Jump to content

Tatu

Aktiivi Jäsen
 • Content Count

  467
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

96 Excellent

1 Follower

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen7763
 • Nearest place
  Tampere
 • City
  Tampere

Recent Profile Visitors

1580 profile views
 1. Käy itellekki näillä näkymin tuo paikka ja ajankohta
 2. T18 en oo varmaan itse ikinä vielä vaihtanut jarrusatulaa, jostain kumman syystä, vaikka tosi paljon niitäkin käy ja levyä ja palaa mennyt normaalisti. Miten lie muualla sitten, mutta en ole paljoa näistä vielä ongelmia löytänyt. Toki perusperiaatteet on samat mekaanisesti.
 3. Itse olen töissä näihin jarruja todella paljon tehneenä huomannut, että takasatulat tuppaa jumittamaan todella herkästi jos levyt ja palat on ajettu "liian pitkälle" vähiin. Mieluummin kannattaa vaihtaa ajoissa uudet palatkin jos levyt ovat vielä käyttökelpoiset. Sama ongelma E15 Corollan ja Auriksen takajarrujen kanssa, joissa käsijarru myös satulassa. E15 vielä se ero, että niissä jumittaa liukutapit myös herkästi, T27 ei niinkään. Mäntiä pyöritellessä pitäisi olla aina varovainen, että ei hajota pölysuojakumeja, esim. irrottamalla ne vähänniinkuin uloimmasta urasta ja laittamalla jotain liu
 4. 100tkm / 5 vuotta. Vaihtasin kyllä uuden itse, saapihan nukkua yönsä rauhassa siltä osin
 5. Laitoin Whatsapp viestiä, miulta löytyy eteen jonkun mallisia kirkkaita vilkkuja, voin laittaa viikonloppuna kuvaa ja infoa
 6. Hyvä kun ideaa on jo hautumassa, JAE olisi tapahtumana hieno saaha kasvatettuakin, kun miettii esim sitä, miten paljon Suomeen on tuotu ja tuodaan kokoajan JDM kalustoakin, mutta suht vähissä ovat tapahtumassa.
 7. Se ois komeeta, itellä on kans lomaa tuo vko 35-37, mutta sillon olen kyllä Lapissa ite.
 8. Jätämme kahvittelut väliin tällä kertaa yhteispäätöksellä, koska niin moni on sanonut ettei pääse tulemaan. Katsotaan seuraavalle kertaa paremmalla aikaa.
 9. -Ei kahvitteluja tällä viikolla-
 10. Joo, elikkäs viimeksi oli puhetta jos käytäisiin heinäkuun puolessa välissä Vehoniemen automuseolla.
 11. Kohta pelipaikoilla.. Jäi vähän vähälle tiedottaminen tästä, mutta ens kerralla sit
 12. Aloitetaanko kahvittelulla ja suunnitellaan samalla vaikka makkaranpaistoreissua porukalla enskerralle? Ja vaikka muutakin tulevaa vähän. Paikka- ja aikaehdotus; Shell Lahdenperänkatu 18.00 11.6.
 13. Ens viikon torstai?
 14. Voishan sitä tulla pistäytymään sumpilla "naapurissa" 😎
 15. Joo pitänee meidän nyt siirtää ja katsella mitä tuleva tuo tullessaan.
×
×
 • Create New...