Jump to content

Forestman

Jäsen
 • Content Count

  377
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

28 Excellent

About Forestman

 • Birthday 03/16/1977

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen3002
 • Nearest place
  Lappi
 • City
  Hirvas

Recent Profile Visitors

1239 profile views
 1. Kannattaa käydä Toyotan pikahuollossa lukemassa lämmittimen vikakoodit. Tai jossain lämmittimiä korjaavassa liikkeessä. Menee lukkoon jos polttoaine liian vähänä yms Noista sulakkeista ei hajua mutta tuskin siinä vika vaan lämmittimessä itsessään.
 2. Itse käynnistin eilen kun vikavalo syttyi. Pari tuntia lämmityksessä oli ollut niin hyvin kävi. Mutta huonosti oli käynyt hetken kylmäkäynnistyksessä viikolla. Pitääpä hakia uusi tiiviste joku pv ja vaihtaa. Tohon samakoneiseen farkkuun vaihdoin itse n vuosi sitten varmuuden vuoksi. Ei ihan niin nopea homma kuin ZZ koneessa
 3. Löysinkin että liittynee enempi rikkaaseen seokseen. Pitääpä tarkistaa ilmanputsarin kunto sekä Maf. Onko näissä zr koneissa ollut zz koneen tapaisesti imusarjantiivistevuotoa? Tuossa näyttää ettei sitä ainakaan vielä olisi vaihdettukaan.
 4. P0138 vikakoodin heitti tuo vanhempi Auris nyt pakkasen jälkeen. Lauhtui 25>7 vuorokaudessa.. Vaimo oli joutunut edellisenä päivänä käynnistämään -29 lämmöstä auton kylmänä. Oli työpaikan lämmitystolppien sulakkeet mennyt.. vaikka tuskin tuolla osuutta asiaan. Onko tullut vastaan ja suoranaista anturin vaihtoa ei ulkomaan foorumeilla suositeltu. Pitäisi varmaan katsoa anturin johdot ensimmäisenä.
 5. https://www.retrofitlab.com/en/toyota-avensis-t25-pre-facelift-2003-2006-xenon-headlights.html Tämähän se on yksi vaihtoehto jos autossa Xenonumpiot. Tuon ikäisistä taitaa jo kaikissa olla heijastinpinnat projektorista pilalla ettei kannata käytettyjä laittaa.
 6. Menee ne kiinni mutta lokasuojat puskuri yms on erilaiset. Valothan on vähän eri muotoiset siis.
 7. Edessä kovempi paine joo. Mutta kyllä se takapääkin töihin osallistuu silti. Ja voihan se toki jarrutehostimen sisäänkin vuotaa nestettä pääsylkästä.
 8. Oliko takana levyt vai rummut? Jos rummut niin vuotaa rummun sisään. Pääsylkän vuoto on yleensä sisäistä
 9. Oikealla olikin toisinpäin kierre kuin vasemmalla. Hivenen aiheutti vitpersaatz kun hämmästeli että miksei mene sisään😁 Otin satulan irti ja totesin pöydällä että tämä menikin toisinpäin sisään... No positiivista automyyjä hyvittää jarruosat takaisin kun oletti että ne on kunnossa. 6 jarrupalaa kahdeksasta jumissa. Vielä jäi huomiseen ilmaus ja käsijarrun säätäminen jos tässä systeemissä kovin paljoa tarvitsee edes säätääkään.
 10. Kohta pääsee treenaamaan kun tuli taloon 11vm Auris. Takalevyt menee vaihtoon. Pala ottaa jo kulumisreunaan kiinni.... https://www.puuilo.fi/tomber-jarrumantatyokalu?gclid=Cj0KCQiAwf39BRCCARIsALXWETxhlV-LRdI6B8Q6zDX0ZsXCsYdqXUTtdgd4ucxykuskxKvjoIVF6zcaAgB1EALw_wcB Onko tämmöinen työkalu hyvä tuohon mäntien pyöritykseen? Sama ostaa itselle vaikka töistä saa lainattua.
 11. Eikös tuossakin ole ne isot nallit moottoritilan sulakerasiassa. Eli ne erikoissulakkeet. Katso onko niistä joku palanut.
 12. Naamakirjassa oli syksyllä juttua et parilla diodilla ja releellä voisi onnistua. Mutta ei tarkempia ohjeita ollut. Itsellä kans E18 korimallin Auris ja samaa miettinyt muuttaa.
 13. Jos sulla on Xenonit niin mittaa pitkän sulakkeelta katoaako virta kun valot sammuu. Tällöin saa helposti minisulakehaaralla herätteen. Useimmilla tuo xbb-rele ei ole toiminut kunnolla joten sitä en suosittele kyllä. Toyotissa tuo minisulakehaararosvous toimii ainakin 00 ylöspäin autoihin joissa ei ole h4 ajovaloja. Paitsi nämä viimeiset Corollat/Camryt ledeillä.
 14. No on kyllä paljon. Mulla 80kmh painotteisessa työmatka-ajossa koko vuoden kulutus 6.4ltr. ja ihan laskemalla tehty mittaus. Farkku vielä kyseessä. Suurin kulutus ikinä 7.8 yli -30 pakkasilla. Alin 5.2 pitkän matkan ajossa. Kohta tulee toinen samalla koneella oleva 11vm Auris taloon.
 15. Jonkun verran tulivat loppujen lopuksi hinnassa vastaan. Ja vielä huollonkin tekivät edullisesti. Kaikki öljyt voimansiirtoa myöden ja jakopääremppa moniurahihnoineen. Töistä ei tarvinnut osan vaihdon osalta maksaa oikeastaan mitään. Et kyllä noita taitaa olla hajonnut useammasta. Aika hyvin kuitenkin 03vm auton kohdalla asioiden hoidosta.
×
×
 • Create New...