Jump to content

Tane

Jäsen
 • Content Count

  137
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen5885
 • Nearest place
  Tampere

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jaa juu täähän oli uudempi eikä 4efe Muoks. Onko siinä pelkkä EFI sulake, celican 1zz-fe on myös EFI no.1 ja EFI no.2 sulakkeet. Ja celican kaaviossa on tyhjäkäyntiventtiili EFI no.1 takana ja lambdat EFI no.2 takana, joista toinen kiertää vielä mittariston takaa.
 2. Joo sitä, tuota yllä olevaa kaavioo kun katselin niin näyttää sinne pistokkeelle tulevan yksi piuha EFIn takaa, jolloin jos piuha tai pistoke huonossa hapessa saattaa välillä polttaa sulakkeen.
 3. Kokeiles maadottaako diagnostiikka liittimenkautta maihin, se on melkein ainoa kaavion mukaan mistä enää menis jos ecu ja lambdat ja niiden johdot ehjät.
 4. Sehän ois komeeta, ittellä kesälomatkin juuri tuo kuunvaihde niin ei oo esteitä.
 5. Jahas, arkipäivisin johonki kaffelle vai jotain muunlaista aktiviteettia? Itte en vkonloppusin oo Pirkanmaalla ny heinäkuussa, elokuussa sit taas vähempi suunniteltuja menoja.
 6. Vikakoodi p2146 tulee jos kaikki suuttimet vikaantuvat samalla kertaa. Joten tällöin veikkaisin johtovikaa jossain kohtaa moottorinohjauksen ja suuttimien välillä. Voi myös ohjain itsessään olla vikaantumassa, esim viallinen komponentti piirissä tai liittimessä.
 7. No perhana, tänään ei ehdi, huomenna olis sopinu paremmi kaffettelu.
 8. Nopealla googlauksella muutama vikapaikka mistä selvittää. Pyörittääkö hihna kompressoria, eli kytkeekö magneettikytkin kunnolla ja pysyy kytkettynä kun pitäisi? Toinen mitä ilmeni 04 vuosimalleis on näköjään ilmastoinnin rele mikä temppuilee (löytyy vissiin konehuoneen sulakerasiasta)
 9. Ajatellen tuota kestoa ja takuu aikaa. Liittyen Telexin 21ah akkuun, joka oli autossa johon on varmaan tarkoitettu käytettäväksi vähintään 40ah akku niin en ihmettele ettei kestäisi pitempään, varmasti tullut starttauksia tai muita hetkiä milloin varaus päässyt vähiin ja mp-akut on herkkiä sille. Ja tuo takuu ei akkukauppiaan kohdalla ole järkevää edes venyttää vuotta pitempään, muutenhan kaikki hakis aina vuosittain uuden akun kun vanha ei pidä / anna virtaa. Koita siinä nyt pärjätä maailmassa. Vaikuttaahan sekin minkä hintaisia akkuja porukka ostaa, jos lyijyn hinta kolminkertaistuu niin yleensä ostetaan se 50€ akku ja se toimii hetken eikä panosteta sitä 150€ akkua joka toimis sen 3 kertaa pidempään. Mullakin taitaa olla Urbanissa 2009 vuoden akku, onneksi oli talvi kohtuu leuto jolloin ei tarvinnut lähteä kaupoille ja sekin "huoltovapaa" vaikka korkit siinä on että saa akkuvettä lisätä.
 10. Varmaan vähän enemmän kuin 2,5 dl sinne menee. Varmaan sen 2,5 litraa ainakin sinne menee, riippuen missä asennossa vaihteisto on.
 11. Yhden viiksen kontaktin korjannut kun teki sitä satunnaisesti että alkoi nopeasti vilkuttelemaan. Silloin tinasin siihen lisää pintaa, kun ei napannut kunnolla kiinni.
 12. 7 litraa/100km oli mulla normaali kulutus, jossa pääosin maantie ajoa. Tarviketermarit on kyllä huonoja. Omaan 1.3 vaihdoin sellasen ja ei lämpiä pikkupakkasella kovinkaan nopeesti, aikaisemmin lämpeni kyllä nopeammin alkuperäisellä.
 13. Makkaranpaistolle ääni täältä myös.
×
×
 • Create New...