
 11. Itsellä vähän epävarmaa mutta varuiks tuli auto pestyä.
 12. Ajattelin ajella. Tuollaisen tekstin löysin: Vanhat autot kokoontuvat raviradan kaviouralle kello 10. Ajo hevostallien kautta. Raviradan kahviopalvelut käytettävissä 10-12. Paraati lähtee kello 12 kiertäen Joensuun keskustan Autonäyttelytapahtuma on näköjään ennen letka-ajoa tällä kertaa.
 13. Onko foorumilaisia vappuletkaan lähdössä sunnuntaina?
 14. Jos gulffille kerettäis mennä kokoontumaan äitienpäivän jälkeisellä viikolla🤔 itelle sopis ihan viikolla tai viikonloppunakin 👍
 15. Oli puhetta Talli kahveilla että Jos Toukokuussa yritettäis gulfille honkavaaraan? Kesällä Kontiolahden satamaan. Elikkäs nyt ruvettava meittimään ajan kohtaa. Joten rohkeasti ehdottelemaan ajan kohtia.
 16. Okei sitten pitää ottaa makraa ja muuta ehkä tarpeellista mukaan. Sekä varustautuu sopivalla vaatetuksella.
 17. Mie laittelen sitten nuotion tuohon hallin viereen niin voidaan tarinoinnin ohella vaikka paistella sitten makkaraa jos ei muuta tekemistä keksitä
 18. Juu kovin matalalla autolla en suosittele saapumaan, saattaa tuo isompi tie olla melko monttuinen 😅 Mutta pääsee kuitenkin ilman maasturia tänne 😁
 19. Kattos niimpä onkin! Pitää ottaa käyttöön
 20. Viestikentän alapuolella pitäisi olla kytkin mistä saa laitettua "ilmoita uusista viesteistä" valinta käyttöön, jolloin foorumille kirjautuessa ilmoitukset osiossa tulisi näkyä nyt esim. Tämä vastaus
 21. Täältä yks tulossa, kelit näyttää tosin siltä että saattaa joutua käyttiksellä tulemaan
 22. Kyllä. Korjasin Arton viestiin.
 23. Moro kaikille. Eli nyt olisi eka auto talli kahvittelu päätetty. Se pidetään RoniH :n tallilla 9.4.2022 klo 14.00 eteenpäin. osoite olisi minne tulla Hyttiläntie 6 80910 kulho Tervetuloa kaikille. Ilmoiteltkaa lauantai aamuun mennessä suurin piirtein kuka olis mahdollisesti tulossa. niin helpompi tarjottavat on hommailla.
 24. Joo eipä ole varmaanmontaa lukiaa ja vielä vähemmän kommentoijia. Torstaina minulle käy semmoinen aika mikä ei käy kellekkään muulle kun minulla on yö viikko töissä. Ja sen seurauksena poistun aina viikonlopuksi muualle. on ainut pidempi viikonloppu. Keskustassa olevaa shelliä on suosittu viime vuosina tai gluffia Honkavaarassa. Tai siis suosittiin silloin ennen tätä kulkutautia.
 25. Oiskos torstai-ilta 21.4 soppeli? Paikkaa en oikeen osaa ehotella, onko jotain kestosuosikkia automiiteille täälläpäin Ei taho minkäänlaista ilmoitusta tulla uusista vastauksista, menee helpolla ohi viestit tästä. Pitää kytätä vähän tiuhempaan foorumia!
 26.  

×
×
 • Create New...