Jump to content

Forestman

Jäsen
 • Content Count

  267
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Good

About Forestman

 • Birthday 03/16/1977

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen3002
 • Nearest place
  Lappi
 • City
  Hirvas

Recent Profile Visitors

794 profile views
 1. Toi kytkin on aika edullinen kuitenkin. Kaveri jakoi aikoinaan lehteä 1.4 d4d Corollalla -05 multimodella ja kytkin alkoi luistamaan vajaa 200tkm mittarissa. Uusi kytkin ja taas rokkasi. Actuatoria ei siihen vaihtanut eikä ole vaihdettu vieläkään nykyisellä omistajalla vaikka yli 300tkm mittarissa. Mahtoi olla Suomen harvoja farkku 1.4 d4d multimodeja tuo peli. Saksasta ihan pilkkahinnalla 10v sitten.
 2. Nyt vasta huomasin tuon reikänauhan. Laitappa niin kiinni ettei maadoita tuota vahvistimen kuorta. Joku wanha autostudion lankku teki kans laturihäiriötä jos kuori oli maissa. Toinen et tuo maapiste ei ole tarpeeksi hyvin auton rungossa jos tuo on hattuhyllyn pohja missä maadoitus.
 3. Nehän on helppo testata kun lainaa vaikka vasemmasta takaovesta sitä valokytkintä oikealle puolen. Ettei ole johtovikaa jossain. Halpoja osia nuo on
 4. Syttyykö sisävalot kun avaa oikeat ovet? Ovikytkimet ei toimi oikein jos ei ovia tunnista
 5. Kokeile jollain muulla vahvistimella. Ei olis ihme jos Mds on ongelman aiheuttaja.
 6. Noista on hajoillut alkuperäisiä soittimia. Toki ei mahdotonta et jonkun oven kaiutin on rikki. Sen voi Fader/balance kikkailulla testata. Bensamittarin vikaan tarkistaisin tankin päältä liitokset takapenkin alta. Tai täyttöputki ruostunut ja sen kappaleita tippunut tankkiin jumittamaan kohoa.
 7. Erittäin helppo vaihtaa tuo tiiviste tuohon. Marmorillakin halpa. Ei kannata tarvikkeesta hakea.
 8. Ja vielä lopuksi 15-30min EFI sulaketta tai - kaapelia akusta irti. Saa nollattua ecun.
 9. 00 vm ei tehdä vielä leimalla obd testiä. Toki vikavalo ei saa siltikään palaa. No katsoisin tuohon koodiin ilmamassamittarin putsaisin,ilmansuodattimen kunnon ja imusarjantiivisteen vaihdostakaan ei haittaa olisi jos ei vaihtoa tiedossa.
 10. Vikakoodien luvusta lähtiä liikkeelle. Saattaa olla perus p0420 koodi. Se saattaa tehdä tuota et sammuu syttyy omia aikojaan
 11. E9 ainakin sähköt sekoili kun akun luota pääsulake paloi bimmerille virranannon jälkeen. Et tuolta katsoisin nuo sulakkeet ensin ja mahdolliset hapettumat yms.
 12. Olikos näissä lambdan lämmitys myös ko sulakkeen takana. Jos lämmitys mennyt lambdasta rikki tai piuha pelkästään
 13. Abs vikaan nuo oireet kyllä viittaa. Kehä voisi olla jossain pyörässä rikki tai pyöränlaakeri kaput
 14. Joo tämä just. Eihän se ole kuin kokeilla.
 15. Ihan ensin imusarjan tiiviste vaihtoon ja maffin putsaus. Sen jälkeen efi sulaketta irti 10min et nollaantuu kaikki. Kokeilee sitten palaako vikakoodi takaisin
×
×
 • Create New...