Jump to content

Santeri Kantoniemi

Jäsen
 • Content Count

  168
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

89 Excellent

About Santeri Kantoniemi

 • Birthday 08/26/1990

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen3463
 • Nearest place
  Oulu
 • City
  Kuusamo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Onkelma ratkennut, moottoritilan boksilla oli ollut kaksi mustaa karvaa täysin identtisin liittimin. Toinen oli puhaltimelle ja toinen abs-sulakkeelle. Siinäpä se ristisiitos oli moottorinvaihtajalla tapahtunut.
 2. Kiitän! Kytkentä näkyy olevan niinkuin muistinperältä kaivelin, tuokin kaavio väittää että moottoritilan sulakerasialta tuo relekin pitäisi löytymän. Pitänee ajan kanssa lähteä sitä purkamaan enempi auki.
 3. Otsikon prittiläisten kasaama taidonnäyte ja totaalisen jatkuvatoimiseksi alkanut puhaltimen moottori. Pirssi jäänyt syksyllä seisomaan kansivian takia, nyt pajalla vaihtoivat ehjän raakamoottorin tilalle. Tänään sitten ilmeni että puhallin se vain käy, vaikka avaimet on taskussa ja kytkin nollilla. Itse epäilisin että puhaltimen päärele ois jumissa, mutta sitä ei löydy mistään. Kaikki mahdolliset ja mahdottomat releet on käytetty irti. Kojelaudan alustaa purettu niin pitkälle kun pääsee. Naksausta ei tosiaan kytkintä raplaamalla kuulu eli vikaa edelleen veikkaisin releeseen. Vaikka kytkimeltä
 4. Nooniin, nyt sitä on pudottu pois langoilta. Yritän nyt löytää kohdan, mistä ostan lisää jäsenyyttä, mutta pölijäkö tässä on ku en löydä. Tuolta Lisävalinnat -> Kauppa -> Jäsenmaksut/Tilaukset/Hallitse tilauksia olen kaikki kolunnut läpi, eikä mistään mahdollisuutta ostaa jatkoa paitsi sen satasen per kaks vuotta sain jotenkin uusittua maksuvalmiuteen. Etusivullakin on banneri Jäsenyys - 25e vuosi, mutta siitäkin avautuvalla sivulla ei ole mitään linkkiä mikä johtaisi maksutapahtumaan. Alla oleva kuvake missä on pankkien logot, aukeaa vain se kuva uuteen ikkunaan.
 5. Miekat tälläsin vuosi takaperin selikan 1zz-fe:n kylykeen vastuksen takasi reilun kuparitahnan kera, kun ei mitään muuta sille sunnuntai-illalle ollu saatavilla.
 6. Ilmavuotoa veikkaisin. Ainakin corollan käynti alkoi humpaamaan, kun kaasarin juurelta venttiilikopan pcv-venttiilille menevä letku irtoaa tai vuotaa.
 7. Onhan siellä bi-metallijousi. Ebaystä ainakin löytyy osanumerolla edukkaasti "uusia/kunnostettuja" versioita, että melekeen lähtisin sellaisella kokeilemaan. Omaanki tars hommata, kun putsauksen jälkeen se kerran osaa käydä kylmänä oikein mutta ei enää sen jälkeen.
 8. Noniin, ei arpaonni suosinut tänäänkään. Eikä ole sitä kaaviota edes mistä tutkia... Nyt kun luki uudestaan, niin täytyyhän sen toimie kerta vaihtaa parkeille ja niin edelleen.
 9. Eiköhän tuo toimi ihan oikein. Ainaki mulla tähän mennessä toimiessaan kaikki pensatojot käy kylmänä hetken isommilla kierroksilla.
 10. Muuan pvä kuutelin sitä rätinää vilkun tahtiin sekä pakkia kytkiessä. Tänään riipasin piuhat veks tuolta kuskin kynnyskotelosta ja vejin nätisti osittain pinta-asennuksena keskitunnelin päältä, heitti perkele rätisemästä. Kiitoksie kaikille osanottajille tuesta näinä vaikeina aikoina.
 11. Paitti että tuo dieselin magneettikytkin näyttäs olevan ihan oma osansa eikä sovi pensakoneisiin. Onhan tuolle koko kompuralle eri numerokin, vaikka "tyyppi" on sama. Tuttavan E12 piti melko tarkkaan katella kompura, josta sai magneettikytkimen vaihettua. Vaikka oli samalla koneella niin vaihtoehtoja löytyi...
 12. Vahvistimen rungosta erottelulla ei ollut merkitystä. Kierroksien mukaan muuttuva vinkuna poistui, kun purin soittimen taakse kerälle teipatun rca-johdon. Sitä kun jäi metrin verran ylimääräistä niin pistin nätille kerälle, nyt syrttäsin ylimääräisen pitkin kojelaudan uumenia. Mutta jarrupolkimen napsunta ei ota hävitäkseen. Sillä se kyllä lähtee, kun ottaa takavaloista johdot irti kokonaan. Mittailin sitten takavalojen maadoituksia, olihan siellä toistakymmentä ohmia kuormatta ja jarruvalot palaen melkein 50ohm. Toisen takavalon juureen tein lisämaadoituksen, 2.5mm2 johtua 15cm ja p
 13. Miepä jatkan tutkailua joku ilta. Vahvistin on reikänauhalla kiinni joo, poraruuveilla pellistä läpi. Tuosta kiinnityspisteestä oli ne hyppylangat rca-lähtöihin tässä aikaisemmin, vahvistimen maadoitus on turvavyön pultin alla. Hiacessa tuommonen samanlainen vahvistin on pulteilla väliseinässä kiinni, tosin siinä on ne talon ainoat haarotinkappaleet eikä häiriöitäkään sen koommin.
×
×
 • Create New...