Jump to content

Open Club  ·  33 members  ·  Free

Pohjois-Karjala

About This Club

Itä-suomen kerholaisten jutut.

Location

Pohjois-Karjala, Finland
 1. What's new in this club
 2. Tottahan toki, mitä enempi väkeä niin sen parempi Toivotaan että saadaan enempi Toyotia paikalle kun Opeleita
 3. saako tämänkin laittaa ihan kalenteriin näkyville? niin että näkyy kaikille ketkä foorumille tulee?
 4. Teilläkin näkyy miittejä olevan ajoittain Jos haluatte näkyvyyttä tai mahollisesti uusia kävijöitä niin kannattaa mainita myös miiteistä kerhokalenterissa. Näkyy kaikille foorumilaisille eikä pelkästään täällä clubissa https://fintoys.net/events/1-kerhokalenteri/?view=month
 5. Viikko aikaa vaihtaa moottori ja katsastaa, katotaan kerkiikö (reissuhommissa siis menee aika ennen tuota) päiväänhän sen motin vaihtas, mut jos nyt vaihtas kaikki Stefat, hihnan yms. en tiiä, kokeillaan, versokin pitäs katastaa ennen tuloon, siinä ois käsijarru ainakii laitettavana. Mut paikalle tullaan, vaikka polkupyörillä
 6. Kiitokset kaikille paikalle päässeille.
 7. Taisin tuossa luvata Kapalle olevani paikalla Tuon mukana jotain mitä löydän kotoota, messuilta ainakin jäi jotain flyereita.
 8. Tämä lähestyy pikkuhiljaa, nyt mahdollisesti myös majoitusta saatavilla samasta pihasta tapahtuman kanssa, kopsattu teksti paikan pitäjältä: Pop Up Cafe' et Shop SUSIVAARA Tulossa kesä 2024: Vuokrattavaksi luultavasti 13.6 alkaen Susivaaran vierestä iso kiinteistö upealla ja valoisalla vaaratasanne tontilla. Eri harrasteporukoille kaikkina vuodenaikoina, matkaajille, lomalaisille, eri tapahtumiin tuleville... Juhlien järjestämiseen niiden pitopaikaksi! Iso aidattu nurmikko ja hiekka piha moneen. Puulämmitteinen ulkosauna, pukuhuone koristetakalla ja iso terassi. Grilli. Isot Lappset leikkipaikat (käyttö omalla vastuulla) ja iso 6-kulmainen hiekkalaatikko. Sisätiloissa useita eri kokoisia huoneita. Keittiössä mm. astianpesukone, sähköliesi, kahvin- ja vedenkeitin, leivänpaahdin, mikro. Vähän astiastoa niin ruokailuun, tarjoiluun kuin ruoanvalmistukseen. Olohuone on kalustettu, siellä on mm. televisio, pöytä, sohvat ja kirjahylly. Makuupaikkoja on useammalle henkilölle, nyt alkuun vähintään 5-6:lle+2 lisävuodetta. Tilaa riittää isommallekin porukalle sillä neliöitä talossa on 230m2 yhdessä tasossa! Vaatekaappeja. Suihku+2wc+2lavuaari+kopissa pesuallas+kuivausteline. Erillinen wc+lavuaari. Erill. suihku+pyykinpesukone. Naulakot. Valokuituyhteys ja ajoneuvojen akun lataus saatavilla sovitusti eri maksusta mahdollisesti myös jatkossa. Sijainti taajamassa, palveluiden äärellä. Susivaaran kahvila, myymälä, kirppis ja kesäterassi viereisellä tontilla. Myös kotagrilli. Bed & Breakfast aamiainen ja juhlatilaus mahdollisuus sovittaessa etenkin auki ollessamme!
 9. Pitää huomenna katsoa miten jaksaa lähteä. Vähän väsyttää jo nyt ja Helsingissä vielä tämä päivä menee.
 10. Kahvi rauhankadun shel 22.5 klo 18.00 kahvi.
 11. Ensi viikolla olis kahvi viikolla. joku x paikka ja aika kerrotaan kun päätös tulee.
 12. Onkos kerholla mitään esitteitä tms nykyisin mitä voisi jaella tuolla tapahtumassa? Ja muuta rekvisiittaa lainattavaksi? Omatekoiset TCOF tienviittakyltit löytyy liiteristä, Ukkikohan ne on joskus tehnyt?
 13. Miten kiinnostaa kuukausittainen kahvittelu? vaki paikka vai vaihteleva paikka?
 14. Seuraavan kerran kun kokoonnutaan kahville tai muun merkeissä on tehtävä yksi päätös. katsotaan kun saadaan semmoinen tilaisuus tehtyä.
 15. Jos kerkii turbocorollaan moottorin vaihtamaan sitä ennen, jos ei niin sit tullaan versolla..
 16. En tiijä oliko nää kelkkailijat nyt lähdössä kuitenkin reitille ajamaan ensin mutta eihän ne siellä koko päivää oo, myö kelkattomat kuitenkin paikan päällä ollaan sen aikaa tulia pitämässä. Aikataulusta ei vielä oo tietoa.
 17. Kai sitä voisi kelekan pakata matkaan ja saapua paikalle 👍🏻
 18. Eikös sitä sitten voisi samalla paistella makkarat jos täällä löytyy innokkaita tulijoita? Miun pitää vain muistaa ottaa noita vaatetusta kotipaikalta että pystyy tulee.
 19. Niin siinähän sitä samalla paistellaan.
 20. Meillä on suunnitelmissa alustavasti 16.3 käydä vähän mäkeä laskemassa ja kelkkailua ja pientä illanviettoa että sillon siellä ainkakin ois makkaratulet jos nyt ei aikasemmin tule muita ehdotuksia?
 21. Milloinmahdollinen H-hetki olisi?
 22. Kunhan kelit on sopivat ja kerkiis tulemaan useampi paikalle.
 23. Nyt voisi suvikelin aikaan poleskella kelkalla pohjia laavulle niin ei tarviis kainaloita myöten kahlata jos joskus maggaraa polteltais?
 24. Pitää sitten mennä semmoiseen paikkaan kahville mistä saa kahvin sekaan pontikkaa. Joo pitää sitä makkaran paistoa suunnitella tarkemmin että ilmat ja kosteus ja muut on juuri optimaaliset.
 25.  

×
×
 • Create New...