Jump to content

Forestman

Jäsen
 • Content Count

  156
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

About Forestman

 • Birthday 03/16/1977

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen3002
 • Nearest place
  Lappi
 • City
  Hirvas

Recent Profile Visitors

550 profile views
 1. En menisi tyyppiviaksi sanomaan. Vänkärin penkin alusen liitin kannattaa katsoa ettei ole potkittu tai hapettumaa. Toyotahan on kutsunut melko paljon autoja tyynyjen vaihtoon vaikka olisi yli 10v pitkästikin. Kannattaa Marmorilla poiketa kysymässä kuuluuko autosi kampanjaan.
 2. Koko lukon vaihdoin purkaamosta ostettuun. Mitään ulkoisia viitteitä ei ollut viasta. Vaihdetulla toimi heti.
 3. Laita volttimittari vahvistimen johtoihin niin näet kyykkääkö voltit soittaessa. Jos ei virta riitä huonon akun tai laturiongelman takia.
 4. Ei ainakaan E11 corollassa ollut kun pukata uusi paikalleen. Ja samantyyppinen se avensiksessakin on.
 5. Justiin luin naamabookiin hybridiryhmästä et läpän moottorille menevät johtoja katkeillut varsinkin T27 avensiksista ja jollain myös Auriksessa just.
 6. Paljon siellä on bensaa tankissa? Jos ei paljon niin 20ltr uutta ainetta vaikka 98ia tankkiin ja starttaamaan kaasu pohjassa välillä. Ei tarvi filtterin sen takia nyt vaihtaa Kyllä se siitä herää. Lataa vaan akun täyteen et jaksaa pyörittää kunnolla
 7. Venttiileitä juuttunut auki? NS liimaventtiili. Toki nykybensa menee huonoksi näköjään jo kesässä kun lumilinko ei käynnistynyt ennen uuden bensan vaihtoa syksyllä😳 Ja ei en laittanut säilöntäainetta siihen..
 8. Siis hir2 polttimoilla vai Xenon? Anyway molemmissa tapauksissa pitkän polttimo on sama kuin lähivalo jota projektorin läppä vaan rajaa. Pitkille on omat sulakkeet konetilan rasiassa. Onko autossa lisävaloja tai ollut? Jos niiden virta on rosvottu huonosti niin aiheuttaa tämän. Läpän liikkeessä taitaa vika olla 🙄
 9. Kokeile mitata pitkien sulake. Luulisi että on sama kytkentä noissa kuin Toyotissa. Sulakkeella tulee virta kun pitkät päällä. Ja bixenonin läpän ohjaus vain tuon sulakkeen takana.
 10. Xenon vai Ledajovaloilla? Auris ts 13vm ja vielä uudemmatkin saa helposti minisulakehaaralla herätteen pitkien sulakkeelta.
 11. https://www.auto-manual.com/fault-codes/error-codes-toyota/
 12. En kyllä itse koeajolla huomannut valintaa. Taitaa lukea karttapohjan rajoituksista 🤔
 13. Tämä varmaan esteenä. Eipä ole tuollaista avainta ollut vaikka Techstream löytyy et vois kokeilla onnistuuko resetointi.
 14. Techstreamillä saattaisi onnistua.
 15. Bensakoneisissa Toyotissa sätelylämmitin yleistyi jo vuonna 2000 alkaen mallivaihdoksissa. Land Cruiser taitaa olla viimeinen perinteisellä lohkiksella oleva Toyota
×
×
 • Create New...