Jump to content

Heikki Saarikoski

Jäsen
 • Content Count

  223
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

26 Excellent

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen441
 • Nearest place
  Vaasa
 • City
  Lapuan Ruha

Recent Profile Visitors

848 profile views
 1. Kiinasta jännitteennostin ja siitä pari naksua lisää jänskää sytylle.
 2. Ohjaustehostimen pumpulle ääni. Mun mielestä ne vonkuu tuon ikäisissä aina enemmän tai vähemmän. Varsinkin jos on valkoiset tai pikimustat öljyt sisällä niin kun yleensä.
 3. Mää uskallan. Yhden kerran on suodatin lähtenyt aukeemaan. Saattaa tosin olla että on unohtunut kiristää tyystin.
 4. Kärkkäisen 29euron 60Ah akut kestää käyttiksissä/traktoreissa/työkoneissa vähintään sen 2-3vuotta. Kalliimpia en edes harkitse, sen verran helppo remontti vaihtaa.
 5. No perkele, olsit heti sanonut ekkä kiusannut päiväkaupalla! Ei tartte aina mun tyhymyyttäni mittaalla! Kiitos, tuohan on täydellisyyttä hipova aparaatti.
 6. Tuskin se sieltä mihinkään lähtenytkään on...
 7. Ei kun koko rivi aitoja -80-luvun kytkimiä kojetaulu täyteen. Eikös nyt kasari ala tulla muotiin muutenkin...?
 8. Mihinkäs sinä tuossa sen ulkoisen jännitteen laittaisit?
 9. Olen helvetin epäsosiaalinen asentaja-koneistaja ja töissä firmassa missä yksi työntekijä. Eli en. Ikinä. Uskaltaisi. Puhua. Ihmisten. Edessä.
 10. Suokaa anteeksi myöhäinen kyselyikäni.
 11. No nyt näyttää hyvältä ja kyllin yksinkertaiselta yksinkertaiselle miehelle. Eikä osatkaan maksaneet "paikallisesta" puljusta kuin 19e/20kpl. Kiitos salapoliisityöstä. Seuraava kysymys onkin sitten että missä jännitteessä litiumioniakku on käytännössä tyhjä (tai puoliksi tyhjä, tai puoliksi täysi)? Yli 4.2v ei saa mennä ja "perusjännite" on 3.8v niin mikä olisi sopiva minimijännite? Tuossa esimerkissä taisi olla 3.6v (?) ja suuresta intternetistä tuli vastaan että ainakaan alle 2.5v ei saa mennä. Perkele kun mää oon huono tuon Kuukkelin kanssa. muoks. JOS kennot purkaantuvat tasai
 12. Pystyisikö ledin kynnysjännitettä käyttämään hyväksi? Jos taulussa palaisi se 16 ledin rivi niin helpostihan siitä tietysti huomaa jos joku sammuu...
 13. https://www.electroschematics.com/12v-lead-acid-battery-low-voltage-indicator/ Kuinkas tuosta nyt sitten lasketaan sopiva zenerjännite että kennojännitteen saa siihen 3volttiin...? Mikroprofessorit hyväksytään jos mää ymmärrän kytkennästä yhtäänkään mitään. Arduinonkin kanssa oon jonkun verran pelleillyt mutta mitään mainitsemisen arvoista en oo vielä saavuttanut. Höm... Saisko oraalisen selvityksen toiminnasta?
 14. Sillä erotuksella että tuossa palaa ledit kaiken aikaa. Mulla pitäisi syttyä vasta siinä kohdassa kun jännite tippuu liian pieneksi. Trankkua lisäksi... Heti kuulostaa vaikealta analogimiehelle. Parempi 16 valoa niin tietää heti mitä kennoa alata tutkimaan.
 15. Jotain tuon suuntaista ajattelinkin... Tosin ilman vihreää, pelkästään alijännitteestä tarvii varoitella. Jos ei se liian syvällä ole niin kaiva toki, voi siitä jotain ajatusta saada vaikkei nyt justiin olisikaan.
×
×
 • Create New...