Jump to content

Arto H

Aktiivi Jäsen
 • Content Count

  521
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

93 Excellent

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen7485
 • Nearest place
  Pohjois-Karjala
 • City
  Joensuu

Recent Profile Visitors

2708 profile views
 1. Sitähän voi tehdä jos löytyy ajan kohta ja osallistujia. Ja että ei ole koko suomi kohta kiinni. Mut katsellaan mahdollinen talli kahvittelu ensin.
 2. Tähän sitten vuoden 2022 keskustelut mahdollisille kahveille makkaran käristyksille yms..... Kaikilla on sana vapaa. Joten jäsenillä kaikilla oikeus ehdottaa mitä tehtäis.
 3. Tämä vuosi on tässä varmaan? Jatketaan ensi vuonna uusilla kujeilla. Ja availen ensi vuotta koskevan keskustelun.
 4. Eli hyvää joulun odotusta kaikille. Olkaa kilteinä niin pukki voi muistaa. Toivotaan ensi vuodesta parempaa. Palataan ensi vuonna asiaan.
 5. Lähinnä aattelin Ronin talli kahvittelua että kerkee saada tallin 5s järjestykseen ennenkuin vieraita tulee.
 6. Tervehdys kaikille. Olen miettinyt että jos Ronin luona talli kahvittelu pidettäis vaikka ensi vuonna 2022 Ensimmäisen vuosineljänneksen aika? Olisiko siinä sopiva aika taulu? jos saataisi useampi paikalle. Silloin voitas miettiä kesää mitä olisi mahdollista järjestää? Ja tällekkin vuotta toki järjestetään kahvittelu yms jos porukkaa kiinnostaa? Mut ensivuodelle avataan uusi keskustelu.
 7. Tervehdys kaikille. Alueen jäseniltä ja muiltakin alueen jäseniltä joilla halukkuutta. Pidetäänkö Pikku jouluja tänä vuonna? Taitaa olla täysin oma kustanne hintaan ko juttu. Ronin luona pidetään jossain vaiheessa talli kahvittelu. Kunhan siellä on päästy taloksi ja tallissa järjestys saavutettu. Siitä sitten kerrotaan myöhemmin. Joten nyt ehdottelemaan jos jotain tehtäisi? Se on ihan kaikki ehdotettavissa. Ja ensi keväänä olisi syytä kokooontua isommalla porukalla miettimään kesän aktiivisuutta. Arto
 8. Kiitokset kaikille paikalle päässeille. Tämä vuosi oli varmaan tässä ellei joku keksi sitten jotain? Eli ihan odotellen seuraavaa kertaa.
 9. Joo onhan herkku mesta edelleen alueen paras rilli mutta kyllä sielläkin on inflaatio alkanut näkymä
 10. saunan lämmitykseen kiire. Pitää se tän vuoden ainoaan tapahtumaan tulla jonka taitaa saada kokoon. Jos on useampi paikalla niin mietitään ensi vuotta varauksellisesti.
 11. Onkohan miten moni tulossa? riittääkö 1.5l kahvi pannu kahville?
 12. jos porukka sitä mieltä niin silloin käy.
 13. juu iltapäivän puolella miekin olen mielipuolta.
 14. Eilikkäs mikäs kellon aika porukalle kävis?
 15. Eli päivämäärä ja paikka sovittu niin mikäs aika kävis porukalle? Onko jollakin isompaa noki pannua? minulla on 1.5l mut jos ei tule montaa niin riittäähän se. nyytti meiningillä jos kahvit porukalle?
×
×
 • Create New...