Jump to content

Forestman

Jäsen
 • Content Count

  320
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

19 Good

About Forestman

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen3002
 • Nearest place
  Lappi
 • City
  Hirvas

Recent Profile Visitors

1039 profile views
 1. Ei ainakaan Rovaniemellä eräällä asemalla joka ymmärtää kyseisen operaation tarkoituksen
 2. Tämä. Mutta pitää muistaa et Toyotan ja muidenkin japsien katalysaattorin tehon valvonnan raja-arvot on niin tiukat et kun Katin teho vähän hiipuu alkaa tämä koodi palamaan. Kuten ex Yarppani meni kirkkaasti päästöistä läpi eikä huomannut mitään poikkeavaa arvoista. Silti koodi tuli kun taaempi lambdan mukaan katti ei toiminut tarpeeksi tehokkaasti. Sytytyskatkos vikakoodikin tulee näissä aika helposti.
 3. P1 koppasessa taisi mennä sisäpistokkeen johto samasta kuin kylmästöinnin putki jos en nyt ihan väärin muista. Sen takia valitsin tuon kuskin puolen pyöräkotelon kautta reitin
 4. https://fintoys.net/forums/topic/1318-toyota-p0420-vikakoodi/page/2/?tab=comments#comment-10859
 5. Ei vaikuta mihinkään. Autohan toimii normaalisti kun menee päästöistä läpi. Täältä löytyy joo tuo vastushomma joka on huomattavan paljon sivistyneempi korjaus tähän. Taaempana lambdaan vain spaceri tulee. Kysyppä marmorilla. Siellä ehdotetaan aina ensin Katin vaihtoa tähän vaivaan
 6. Jos sisätilanpistoke autossa niin saako samasta? P1 korisessa Yarpassa pujotin vahvarin virtajohdon pyöräkotelon kautta tulevasta läpiviennistä kuskin puolelta. Uudemmasta ei kokemusta onko vastaavaa läpivientiä siinä.
 7. Vaihda tulpat jos vaihdosta ei tietoa ja imusarjan tiiviste kanssa. Sitten tuota lambda spaceria jos vielä vikakoodit tulee. Lambdoja ei kannata ihan ekana vaihtaa tuon vian kanssa. 315tkm ajettu 1.4nen 4zz koneella itsellä alkuperäisin lambdoin. Ja hyvin rokkaa. Entisestä Yaris T-Sportista spacerilla tuon vian korjasin.
 8. P/S ja E12 rollassa tarkoittaa sähköistä ohjaustehostinta. Tuo on ensimmäinen valo näissä joka jää palamaan kun laturin latausteho hiipuu. Eli latauksen mittaukseen. Myös huono akku saattaa kyykäyttää jännitteet startin hetkellä jonka takia voi jäädä palamaan. Eipä noissa sähkötehostimissa kovin paljon ole itsessään vikoja ollut.
 9. Kokeileppa saako sulakkeelta herätteen kuten isoveljistä. Mittaamalla siis katkeaako sulakkeelta virta kun pitkät sammuttaa. Jos ei niin sitten joutuu lampun johdosta herätteen ottamaan kun saattaa olla vielä tuossakin maaohjatut valot kuten P1 koppasessa Yarpassakin vielä on.
 10. Antaako ihan vikakoodeja noista 1 ja 2puolista? Kokeile vara-avaimellakin ettei ole ajonesto päällä.
 11. Onko myös T18 Auriksessa sama? Tuossa meikäläisen autossa reilu 120tkm ja kaikki palat sekä levyt alkuperäiset. Etulevyt on jo alamitassa.
 12. Hihnahan on niin helppo käyttää pois paikaltaan ettei hirveästi kannata arpoa. Kokeilee sitten onko missään välystä yms
 13. Jos vaijerikaasulla oleva auto niin imusarjan tiivisteen vuoto aiheuttaa tuota. Halpa tiiviste ihan marmorilla ja näppärä vaihtaa itsekin. Sähkökaasuisessa taas ongelmana ettei pysy kylmänä käynnissä jos ko tiiviste vuotaa.
 14. Takalasin lisäjarruvalohan ei saa toimia jos spoileri edessä varmaan otettu sieltä johdot pois ja vedetty luukkuun. Luukkuun menevässä johdossa varmaan katkos jossain kohtaa.
 15. Muistikuva et yarpassa oli siellä kuskin puolen vasemmassa reunassa missä obd pistoke. Mahtaa tässäkin sieltä löytyä. Toki noissahan on sitä vikaa et soitin kuolee huonojen tinauksien takia kuten E12 corollassa yms..
×
×
 • Create New...