Jump to content

Forestman

Jäsen
 • Content Count

  663
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

59 Excellent

About Forestman

 • Birthday 03/16/1977

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen3002
 • Nearest place
  Lappi
 • City
  Hirvas

Recent Profile Visitors

3091 profile views
 1. C-hr hir2 polttimoilla Tekniikan maailmakin testasi ja totesi toimivaksi Ledipolttimoilla. Et onko noissa niin paljoa projektorissa eroa. Sitä pitänee ledipoltinta pyöritellä oikean asennon löytymiseksi
 2. Forestman

  Jakoketju

  315tkm oli 4zz kun lähti vaihtoon ja se tiennyt vielä mitään. Samoin nykyinen kakkosauto 1zr-fqe koneineen -12 vm Auris 221tkm ajettu ja hiirenhiljainen Jakopää siinäkin.
 3. Faceliftissä joo samat pellit valoista riippumatta. Mutta kuinka paljon vaatisi muutoksia et retrofit onnistuisi halogen>led umpio
 4. Eihän xenonpolttimo "pala" oikeastaan koskaan vaan väri alkaa muuttumaan iän myötä. Tarpeeksi kun huononee alkaa sytytysongelmat. Ja jos tarpeeksi räpsyy menee ballastikin
 5. Kyl se taitaa silti olla termarin syytä. Eilen testasin niin kyl se antaa lämmintä(haaleaa) käytännössä heti. Mutta nyt viimasuojalla lämpöä huomattavan paljon paremmin. Pitääpä vielä mittailla vesiletkuja onko termari auki
 6. Farkussa se kytkin oli siinä lukon vastakappaleen luona muistaakseni. HB en muista vaikka sellainen oli vielä reilu vuosi sitten talossa..
 7. Pitipä tutkia epceetä ja sieltähän löytyi ylläri. https://www.japan-parts.eu/toyota/eu/2011/auris-hybrid-ukp/zre151l-dhfnpw/2_166510_092_472W/electrical/8714_heating-air-conditioning-cooler-unit#87107A Noissa on tuollainen sähköinen lämmitystehostin. Sama kenno numeron perusteella mutta tuo lämmitystehostin 600w on molemmissa. Pitääpä yrittää onkia tuolta lämppäristä pääseekö siihen jostain käsiksi. Josko se ei toimikaan uudemmassa enää. 50a sulake oli rasiassa ehjä.
 8. Aika outoa kyl. Itsellä ei koskaan 110w ollut mutta noita 35-75w eri kokoonpanoilla 35-55w polttimoilla useita ja jos syttymättä jäi niin vikaa oli aina ballasti tai polttimossa.. Muutama vuosi nyt menty vain Ledeillä vaikka Hellan valoja on nippu jemmassa jos ja kun xenonit vielä polttelee.
 9. Kyllä sitten taitaa vika olla valoissa Onko nuo h1 vai d polttimoilla? Ballasteja voi siirrellä valojen välillä et seuraako syttymättömyys mukana. Jos jostain lyö läpi sytytyksen .
 10. Joo neste ei häviä tuosta. Ettei pumppu ainakaan vuoda. Tästä kun lähtee rolloa kohti niin n 5km kohdalla vanhempi on normissa lämmöt. Uudemmassa nippanappa edes kaupunkiin saapuessa (14km) kutosta ei edes käytetä näillä pakkasilla kun 80kmh tietä. Tänään sitten jääty takaluukku niin ettei aukea. piti laittaa talliin sulamaan
 11. Onhan mulla obd pulikka ja torque. Pitäis melekein verrata. Toi vanhempi antaa myös huomattavasti nopeammin lämpöä sisään nyt. Toki puolisen litraa siinä ehkä isompi kulutuskin mutta ei se pelkästään selitä lämpeämiseroa.
 12. Taitaa tuon ikäinen olla hybridtekniikaltakaan olla ihan viimeisintä huutoa. Saman ikäinen Auris/Priuskin taitaa mennä vähemmällä.
 13. En tiiä onko 82 vai 88 termari. Sama noissa on molemmissa EPC mukaan. Silti uudempi ei tahdo enää lämmitä oikein mitenkään. Vanhempi kyl lämpiää ja antaa lämpöä sisään. Viimasuojaa olen käyttänyt kun pakkasta -25 tai enempi. Ei sekään tuossa paljoa auta. Et kyl se taitaa termarivika olla.. Autokuumekin polttelee et vaihtais koko keksinnön Takajarrutkin pitäis uusia.
 14. Tuo uudempi Auris lämpiää kone puolta hitaammin kuin vuoden vanhempi samakoneinen Auris. Samaa tietä ajetaan siis molemmilla aina työmatkat. Mielestäni uudempi lämpesi edellistalveen asti nopeammin mutta tänä talvena ja viime talven lopulla alkoi erottua. Lienee samasta syystä tyhjäkäyntikin koholla viileällä kelillä toisin kun vanhemmassa. Onko muut vaihdelleet näihin termostaatteja? Vai lieneekö vesipumppu vetelevän viimeisiä ettei pumppaa enää kunnolla.. Helppohan tuohon näyttäisi olevan termari vaihtaakin.
 15. Jos tuo nelosen potero oli öljyssä niin ei mikään ihme et olis puola mennyt siitä pystystä.
×
×
 • Create New...