Jump to content

Forestman

Jäsen
  • Content Count

    186
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

About Forestman

  • Birthday 03/16/1977

Personal Information

  • Vanha jäsentunnus
    Jasen3002
  • Nearest place
    Lappi
  • City
    Hirvas

Recent Profile Visitors

623 profile views
  1. Forestman

    1996 corolla

    Kannattaa samalla joku euro sijoittaa vaimennusmattoon. On tuossakin autossa iso vaikutus ääneen pienellä oven vaimennuksella.
  2. Tämä. Näinpä ne noista yleensä hajoaa. Se että löytää oikean juotoskohdan jossa vika niin voi olla työlästä.
  3. Forestman

    1996 corolla

    Itse viimeksi laitoin 6,5" niihin alkuperäisien ämyrien tilalle kun vähän dremelin kanssa viilaili kaiutinadaptereita. Lieneekö E10iin edes saatavana valmiita korokkeitakaan enää.
  4. Kytkinkäpälä vinkuu ainakin omassa kun painaa poljinta. Sen suojakumissa on reikä josta voi ruikata öljyä varovasti. Ei auta kuin hetken mutta kytkinremppa odottelee muutenkin ovella omassa.
  5. Mulla 05nen jossa alkuperäinen soitin toimii. Et taitaa olla tuurinkauppaa missä kestää ja missä ei. Noistahan on tosi nopea ottaa soitin irti et vaikka kokeilee käytettyä omaan autoon. Alkuperäisen soittimen matala teho ja ilmeisesti rajoittunut taajuuskaista tekee et aftermarketsoittimilla kuulostaa paremmalta. Tiedä sitten. Itsellä ollut eri E12 Corollaa ja kaikissa OEM soitin ollut. Se on riittänyt. Esim Motonetin myymällä vaimennusmatolla voi vaimentaa oven ulkopellin sisäpuolelta ja ovipahvin alta tukkia aukot samalla. Huomattavasti paremman tuloksen saa noinkin. https://m.motonet.fi/fi/tuote/6500082/STP-Black-Silver-Bulk-Pack-alumiini--butyyli-vaimennusmatto-18mm-45m2
  6. Eipä tuota oikein voi korjata. Juotoksien läpikäynti saattaa ongelman poistaa joksikin aikaa. Mutta yleensä huonolla menestyksellä. Noitahan on käytettynäkin aika hyvin myynnissä. Kuuluvuus OEM soittimessa on ihan hyvä täällä pohjoisessakin kunhan antennipiiska on ehjä. Äänenlaatu on enemmänkin tekijä et soittimia on vaihdettu. Toki pienellä ovien vaimennuksella kummasti paranee alkuperäisten ämyrien soundi
  7. Forestman

    Käsijarru.

    Vaihdoin vain levyt ja palat. Rummut oli liian isoksi kulunut ja levy liian ohut. Kengät kunnossa mutta väärin säädetty yllättäen Neljännellä naksulla pysyy nyt paikallaan
  8. Tulee just britti& jpn erosta tuo liitin. Saattaa olla aivan erilainen toiminnaltaan nuo
  9. Forestman

    Käsijarru.

    Käsijarrukahvan juuressa on myös säätö. Kunhan ensin kehitään jarruista lähelle. Joissain malleissa kengät on sellaiset että saa väärille puolille kengät. Mutta ei tainnut kyllä e12ssa olla mahdollista. Itsellä sama remppa edessä mutta uusin myös levyt ja palat samalla.
  10. En menisi tyyppiviaksi sanomaan. Vänkärin penkin alusen liitin kannattaa katsoa ettei ole potkittu tai hapettumaa. Toyotahan on kutsunut melko paljon autoja tyynyjen vaihtoon vaikka olisi yli 10v pitkästikin. Kannattaa Marmorilla poiketa kysymässä kuuluuko autosi kampanjaan.
  11. Koko lukon vaihdoin purkaamosta ostettuun. Mitään ulkoisia viitteitä ei ollut viasta. Vaihdetulla toimi heti.
  12. Laita volttimittari vahvistimen johtoihin niin näet kyykkääkö voltit soittaessa. Jos ei virta riitä huonon akun tai laturiongelman takia.
  13. Ei ainakaan E11 corollassa ollut kun pukata uusi paikalleen. Ja samantyyppinen se avensiksessakin on.
  14. Justiin luin naamabookiin hybridiryhmästä et läpän moottorille menevät johtoja katkeillut varsinkin T27 avensiksista ja jollain myös Auriksessa just.
  15. Paljon siellä on bensaa tankissa? Jos ei paljon niin 20ltr uutta ainetta vaikka 98ia tankkiin ja starttaamaan kaasu pohjassa välillä. Ei tarvi filtterin sen takia nyt vaihtaa Kyllä se siitä herää. Lataa vaan akun täyteen et jaksaa pyörittää kunnolla
×
×
  • Create New...