Jump to content

Tane

Jäsen
 • Content Count

  219
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

25 Excellent

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen5885
 • Nearest place
  Tampere

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vielä kun saa sen halutun värin tuohon ilmoitukseen asti, selkeästi on kielen päällä ollut tekstiä kirjoitettaessa
 2. Voisin muuten saapua mutta tarkoitus juuri tuo vkonloppu olla Turussa onnistuuko arki iltaisin vai onko viikonloput parempia?
 3. https://www.japan-parts.eu/toyota/eu/2009/avensis/adt271l-awtgxw/2_273560_061_410W/body/6404_deck-board-deck-trim-cover Tuolta löytyy kuvat mitä kiinnikkeitä on ja missä kohtaa. Voi olla osa ruuveja ja osa vain korinastoja. Nastat yleensä lähtee nyppäämällä ehkä ehjänä tai sitten menee nasta jostain poikki/rikki.
 4. Voiko olla vetoakseli?
 5. Ajallisesti arki illat on vapaita ja paikka ehdotuksena Siuron koskibaari.
 6. Sähköinen on tässä avensiksessa numero on 23100-28032
 7. Mahtaisko laturi tuottaa ylijännitettä kun kaikki vikakoodit viittaa siihen. Onkohan mahdollista irrottaa laturia että kävis pelkällä akulla hetken aikaa? Siis tämä ihan hypoteettinen ajatus kun kyllähän laturin hajotessa auto kuitenkin käy sillä virralla mitä akussa on.
 8. Mahtaako kaikki sulakkeet yms. virran syötöt olla ehjiä? Voiko olla että olisi jostain päin joku tärkeämpi johto mennyt poikki?
 9. Onko paikallaan olevat läpimädät vai ulkokehältä hävinnyt materiaali, meinaan saako uusista ja vanhoista yhdistettyä käypäset? Jos ei sitten löydä niitä oikeita sinne kohtuu hinnalla.
 10. klokkerholm 8160877 on varmaankin osa jota moni varaosaputka Euroopassa tarjoaa, mutta tällä hetkellä tietysti kaikki loppu. Ootko laittanut kyselyä onko enää tulossa? Ja onko kengän kiinnike niitattu vai niinkuin normaalisti että takapuolelta tappi vain läpi ja näyttää niitatulta kun on seissyt pitkään paikallaan?
 11. Osan voi myös testata, sähkö nastoihin niin solenoidin pitäisi liikahtaa päästä toiseen. Jos ei liiku ei todennäköisesti putsauskaan auta. Jos näyttää siltä että öljy olisi jotain kohtia tukkinut saattaa se indikoida myös huolimattomasta öljyn vaihtajasta, joka on tehnyt huollot miten sattuu.
 12. Jos vika on siinä venttiilissä niin tämän tyylinen osa se pitäisi olla -> https://m.autodoc.fi/ridex/15791052 Kun en tarkemmin tiedä auton mallia niin en pysty suoraan oikeaa osaa linkkaamaan.
 13. Taitaa olla öljyn ohjaus venttiili vika. Eli VVTi järjestelmän muuttuvan venttiilinajoituksen käytettävä öljyn ohjauksen venttiili ei toimi enää. Voi siis vaikuttaa polttoaineen kulutukseen kun venttiilien säätö ei toimi ja siten moottori ei korkeammilla kierroksilla toimi optimaalisesti. Näitä on vikaantunut ja itsekin olen kyseisen ohjaimen vaihtanut. Yariksesta en ole varma mistä löytyy ja miten vaihtaa.
 14. Moottorivalo palaa käynnistettäessä kokoajan, ei vilku missään vaiheessa, näin ainakin itsellä E100 4efe, että jos vilkkuu niin kyllä siä joku häikkä on.
×
×
 • Create New...