Jump to content

Arto H

Aktiivi Jäsen
 • Content Count

  501
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

89 Excellent

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen7485
 • Nearest place
  Pohjois-Karjala
 • City
  Joensuu

Recent Profile Visitors

2479 profile views
 1. Eilikkäs mikäs kellon aika porukalle kävis?
 2. Eli päivämäärä ja paikka sovittu niin mikäs aika kävis porukalle? Onko jollakin isompaa noki pannua? minulla on 1.5l mut jos ei tule montaa niin riittäähän se. nyytti meiningillä jos kahvit porukalle?
 3. pitää varmaan vähän ohjeita olla että halukkaat pääsee paikalle.
 4. google ehdotti tuota utran saaria. niin rupesin siitä epäilee. miten lie toi auton pysäköinti onko siellä jotain opasteitata lie?
 5. se on varmaan hyvä kun kerrot mistä sen löytää? paikan nimi ei sano mitään
 6. Moottorin ja korin välinen johto sarja vois olla myös poikki.
 7. oisko sitten lauantai 2.10 Mutta missä? nyt ehdotuksia mie en tämän kylän paikkoja tunne montakaan.
 8. Hiljaista on eikö kukaan enään syö makkaraa? Ainakin yksi on tunnustanut syövänsä. Tässä vois vaikka 2 tai 3.10 katsoo makkaran paistoa? Jos paikka löytyy ja porukkaa.
 9. Se pitää ehdotella niin jos sattuu jollekkin muullekkin sopiva aika. sovitellaan vaikka seuraava vuosi.
 10. On syyskuu alussa joten kysäisen että kiinnostaako porukkaa kahvittelu tai makkaran paisto? tai muu vastaava yhteis toiminta?
 11. Onkos kellään mitään halua syksyn aikana kahvitella, paistaa makkaraa, tai ajokauden päättäjäisiä yms? Vapaasti ehdottamaan.
 12. hieno video. Kiva katsoa edes videolta kun ei itse ollut siellä.
 13. Ja olethan vaihtanut raitis ilma suodattimen? minulla ole avessa jonka ostin niin vaikka millaisia kissan hiekka sukkia autossa. Ihmettelin miksi oli sellaisia useita. Tein normi huollon niin ja vaihdoin raitis ilma suodattimen niin joku ötökkä oli tehnyt suodattimen päälle oman asumuksensa:) Kummasti ilman laatu parani sisällä ja ikkunoitten huurtuminen loppui.
 14. Eipä pysty omaa tuomaan kun ei viitsi lähteä hakemaan parin päivän päästä. vettä tulee kuin saavista kaataisi. sellaisella kelillä ei pysty tuolla vanhalla ajamaan.
 15. Minä ilmoitan autot ryhmänä jos vain tulee tarpeeksi monta ilmoittautujaa. Jos saatas vaikka joku perä nurkka vallattua. Voi laittaa minulle yksityis viestinäkin.
×
×
 • Create New...