Jump to content

Heikki Saarikoski

Jäsen
 • Content Count

  336
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

61 Excellent

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen441
 • Nearest place
  Vaasa
 • City
  Lapuan Ruha

Recent Profile Visitors

1902 profile views
 1. Toiseen tehty täys remontti -laakerit/synkrot, jonka jälkeen ajettu muutama sata km. Joku oli mennyt remontissa kuitenkin pieleen kun laatikko porsi. Toinen avaamaton, mutta ainakin kytkinakselin laakerit täysin selvät. Molemmilla ajettu "loppuun asti", eli hampaat pitäisi olla tallella. Laatikot Lapualla ja kulkeutuu pitkässä liemessä ainakin Vantaalle. Kepit muistaakseni on, kytkinkoppa saattaa löytyä T-koneeseen. Tarjoa: yv tai hesako ät netikka piste fi.
 2. Eipä sillä oo väliä kumman pistää.
 3. No nyt on niin lähellä että ei kai sieltä poiskaan voi olla.
 4. Tarkoitin tätä loppua: "Tankissa olevan sähköisen bensapumpun lisäksi tässä koneessa on korkeapainepumppu, joka on käsittääkseni kannessa oleva mekaaninen pumppu. " ...Eli ei ole kannessa mekaanisia pumppuja?
 5. Bensansuodatinkin on ollut joskus jollain tukossa.
 6. Mulla olis tuossa romuAvessa ihan priimat paikallaan... Mikä se osanumero pitää olla tahi jotain muita tuntomerkkejä?
 7. Itte oon kytkenyt päiväajovalot aina lähivalon kautta maadoitettuna. Parkilta otetaan plussa ja miinus kytketään lähivalon plussaan. Eli päiväajovalot palaa muissa asennoissa paitsi lähivaloilla. Ei ole sitä mitä pyysit, mutta ehdotus kuitenkin.
 8. Voi se rele silti olla rikki vaikka napsuukin.
 9. https://en.wikipedia.org/wiki/Toyota_C_transmission Onhan tuo kutonen hiukan pidemmillä välityksillä että, jos koneessa riittää vääntöä niin kaiken järjen mukaan kulutuksenkin pitäisi tippua.
 10. Kyllä 2A:ssa on pienempi halkaisijakin, muistaakseni 76mm?
 11. Liittimissä saattaa olla eroja ja nopeusmittarin anturi on uudemmissa sähköinen. Tilalle sopii kyllä mekaaninen.
 12. Kaverin T25 Avesta hajos startti jossain 100th kieppeillä. Syykin selvisi kun vaihdoin uutta: made in Italy. Alas ajoittain Tojotakin sukeltaa.
 13. Nyt se käypi. Starttaillessa oli kipinä kadonnut, vaikka alkuunsa tulikin. Ensin koitin putsata mitä putsattavissa oli, mutta ei vaikutusta. Sitten vaihdoin koko jakajan ja nyt pelaa kuin venäläisen junan hyysikkä. Mikä sitten lie vaivasi kun ei vikakoodia kuitenkaan tullut ulos? Muoks: Tärkein unohtui. Kiitos kaikille pähkijöille.
×
×
 • Create New...