Jump to content

Forestman

Jäsen
 • Content Count

  231
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Good

About Forestman

 • Birthday 03/16/1977

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen3002
 • Nearest place
  Lappi
 • City
  Hirvas

Recent Profile Visitors

712 profile views
 1. Olihan uusi mittari myös samassa maassa tehdystä? Taisi olla eroja mittareissakin valmistusmaan mukaan. Wanhalla foorumilla taisi tästäkin olla juttua.
 2. Purkaamolta koko mekanismi oli yarikseen 30€ Näppärä homma vaihdella itsekin.
 3. 308tkm ajetun E12 Corollan käsijarrukengät melkeinpä uuden veroiset vieläkin. Säätämällä pelittää hyvin. Levyt vaihdoin juuri taakse toisen kerran huoltokirjan mukaan. Eli 150tkm ja levyt tuossa ollut. Paloissa oli vielä jonkin verran pintaa.
 4. Voisiko vika johtua kuitenkin nokka-akselin tai kampuran asentotunnistimesta 🤔 Ei osu kipinä oikeaan aikaan nyt.
 5. Vuotaako öljyä tulppien poteroihin? Siitä tulisi ensin mieleen tuo misfire joka pyttyyn.
 6. Alkuperäisissä rihlaumpioissa lopputulos huono. Jostain tuuninkiumpiot projektoreilla tai kirkaslasiumpiot. Molempia siihen löytyy.
 7. Jaa-a. Hyvä kysymys. Tuo valikko on tämmöisiä -- ---- ---------- viivoja kirkkauden mukaan. Kun nuo näkyy niin nuppi pohjassa alkaa muuttelemaan kirkkautta niin kauan kunnes päästää irti.
 8. Niin joo tuo valikko ei tule esille jos auto liikkuu 😉 Justiin kokeilin tuosta omasta yksilöstä.
 9. Näin mennyt mullakin kaikissa kolmessa E12 mitkä olleet.
 10. Forestman

  1996 corolla

  Kannattaa samalla joku euro sijoittaa vaimennusmattoon. On tuossakin autossa iso vaikutus ääneen pienellä oven vaimennuksella.
 11. Tämä. Näinpä ne noista yleensä hajoaa. Se että löytää oikean juotoskohdan jossa vika niin voi olla työlästä.
 12. Forestman

  1996 corolla

  Itse viimeksi laitoin 6,5" niihin alkuperäisien ämyrien tilalle kun vähän dremelin kanssa viilaili kaiutinadaptereita. Lieneekö E10iin edes saatavana valmiita korokkeitakaan enää.
 13. Kytkinkäpälä vinkuu ainakin omassa kun painaa poljinta. Sen suojakumissa on reikä josta voi ruikata öljyä varovasti. Ei auta kuin hetken mutta kytkinremppa odottelee muutenkin ovella omassa.
 14. Mulla 05nen jossa alkuperäinen soitin toimii. Et taitaa olla tuurinkauppaa missä kestää ja missä ei. Noistahan on tosi nopea ottaa soitin irti et vaikka kokeilee käytettyä omaan autoon. Alkuperäisen soittimen matala teho ja ilmeisesti rajoittunut taajuuskaista tekee et aftermarketsoittimilla kuulostaa paremmalta. Tiedä sitten. Itsellä ollut eri E12 Corollaa ja kaikissa OEM soitin ollut. Se on riittänyt. Esim Motonetin myymällä vaimennusmatolla voi vaimentaa oven ulkopellin sisäpuolelta ja ovipahvin alta tukkia aukot samalla. Huomattavasti paremman tuloksen saa noinkin. https://m.motonet.fi/fi/tuote/6500082/STP-Black-Silver-Bulk-Pack-alumiini--butyyli-vaimennusmatto-18mm-45m2
 15. Eipä tuota oikein voi korjata. Juotoksien läpikäynti saattaa ongelman poistaa joksikin aikaa. Mutta yleensä huonolla menestyksellä. Noitahan on käytettynäkin aika hyvin myynnissä. Kuuluvuus OEM soittimessa on ihan hyvä täällä pohjoisessakin kunhan antennipiiska on ehjä. Äänenlaatu on enemmänkin tekijä et soittimia on vaihdettu. Toki pienellä ovien vaimennuksella kummasti paranee alkuperäisten ämyrien soundi
×
×
 • Create New...