Jump to content

kärppä

Aktiivi Jäsen
 • Content Count

  212
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

45 Excellent

1 Follower

About kärppä

 • Birthday 08/29/1977

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen607
 • Nearest place
  Lahti
 • City
  Lahti

Recent Profile Visitors

523 profile views
 1. kärppä

  Uuden foorumin koekäyttöä ja testailua

  Jos jollain on vanhoja linkkejä mitkä on laitettu täs kevään aikana niim nehän ei toimi ku viikko sitten vaihtu osoite siitä int2000 - > fintoys.net Eli voidaan niitä toimimattomia jahdata mut vaatii kaikkien viestien läpikäymisen manuaalisesti 🙈 Mulle voi kyl laittaa vaik privana jos löytää toimimattoman linkin ni korjaan sen. Kuhan tiiän missä se on. Mul on nyt aikaa kattoa niitä kuntoon 😐 Ja noi ilmotusasetukset kannattaa tarkistaa ja tallentaa omasta käyttäjätilistä. Siel on vaikka ja mitä minkä voi valita, tuleeko ilmotukset foorumille vai mailiin ja mistä yleensä tulee. Siel on oletuksena jotaim mut niit voi helposti muokata 🙂
 2. kärppä

  Uuden foorumin koekäyttöä ja testailua

  Kaikille foorumin käyttäjille ja varsinkin clubien käyttäjille. Kannattaa täpätä "seuraa" napista aiheen seuraus päälle, löytyy clubeista ainakin oikeelta melko ylhäältä. Clubien kirjotukset jäävät näkymättä normifoorumilla koska ovat valikon takana. Jos täppää seurauksen päälle saatte aina ilmoituksen jos joku kirjoittaa sinne jotain, oikein kätevä lisä pysyä ajantasalla mitä siellä tapahtuu.
 3. kärppä

  Lahen paikallismiitit 2019

  oisko heti maanantai? viieltä? mun tarvii pummia kyl kyyti joltain 🙃
 4. kärppä

  Lahen paikallismiitit 2019

  Onks kellää aikaa käyä kahvilla vaik viikolla joku ilta? Huominen on varmaa paha.
 5. kärppä

  Lahen paikallismiitit 2019

  Meil tulee anoppi ja appiukko kylään illaks. Ja ku toi liikkuminen on vaikeeta nyt ni taian jäädä kuitenkin kotia.
 6. kärppä

  Lahen paikallismiitit 2019

  Niin on... Ehkä pääsisin silti, mites muut? Voidaan toki jatkaa vaikka kesäkuussakin?
 7. kärppä

  Lahen paikallismiitit 2019

  Laitoin kalenteriin kuitenkin viikon myöhemmin. Katotaa mitä tehään 🙂
 8. kärppä

  Lahen paikallismiitit 2019

  Toukokuun miitti osuu classic motor show viikonloppuun. Ainakaan me messuilla olijat tuskin ehitään tänne. Pitäskö repästä jo viikkoa aiemmin tai myöhemmin?
 9. kärppä

  Lahen paikallismiitit 2019

  Sunnuntaina tulijoita? Mää tuun,Akin kaa olin puheissa ja oli kans tulossa mut vasta joskus kuuen kieppeillä.
 10. just kävin läpi liittyneitä. eli ihan kohtpuoliin tulee taas creduja niille kellä on jäsenyyttä vielä 🙂
 11. #1 nostettu keulilta huonon käynnin takia. Oli kaks palanutta pakovenaa jotka korvattu ehjillä käytetyillä. Alakerta purettu, männärengasurat nysvätty putipuhtaaks ja koottu takasin. Kansi irrallaan vielä, imu/pakosarja ja jotain muutakin on. Suunnittelin tätä rwd käyttöön, kaasareilla ja jakajalla, jakopäähän nokan kohille kairattu alustava reikä jakajaa varten. #2 nostettu keulilta jakopään kolinan takia, ei avattu eikä tutkittu eli täysin koossa vielä. Jotain ulkopuolisia osia vielä kiinni Lisäksi ylimääräinen kansi nokkineen ja jotain irtosälää. Meiän firma muuttaa enkä aikonut näitä muuttaa mihinkään eli liki uloskantohintaan kaikki pois. Mielellään voin vaihtaakkin johonkin tarpeellisempaan. Esim. Olut/lonkero/siideri käy hyvin vaihossa 🙃 myöskin bluetooth kaiutin, kaikenlaiset autostereo tarvikkeet, 2 kpl leveetä 15" rengasta (225/50 esim.) tai vaikka ihan jotain muutakin... Oikeestaan lähes kaikki käy mikä on tarpeellisempaa kuin nämä nyt tällä hetkellä 😁 Jos tarviat jotain yksittäistä osaa niin kysy. Ei varmasti maksa paljon... Lahessa toukokuun loppuun asti, sen jälkeen metallikierrätyksessä. 0443366835 tai viestiä
 12. kärppä

  Lahen paikallismiitit 2019

  Joo tuu ja tuo vaan 🙂
 13. kärppä

  Lahen paikallismiitit 2019

  mäkin alan olee elävien kirjoissa eli tulen jos en romahda uudestaan 😁
 14. kärppä

  Finnjae 2019

  hyvältä kuullostaa
 15. kärppä

  Uuden foorumin koekäyttöä ja testailua

  en minäkään hoksaa mikä on huonommin kuin ennen? Ylläpitoalue on sama kuin ennen vanhaan vierasalue (toki se on tyhjä niin kauan kunnes sinne joku kirjoittaa jotain) Jos vanhalla vierasalueella oli jotain tärkeetä niin kaikki on kyllä tallessa ja jotain sieltä tullaan varmaan kaivamaan tänne takaisin mutta talkoovoimin kun tätä tehdään niin ei pysty mitään aikatauluja kertomaan että milloin. Ja kauppapaikka on edelleen ja jotain uuttakin avattiin vieraille. SIvuston alalaidassa on ota yhteyttä ylläpitoon nappi jos haluat tietosi poistettavaksi.
×