Jump to content

Open Club  ·  23 members  ·  Free

Pohjois-Karjala

About This Club

Itä-suomen kerholaisten jutut.

Location

Pohjois-Karjala, Finland
 1. What's new in this club
 2. Sitähän voi tehdä jos löytyy ajan kohta ja osallistujia. Ja että ei ole koko suomi kohta kiinni. Mut katsellaan mahdollinen talli kahvittelu ensin.
 3. Jaahas, vahingossa huomasin että vaikka en jäsen enää ookkaan niin näkee nää jutut ja jos tää kirjotus tulee perille niin pystyy jopa vastailemaan Pitänee ottaa uudestaan seurantaan siis Ja makkarahan aina maistuu!
 4. Makkaroohan sitä vois jossain poltella joskus.
 5. Tähän sitten vuoden 2022 keskustelut mahdollisille kahveille makkaran käristyksille yms..... Kaikilla on sana vapaa. Joten jäsenillä kaikilla oikeus ehdottaa mitä tehtäis.
 6. Tämä vuosi on tässä varmaan? Jatketaan ensi vuonna uusilla kujeilla. Ja availen ensi vuotta koskevan keskustelun.
 7. Eli hyvää joulun odotusta kaikille. Olkaa kilteinä niin pukki voi muistaa. Toivotaan ensi vuodesta parempaa. Palataan ensi vuonna asiaan.
 8. Lähinnä aattelin Ronin talli kahvittelua että kerkee saada tallin 5s järjestykseen ennenkuin vieraita tulee.
 9. Ite maisemissa joten sopii melkeinpä mikä aika vaan. Joulukuun alku ja helmikuun loppu reissussa mutta muuten sopii kaikki..
 10. Milloin vaan Ronille käy parhaiten.
 11. Tervehdys kaikille. Olen miettinyt että jos Ronin luona talli kahvittelu pidettäis vaikka ensi vuonna 2022 Ensimmäisen vuosineljänneksen aika? Olisiko siinä sopiva aika taulu? jos saataisi useampi paikalle. Silloin voitas miettiä kesää mitä olisi mahdollista järjestää? Ja tällekkin vuotta toki järjestetään kahvittelu yms jos porukkaa kiinnostaa? Mut ensivuodelle avataan uusi keskustelu.
 12. Tervehdys kaikille. Alueen jäseniltä ja muiltakin alueen jäseniltä joilla halukkuutta. Pidetäänkö Pikku jouluja tänä vuonna? Taitaa olla täysin oma kustanne hintaan ko juttu. Ronin luona pidetään jossain vaiheessa talli kahvittelu. Kunhan siellä on päästy taloksi ja tallissa järjestys saavutettu. Siitä sitten kerrotaan myöhemmin. Joten nyt ehdottelemaan jos jotain tehtäisi? Se on ihan kaikki ehdotettavissa. Ja ensi keväänä olisi syytä kokooontua isommalla porukalla miettimään kesän aktiivisuutta. Arto
 13. Kiitokset kaikille paikalle päässeille. Tämä vuosi oli varmaan tässä ellei joku keksi sitten jotain? Eli ihan odotellen seuraavaa kertaa.
 14. Paikka oli kyllä tosi hieno, seuraavan kerran jos tulis ajoissa paikalle ja ei just grillillä käyneenä, nii vois olla paree... Teineistä yks kävi jopa huussin kohalla pyörähtää, kaks muuta lähti ehtii vessaa keskustasta, kun "ei huussissa voi käydä", eikä muutenkaan voi autosta poistuu, kun on niin kylmä...
 15. Joo onhan herkku mesta edelleen alueen paras rilli mutta kyllä sielläkin on inflaatio alkanut näkymä
 16. Myö tullaan ihan kahen auton voimin, toki väärältä alueelta.. makkaraa ei kyllä taideta paistaa, kun herkkumestassa olis tarkotus pyörähtää... ite muutaman kerran käyny työreissuilla, on kyllä halvat hinnat, annoskokoon nähden
 17. saunan lämmitykseen kiire. Pitää se tän vuoden ainoaan tapahtumaan tulla jonka taitaa saada kokoon. Jos on useampi paikalla niin mietitään ensi vuotta varauksellisesti.
 18. Pitääpä ilmaantua paikalle! Klo 16 on oikein hyvä aika ja kahvi kyllä maistuu. Voin tuoda jotain kahvileipääkin mukanani
 19. Taitaa riittää kupillinen tai kaksi kahvia
 20. Meidän porukka ei ainakaan juo kahvia.
 21. Onkohan miten moni tulossa? riittääkö 1.5l kahvi pannu kahville?
 22. Kokeillaas toimiiko tämä: Hirviniementie: https://maps.app.goo.gl/iLRAcY2F3f1EvtE6A Tuonne kun suunnistaa niin pääsee lähelle laavua. Eli käännytään hirviniemeä kohti ja heti ensimmäinen metsäautotie vasemmalle (kääntyy suunnilleen tuosta linkin pisteestä). Sitten ajellaan muutama sata metriä ja ekasta "risteyksestä" käännytään oikealle. Sitten taas muutama sata metriä ja ollaan perillä. Tie on ihan hyvä ettei mehtäautoa sentään tarvihe.
 23. jos porukka sitä mieltä niin silloin käy.
 24. juu iltapäivän puolella miekin olen mielipuolta.
 25. Kuhan ei ennen puoltapäivää, nii mulle käy kyllä mikä aika vaan.
 26.  

×
×
 • Create New...