Jump to content

Arto H

Aktiivi Jäsen
 • Content Count

  202
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

40 Excellent

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen7485
 • Nearest place
  Pohjois-Karjala
 • City
  Joensuu

Recent Profile Visitors

737 profile views
 1. Mahdollinen vilkun viiksi vika. Minulla käsitys että joitakin viiksiä särkynyt/kulunut.
 2. Mie perustan ryhmän kunhan on tarpeeksi kiinnostuneita. Ja muualla asuvatkin ovat terve tulleita jos tuntuu sille että haluavat mukaan. Odottelen tuonne enskuun loppuun että kaikki kiinnostuneet kerkiää lukea ja miettiä asiaa.
 3. Yksi suurimmista kulutukseen vaikuttavista tekiöistä on siinä ratin ja penkin välissä. Tai oikeasti viallinen auto joka on takulla sellainen että ajaessa huomaa. perus asiat jos kunnossa niin silloin kulutus on se mikä on. Itselläni oli suuri kulutus ero kesä talvi renkailla mutta se johtui ihan rengastuksesta.
 4. Mitä mieltä porukka ko ryhmästä tänne pohjois-karjalaa? Yhteinen ryhmä ja kaikki halukkaat otetaan mukaan? Ajattelin että toimis vähän apuna foorumille. Että foorumi edelleen toimii ilmoittamiseen. whatsapp toimisi apuna jos joku on myöhässä kokoontumisesta kunhan eka sellaiseen lupa myönnetään.
 5. Tai halvin ja helpoin kokeilu olisi pistää tankkiin ruiskusuuttimien puhdistus aine bensan sekaan. Itselläni kaksi autoa ruvennut pyörii tyhjä käyntiä tasaisemmin.
 6. Tarvike termarit ovat aika surkeita laadultaan. Ja oliko termari varmasti oikeanlainen niin sanottu 2 laippainen? Se vaikuttaa eniten moottorin lämpiämiseen. Alkuperäinen jos on niin on oikeanlainen. Ja termarin pitää olla oikeassa asennossa jotta ilmaantuis järjestelmä. Tuleekos miten lämmintä sisälle? Hitaasti itselläkin nousi aikoinaan mittari vastaavanlaisessa. Lämmön puhaltamiseen voi olla muitakin syitä kenno ulkoa päin tukossa pölystä yms muusta liasta. Ja myös kennoon kertynyt sisälle ruoste moskaa paljon jolloin ei enään kierrä kunnolla jäähdytys neste siellä. Käyttäisin jäähdytys järjestelmän pesu ainetta ja lämpö hana täysin auki ajaisin ainakin päivän tai sata kilometriä. joskus tein jäähdytys järjestelmän puhdistuksen niin kylläpä rupes tulee lämmintä koppiin. Kulutukseen en osaa sanoa muuta kuin jos ei lämmöt nouse kunnolla niin voi rikkaalla pyöriä vähän koko ajan niin kuluttaa silloin toki enemmän. Voihan olla lämpötila anturissa vikaa tai liitin hapettunut. pitäis olla kaksi anturi toinen kertoo mittarille ja toinen egulle.
 7. Nyt toimimme niin kuin hallitus antanut suosituksensa. Eli toistaiseksi ei järjestetä mitään kookoontumisia. Seuraava kahvittelu järjestetään kun se on taas sallittua. Mutta täällä sen suunnittelu on hyväksyttävää.
 8. Ei ole matka eikä mikään. Viikonlopulle pitää sattuu että olis aikaa. Viikolla ei oikein jaksa lähteä. kun pitäis lähtee saman tien takas ajaa.
 9. Onkos samaa ongelmaa jos menet muualle kuin työpaikan pihaan? Minulla oli yhdessä autossa keskuslikituksessa yhden kaupan pihassa aina sama ongelma. ettei olisi joku mikä aiheutttaa taajuus häiriötä?
 10. Sittenhän sitä vois makkaran paiston samalla suorittaa. Ei muutakuin miettimään ajan kohtaa niin katsotaan että saatas useampi tulemaan paikalle. Tallihan on sen näköinen että töitä tehdään.
 11. Ilmoittele reilusti etukäteen milloin siulle kävis. Ehkä on syytä satuttaa viikonlopulle siun luokse kahvittelu. En ainakaaan itse kolme vuoro työtätekevänä viikolla yksin kertaisesti jaksa välttämättä lähteä ja onnistuisi vain aamu viikolla. Minulla tosin keväämmällä tulee haaste kun kolmen viikon välein en kyllä pääse viikonloppunakaan tulemaan. Kun alkaa rakentelu kausi niin viikonloput menee muualla. Eli mie kyllä tulossa sinne Ja Ilomantsi on muutaman vuoden takaa tuttu paikka. Voisin tulla ihan vain muistelee olemattomia.
 12. Niillä maalataan myös raskasta kalustoa.
 13. Minulle juuri alustan osiin tukivarsiin ja panjoihin tankkiin yms möivät uretaani maalin täällä päin suomea. uretaani on jotain muovi pohjaista paksun pinnan kun pistää on lähes massan tyyppinen jää vähän kimmoisaksi pinta niin ei heti kivet riko maalipintaa. Eikä tarvitse pohjamaalata.
 14. Eli kokeillaan vielä kertaalleen. Onko porukalla kiinnostusta lähteä makkaran paistoon? Halukkaat ja kiinnostuneet ilmoittakaa 31.3.2020 mennessä asiasta. Päätetään aika ja paikka samalla. Nyt ehdotuksia tulemaan. Ja kahvittelu ehdotuksia rohkeasti esittämään.
 15. Eihän sitä anteeksi tarvii pyydellä jos ei pääse tulemaan. Seuraavalla kerralla sitten. Oliskos porukalla sinne makkaran paistoon mielen kiintoa? Vai kahvitellaanko jossakin?
×
×
 • Create New...