Jump to content

Ananias Rummukainen

Jäsen
 • Content Count

  307
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

125 Excellent

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen5861
 • Nearest place
  Pohjois-Karjala

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Samaa asiaa itsekin viime viikonloppuna tutkin omasta vaan en löytänyt oikein mitään syytä huonolle teholle. Säätääkin yritin taas lähemmäksi kenkiä mutta hyvä että edes yrittää ottaa pitoa.
 2. Minulla kanssa HB mallissa muovitankki ja farmarissa peltinen. Eri kohdassa ainakin se polttoaineen sisäänmeno. Täyttöputkenkin joutuisi sitten ottamaan myös. En ole tutkinut että kävisikö tuo HB:n tankki farmariin.
 3. Youtubesta haet tuolla vikakoodilla ja auton mallilla niin pitäisi löytyä työohjeita. Tuossa yksi: 2000-2017 1NZ-FE 1NZFE VVT VVT-I SOLENOID REPLACEMENT P0010 Toyota Echo Yaris 1ST GEN SCION XA & XB - YouTube Selvitä oman moottorin malli ensin että onko se tuo NZ vai SZ sarjan moottori.
 4. Lukkoja on helppo sarjoittaa omalle avaimelle jos löydät jostain käytetyn. Jos se pelkääjän lukkopesä käy kuskin oveen niin on todennäköisesti vähemmän kulunut --> kannattaa tehdä siitä. Tosin mitään kovin hyviä nämä ei ole uutenakaan olllut.
 5. Ettei olisi mennyt kaasutinta kasatessa suuttimet ristiin? Isomman kurkun suutin pieneen ja pienen isoon... Jos löytyy varakaasutin tai edes suuttimet niin laittaa sen isomman suuttimen siihen pieneen kurkkuunkin niin pitäisi ainakin saada reilusti bensaa ja saisi eliminoitua tuon bensapulan vioista. Olisi siis kaksi isoa suutinta käytössä.
 6. https://www.toyodiy.com/parts/xref?s=51206-33060&mU=on&mE=on&mJ=on&mG=on Sama palkki on molemmissa ohjausvaihtoehdoissa (RHD tai LHD) Sinistä TOYOTA CAMRY tekstiä kun nappaa auki tuolta vaikka Europe kohdasta niin näkee.
 7. Amayamastakin saa. https://www.amayama.com/en/part/toyota/5120633060
 8. Itsellä tasoittui tyhjäkäynti kun vaihdoin imusarjan tiivisteen.
 9. Ei tarvinnut enää pitkään odottaa. Kolme päivää ja 250 km. Työkaverilla ollut sama homma ja sanoi että kohta ei mene kuin kolme starttausta kun taas syttyy merkkivalo. Sillä on pysynyt pelkällä holkilla pois jo neljä vuotta. Kyllä tälle näköjaan joutuu jotain tekemään. Ei ajamalla korjaantunut.
 10. 23.12 tuli uudelleen koodi. Melkein 2500km pääsi ilman ilmoitusta. Tänään harjasin lumet päältä ja kuittasin taas koodin pois. Holkki odottaa asentajaa hanskalokerossa. Seuranta jatkuu..
 11. Nyt tuli sitten itsellekin ajankohtaiseksi tämä koodi. Japanilainen 1.6 E12 -02 ja vain 407tkm ajettu Koodi kuitattu ja katsotaan nyt koska ilmaantuu takaisin. Holkkeja tilasin pari että on tuohon toiseen brittimalliinkin varalle.
 12. Veikkaan että on mennyt kuitenkin yksi pääsulake. Löytyy siitä jarrutehostimen vierestä ja on ruuvilla/ mutterilla kiinni muistaakseni se sulake. Omasta vanhemmasta (-98) hehkuja joskus vuosia sitten vaihdoin niin sain sulakkeen poltettua ja vika löytyi tuolta.
 13. Voi olla että katalysaattori on lähtenyt yön aikana.
 14. Ebay:ssa näkyy olevan kunnostettuja myynnissä. Onkohan hiilet loppu vain moottorissa.
 15. Muistaakseni ohjekirjassa lukee että saattaa merkkivalo syttyä jos käyttää pitkään paikallaan ollessa kierroksilla. Minulla on syttynyt kun olen moottorihuuhtelua tehnyt. Kuittaantuu pois kun sammutti auton ja laittoi uudelleen käyntiin.
×
×
 • Create New...