Jump to content

Santeri Kantoniemi

Jäsen
 • Content Count

  224
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

154 Excellent

About Santeri Kantoniemi

 • Birthday 08/26/1990

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen3463
 • Nearest place
  Oulu
 • City
  Kuusamo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Joo putsarikotelossa olevaan venttiiliin, joka ohjaa ilmaläppää. Tuo irti niin humpaava käynti on taattu.
 2. Eipä näissä oo laiha seos moisia kierroksien nostoja aiheuttanut, vaikka venttiiliä on palanut laihalla käydessään. Yrjödatsuniin ainakin sai aikoinaan powersparkin kittiä, siinä jakaja pyörii myöskin vastapäivään. Liekö akselin halkaisijassa eroa ja kärkien kiinnityksissä, ei ole enää liiemmin kamppeita mistä tarkistusmittailla.
 3. Siitä isokantaisesta tosiaan säädetään tyhjäkäynti. Hieman ylempänä on kyllä pienempi, joko ristipäinen tai tasakantainen ruuvi, jolla saa säädettyä rikastuksen aikaisen korotetun tyhjäkäynnin. Ota vaikka ilmanputsari kokonaan pois, avaa käsin kaasua hieman ja liikuta ryyppyläppää, näet alempana vivuston johon läpän liike vaikuttaa ja ryypyn ollessa ns. päällä, tuo vipu jää kantamaan kaasuvipua. Vois myös olla ettei ryyppy lähde kunnolla pois päältä, joten siitä johtuu myös tämä satunnainen korkea tyhjäkäynti. Kylmänä läpän tulisi mennä täysin kiinni, kun kaasua käyttää pohjassa ennen starttia
 4. Voisko tartin ja vauhtikset hampaat jostain syystä raklatella yhteen? Omasta mielestä turhan epäsäännöllinen ääni kk-laakeriksi, jos se ei sitten pyöri jo pesässään ympäri että sen vuoksi joku tahti ois hiljaisempaa.
 5. Mie taas arvaisin että kyseessä on AT171. Vanhemman kasitappisen imuputkessa kun ei yhtään kumiosaa ole, sekä pakosarjan lämpimän ilman ottoyhde on jo ilmanputsarikotelossa. Eikä sen koommin 2E-moottorisessakaan ole yhtään sen paremmin soveltuvaa osaa. Vastaavasti ehjän gummiletkunpätkän löytänee vaikka AE92:sta.
 6. https://www.motonet.fi/fi/tuote/148753/Valiholkki-siteilla-sisa-o45mm-ja-pituus-125mm Mie ehkä jättäsin sen viemäriosaston väliin ja pikemminkin tuollainen. Limiliitoshan noissa on alunperinkin, mutta tahtoo seki siitä hapantua ajan oloon. Varsinki se viileämpänä ja kosteana käyvä takapätkä.
 7. Se mittariston polttimo ei vaikuta millään tavalla laturin herätteeseen. IG eli musta-keltaraitainen on heräte, siihen pitäisi tulla jännite kun sytytysvirta on päällä. Tuo jännite tulee engine-sulakkeen kautta. Tuo laturin päänapa pitäisi olla suorassa yhteydessä akkuun AM1 60A sulakkeen kautta. Jos jännite tosiaan kyykkää/heittelee laturin päässä noin, täytyy johtosarjassa tai plus-kengän pääsulakerasiassa olla vikaa. Monesti nuo pääsulakerasiat onkin pohjasta hieman sulaneet.
 8. Mikä maapiuha siellä on eksynyt plussaan kun ei sinne alunperin tule erillisiä maita? Laturin pikaliittimen valkea on Sense eli vertailujännite, keltainen L latausvalo ja musta-keltainen IG heräte.
 9. Yleensä se kyllä palautuu sieltä mutta pumppaa vaikka käsin avittamalla. Jalkatilaan kurkkaamalla näkee, jos pääsylinteri vuotaa nesteet läpi niin tangon juuri on kosteana. Monesti ilmauksen jälkeen kytkin saattaa hetken toimia oikein, mutta jossain vaiheessa joutuu pumppaamaan pari kertaa kunnes saa vaihteen silmään.
 10. Helpoin yksinään ilmata että letku nippaan ja pää pulloon pohjalle asti, säiliö täyteen ja nippa auki, sitten pumppaa puolenkymmentä kertaa että neste vähintäänki vaihtuu ja nippa kiinni.
 11. Ennen kun alakaa magneettikytkintä purkamaan niin mittaa tuleeko sinne asti jännite. Jos ei, niin kaavion mukaan piirin antureita tutkimaan vaan.
 12. Passaako? https://www.varaosa24.fi/toyota-varaosat/corolla+(_e10_)+1991-1999/1.6+si+(ae101_)+84kw/5270/jäähdytys,vesi-öljynjäähdytin,0,1/64839,123/jäähdytin-moottorin-jäähdytys-nissens
 13. Ohan niissä eroa, iskaritolpat, jouset, etu- ja takavakaajat, navat viispulttiset, jarrut levyineen, takanakin on voinut olla levyjarrua sekä mahtollisesti vielä apsit.
×
×
 • Create New...