Jump to content

Tane

Jäsen
 • Content Count

  76
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen5885
 • Nearest place
  Tampere

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ei pysty lupaileen ens viikosta mittää, muuttohommat menossa kuun loppuun asti. Jos sattuu osuun hyvään saumaan nii saattais päästäkki paikalle.
 2. Tane

  Palanut lamppu

  https://youtu.be/ovkfCXNTvgI Tuossa nyt on Camry mutta samalla periaatteella näkyi olevan corollassakin tuo suojapaneelin pois ottaminen jotta saa lamput vaihdettua.
 3. Tane

  Palanut lamppu

  Suuri veikkaus olis että vaihdekepin ympärysmuovit ainaki pois, sehän lähtee koko keskiosa irti kojelaudasta. Ruuvien määrää en tiä, mutta suurin osa taitaa olla vaan iha klipsuilla kiinni. Kun saa koko kannen irti niin saa ne pikkulamput vaihdettua.
 4. Tane

  Raitisilmasuodatin

  No juu enemmän ne koivunsiemenet ja semmoset haittaaki, ku ne tukkii kennoa. Nyt kun kennoa kurkkasin niin oli tosi puhdas ja hyväkuntosen näkönen. Vähä semmonen pitäis rakennella että saa jonku nykyisen yleisen raikkarin vaan vaihdettua kehykseen, jos ja kun tuo auto vielä liikentees niin paljoa olis 😂
 5. Tane

  Raitisilmasuodatin

  Leikkaa / liimaa siis vaihtoehtona paras 😀
 6. Se on ihan kuinka haluaa niiden varaosien kanssa. Jos siellä joku hihnapyörä on huono ja aiheuttaa jakohihnan nopeeta kulumista niin kannattaa nekin vaihdella kans, tai kiristin ei kunnolla kiristä enää. Vesipumppu yleensä vaihdetaan samalla kun on siinä sit helposti tehtävissä, kuluuhan sekin ajansaatossa. Mutta jos arvoa ei juuri ole autolla niin hihnan vaihdolla pääsee eteenpäin seuraavan osan hajoomiseen asti, jos vaihtaa enempi osia voi päästä todennäköisemmin pitemmälle.
 7. Ei pitäisi osua mihinkään, joten vapaastipyörivä. Voihan sitä tarkistaa tulpanreiästä että näkyykö jotain. Eikä hihna kallis ole. Kaikki tietenkin on mahdollista ja on voinut ottaa kiinni jos huono tuuri käynyt. Näistä kun netin syövereissä on paljon kertomuksia, osalla ei oo käynyt kuinkaa ja osalla voi olla useempi venttiili solmussa.
 8. Tane

  Raitisilmasuodatin

  Saako jostain vielä tuon tyylistä suodatinta? FAS merkkinä ja otettu vm. 93 corollan tunnelista (puhaltimen ja kennon välisestä osasta siis) irti. Oli vähän heikko puhallus jo kun ahdisti ilmavirtaa jonkun verran.
 9. Tane

  Avensis T25 mittariston merkkivalo

  Olisko merkkivalo mittariston säätö nupille ettei ihmiset luulisi sitä trippi resetiks?
 10. Tane

  Takatukivarsien irroitusvinkkejä

  Kyllä läpipultilta näyttäis jos tuota kuvaa uskominen ->http://www.japan-parts.eu/toyota/eu/1994/camry-sed/sxv10l-aemdkw/3_281550_001_/powertrain-chassis/4804_rear-spring-shock-absorber
 11. Tane

  GT86 -12 takajarrut

  Onhan tuo ohuen näkönen levy kun pitäis kuitenki tuon satulan välin täyttää melkein kokonaan. Maksimi pitäis olla 18mm ja minimi 16mm joten ei tuo nyt aivan mahottoman pieneltä näytä. Voisko satula olla vaihdettu johonkin toiseen. Tai onko levy kunnolla kiinni napaan ja täten keskellä satulaan nähden?
 12. Sopii kellon aika ja joka päiväkin myös.
 13. Tane

  1ZZ-FE öljynsyönti

  STP engine flush on melkein 100% samaa ku esim Nessol liav 250, heillä joku alle prosentti jotain omaa seosta mukana. Liqui moly näyttäis olevan melkein kokonaan lakkaspriitä. Forte sisältää sit 30% Shellsol a100 ja 30% Kerosiinia ja alle prosentti sinkkiyhdistettä, lopuista prosenteista ei kerrota joten ei vaarallisia kun ei tarvinne kertoa. Muiden valmistajien koostumuksia ei helpolla löytynyt. Fortea ja STP käyttäny, STP ainakin laittaa lian liikkeelle, ku jäi hydraulinostaja naputtaan ku tais karsta tukkia sen :D
 14. Tane

  Avensis T25 P0141

  Siä taitaa vaan kaks olla joten sensor 1 on koneesta nähden eka ja sensor 2 sit toka. Kokemusta ei oo tarvikkeista ku en oo koskaan mihinkää viä joutunu vaihtaan.
×