Jump to content

Arto H

Aktiivi Jäsen
 • Content Count

  460
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

87 Excellent

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen7485
 • Nearest place
  Pohjois-Karjala
 • City
  Joensuu

Recent Profile Visitors

1723 profile views
 1. Saahan vaihto laiteena varmaan ne Deson kuoret. mut sisiskalut on jotain ihan muuta mitä nyt kulloinkin kunnostaja laittaa. Ja pitää muistaa että Motonetin ja ad likkeillä sama varasto mistä tavara tulee.
 2. Ei toimi kotiin palautus kummallakaan viiksellä. Sitä en muuten maininnut. Ajattelen asiaa mutta ei tulostunut tänne.
 3. Tuolla ylempänä vastaus. Jonka tutkin muttei korjaantunut.
 4. On takalasin pyyhin mutta se kyllä minusta toimi ihan normaalisti kummallakin viiksellä.
 5. En ole vielä päässyt tutkimaan onko ko kuumenemis suojan syytä. Mutta ei tässä oikein muutakaan kukaan ole vielä kertonut. Koska kokeiltu toisella viiksellä ja toimi vain nopeimmalla alueella. Eli toimii samoin kun auton alkuperäisellä viiksellä. Vai voiko moottori särkyä noin?
 6. Toden näköistä on että ollut pyyhkiät jäätynyt kiinni. Kun yritin tiedustella omistajalta. Niin en saanut oikein kunnollista vastausta. Löytyykö ko kuumenemis suoja kuskin jalkatilan sulake rasiasta? Vai liekkö piilotettu jonnekkin muualle?
 7. Eli mittasin moottorin liittimestä (sinimusta) johdosta että millään nopeudella ei tullut virtaa auton omalla viikksellä. Joten purkaamolta tilasin käytetyn viiksen saman laisesta viiksestä. Saman lainen lippalakki samalla varuste tasolla. No tänään kokeilin paikalleen sama Ongelma jatkuu eli vain kaikkein nopein alue toimii. Eli onko sitten vika moottorissa? vaikka se pyörii nopeimmalla alueella.
 8. Ja näissä on sitten britin ja japsin viiksi erilainen? Kun kaikki muutkin osat on eritelty niin varmaan viiksikin erilainen
 9. Suuren kiinnostuksen vuoksi ja hallituksen linjauksen vuoksi perutaan asia suunnitelman tosolla haudan lepoon. Palataan tulevaisuudessa uusilla ideoilla.
 10. Eli mitä arvon raati epäilisi viaksi? Tuulilasin pyyhkijät toimii vain nopeimmalla asennolla muut asennot mykkiä.
 11. Minusta vois vaikka etsii paikan missä olis perheen pienimmille miksei isommillekin mäenlasku mahdollisuus.
 12. Oliskos porukalla ollut kiinnostusta viikolla 10 makkaran paistoon? jos etsis jonkun paikan missä paistaa?
 13. Itsellä oli saman värinen mutta se vanhempi "väyrysmalli" hyvä käyttö varma peli.
 14. Minulla oli t25 avessa saman tyyppistä ongelmaa että tietyllä lämpötilalla tuli totaali kuolema. ja sitten lopulta sytytti häiriö valon ja saman koodin antoi. eka oli harvakseltaa ja sitten oli joka päiväistä. lopulta vaihdoin lamdan ja laitoin uuden kanssa myös holkin niin katos koko mysteeri ongelma siihen.
 15. Ei ole sieltä paikallis tuntemusta. Mutta jos jollain on niin kertoo varmaan.
×
×
 • Create New...