Jump to content

Open Club  ·  31 members  ·  Free

Pohjois-Karjala

About This Club

Itä-suomen kerholaisten jutut.

Location

Pohjois-Karjala, Finland
 1. What's new in this club
 2. Pidetäänkös mitään ajokauden päättäjäis makkaran paistoa tai muuta?
 3. Jees, kone hommat sitten ens keväänä… just Juhon kanssa tuumattiin, ettei enää syksyyn yritetä sovittaa. Mutta oliskos millon normi sumpit kohillaan🤔 laittakaa päivämäärä toivetta kehiin😄
 4. Oliskos makkaran paistolle näin syksystä kysyntää. Kun alkaa syys sateet niin ei vaaraa että mikään muu palaa. Kertokaa rohkeasti milloin ja missä?
 5. Mulle passaa kerta Sirpallekkin.
 6. Jos sataa vettä niin pääsen lähtemään mut jos on hyvät kelit niin on muuta.
 7. Noo, mites muut? Olisko tuo vk35 lauantai mitään🤔
 8. Muut varattu paitsi vko 36 viikonloppu periaatteessa vko 35 lauantai kävis aamusta kun ollaan Ylämyllyn suunnille sillon tulossa muutenkin. Illalla pitää olla jo humputtelemassa
 9. Muut vapaana paitsi vko36 viikonloppu.
 10. Moro! Millekä syyskuun joku vklp kuulostaisi käydä outokumussa Konemies Artsin luona. Sinne tosiaan kantsii aikaa varata jokunen tunti, Eno kertoo mielellään rakennelmistaan ajankanssa, ja tarvittaessa pikkukoeajotkin mahdollisia kalustolla. 🙂 Juhon puolesta välitin tänne oikeeseen lokeroon.. onko vkloppuja jo vapaana millon vois porukalla poiketa?
 11. Niin en tiedä miten pystyy lisäämään aktivisuutta. varmaan pitäis jakaa ilmasta viinaa ja pikku suolaista?
 12. Ei tämä aktiivisuus kyllä hyvältä näytä, kohta pidetään lopetus bileet kuin ccc:n vuonna 2002..
 13. Olihan siellä monenlaista rakkinetta.
 14. Suunnitelma muuttuikin,lähetään Rummukaiaen kanssa kahella carinalla aamusta käymään. Koittakaa nyt joku edes käväisemään päästä.
 15. Muuten olis voinu käydä taas mutta päivystysviikko sattui.
 16. Tänne nyt kukaan menossa? Me päivemmällä varmaankin käydään?
 17. Harrasteajoneuvot - Liperin Elämystapahtumat (liperinelamystapahtumat.fi) Rompemarkkinoilla oli puhetta tämän järjestäjän kanssa että laittaisin mainosta tänne. Tänä vuonna ei ole omaa autoa laittaa tuonne näytille. Autoja oli monenlaisia ja tyylisiä ettei se ole este oman auton esille laittamiseen. Olisi hyvä jos tuonne saataisiin rivi aikaiseksi kerholaisten kalustoakin. Kannattaa kokoontua ensin tapahtuman ulkopuolella ja mennä letkassa että saa vierekkäiset paikat. Sisäänpääsymaksu on ilmeisesti vain katsojilta jotka kävelee tapahtumapaikalle. En itse ainakaan mitään maksanut kun ajoin pojan kanssa tuonne.
 18. Mietitään uutta ajankohtaa tälle retkelle. itse jään lomalle tämän viikon jälkeen niin en ole varmaan kuin käymässä täällä lomalla.
 19. ite joudun perumaan, on tuo koiran trimmi just tuolloin… aikoja siihenkin niin vaikea saada ettei voi perua😒
 20. Katsotaan onko paikalle saapuminen mahollista?
 21. No laitellaan se 5.7 klo 18 vaikka lukkoon. Toivotaan vaikka hiukan parempaa keliä kun juhannuksena oli🤣
 22. Tulen paikalle jos ei tule ilta vuoroa. En edelleenkään tiedä omia vuorojani. Keskiviikko käy ihan hyvin ja klo 18.00 käy myös.
 23. Kumpikin käy lomalaiselle!
 24.  

×
×
 • Create New...