Jump to content

Ananias Rummukainen

Jäsen
 • Content Count

  274
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

107 Excellent

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen5861
 • Nearest place
  Pohjois-Karjala

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Itsellä tasoittui tyhjäkäynti kun vaihdoin imusarjan tiivisteen.
 2. Ei tarvinnut enää pitkään odottaa. Kolme päivää ja 250 km. Työkaverilla ollut sama homma ja sanoi että kohta ei mene kuin kolme starttausta kun taas syttyy merkkivalo. Sillä on pysynyt pelkällä holkilla pois jo neljä vuotta. Kyllä tälle näköjaan joutuu jotain tekemään. Ei ajamalla korjaantunut.
 3. 23.12 tuli uudelleen koodi. Melkein 2500km pääsi ilman ilmoitusta. Tänään harjasin lumet päältä ja kuittasin taas koodin pois. Holkki odottaa asentajaa hanskalokerossa. Seuranta jatkuu..
 4. Nyt tuli sitten itsellekin ajankohtaiseksi tämä koodi. Japanilainen 1.6 E12 -02 ja vain 407tkm ajettu Koodi kuitattu ja katsotaan nyt koska ilmaantuu takaisin. Holkkeja tilasin pari että on tuohon toiseen brittimalliinkin varalle.
 5. Veikkaan että on mennyt kuitenkin yksi pääsulake. Löytyy siitä jarrutehostimen vierestä ja on ruuvilla/ mutterilla kiinni muistaakseni se sulake. Omasta vanhemmasta (-98) hehkuja joskus vuosia sitten vaihdoin niin sain sulakkeen poltettua ja vika löytyi tuolta.
 6. Voi olla että katalysaattori on lähtenyt yön aikana.
 7. Ebay:ssa näkyy olevan kunnostettuja myynnissä. Onkohan hiilet loppu vain moottorissa.
 8. Muistaakseni ohjekirjassa lukee että saattaa merkkivalo syttyä jos käyttää pitkään paikallaan ollessa kierroksilla. Minulla on syttynyt kun olen moottorihuuhtelua tehnyt. Kuittaantuu pois kun sammutti auton ja laittoi uudelleen käyntiin.
 9. Kahteen tuollaiseen laitoin uutta helmaa alkukesästä. Kannattaa suihkia sinne kotelosuojaa hitsauksen jälkeen kun ruostuvat sisältä päin. Helmassa kun alkaa kivenisku kuplia niin siinä on jo reikä alla. Helman alla on se muovinen kivisuoja/lista niin sen kiinnitystulppien reijistä on hyvä suihkia. Kannattaa kuunnella vaihteiston rahinoita mikä on merkki laakeriviasta. Moottoriöljyn määrää kannattaa myös seurata ettei lopu kesken ajon. Euroopassa valmistetussa mallissa kannattaa pitää varapuola matkassa. Jarrujen liukutapit on hyvä putsata vuosittain. Ei tuossa kai muuta erityi
 10. Täytyy kanssa omista Corollista katsoa nuo kenkien asennukset. Toinen paukahtaa lukkoon ja toinen on kuminauhamainen.
 11. Täytyy laskea tai tulee ne laskemattakin. Ei tullut taas tuota ajateltua että tässä oli tuo kuusivaihteinen. Viisivaihteisessa siis on ensimmäisenä vitosen rattaat ja näitä on tullut purettua. https://www.japan-parts.eu/toyota/eu/2012/corolla-sed-jpp/zre151l-aefdkw/2_162510_031_474W/powertrain-chassis Tuolta voi katsella räjäytyskuvia. Valitse vain malli oikein ensin yläreunasta.
 12. Katsoisin myös sinne vaihdelaatikon sisään että onko siirtäjä ehjä tai kiinnitys löystynyt. Vitosen rattaat ja siirtäjä on ensimmäisenä siinä päätykopan alla vasemman etupyörän lähellä. Yksi mikä voisi olla kanssa niin vaihdekepin juuressa on jotain ylimääräistä tavaraa kolikoita yms. haittana.
 13. Minulla ainakin Britti E12 Corollassa Densot mutta espanjassa tehdyt. Näitä nyt pari on vaihdettu ja yksi varalla odottamassa. Motonetin tarvike ja samoin Sparetolta tilattuna Densot oli japanilaset. Japsi E12 mikä on kanssa ajossa niin siinä japsiDensot jo heti lähtöön.
 14. Ehdottomasti kannattaa kokeilla se varaosalaakeri. Ei tule isoa tappiota. Laittaa vain merkit siihen kardaaniin ennen purkua että tulee kasattua samaan asentoon.
 15. Voi olla tekemätön paikka löytää sellainen mittaristo. Kiekkamittarillisissa malleissa on eri johtosarja.
×
×
 • Create New...