Jump to content

Open Club  ·  22 members  ·  Free

Pohjois-Karjala

About This Club

Itä-suomen kerholaisten jutut.

Location

Pohjois-Karjala, Finland
 1. What's new in this club
 2. Ei ole sieltä paikallis tuntemusta. Mutta jos jollain on niin kertoo varmaan.
 3. Oiskohan tuusniemellä mitään sopivaa paikkaa? Vois muksujen kaa pyörähtää..
 4. Eikun ehdotuksia tulemaan. Oisko vaikka ensi kuussa hyvä järjestää? Voisko ajatella että perheen pieneimmille järjestäisi vaikka mäenlaskua yms?
 5. Maggaraa jossain hyvässä maisemassa vaikka vähän kauempanakin?
 6. Eli aloitetaan uudella keskustelulla uusi vuosi. Yritetään jos saataisiin tälle kesää jotain kehiteltyä. Joten kaikkien ideoita ja toiveita kuunnellaan. Mutta se vaati sen että on myös aktiivista keskustelu. Mutta mitä porukka haluis tehdä kevät talvella? Alku vuoteen en ajatellut mitään järjestää.
 7. Moi taitaa olla tämä vuosi lusittu. Ja uusi ihan nurkalla. joten vaihdetaan jossain vaiheessa uuteen. Kiitos kaikille osallistuneille jotka on päässyt olemattomiin juttuihin mukaan. Koitetaan ensi vuonna jotain jos tilanne korjaantuu. Ainakin vaikuttaisi että olisi tunnelin päässä valoa.
 8. Kyllä taitaa olla tämä vuosi näitten kekkereitten osalta valmis. Joten siirrytään asian suhteen tulevaisuuteen eli ensi vuoteen.
 9. Seuraillaan tilanteen kehittymistä.
 10. Pitää varmaan meidänkin noudattaa rajoituksia ja olla kokoontumatta tänä vuonna. Se ei taida olla ongelma? Pitäiskö sitten talven aikana katsoa jotain makkaran paistoa kunhan kelit on siihen hommaan hyvät?
 11. Juu nyt on viisainta mököttää mökissään.
 12. ilmoittelee täällä niin järkätään että tulis muitakin paikalle. Toki nyt tällä hetkellä pysytään mökkilöissämme.
 13. Tuu joku kerta miun romuja kahtelemaan niin käydään Gulfilla syömässä.
 14. Meinaatko että lauantaina olis pikku suolaisen tarve?
 15. Katos joo näppihärö, siis se lauantai 28.11.
 16. onkos Sirpalla firman juhlat peruttu ko tilanteen johdosta (27.11) Muistanko väärin? Voidaanhan sitä mennä mutta tuskin tulee montaa tulee.
 17. 27.11? Syömään saunan sijaan
 18. Nyt on sauna/ kota peruttu. Siitä vain päivä määrää miettimään milloin syömään gulffille. Eli ilmoitelkaa milloin pidetään ja montako osallistuu niin ilmoittelen etukäteen heille.
 19. Joo gulfille ehottomasti joku kerta pitkästä aikaa
 20. miehi voisin joskus kun aikatauluihin vaan sattus sopimaan niin tulla grilli ruuan ystävänä gulfille syömään... kerran siin oon pysähtynnä jos oikiaa paikkaa muistelen mutta jäi niin harmittamaan kun just olin syöny niin ei sitten tullu siinä syötyä....
 21. molemmat hyviä vaihto ehtoja kuunnellaan mitä muut mieltä.
 22. Jees poks, joku maggarakeikka taas joskus tai gulfille syömään?
 23. Niin tässä itsekkin meinasin että odotan tähän iltaan saakka innokkaita osallistujia. Mutta sellaisia ei tainnut nyt olla montaa. Kiitos kaikille vastanneille mielen kiinnosta. Joten perun kaikki ennakko varaukset. Mietitään tulevaisuutta, mitä tehdään ja milloin tehdään? Eli ehdoteltaa ihan rauhassa seuraavaa juttua? Arto
 24.  

×
×
 • Create New...