Jump to content

Forestman

Jäsen
 • Content Count

  337
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Forestman

 1. Eikös tuossakin ole ne isot nallit moottoritilan sulakerasiassa. Eli ne erikoissulakkeet. Katso onko niistä joku palanut.
 2. Naamakirjassa oli syksyllä juttua et parilla diodilla ja releellä voisi onnistua. Mutta ei tarkempia ohjeita ollut. Itsellä kans E18 korimallin Auris ja samaa miettinyt muuttaa.
 3. Jos sulla on Xenonit niin mittaa pitkän sulakkeelta katoaako virta kun valot sammuu. Tällöin saa helposti minisulakehaaralla herätteen. Useimmilla tuo xbb-rele ei ole toiminut kunnolla joten sitä en suosittele kyllä. Toyotissa tuo minisulakehaararosvous toimii ainakin 00 ylöspäin autoihin joissa ei ole h4 ajovaloja. Paitsi nämä viimeiset Corollat/Camryt ledeillä.
 4. No on kyllä paljon. Mulla 80kmh painotteisessa työmatka-ajossa koko vuoden kulutus 6.4ltr. ja ihan laskemalla tehty mittaus. Farkku vielä kyseessä. Suurin kulutus ikinä 7.8 yli -30 pakkasilla. Alin 5.2 pitkän matkan ajossa. Kohta tulee toinen samalla koneella oleva 11vm Auris taloon.
 5. Jonkun verran tulivat loppujen lopuksi hinnassa vastaan. Ja vielä huollonkin tekivät edullisesti. Kaikki öljyt voimansiirtoa myöden ja jakopääremppa moniurahihnoineen. Töistä ei tarvinnut osan vaihdon osalta maksaa oikeastaan mitään. Et kyllä noita taitaa olla hajonnut useammasta. Aika hyvin kuitenkin 03vm auton kohdalla asioiden hoidosta.
 6. Ainakin tuossa E12 oli juuri se auton jalkatilassa oleva nivel löysällä. Eli heti tehostimen jälkeen. Ei tarvi edes mitään purkaa vaan suurinpiirtein selälleen jalkatilaan Hammastankoon liittyvä oli kiinni. Pitääkin tuosta Auriksesta kokeilla kanssa tiukkuus.
 7. Voiko olla vain löysällä? Mulla oli E12 corollassa kanssa kauhea kolina siellä ja loppujen lopuksi oli vain löysällä pultti joka booriin lukitsee. Olin jo niveltä tilaamassa kunnes tutkin kunnolla.
 8. Juuri tätä läppää ohjaa mm Auriksessa sulakkeen kautta jossa jännite pitkien ollessa päällä. Vaikka olisikin xenonit tai halogeenit
 9. Kannattaa sulakerasiasta katsoa onko pitkien sulake. Auriksessa,Corollasta ja avensiksesta löytyy josta minisulakehaaralla saa näppärästi herätteen. Auriksessa on projektorit kanssa ja silti siellä pitkän sulake on.
 10. Ajovalojen omat releet ja sulakkeet on useimmissa moottoritilassa oikean iskaritornin luona. Voisiko sen sulakerasian pohjassa olla hapettumia.
 11. Appiukolla kdj120 Land Cruiser 03vm ja ajettu melkein puoli miljoonaa. Syttyy abs yms valot ja diagnoosina absin pumppu ilmeisesti jumahti. Jarrutkaan ei toimi oikein mitenkään. Rapia pari tonnia Juhan Autossa hintaa ja tonni vaihtotyöstä. Purkaamossa noita ei juuri näytä olevan ja aika kalliilla kanssa. Onko tullut vastaavia eteen?.
 12. P1 Yarpassa tuli ihan suoraan keskikonsolin sisään lähelle käsijarrukahvaa. Huomasin käsijarrun säätöä silloin tehdessä kun sen joutu irrottamaan.
