Jump to content

Heikki Saarikoski

Jäsen
 • Content Count

  268
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

42 Excellent

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen441
 • Nearest place
  Vaasa
 • City
  Lapuan Ruha

Recent Profile Visitors

1075 profile views
 1. https://en.wikipedia.org/wiki/Toyota_C_transmission Onhan tuo kutonen hiukan pidemmillä välityksillä että, jos koneessa riittää vääntöä niin kaiken järjen mukaan kulutuksenkin pitäisi tippua.
 2. Kyllä 2A:ssa on pienempi halkaisijakin, muistaakseni 76mm?
 3. Liittimissä saattaa olla eroja ja nopeusmittarin anturi on uudemmissa sähköinen. Tilalle sopii kyllä mekaaninen.
 4. Kaverin T25 Avesta hajos startti jossain 100th kieppeillä. Syykin selvisi kun vaihdoin uutta: made in Italy. Alas ajoittain Tojotakin sukeltaa.
 5. Eli jos on tietotaitoa väylätekniikasta ja löytyy työkalut asian tutkimiseen, (ja hakkeroimiseen) eikä 400vdc jännitä, niin tarjolla olisi Tinkki. Vikana "can tiedonsiirto moottorin ohjainlaitteeseen viallinen", joka halvaannuttaa koko auton. Olen melko varma että kyseessä on "viiden pennin vika", kun tietäisi vain missä. Voin tuoda auton... Aika kauaskin. Varsinkin etelään päin. Kiire ei ole, nytkin se on jo syksystä asti seissyt... Myös vinkit ko. asioihin perehtyneestä korjaamosta otetaan vastaan. Suomen ainoa valtuutettu Think -korjaamo, Espoon Motomer, on vissiin mennyt jo konkk
 6. Nyt se käypi. Starttaillessa oli kipinä kadonnut, vaikka alkuunsa tulikin. Ensin koitin putsata mitä putsattavissa oli, mutta ei vaikutusta. Sitten vaihdoin koko jakajan ja nyt pelaa kuin venäläisen junan hyysikkä. Mikä sitten lie vaivasi kun ei vikakoodia kuitenkaan tullut ulos? Muoks: Tärkein unohtui. Kiitos kaikille pähkijöille.
 7. Tulppia en oo vaihtanut, tarkistanut vaan että kipinä tulee. Enkä myöskään kattonu jakajaan. Ja tosiaan yhdellä avaimella on pelattu sen 5-6vuotta kun auto oli ajossa. Eilen sain auton omaan pihaan niin pääsee tutkimaan vähän paremmin. Kyllä Kummeli vaan oli kaukaa viisas, kun tiesi että auto tykkää kun sillä ajetaan... Muoks: Eikös se tiheä vilkutus tarkoittanut että ei vikaa? Netistä löytyy kauhiat vikalistat mutta ei sitä mitenkä valo viattomuuteen reagoi.
 8. Käynnistäessä palaa juu. Tarkoitin hyppylangan kanssa.
 9. Suuttimien jumimista vähän epäilin itte, mutta että kaikki neljä kerralla... Pitää tuo ajoitus tarkistaa. Starttaa kuitenkin ihan normikuuloisesti, yleensä sen kyllä huomaa heti virta-avaimeen jos jako pielessä. Ja se avain on se yksi ja ainut mikä on ollut aina käytössä. Luulisin että ajonestoa tuossa ei ole(?). Auto on siis vanhakoppainen.
 10. -97 4E-FE Corolla ei lähtenyt käyntiin vajaan 1.5vuoden seisonnan jälkeen! Pensaa puoli tankkia josta puolet tuoretta, pumppu hörähtää, kipinä tulee, ei anna vikakoodeja (eikös tiheä vilkutus tarkoittanut viatonta?), pensaa kokeilin laittaa suoraan imusarjaan, starttipilottiakin ruiskin, Vepasto oli päällä niin että kone oli liki käyntilämmin, jakohihna ei PITÄISI vielä niin koppura olla että siinä olisi vika. Kertokaas nyt mistä seuraavaksi lähden vikaa ettimään? Sen verran lisään että autolla on ajettu 10% viinapensalla niin kauan kuin sitä on ollut myynnissä ja samaa litkua o
 11. Käyntiin laittaessa kierrokset nousee korkealle (korkeammalle kuin ennen) ja lämmettyään tyhjäkäynti alkaa humppaamaan. Mistähän vikaa voisi etsiä? Kaverin puolesta kyselen kun tämä menee aivan liian uudeksi tekniikaksi meikäläiselle. Itse veikkaisin vuotavaa imusarjan tiivistettä? Onko tämä valvematic nyt se kaasuläpätön kone?
 12. Kiinasta jännitteennostin ja siitä pari naksua lisää jänskää sytylle.
 13. Ohjaustehostimen pumpulle ääni. Mun mielestä ne vonkuu tuon ikäisissä aina enemmän tai vähemmän. Varsinkin jos on valkoiset tai pikimustat öljyt sisällä niin kun yleensä.
 14. Mää uskallan. Yhden kerran on suodatin lähtenyt aukeemaan. Saattaa tosin olla että on unohtunut kiristää tyystin.
×
×
 • Create New...