Jump to content

Santeri Kantoniemi

Jäsen
 • Content Count

  99
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

35 Excellent

About Santeri Kantoniemi

 • Birthday 08/26/1990

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen3463
 • Nearest place
  Oulu
 • City
  Kuusamo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Lieköhän 1zz-fe enää samankaltainen sähköjen osalta kuin linkittämäni 4e-fe:n kaavio.
 2. Etummainen kumi on normaaliasennossa aika vapaa ympäriltään. Jos nyt on eri kohdassa niin äkkiehän se ottaa värinät runkoon sitä myöten. Carinastakin menin kerran liimamassalla täyttämään koko kumin ympäryksen, ei aikaakaan kun poralla karsin ylimääräiset pois...
 3. Kustannuksista ei hajuakaan... Mutta naamakirjan puolella oli joku tarjotellut konstiksi virrat päälle puoleksi tuntia ja diagnostiikkapistokkeesta jotkin kaksi pinniä yhteen. Sillä oli mukamas korjautunut, todenperäisyydestä ei sitten mitään takeita
 4. -95 korollan sähköt penkoneena, pumppu saa käskyn vasta starttauksen yhteydessä ja jos ecu antaa luvan se jää pyörimään. Mahdollisessa onnettomuustilanteessa moottorin sammuttua vaikka mekaanisesta syystä, pumppukin pysähtyy eikä jää työntämään pensaa liekkeihin. -99 avensista olen kans melko liki ollut tässä 6v ajan niin ei siinä pumppu pyöri vaikka kuin vasta startin jälkeen. Edit: Liitteenä vielä korollan kytkis hahmottamaan, virtapiirin avausrele (=circuit open relay) on pumppua varten.
 5. Eiköhän se ole ajonesto tässäkin tapauksessa kun kiukuttelee. Pumppu käy vain lyhyen hetken startin alussa ja siksi hörähtää. Jos se ei pyöris ollenkaan, ei tukilla olisi painetta eikä siten edes antais elonmerkkiä.
 6. Siinä joutuu liitinjumppaan, ei löydy suoraan sopivaa mittaristoa. Jo T17 Carina II on liittimissä eroa eri mittaristojen välillä, jopa kaasari ja ruiskumalleissa vaikka olisi kiekkamittarilla. Täsmälleen samasta liitinjumpasta on aihe tuossa pykälää alempana.
 7. Minäki taannoin ajelin päälle 100km ja kaahlasin hangessa loput 200m yhden nostimen takia. Sittemmin hoksin että saahan noita uusiakin... https://www.topautoosat.fi/auto-merkki/varaosat-toyota/avensis-t22/8927/12791/ikkunannostin.html
 8. -05 Corollassa en käyttänyt napamutteriakaan irti. Uudesta kilvestä laikaten satulan kohdalta auki niin sinnehän se sujahti kivuttomasti.
 9. Omasta gen2 afesta olen tuon tyhjäkäyntiventtiilin purkanu, putsannu, rasvannu ja herkistelly varmaan kolmesti. Aina se sen ensimmäisen käynnistyskerran kuulostais nostavan kylmänä kierrokset korkeammalle, mutta eipä ennää toista kertaa.
 10. Hiasesa ainakin auttoi öljynvaihto. Tarttee kaks ukkoa ja reilusti uutta öljyä, paluuletku säiliöstä irti ja tyhjään purkkiin, tulppa siihen säiliön kylkeen. Kone käyntiin ja toinen pitää huolen että säiliössä riittää öljy, toinen kääntää rattia laidasta laitaan pari kertaa. Lopullain kun puhdasta tulee paluusta niin voi sammutella ja laittaa letkut kii, säiliöön oikea täyttö. Ite käyttäny tavan Teboilin Fluid Deetä. Yksin voinee tehä niinki että säiliö tyhjäksi, auton alta koittaa paluun käyttää irti ja valuttaa tyhjäksi käännellen rattia, paikat kiinni ja öljyä täyteen sekä käyttää käynnissä, ehkä uusinta toimenpide vielä.
 11. https://shop.ttnordic.fi/epages/ttnordic.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/20120208-11092-83518-1/Products/90916-03046 Tuo sinne pitäsi istahtaa kun oikein mutkan kautta katsoo, tiiviste 16325-63011 kaveriksi.
 12. Ja koettu. Millon ei lämpiä ja millon keittää. Kympin suutari ja satasen vahinko...
 13. Termostaatti tarvike vai originaaliosa?
 14. Liitteenä E10 efen kaavio. Kovin moneen paikkaan tuolta efi-sulakkeelta ei jänskää mene. Mutta vikapaikkoja on useita...
×
×
 • Create New...