Jump to content

Open Club  ·  28 members  ·  Free

Pohjois-Karjala

About This Club

Itä-suomen kerholaisten jutut.

Location

Pohjois-Karjala, Finland
 1. What's new in this club
 2. Oliko se nyt lauantaina tarkoitus?
 3. Eli on toivottu makkaran paistoa. Asia on edennyt siihen että paikka valikoitunut. Enään vain yritetään kaikille sopiva aika saada selville. Nyt ehdottelemaan sopivaa aikaa.
 4. Syksy saapuu pikku hiljaa. Onko ryhmällä toiveita yhteiseen tekemiseen? Saa edelleen ehdottaa.
 5. ota yv viestillä yhteyttä niin eiköhän onnistu.
 6. Moro! Täällä huutelee yksi Kajaanin clubilanen. Kuinka pääsee Whatsapp ryhmää ? Olisi mukava tutustua uusiin ja eihän sitä tiedä vaikka tuttujakin löytyy porukasta. Kiitos vastauksesta!
 7. Pitää kysellä näinen ajoissa että onko porukalla toiveita syksyn suhteen? järjestetäänkö mitään yhteistä juttua? kahvitteluja, makkaran paistoa tai ajokauden päättäjäisiä? Sana vapaa.
 8. Kiitos kaikille jotka pääsi paikalle. Katsellaan sitten syksymmällä uudestaan. Eli ehdotelkaa mitä haluttaisi porukalla tehdä? Niin järjestetään sitten.
 9. Joo auton maaluuhommat taitaa sotkea tään homman.
 10. Toivottavasti ei auton maaluu satu justiinsa, ei aikataulu ihan tänään pitäny. Yritän päästä.
 11. Miltäs se ensi viikon keskiviikko 6.7.2022 kahvi porukalle kävis? olisko 17.30 jälkeen ruvettas kokoontumaan?
 12. Taitaa päivystysviikko sattua, ei oikein pysty vaikka kiinnostaiskin.
 13. Harrasteajoneuvot - Liperin Elämystapahtumat (liperinelamystapahtumat.fi) Tämä on 2.7. klo 10 - 16 Meijeritie 1, Liperi Onko tänne menijöitä?
 14. Äänestys suoritettu Kontiolahden satama sai yhden äänen ja on sovittu paikka. päivä ja klo:on aika tarkennetaan ja RoniH odotellaan paikalle. Kaikki kynnelle kykenevät ovat terve tulleita.
 15. Pitäis käydä. Oliskohan keliä käydä kontiolahden satamassa?
 16. Mahdollisesti kävisi, pääsen töistä klo 17.30 noin suurinpiirtein niin sen perästä ei oo mitään erikoisempaa estettä
 17. Moi näin lyhyellä varoitus ajalla käviskö porukalle viikolla 27 ilta kahvi jossain paikassa? silloin itselle kävis ilta kahvi noin 17 eteen päin mut päivä pitää tarkentaa ma-to välille lähempänä.
 18. Paikan päällä käytiin ja paljon oli komeeta kalustoa ja muutama kerholainenkin bongattu
 19. Paljon oli autoja kokoontunut taas parin vuoden tauon jälkeen. Yleisöäkin oli katujen varsilla ihan tungokseen asti. Tässä ensimmäisenä löytynyt video kulkueesta.
 20. miulla on auto talvi säilössä niin ei löytdy ajoon.
 21. Paikalle ollaan tulossa pyörähtämään korollalla, mutta ei keretä letkaan tulla mukaan 👍
 22. Tuo on hyvä aika. Yleisölle avoin tapahtuma tuo raviradan "näyttely" on niin voi sitä tulla uudellakin autolla ja laittaa se yleisöparkkiin, jos ei vanhus ole ajossa.
 23. 30v. tai enemmän vanhat autot kelpaa, taitaa Artollakin löytyä. Olisko 10 vaille 10 siitä uimahallin parkista lähtö joten siihen mennessä siihen. Katsotaan pääsenkö ite paikalle.
 24. Kannatetaan. Menkää te joilla on sellainen auto. itsellä ei ole.
 25.  

×
×
 • Create New...