Jump to content

Forestman

Jäsen
 • Content Count

  119
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About Forestman

 • Birthday 03/16/1977

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen3002
 • Nearest place
  Lappi
 • City
  Hirvas

Recent Profile Visitors

354 profile views
 1. Forestman

  Smart Key uudelleenohjelmointi

  Tämä varmaan esteenä. Eipä ole tuollaista avainta ollut vaikka Techstream löytyy et vois kokeilla onnistuuko resetointi.
 2. Forestman

  Smart Key uudelleenohjelmointi

  Techstreamillä saattaisi onnistua.
 3. Forestman

  Toyota C-HR 2019 Moottorinlämmitin

  Bensakoneisissa Toyotissa sätelylämmitin yleistyi jo vuonna 2000 alkaen mallivaihdoksissa. Land Cruiser taitaa olla viimeinen perinteisellä lohkiksella oleva Toyota
 4. Forestman

  Avensis vm. 2001 nykii (1.6l VVT-i), missä vika?

  👍 eipä ole eka jossa nykii ja puolahattu rikki. Nuo halpislukijat ei tahdo tuota vikaa näyttää oikein. Kannattaa tiiviste vaihtaa joka tapauksessa. Halpa hinta sille et käynnistyy kivuttomasti kovilla pakkasilla.
 5. Forestman

  Parkkivalo

  Jep tuo täyttöputki on siinä oikein hyvin tiellä. Pitkillä kärkipihdeillä joissa mutka päässä taisi mulle pikahuollon asentaja joskus sanovansa miten irroittaa. Sormilla aina olen itse sen nyhrännyt.
 6. Forestman

  Avensis vm. 2001 nykii (1.6l VVT-i), missä vika?

  Imusarjantiiviste ainakin vaihtoon jos ei tietoa edellisestä vaihdosta. Se saa tuon tyhjäkäynnin seilaamaan myös kylmänä. Lopuksi tulee pitkä starttaus kun vuotaa riittävästi. Marmorillakin ihan naurettavan halpa kikkare. Nykiminen voisi hyvinkin johtua puolahatusta jossain pytyssä. Misfire koodia pitäisi siitä kyllä antaa.
 7. Forestman

  Parkkivalo

  Kyllä itse ainakin sen sieltä nysvännyt niin Hb mallissa kuin farkusta. Ahdasta kyllä on 🙄
 8. Forestman

  Yaris Verso ajovalo himmeä

  Muuttuuko valo mitenkään kun vaihtaa pitkille? Ja olihan myös pitkän sulake ehjänä samasta valosta? Viiksivikakin voisi olla yksi vaihtoehto.
 9. Forestman

  avensis takavalot ei pala?

  http://fusesdiagram.com/toyota/fuses-and-relay-toyota-avensis-1997-2003.html katoitko myös tuon vänkärin jalkatilaa rasian? Onhan toki T22 Aveissa ollut sulakerasia pohjan hapettumista jolloin johtoja katkeilee.
 10. Forestman

  avensis takavalot ei pala?

  Kyllä sulakevikaan uskon myös. Onhan varmasti kaikki sulakkeet katsottu?
 11. Forestman

  P0810 vikakoodi

  Olla hyvä👍 http://toyota-corolla.ru/rm04f1ru/repair2/html/frame_rm0000017y9009x.html tuoltahan löytyi jopa ohjetta kalibrointiin. Ei muutakuin huollossa käymään ja jos yrittää vaihdattaa osia niin näyttää tätä.
 12. Forestman

  P0810 vikakoodi

  Onnistuisikohan tuossa kuten kuormureissa vastaavan tyyppisillä laatikkojärjestelmillä vain kalibroida kytkin uudelleen testerillä? Monta "kytkin/laatikkovikaa" korjattu raskaalla puolen vain kalibroimalla kytkin uudelleen ja resetoimalla vaihdelaatikon oppiminen. Kaveri ajoi aikoinaan E12 Corollalla lehtiä jossa multimode ja ainoa vika oli kytkimen loppuminen 200tkm paikkeilla.
 13. Forestman

  Raitisilmasuodatin

  Jos en nyt väärin muista niin valmistus lopetettu. 10v sitten sai vielä marmorilta. Taitaa olla viisain mennä tarvikkeeseen vertailemaan mikä on lähimpänä samoja mittoja.
 14. Forestman

  Stereoiden takaa vedettävä usb-portin sijoitus

  kolikkolokero ratin vasemmalla puolen kojelaudassa on kyllä hyvä paikka. Koska se lokero on aika turha nykypäivänä 😁
 15. Forestman

  Toyota yaris 1.3vvt-i moottorin vikavalo

  Kävitkö merkkiliikkeessä? Pikaisen googlettelun perusteella vika olisi vvt laitteessa tai jopa vain sähköliitin irti siltä. Tällä vvt venttiilillä taisi olla oma suodatinkin olemassa.
×