Jump to content

Open Club  ·  21 members  ·  Free

Pohjois-Karjala

About This Club

Itä-suomen kerholaisten jutut.

Location

Pohjois-Karjala, Finland

 1. What's new in this club
 2. Moi Mitenhän on onkohan 6.6 tai 7.6 mahdollista menä gluffille? onko kukaan huomannut mitään ilmoittelua? Sitten kohta huomataan että on juhannus ja kesä ohi
 3. Suuren äänestyksen tuloksena menemme kahville gulffille viikonloppuna. Nyt odotellaan vain tietoa miten ne voi pitää asiakkaille ovia auki. Joten jos joku huomaa jotain ilmoittelua niin käykää kertomassa tänne Sitten ruvetaan sopimaan päivää.
 4. Juu, mieluiten viikonloppu. Mie oon taas viikot täällä etelä-karjalan alueella.
 5. gulf on huomioitu. ja sinne voidaan mennä kunhan selviää milloin aukeaa ja kuinka saa siellä olla. Olisko se mieluummin viikonloppu? käviskö se porukalle paremmin?
 6. Sen mukaan ruvetaan järjestämään jotain pientä kun suinkin mahdollista. Ja jos porukalla on kiinnostusta asian suhteen. Minulla olis jotain pientä yhteistä sitten kesäksi. Mut siitä sitten kahvi kupin äärellä jossa voidaan keskustella.
 7. Kyllähän sitä saatais jo kokoontuakkin kun kesäkuun alusta höllentyy rajottimet
 8. Elikkäs pistetäämpä vireille asia. Odotamme hallituksen päätöksi kesäkuuhun. Ajattelin että pitäiskö pieni muotoinen kesän avaus pitää? Itse joko ehdottaisin gluffille kokoontumista tai makkaran paistoa. Joten sana vapaa. Tosiaan kuunnellaan sitä mitä saadaan tehdä kesäkuussa. Tässä olis kuukausi aikaa miettiä. Asian suunnittelu ei kait ole kiellettyä. Joten ehdotelkaa vapaasti.
 9. Ryhmän tein ja vähän keskustelua siihen. Joten halukkaat ilmoitelkaa puhelin numeroitanne. Lisään sitä mukaan ryhmään.
 10. Edelleen kiinnostuneet rohkeasti kertokaa. Rupean loppu kuusta värkkää ryhmää kasaan. Tällä hetkellä ei taida olla Sirpan ja Matken nro ta. Voi laittaa vaikka minulle YV:nnä
 11. Mie perustan ryhmän kunhan on tarpeeksi kiinnostuneita. Ja muualla asuvatkin ovat terve tulleita jos tuntuu sille että haluavat mukaan. Odottelen tuonne enskuun loppuun että kaikki kiinnostuneet kerkiää lukea ja miettiä asiaa.
 12. Pistäkää tähän vaikka hep jos liittyisit. Saa Arto sitten perustaa ryhmän jos tulee monta heppiä Hep!
 13. Mitä mieltä porukka ko ryhmästä tänne pohjois-karjalaa? Yhteinen ryhmä ja kaikki halukkaat otetaan mukaan? Ajattelin että toimis vähän apuna foorumille. Että foorumi edelleen toimii ilmoittamiseen. whatsapp toimisi apuna jos joku on myöhässä kokoontumisesta kunhan eka sellaiseen lupa myönnetään.
 14. Nyt toimimme niin kuin hallitus antanut suosituksensa. Eli toistaiseksi ei järjestetä mitään kookoontumisia. Seuraava kahvittelu järjestetään kun se on taas sallittua. Mutta täällä sen suunnittelu on hyväksyttävää.
 15. Ei ole matka eikä mikään. Viikonlopulle pitää sattuu että olis aikaa. Viikolla ei oikein jaksa lähteä. kun pitäis lähtee saman tien takas ajaa.
 16. Onhan tuonne matkaa mutta jos sattus sellaseen väliin että olis aikaa niin voisihan sitä vaikka jotain kimppakyytiä miettiä.
 17. Sittenhän sitä vois makkaran paiston samalla suorittaa. Ei muutakuin miettimään ajan kohtaa niin katsotaan että saatas useampi tulemaan paikalle. Tallihan on sen näköinen että töitä tehdään.
 18. joo. tuomonen halli on siel voitas ke70 projektia ihmetellä, ja hallin pihallahan vois vaikka pallogrilillä makkarat paistaa. anteeksi tallin sekaisuus
 19. Ilmoittele reilusti etukäteen milloin siulle kävis. Ehkä on syytä satuttaa viikonlopulle siun luokse kahvittelu. En ainakaaan itse kolme vuoro työtätekevänä viikolla yksin kertaisesti jaksa välttämättä lähteä ja onnistuisi vain aamu viikolla. Minulla tosin keväämmällä tulee haaste kun kolmen viikon välein en kyllä pääse viikonloppunakaan tulemaan. Kun alkaa rakentelu kausi niin viikonloput menee muualla. Eli mie kyllä tulossa sinne Ja Ilomantsi on muutaman vuoden takaa tuttu paikka. Voisin tulla ihan vain muistelee olemattomia.
 20. minun talilla keväämällä onnistuis varmaa kahvittelu on vaan noin 70km päässä joensuusta että tuleekohan sinne kettään sitten
 21.  ×
×
 • Create New...