Jump to content

Forestman

Jäsen
 • Content Count

  469
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Forestman

 1. https://www.tori.fi/vi/83850477.htm Linkin takaa löytyy kuvat. Kerholaisille pk samaan hintaan. Käyttämättömät Depon umpiot Facelift hatchback mallisiin Corolliin vm 05-07(loppuvuodesta 04 jo sama keula .) Taitavat sopia vain britteihin mutta sitäpä nuo melkein kaikki onkin. 100€ siis hinta yv, nolla4nolla viisi12viisiviisi67 (myös wap)
 2. https://toyotaparts.mcgeorgetoyota.com/oem-parts/toyota-axle-beam-4211052332 Tuon mukaan priuksesta myös löytyisi samaa akselia ja pari korvaavaa varanumeroa. Pitäisi verrata käykö pyöränlaakerit jne ristiin ko akseleilla
 3. Mikähän korimalli? Tuninggt sivustolta saa ainakin kopioita. https://www.tuning-gt.com/fi_fi/shop/toyota/corolla-e12 Välillä purkaamoissa kanssa löytyy tai toristakin..
 4. Juuri näin. Ja olikohan violetti vai oranssi johto mikä piti siltä katkaista et automatiikka lakkaa pelaamasta. Itsellä sama tutkimus edessä tuon e15 Auriksen kanssa kun lähivaloina Xenonit jotka automatiikka sytyttää loistamaan..
 5. Näitähän on japsia ja ranskalaista valmistetta. Et varmasti on oikea laturi? Toki suurin osa on Ranskassa tehtyjä.
 6. Nyt muisti pätkii mutta mielestäni tosi helposti saa puhaltimen irti kun nyppää hanskalokeron pois edestä jos sitäkään tarvii pakosti irrottaa.
 7. Mulla oli ollut kaikissa kolmessa E12 hyvä käsijarru. Viimeisessä reilu 300tkm ajetussakin sai helposti pitämään hyvin vanhoilla kengillä. Levyt meni tuolloin vaihtoon ja sääti vaan tarpeeksi lähelle kengät. Kahvalta ensin löysättynä. Kilvet tässä pohjoisen autossa oli huippukunnossa vieläkin. Kyllä siinä on perää et jos jarrukilvet on pehmeät niin antavat periksi jarruttaessa. Tämän käsijarrumallin kanssa ei kannata muutenkaan kässärikäännöksiä harrastaa joka tuhoaa nuo kilvet.
 8. Eikait noissa montaa eri versiota ole. Motonet, alvadi iparts jne tarjoaa tarviketankkia näihin. Itsellä oli HB malleja pari joissa oli muovitankki. En tiedä menisikö se suoraan farkkuun/sedaniin joissa peltinen. Jos purkaamolta sellaisen hakisi..
 9. Osallistutaan keskusteluun. Mulla e15 ja E18 Auris samalla pannulla 1.6 1zr-fae. Tuo vanhempi enemmän ajettu lämpiää normaaliin noin 5km kun uudemmassa kestää n 10-12km pienillä pakkasilla. Selvästi nopeammin tuo vanhempi antaa lämmintäkin. E18ssa oli viimasuoja joka vähän auttoi. Jos auto vielä pysyy talossa niin suunnittelin vaihtavani nesteet ja termarin syksyllä.
 10. Vesipumppua epäilisin itsekin.
 11. Tuolla naamakirjan lisävalofoorumilla sanottiin et näissä kuten uudessa Corollassa on valojen ohjauspurkit umpiossa. Väyläpurkki olisi ainoa vaihtoehto sen mukaan. Tuskin sieltä umpion sisältä saisi herätettä ongittua.
 12. Onko näissä vielä sulakkeita pitkille ja lyhyille kuten ledi/xenonvalollisessa Auriksessa.? Edit: eipä olekaan vaan can purkki ainoa vaihtoehto.
 13. Uusi startti ja rokkaa. Tuli jo vaihdettua aiemmin. Irtona ei oikein pyörinyt kunnolla suoralla virralla. Et siinäpä se vika oli. Solenoidi kytki kyllä hyvin. Boschilainen se oli. Katsotaan kauan tuo ostettu kestää..
 14. Ei ole enää rumpua/hihnat. Vaan satulassa mekanismi vaijerilla. Kolot on joo männissä kun lienee Boschin tekosia
 15. Menikö männät ihan pohjaan asti? Tojoauton mekaanikko sanoi et pitää mennä ihan pohjaan. Muuten saattaa tehdä juuri tuota. Toisella puolen joo eri suuntaan pyöritetään mäntää. Saman huomasin e15 Auriksen kanssa ja kohta edessä sama tuossa E18 Auriksessakin. Mie vetelin dremelillä kiiltäväksi nuo kehdot pellinpalojen alta ja vähän isommastikin. Palat liikku tosi hyvin. Pikkusen tarvikepalat meinaa vinkua kylmänä.
 16. Ei ole joo. Örumin pantti 150€ niin kannattaa jo palauttaakin Jännä kyllä ettei tuo varotellut kertaakaan. Isompi ääni startissa toki oli kuin tuossa uudemmassa farkussa jolla ajettu 100tkm vähemmän.
 17. Boschilainen tulee Örumilta. Katsotaan mitä tulee Vanhan joutuu palauttamaan. Muuten olisi voinut korjata sen toista autoa varten jossa sama startti.
 18. 370€ tais olla Tojoauton hinta tähän Valvematicciin. Tilasin Örumilta. Saan huomiseksi 168€ hintaan hlökunnan alennuksella.
 19. Voisi olla. Toki Rovaniemen saldo 0. Töistä saa Örumin kautta kanssa Boschin. Hinta joku 150€. Autodocilta saisi kanssa Denson mutta ei nyt jouda viikkoa odottamaan.
 20. No Johan tempun teki. Vaimo ajoi normaalisti päiväkodille ja sieltä piti lähteä niin startti vain pärähtää mutta ei pyöritä. Hain pois ja illalla käytiin tutkimassa. Jännite 12v. Kaapelit kiinni ja sama homma. Työntämällä käyntiin niin lataa 14v+ Eli startti kaput. 220tkm ajettu. Ei taida kannattaa kuin uutta lyödä. Boschilainen ilmeisesti alkuperäinen. Onko käryä paljon maksaa startti marmorilla?
 21. Kestää kyllä leditkin. Philipsin T10 ledit jo yli 6 vuotta ikää kilpivaloina. Ajettukin tässä välissä 100tkm kahdessa eri autossa yhteensä. Ja vaan kestää
 22. Takalambda tai katti ottanut itseensä huonosta etummaisesta. @MTi oli kokeilussa vastusviritys tämän poistamiseksi. Helppo tehdä Corollassakin keskikonsolin sisään kun Lambdan johto sinne tulee.
 23. Forestman

  Camry 3,0

  Mulla oli E12 turkkilainen. Reilu 200tkm vaihtoon mennessä eikä vp vuotanut. Sama tuo Britti E12 oli 320tkm ajettu ja ei merkintöjä missään et vp vaihdettu. Ei nähnyt Tojoautossa et olis vaihdettu vaikka lähes kaikki huollot oli siellä auto käynyt. Molemmat ZZ koneista bensoja. Et onko niissä vaan ollut huonoja eriä sitten..
 24. Näin miekin katsoin et tuon releen kautta sisävalot menisi.
 25. Vikavalot pysynyt pois. Koodeja en vieläkään lukenut. Taisi tässä tapauksessa etulambda olla syyllinen.
×
×
 • Create New...