Jump to content

Forestman

Jäsen
 • Content Count

  417
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

32 Excellent

About Forestman

 • Birthday 03/16/1977

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen3002
 • Nearest place
  Lappi
 • City
  Hirvas

Recent Profile Visitors

1384 profile views
 1. https://drive.google.com/file/d/1qIt_TN3WW0g_2sOm2EExZmbNyc4lBJWk/view?usp=drivesdk Tuolla ladattuna. Ilmoita jos ei aukea.
 2. Jos mittariston merkkivalo toimii oikein niin kyllä se vika on sitten johdossa tai tuossa ohjainlaitteessa. Mulla on jossain jemmassa e12sen kytkentäkaaviotkin josta sisävalon kytkentä selvinnee. Pikainen googlettelu antoi vaihtoehdoksi myös sen sisävalon itsessään. Ne kosketinkärjet eivät ota toisiinsa "door" asennossa.
 3. Jos ominaisuus ollut ostaessa niin silloin veikkaan kuljettajan ovikytkimen eliminointia ettei piippaisi avaimet virtalukossa. Eikö ovikytkin lähde ulkopuolelta irti ruuvilla jos en väärin muista. Takaluukun kytkimen näkee siinä vastakappaleen vieressä kontin kynnyksessä.
 4. Pelkkää kaupunkiajoa niin litranenkin menee. 01 ylöspäin nämä ensimmäisetkin on pääosin paremmin varusteltuja ennen faceliftia. Faceliftit näyttää olevan vähemmän ruostuneita et jos sellaiset sattuu löytämään sopuhintaan. Ja paremmat varusteet näissä.
 5. Obd pulikalla ja torquella mie tuosta toisesta Auriksessa Lambdoja seurasin. Siihen ostin molemmat purkaamolta 20tkm ajetusta autosta.
 6. Haastava rasti. Vikoisiko joku sytytyspuolista. Etummainen lambda on kyllä saattanut ottaa itseensä myöskin. Pitäis varmaan ajella testeri kiinni maf, lambda yms arvoja seuraten.
 7. Ainakaan tähän päivään mennessä valoshow ei ole alkanut. En ole koodeja ehtinyt/jaksanut vielä lukea kummitteleeko taustalla p0136 kuitenkin vaikka valo ei syty.
 8. Tämä 99 taitaa vielä olla 3s-fe koneellakin.ei perus obd lukijalla tee tällöin mitään. Ecun lämpöanturin kannattaa kyllä vaihtaa. Sehän ei ole sama kuin mittariston lämpöanturi.
 9. Myyntiilmoituksissa näissä litrasissa useasti vaihdettu kytkimiä. Senkin toimintaa kannattaa tunnustella.
 10. Tänään ei ajettu mutta ei syttynyt vielä 80km aikana eilen. Imusarjantiivisteen ja kaasuläpän tiivisteen vaihdoin kanssa vasta. Tulpat on vielä vaihtamatta kun olivat aika hyvän näköiset ja vasta vaihdettu huoltokirjankin mukaan. Tällä ajettu 220tkm joista suurin osa matka-ajoa. Tulppien vaihtovälihän on 90tkm näissä jos oikeat Densot paikallaan.
 11. Eli molemmat umpiot E12 Corollaan HB koriseen Faceliftiin. Depo merkiltään. Ostettu entistä Corollaa varten ja auto jatko matkaa. Korkeussäätömoottorit mukana umpioissa ja ovat uudet käyttämättömät. Hinta vois olla 110€ posteineen/Matkahuolto. Laitteen kuvia myöhemmin kun ehdin kaivelemaan näkösälle. privaa tai txt/watsapp nolla4nolla viisi1kaksi5viisi6seitsemän
 12. Olipa taas myös p0138 tullut. Vaihdettu etummainen Lambda 20tkm ajetusta. Alkuperäinen oli ihan mustana noesta. Et olisiko sitten putsaus jopa riittänyt. Lämmitysvastus näytti selvästi isompaa vastusta vähemmän ajetusta kuin alkuperäisessä. Vähän tuntu paremmin vastaavan kaasuun lämpimänä ja torquella seurattuna näytti äkkiseltään reagoivan nopeammin. Et josko vika oli sitten kuitenkin etummaisessa. 50km testiajolla ei vikaa tullut kun aiemmin tuli n15km jälkeen jo. Vaikka kesken ajon kuittasi koodinkin pois. Huomenna ajetaan lisää testiajoa...
 13. ZZ koneiseen vaihtaa varmaan puoleen tuntiin ekalla kertaa. Moottorin päälimuovi irti. Ja taisi suuttimen johtojen pidinpultin löysäämään joutua. Sen jälkeen vaan imusarjanpultit löysätä pikkuhiljaa tasaisesti. Uusi tiiviste ja kasaan. Muoks: ja marmorilta uusi tiiviste. On halpa.
 14. Ettei ole koukun johtosarjassa johtoja oikosulussa. Vaikka ei sulake palakaan. Maadoittaa väärää kautta.
 15. Imusarjantiiviste varmaan kannattaa vaihtaa jos ei vaihtoa tiedossa. Vaijerikaasulla olevissa tuon tiivisteen vuoto kohottaa kylmänä kierroksia. Samalla käyttää imuputken kaasuläpältä irti ja katsoo likaisuuden.
×
×
 • Create New...