Jump to content

Forestman

Jäsen
 • Content Count

  450
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

32 Excellent

About Forestman

 • Birthday 03/16/1977

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen3002
 • Nearest place
  Lappi
 • City
  Hirvas

Recent Profile Visitors

1652 profile views
 1. Vesipumppua epäilisin itsekin.
 2. Tuolla naamakirjan lisävalofoorumilla sanottiin et näissä kuten uudessa Corollassa on valojen ohjauspurkit umpiossa. Väyläpurkki olisi ainoa vaihtoehto sen mukaan. Tuskin sieltä umpion sisältä saisi herätettä ongittua.
 3. Onko näissä vielä sulakkeita pitkille ja lyhyille kuten ledi/xenonvalollisessa Auriksessa.? Edit: eipä olekaan vaan can purkki ainoa vaihtoehto.
 4. Uusi startti ja rokkaa. Tuli jo vaihdettua aiemmin. Irtona ei oikein pyörinyt kunnolla suoralla virralla. Et siinäpä se vika oli. Solenoidi kytki kyllä hyvin. Boschilainen se oli. Katsotaan kauan tuo ostettu kestää..
 5. Ei ole enää rumpua/hihnat. Vaan satulassa mekanismi vaijerilla. Kolot on joo männissä kun lienee Boschin tekosia
 6. Menikö männät ihan pohjaan asti? Tojoauton mekaanikko sanoi et pitää mennä ihan pohjaan. Muuten saattaa tehdä juuri tuota. Toisella puolen joo eri suuntaan pyöritetään mäntää. Saman huomasin e15 Auriksen kanssa ja kohta edessä sama tuossa E18 Auriksessakin. Mie vetelin dremelillä kiiltäväksi nuo kehdot pellinpalojen alta ja vähän isommastikin. Palat liikku tosi hyvin. Pikkusen tarvikepalat meinaa vinkua kylmänä.
 7. Ei ole joo. Örumin pantti 150€ niin kannattaa jo palauttaakin Jännä kyllä ettei tuo varotellut kertaakaan. Isompi ääni startissa toki oli kuin tuossa uudemmassa farkussa jolla ajettu 100tkm vähemmän.
 8. Boschilainen tulee Örumilta. Katsotaan mitä tulee Vanhan joutuu palauttamaan. Muuten olisi voinut korjata sen toista autoa varten jossa sama startti.
 9. 370€ tais olla Tojoauton hinta tähän Valvematicciin. Tilasin Örumilta. Saan huomiseksi 168€ hintaan hlökunnan alennuksella.
 10. Voisi olla. Toki Rovaniemen saldo 0. Töistä saa Örumin kautta kanssa Boschin. Hinta joku 150€. Autodocilta saisi kanssa Denson mutta ei nyt jouda viikkoa odottamaan.
 11. No Johan tempun teki. Vaimo ajoi normaalisti päiväkodille ja sieltä piti lähteä niin startti vain pärähtää mutta ei pyöritä. Hain pois ja illalla käytiin tutkimassa. Jännite 12v. Kaapelit kiinni ja sama homma. Työntämällä käyntiin niin lataa 14v+ Eli startti kaput. 220tkm ajettu. Ei taida kannattaa kuin uutta lyödä. Boschilainen ilmeisesti alkuperäinen. Onko käryä paljon maksaa startti marmorilla?
 12. Kestää kyllä leditkin. Philipsin T10 ledit jo yli 6 vuotta ikää kilpivaloina. Ajettukin tässä välissä 100tkm kahdessa eri autossa yhteensä. Ja vaan kestää
 13. Takalambda tai katti ottanut itseensä huonosta etummaisesta. @MTi oli kokeilussa vastusviritys tämän poistamiseksi. Helppo tehdä Corollassakin keskikonsolin sisään kun Lambdan johto sinne tulee.
 14. Forestman

  Camry 3,0

  Mulla oli E12 turkkilainen. Reilu 200tkm vaihtoon mennessä eikä vp vuotanut. Sama tuo Britti E12 oli 320tkm ajettu ja ei merkintöjä missään et vp vaihdettu. Ei nähnyt Tojoautossa et olis vaihdettu vaikka lähes kaikki huollot oli siellä auto käynyt. Molemmat ZZ koneista bensoja. Et onko niissä vaan ollut huonoja eriä sitten..
 15. Näin miekin katsoin et tuon releen kautta sisävalot menisi.
×
×
 • Create New...