Jump to content

Forestman

Jäsen
 • Content Count

  583
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

45 Excellent

About Forestman

 • Birthday 03/16/1977

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen3002
 • Nearest place
  Lappi
 • City
  Hirvas

Recent Profile Visitors

2607 profile views
 1. Mulla oli 05ssa löysällä ko nivel booriltaan sieltä auton sisältä. Kirasi pultin niin ääni hävisi. Korostui pienissä nopeuksissa. Maantiellä ääni hävisi kun tehostus vähenee. Tästä ollut joskus kampanjakin olemassa
 2. Joo en muista minäkään missä padassa tästä keskusteltiin Mutta voisi kuvitella et helposti aiheuttaa käyntiinlähtöongelmaa kun tulee lähelle lämpöantureita puikkomalli.
 3. Eikös tuo Calixin puikkomalli ollut ei myytävien listalla käynnistymishäiriöiden vuoksi Ainakin ZZ moottoreissa. @CamryPappa tästä taisi joskus kirjoitella johonkin ketjuun.
 4. Eli silloin moottorin tyyppi on 1cd. Lisälämmittimen letkuliitännät myös voi vuotaa. Kannattaa myös katsoa/maistaa mitä se oikeasti on mitä vuotaa.. Vesipumppukin hyvin mahdollinen vuotaja.
 5. Vuosimallia ja moottorin tyyppiä ei varmaan kannata kertoa kun niin monta moottorityyppiä on olemassa avensiksessakin..
 6. Mersujen tyyppivika tuo rattia-akselin sisään menevän putkien ääntely. Vaseliinia niihinkin laitetaan.
 7. Toimiiko se muuten? Kuuluuko ääni ja oliko tuossa pakkikameraa et näyttääkö sen kuvaa?
 8. Ainakin kannattaa kokeilla antaa olla virrattomana jonkin aikaa. Akkukaapeli tai sulake irti. Onko USB liittimessä mitään?
 9. Periaatteessa mahdollista kyllä. Jos ajaessakin pätkii käyntiä.
 10. No kyllä se vika sitten on siellä kampuran asentotunnistimella. Kannattaa katsoa että se on kuitenkin puhdas.
 11. Miten imusarjan ja kaasuläpän välinen tiiviste? Nuo kumiset tiivisteet ei välttämättä ilmaise vuotoa edes brakecleanilla. Mutta irrottaessa huomaa et on koppuroita.
 12. Mulla ainakin Auriksessa kolisee jarrupalat edessä kuopissa. Tarvikkeet brembon palat ja ovat selvästi väljemmät telineeseensä kuin jumissa olleet orginaalit. Vähän painaa jarrua kolinatilanteessa niin ääni katoaa..
 13. Cvt automaatti näissä on. Ei MMT onneksi. Joissain on alkanut vaihteisto tai perä volisemaan aika pienin kilometrein. Et hyvä koeajo vaan niin huomaa onko mitään erikoista. Hyvä auto tuollainen on. Itsellä on 13vm manuaali 1.6 TS ja nyt 135tkm mittarissa. Eipä mitään ihmeitä ole ollut. Huoltoja ja eteen levyt+palat justiin. Pakoputken äänimaailma noissa näkyy suurimmassa osassa olevan melko voimakas. Ja kannattaa katsoa et on xenon valot jos joutuu pimeässä paljon ajelemaan. Noiden halogeenit aika heikkotehoiset.
 14. Mahtaa olla 150€.huollossa nykyään. Puhelimella mie otin.
×
×
 • Create New...