Jump to content

Arto H

Aktiivi Jäsen
 • Content Count

  110
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

30 Excellent

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen7485
 • Nearest place
  Pohjois-Karjala

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jos tapatumaa rupeaa isontamaan ja tekemään isommalle yleisölle sekä maisnostamaan julkisemmaksi niin pitäis tapahtuma paikka varata. Eli paikan omistajan kanssa sopia miten sen järjestää kenellekkä kuuluu mikäkin vastuu. ja sinne täytyis järjestää järjestyksen valvonta. Tämä järjestyksen valvonta tuli vastaan kun Nurmesta järjestin. Ja kenen kanssa siitä keskustelin, Niin on itse viran omaisten puolella töissä. Silloin pitäis ruveta keräämään tapahtumaan osallistujilta pääsy maksua. Tämmöinen asia pitäis ottaa huomioon jos lähtee tapahtumaa suurentamaan. Mutta silti toivoisin että tämmöinen tapahtuma sais jatkoa. Ja sais kehiteltyä yhteistyö kumppaneitten kanssa jotain ihan uutta.
 2. Kiitokset iltakahviin osallistumiseen kaikille tasapuolisesti. Mitä seuraavaksi? Sana on vapaa?
 3. Arto H

  Kerhon kesäpäivät

  Nurmeshyvärilä. päättyy
 4. Arto H

  Kerhon kesäpäivät

  Nurmes Hyvärilä
 5. Arto H

  Kerhon kesäpäivät

  Nurmes Hyvärilä
 6. Arto H

  kahvittelu joensuu shell

  rauhankadun shell iltakahvi
 7. Hiljaista taitaa tällä rintamalla olla. Itse en ole kuopiossa rauhan lahdella käynyt niin en pysty kyllä nyt mitenkään avustaa hommassa.
 8. Moi kaikille. Ajattelin että aloitetaan kahvittelu siitä mihin jäätiin. 15.1. 2020 klo 18.00 rauhankadun shell tervetuloa läheltä ja kaukaa. Arto H
 9. Ettei olisi vaihdettu jossain vaiheessa tarvike pönttöä jonka ääni mailma vaan kuulostaa että putki vuotais. Niin kävi äitini yaris 2001 kun korjaamolla laittoivat ostamani walkkerin valmistaman taka pöntön kuulostaa siltä että putki vuotaa.
 10. Ajattelin että clubi löytyy nykyisin etu sivulta niin jos yritettäis tätä käyttää. Eli kertokaa alueella olijat mielipiteenne? olisko tammikuussa kahvi jossain?
 11. Minulla oli t25 -03 1.8 sedan kesä renkaat oli 205/50r17 (zeetek ja linlong) ja talvirenkaat 205/55r16 (nokian rsi kitkat). Kesä renkailla kulutus oli 6-7 talvirenkailla oli 5.5-6.5 Sivutuulelle auto oli aika herkkä. Mutta ajettavuus 17 oli jämäkkää ja laiskaa. Mut 16 oli herkkä ohjaus ja pirteämpää. Konnattaa kokeilla vielä vähän paineita muuttaa tai tarkistaa toisella mittarilla. joskus huoltsikan mittarilla laitoin ilmaa niin tarkistin hetken päästä omalla micelin mittarilla niin oli yhden baari liikaa ilmaa ja auto käyttäytyi oudosti.
 12. Kannattaa kokeilla myös suuttimien puhdistus ainetta. Itsellä oli 2003 1,8 ave siinä tyhjäkäynti vaelti niin suuttimien puhdistus aineella katos. Sytys puolista pitäis tulla vikakoodi jos rikki. Yleensä jos puolassa vika niin se on kerralla loppu. ei kyllä varottele etukäteen. 5 puolan särkymisen kokemuksella voin sanoa.
 13. Jos työ vuorot pysyy samana niin en voi lähteä ko viikonloppuna pikku joulu retkelle.
 14. Jos ajettu 310 000 + niin suosiolla uutta
 15. Se olis hyvä keskellä ei mitään niin kukaan ei häiriintys. Vuokrais maajussilta pellon. 😀
×
×
 • Create New...