Jump to content

Santeri Kantoniemi

Jäsen
 • Content Count

  210
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

132 Excellent

About Santeri Kantoniemi

 • Birthday 08/26/1990

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen3463
 • Nearest place
  Oulu
 • City
  Kuusamo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. https://www.motonet.fi/fi/tuote/148753/Valiholkki-siteilla-sisa-o45mm-ja-pituus-125mm Mie ehkä jättäsin sen viemäriosaston väliin ja pikemminkin tuollainen. Limiliitoshan noissa on alunperinkin, mutta tahtoo seki siitä hapantua ajan oloon. Varsinki se viileämpänä ja kosteana käyvä takapätkä.
 2. Se mittariston polttimo ei vaikuta millään tavalla laturin herätteeseen. IG eli musta-keltaraitainen on heräte, siihen pitäisi tulla jännite kun sytytysvirta on päällä. Tuo jännite tulee engine-sulakkeen kautta. Tuo laturin päänapa pitäisi olla suorassa yhteydessä akkuun AM1 60A sulakkeen kautta. Jos jännite tosiaan kyykkää/heittelee laturin päässä noin, täytyy johtosarjassa tai plus-kengän pääsulakerasiassa olla vikaa. Monesti nuo pääsulakerasiat onkin pohjasta hieman sulaneet.
 3. Mikä maapiuha siellä on eksynyt plussaan kun ei sinne alunperin tule erillisiä maita? Laturin pikaliittimen valkea on Sense eli vertailujännite, keltainen L latausvalo ja musta-keltainen IG heräte.
 4. Yleensä se kyllä palautuu sieltä mutta pumppaa vaikka käsin avittamalla. Jalkatilaan kurkkaamalla näkee, jos pääsylinteri vuotaa nesteet läpi niin tangon juuri on kosteana. Monesti ilmauksen jälkeen kytkin saattaa hetken toimia oikein, mutta jossain vaiheessa joutuu pumppaamaan pari kertaa kunnes saa vaihteen silmään.
 5. Helpoin yksinään ilmata että letku nippaan ja pää pulloon pohjalle asti, säiliö täyteen ja nippa auki, sitten pumppaa puolenkymmentä kertaa että neste vähintäänki vaihtuu ja nippa kiinni.
 6. Ennen kun alakaa magneettikytkintä purkamaan niin mittaa tuleeko sinne asti jännite. Jos ei, niin kaavion mukaan piirin antureita tutkimaan vaan.
 7. Passaako? https://www.varaosa24.fi/toyota-varaosat/corolla+(_e10_)+1991-1999/1.6+si+(ae101_)+84kw/5270/jäähdytys,vesi-öljynjäähdytin,0,1/64839,123/jäähdytin-moottorin-jäähdytys-nissens
 8. Ohan niissä eroa, iskaritolpat, jouset, etu- ja takavakaajat, navat viispulttiset, jarrut levyineen, takanakin on voinut olla levyjarrua sekä mahtollisesti vielä apsit.
 9. Jännitehän pitäis kytkeytyä virtalukon IG2-navan käskyttäessä IG2-relettä. Jos tuon releen nappaa irti niin pitäis jännite kadota? Jos ei, niin sitten se kiertää jostain. Maavika?
 10. Jatkuva jännite sinne tulee virtalukon ON-asennossa. Ecu sitten antaa kipinälle käskyä. Eihän jännite tule virtalukon asennosta riippumatta?
 11. Kerta latauksen merkkivalo ei syty, ottaisin syyniin tuon IG1-releen, noiden samassa piirissä olevien sulakkeiden takaa ilmeisesti menee myös Eculle jänskää.
 12. Öölivalolle ym. ja mittareille pitääsi tulla jännite saman Gauge-sulakkeen takaa. Toki jännitesyöttöjä voi olla useamman liittimen kautta, tarkkailuun punainen johto sinisellä raidalla.
 13. Carinassa oli kaksi vuotta vanhasta koiranluusta toinen pallo umpiruosteessa, piti heitoissa ja kallistuksissa melkosta natinaa. Joko se tai vakaajan runkopusla väljä? Onhan noiden renkaiden kehässäkin ero, se korkeus kun on 65% leveydestä.
 14. Kyllä on 2A vapaasti pyörivä. Yhdestä 4A:n kannesta sipastiin milli pois ja sekin jäi pyörimään vapaasti kun testasin.
 15. Kampiakselin hihnapyörästä näkee yläviistoon hyvin ajoitusmerkin, siitä lovi nollaan niin vaikka peilin avulla katsoo nokan hammaspyörän reiästä näkyykö vastassa lovi. Kivijärvellä näkyi olevan jäsenellä AT151 carina myynnissä, saiskos siitä kärjettömän jakajan.
×
×
 • Create New...