 13. Ei ainakaan Rovaniemellä eräällä asemalla joka ymmärtää kyseisen operaation tarkoituksen
 14. Tämä. Mutta pitää muistaa et Toyotan ja muidenkin japsien katalysaattorin tehon valvonnan raja-arvot on niin tiukat et kun Katin teho vähän hiipuu alkaa tämä koodi palamaan. Kuten ex Yarppani meni kirkkaasti päästöistä läpi eikä huomannut mitään poikkeavaa arvoista. Silti koodi tuli kun taaempi lambdan mukaan katti ei toiminut tarpeeksi tehokkaasti. Sytytyskatkos vikakoodikin tulee näissä aika helposti.
 15. P1 koppasessa taisi mennä sisäpistokkeen johto samasta kuin kylmästöinnin putki jos en nyt ihan väärin muista. Sen takia valitsin tuon kuskin puolen pyöräkotelon kautta reitin
 16. https://fintoys.net/forums/topic/1318-toyota-p0420-vikakoodi/page/2/?tab=comments#comment-10859
 17. Ei vaikuta mihinkään. Autohan toimii normaalisti kun menee päästöistä läpi. Täältä löytyy joo tuo vastushomma joka on huomattavan paljon sivistyneempi korjaus tähän. Taaempana lambdaan vain spaceri tulee. Kysyppä marmorilla. Siellä ehdotetaan aina ensin Katin vaihtoa tähän vaivaan
 18. Jos sisätilanpistoke autossa niin saako samasta? P1 korisessa Yarpassa pujotin vahvarin virtajohdon pyöräkotelon kautta tulevasta läpiviennistä kuskin puolelta. Uudemmasta ei kokemusta onko vastaavaa läpivientiä siinä.
 19. Vaihda tulpat jos vaihdosta ei tietoa ja imusarjan tiiviste kanssa. Sitten tuota lambda spaceria jos vielä vikakoodit tulee. Lambdoja ei kannata ihan ekana vaihtaa tuon vian kanssa. 315tkm ajettu 1.4nen 4zz koneella itsellä alkuperäisin lambdoin. Ja hyvin rokkaa. Entisestä Yaris T-Sportista spacerilla tuon vian korjasin.
 20. P/S ja E12 rollassa tarkoittaa sähköistä ohjaustehostinta. Tuo on ensimmäinen valo näissä joka jää palamaan kun laturin latausteho hiipuu. Eli latauksen mittaukseen. Myös huono akku saattaa kyykäyttää jännitteet startin hetkellä jonka takia voi jäädä palamaan. Eipä noissa sähkötehostimissa kovin paljon ole itsessään vikoja ollut.
 21. Kokeileppa saako sulakkeelta herätteen kuten isoveljistä. Mittaamalla siis katkeaako sulakkeelta virta kun pitkät sammuttaa. Jos ei niin sitten joutuu lampun johdosta herätteen ottamaan kun saattaa olla vielä tuossakin maaohjatut valot kuten P1 koppasessa Yarpassakin vielä on.
 22. Antaako ihan vikakoodeja noista 1 ja 2puolista? Kokeile vara-avaimellakin ettei ole ajonesto päällä.
 23. Onko myös T18 Auriksessa sama? Tuossa meikäläisen autossa reilu 120tkm ja kaikki palat sekä levyt alkuperäiset. Etulevyt on jo alamitassa.
 24. Hihnahan on niin helppo käyttää pois paikaltaan ettei hirveästi kannata arpoa. Kokeilee sitten onko missään välystä yms
 25. Jos vaijerikaasulla oleva auto niin imusarjan tiivisteen vuoto aiheuttaa tuota. Halpa tiiviste ihan marmorilla ja näppärä vaihtaa itsekin. Sähkökaasuisessa taas ongelmana ettei pysy kylmänä käynnissä jos ko tiiviste vuotaa.
×
×
 • Create New...