Jump to content

Santeri Kantoniemi

Jäsen
 • Content Count

  185
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

104 Excellent

About Santeri Kantoniemi

 • Birthday 08/26/1990

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen3463
 • Nearest place
  Oulu
 • City
  Kuusamo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Carinassa oli kaksi vuotta vanhasta koiranluusta toinen pallo umpiruosteessa, piti heitoissa ja kallistuksissa melkosta natinaa. Joko se tai vakaajan runkopusla väljä? Onhan noiden renkaiden kehässäkin ero, se korkeus kun on 65% leveydestä.
 2. Kyllä on 2A vapaasti pyörivä. Yhdestä 4A:n kannesta sipastiin milli pois ja sekin jäi pyörimään vapaasti kun testasin.
 3. Kampiakselin hihnapyörästä näkee yläviistoon hyvin ajoitusmerkin, siitä lovi nollaan niin vaikka peilin avulla katsoo nokan hammaspyörän reiästä näkyykö vastassa lovi. Kivijärvellä näkyi olevan jäsenellä AT151 carina myynnissä, saiskos siitä kärjettömän jakajan.
 4. Saattaa siinä jakajassa olla myös vika. Aikaa sitten 4A-F oli kans hieman puutuneen oloinen, vastaava E8 2E:lläkin tuntu menevän ohi. Kahta jakajaa pyöritellessä oli painolimppujen äänissä selvä ero. Alkoihan tuo rikkinäiselläkin vetää hieman paremmin kun pisti ennakkoa lisää, mutta ehjemmällä jakajalla riitti perusennakkoon säätö parempaan kulkuu. Viikko sitten kävin yhden 166t ajetun korollan kaluamassa osista puhtaaksi, mutta empä hoksinu ottaa jakajaa
 5. Toinen letku kyllä menee ilmanputsariin, toinen imusarjaan.
 6. Pakokaasutesterillä katsottu että seos varmasti kohillaan? Tarkista se venttiilikopassa oleva huohotinkäryt keräävä letku venttiileineen, venttiilikopassa näkyy se metallinen venttiiliosa ja letku siitä menee kaasarin ja imusarjan väliseen laippaan. Vuosia jo aikaa kun viimeksi 2A:n sielunelämään perehdyin enemmän, mutta tuon letkun vuotaessa enemmän aiheuttaa tyhjäkäynnin humpausta. Muistaakseni tuo venttiili rajoittaa ilmavirtausta ja antaa vetää kampikammion höyryjä sekaan lähinnä tyhjäkäynnillä. Jos tuo venttiili ei kaasua antaessa mene kiinni, voisiko se aiheuttaa tämän laihan ja puu
 7. Onkelma ratkennut, moottoritilan boksilla oli ollut kaksi mustaa karvaa täysin identtisin liittimin. Toinen oli puhaltimelle ja toinen abs-sulakkeelle. Siinäpä se ristisiitos oli moottorinvaihtajalla tapahtunut.
 8. Kiitän! Kytkentä näkyy olevan niinkuin muistinperältä kaivelin, tuokin kaavio väittää että moottoritilan sulakerasialta tuo relekin pitäisi löytymän. Pitänee ajan kanssa lähteä sitä purkamaan enempi auki.
 9. Otsikon prittiläisten kasaama taidonnäyte ja totaalisen jatkuvatoimiseksi alkanut puhaltimen moottori. Pirssi jäänyt syksyllä seisomaan kansivian takia, nyt pajalla vaihtoivat ehjän raakamoottorin tilalle. Tänään sitten ilmeni että puhallin se vain käy, vaikka avaimet on taskussa ja kytkin nollilla. Itse epäilisin että puhaltimen päärele ois jumissa, mutta sitä ei löydy mistään. Kaikki mahdolliset ja mahdottomat releet on käytetty irti. Kojelaudan alustaa purettu niin pitkälle kun pääsee. Naksausta ei tosiaan kytkintä raplaamalla kuulu eli vikaa edelleen veikkaisin releeseen. Vaikka kytkimeltä
 10. Nooniin, nyt sitä on pudottu pois langoilta. Yritän nyt löytää kohdan, mistä ostan lisää jäsenyyttä, mutta pölijäkö tässä on ku en löydä. Tuolta Lisävalinnat -> Kauppa -> Jäsenmaksut/Tilaukset/Hallitse tilauksia olen kaikki kolunnut läpi, eikä mistään mahdollisuutta ostaa jatkoa paitsi sen satasen per kaks vuotta sain jotenkin uusittua maksuvalmiuteen. Etusivullakin on banneri Jäsenyys - 25e vuosi, mutta siitäkin avautuvalla sivulla ei ole mitään linkkiä mikä johtaisi maksutapahtumaan. Alla oleva kuvake missä on pankkien logot, aukeaa vain se kuva uuteen ikkunaan.
 11. Miekat tälläsin vuosi takaperin selikan 1zz-fe:n kylykeen vastuksen takasi reilun kuparitahnan kera, kun ei mitään muuta sille sunnuntai-illalle ollu saatavilla.
 12. Ilmavuotoa veikkaisin. Ainakin corollan käynti alkoi humpaamaan, kun kaasarin juurelta venttiilikopan pcv-venttiilille menevä letku irtoaa tai vuotaa.
 13. Onhan siellä bi-metallijousi. Ebaystä ainakin löytyy osanumerolla edukkaasti "uusia/kunnostettuja" versioita, että melekeen lähtisin sellaisella kokeilemaan. Omaanki tars hommata, kun putsauksen jälkeen se kerran osaa käydä kylmänä oikein mutta ei enää sen jälkeen.
 14. Noniin, ei arpaonni suosinut tänäänkään. Eikä ole sitä kaaviota edes mistä tutkia... Nyt kun luki uudestaan, niin täytyyhän sen toimie kerta vaihtaa parkeille ja niin edelleen.
×
×
 • Create New...