Jump to content

Tatu

Aktiivi Jäsen
 • Content Count

  433
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

83 Excellent

1 Follower

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen7763
 • Nearest place
  Tampere
 • City
  Tampere

Recent Profile Visitors

1460 profile views
 1. Jätämme kahvittelut väliin tällä kertaa yhteispäätöksellä, koska niin moni on sanonut ettei pääse tulemaan. Katsotaan seuraavalle kertaa paremmalla aikaa.
 2. -Ei kahvitteluja tällä viikolla-
 3. Joo, elikkäs viimeksi oli puhetta jos käytäisiin heinäkuun puolessa välissä Vehoniemen automuseolla.
 4. Kohta pelipaikoilla.. Jäi vähän vähälle tiedottaminen tästä, mutta ens kerralla sit
 5. Aloitetaanko kahvittelulla ja suunnitellaan samalla vaikka makkaranpaistoreissua porukalla enskerralle? Ja vaikka muutakin tulevaa vähän. Paikka- ja aikaehdotus; Shell Lahdenperänkatu 18.00 11.6.
 6. Ens viikon torstai?
 7. Voishan sitä tulla pistäytymään sumpilla "naapurissa" 😎
 8. Joo pitänee meidän nyt siirtää ja katsella mitä tuleva tuo tullessaan.
 9. 28.3. Päivämäärä ehdotetaan täältä, joku muu voisi ideoida sijainnin!
 10. Tatu

  Käsijarru.

  Jarrukengät siis periaatteessa voi laittaa väärinpäin, mutta vain ylösalaisin suunnassa, joka ei ole mahdollista jos olet saanut kasattua sen kuitenkin "toimivaksi asti". Kasauksen jälkeen säätö; Kahvasta käsijarru pois (ollut jo toki ennen purkua) Kahvan juuresta ei saa olla säätö kiristettynä Tehdään levyn paikallaan ollessa, tai ainakin itse teen aina näin, varsinkin jos kasaa vanhalla levyllä, koska uudessa ei tietenkään ole ns. olkapäätä jolloin uuden levyn saisi laitettua paikalleen tai otettua pois myös käsijarru säädettynä. Säätöreiästä ensin säädetään kengät ulos eli jarru lukkoon asti, sitten sen mitä normaali talttameisselillä kääntää n.3 kertaa aukipäin. Tämä on toki aina tapauskohtaista ja todella hankala selittää, mutta kokeilemalla selviää. Sitten säätöä voi testata niin, että käsijarru ei lukitu vielä 3 ekalla napsulla kahvasta vetämällä täysin. Ongelmia miksi säätö ei voisi onnistua; Kierot tai ruostuneet jne vaurioituneet jarrukilvet, jolloin kengän ja rummun kontakti tai liikerata on huono / väärä. Liian kuluneet rummut (siis levyissä se käsijarrupuoli) Liiaksi venyneet vaijerit Toki nyt olet varmaan uusinut kaiken, onko tullut jo pitävä käkkäri?
 11. Onko väärin jos nauroin tälle kärpäsen siivelle vähäaikaa ääneen
 12. Tatu

  Corollan Airbag-valo

  Hienoa että asia hoitu näin!
 13. Merkkivalo-led saattaa syttyä vähäiselläkin jännitteellä ja jos auto on vähänkin kauempana niin ei välttämättä ovet lukitu / avaudu. Ootko vaihtanut paristoa uuteen ja kokeillut vaikuttaako toimintaan, tai mitannut pariston jännitettä? Olethan varmistanut että kaikki ovet on kiinni, tämähän onnistuu helpoiten esim. sisävaloa DOOR-asennossa tai merkkivaloa katsoen, lukkoonpäin ei siis mene jos jokin ovi on auki (muista myös että ovitunnistin voi olla viallinen), aukipäin kyllä aukeaa lukosta vaikka joku ovi olisi auki. Laita kaikki ovet kiinni ja paina avaimesta jotain nappia 3 kertaa ja kato että avaimen ledi vilkkuu sen 3 kertaa kans.
 14. Menee n.18 asti itellä, lie väki vielä paikalla sillo 😁
×
×
 • Create New...