Jump to content

kärppä

Aktiivi Jäsen
 • Content Count

  496
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

98 Excellent

1 Follower

About kärppä

 • Birthday 08/29/1977

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen607
 • Nearest place
  Lahti
 • City
  Lahti

Recent Profile Visitors

1836 profile views
 1. kärppä

  Lahti miitti 2020

  until
  Kokoonnutaan edelleen joka kuun ensimmäinen sunnuntai klo 1700. Kokoontumispaikkana kivimaan ABC-Asema. ELI EI HOLLOLAN MATKAKEITAALLE ENÄÄ ! ! ! https://www.abcasemat.fi/fi/asemat/abc-kivimaa-lahti-708268362 Karttalinkki Ajetaan autot parkkialueen ison tien puoleiseen nurkkaan (eli samaan paikkaan kuin aikanaan) Miittiin liittyvät keskustelut päijät-hämeen clubin alta:
 2. Onhan siitä ollu puhetta joskus että siirtäs viikolle. Mutta enemmistö on tainnut haluta viikonlopulle kun viikolla on aina menoja,töitä tai lasten harrastuksia yms. Tosin nykyään kävijämäärät niin pieniä ettei varmaan paljon vaikuttas 😁
 3. Vejetään hatusta 😁 Aakkoset kivimaa? Sama aika?
 4. Missä? Kariston nestettä ehotettiin tai kivimaan aakkoset tais olla myös tapetilla. Eli paluu johonkin vanhaan. Jotain muuta kuitenkin ku nykyinen?
 5. Mennään vaan. Katotaa sit ens vuoden miittejä vaik huomenna?
 6. Tähän ketjuun saa lisätä kuvalinkkejä tai muita tarinoita aiemmista JAE-miiteistä. Omia kuvauksia: 2011 sappee 2012 sappee 2013 himos 2014 himos 2015 LPR 2017 keuruu
 7. Hitto joudutaanks me olee peltsin kaa kahestaan 😂
 8. Tiesitkö vai arvasitko 😂 Voi jäädä pian pitämättä ellei mennä vaik kahvimiitin lisäks johonki tekee jotain ens kuus vielä? Onko mahollisia viikonloppuja notta kävis ees muutamalle?
 9. Eipä mikään estä siirtämästä isojouluiks 🤔 Ihan kuin vaan,jotain puhettahan oli myös siitä notta jos mennään toisen alueen kanssa yhteen ku ei tuu muuten väkeä...
 10. Luulen että riittää ku lähetää viettää iltaa porukassa. Keilaus ei per lärvi paljon maksa ja jos siitä sit syö ja juo jotain jossain. Päivämäärä pitäs varmaan lukita,tarvittaessa voidaan varmaa alotella iltaa vaikka meiän virman verstaalta,jotain kyytiä sit tarvii porukalle sieltä sit järjestää. Taksi ei kyl kalliiks tuu porukalla jos ei muuta oo.
 11. Kerrankin meit oli enemmän vaikkei siihen tosiaan paljoa vaadittu 😂 Oli puhe subarumiehen kanssa kyl paikan vaihdosta takasin johku lähemmäs keskustaa takasin,ajatus oli ett edelleen oltas samas paikas samaan aikaan. Mut tän vuoden vika ainakin vielä täällä.
 12. Sunnuntaina ketään tulossa? Vois taas yrittää valua paikalle
×
×
 • Create New...