Jump to content

Tatu

Aktiivi Jäsen
 • Content Count

  411
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

73 Excellent

1 Follower

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen7763
 • Nearest place
  Tampere
 • City
  Tampere

Recent Profile Visitors

1203 profile views
 1. Joo pitänee meidän nyt siirtää ja katsella mitä tuleva tuo tullessaan.
 2. 28.3. Päivämäärä ehdotetaan täältä, joku muu voisi ideoida sijainnin!
 3. Tatu

  Käsijarru.

  Jarrukengät siis periaatteessa voi laittaa väärinpäin, mutta vain ylösalaisin suunnassa, joka ei ole mahdollista jos olet saanut kasattua sen kuitenkin "toimivaksi asti". Kasauksen jälkeen säätö; Kahvasta käsijarru pois (ollut jo toki ennen purkua) Kahvan juuresta ei saa olla säätö kiristettynä Tehdään levyn paikallaan ollessa, tai ainakin itse teen aina näin, varsinkin jos kasaa vanhalla levyllä, koska uudessa ei tietenkään ole ns. olkapäätä jolloin uuden levyn saisi laitettua paikalleen tai otettua pois myös käsijarru säädettynä. Säätöreiästä ensin säädetään kengät ulos eli jarru lukkoon asti, sitten sen mitä normaali talttameisselillä kääntää n.3 kertaa aukipäin. Tämä on toki aina tapauskohtaista ja todella hankala selittää, mutta kokeilemalla selviää. Sitten säätöä voi testata niin, että käsijarru ei lukitu vielä 3 ekalla napsulla kahvasta vetämällä täysin. Ongelmia miksi säätö ei voisi onnistua; Kierot tai ruostuneet jne vaurioituneet jarrukilvet, jolloin kengän ja rummun kontakti tai liikerata on huono / väärä. Liian kuluneet rummut (siis levyissä se käsijarrupuoli) Liiaksi venyneet vaijerit Toki nyt olet varmaan uusinut kaiken, onko tullut jo pitävä käkkäri?
 4. Onko väärin jos nauroin tälle kärpäsen siivelle vähäaikaa ääneen
 5. Tatu

  Corollan Airbag-valo

  Hienoa että asia hoitu näin!
 6. Merkkivalo-led saattaa syttyä vähäiselläkin jännitteellä ja jos auto on vähänkin kauempana niin ei välttämättä ovet lukitu / avaudu. Ootko vaihtanut paristoa uuteen ja kokeillut vaikuttaako toimintaan, tai mitannut pariston jännitettä? Olethan varmistanut että kaikki ovet on kiinni, tämähän onnistuu helpoiten esim. sisävaloa DOOR-asennossa tai merkkivaloa katsoen, lukkoonpäin ei siis mene jos jokin ovi on auki (muista myös että ovitunnistin voi olla viallinen), aukipäin kyllä aukeaa lukosta vaikka joku ovi olisi auki. Laita kaikki ovet kiinni ja paina avaimesta jotain nappia 3 kertaa ja kato että avaimen ledi vilkkuu sen 3 kertaa kans.
 7. Menee n.18 asti itellä, lie väki vielä paikalla sillo 😁
 8. 6 kerholaista oli paikalla, yksi uusi kasvo itsellekkin. Mitäs ideoita seuraavalle kerralle, oisko joku makkaranpaistoreissu vaikkapa? Pilkkimistä ehdotettu myös eilen, sekin voisi olla hauskaa, tosin laiturilta tai veneestä pitäisi toteuttaa jos meinaa 😁
 9. Laitetaan viikko lisää sitten äänestysaikaa. Olisihan tuo ollut hyvä kun oisi saanut nuo muutaman merkkikerhon yhteiset ratapäivät samaan aikaan vaikka JAEn kanssa.
 10. Kohta lähössä "pelipaikoille"
 11. Näinhän se on, mutta hyvä kun löysit jo ohjeen 😎
 12. Tatu

  Corollan Airbag-valo

  Etupenkin alta tosissaan voi katsella johtoja ja liittimiä jos näkyisi selvästi vikaa, tyyppiviasta en tämän auton kohdalla puhuisi. Toyotallahan ei turvalaitteita korjata, eli jos korjautat niin tulee komponentin vaihto. Jos korjaat itse niin se on toki oma asia.
 13. Voi olla. En välttämättä ite pääse mutta olkoot tuo 1630
 14. Niin toki matka ei olisi pitkä täältä Alastarolle, ja sit voisi muillekin merkkikerhoille mainostaa sitä Jae viikonloppua että tulisivat tapahtumaan. Sit taas toisaalta se, että kun porukka tykkää saunoa ja valvoa näissä tapahtumissa kuten KT ja FinnJAE, niin se ei ole hyväksi sille rata-ajolle. Ja joojoo, kyllä kuljettajien pitäisi itse ymmärtää nukkua jne, mutta ei se helppoa ole jos ja kun muut reivaa ja olisi toki itsekkin varmaan mukava istua iltaa ihmisten kanssa joita näkee ehkä vain sen kerran vuodessa.
×
×
 • Create New...