Jump to content

Tane

Jäsen
 • Content Count

  256
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

30 Excellent

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen5885
 • Nearest place
  Tampere

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sitä mieltä katsastaja oli kun sanoin että ilmasin vain sen jarrun mitä remppasin. Totuutta en sitten tiedä
 2. Ei sitä tulipellistä ilmata, mutta corollassa kun putket lähtee tulipellissä olevasta jakoplokista kaikkiin nurkkiin ja vaihdoin putken koko matkalle niin helposti jää ilmat alku kurviin kun on korkeella.
 3. Itellä sama homma ilman helmeä kylläkin corollassa ja jäi heikommaksi vasen puoli. Katsuri oli sitä mieltä että olisi pitänyt vaan kaikki ilmata eikä sitä mitä rempannut. Josko se olisi sitten myös paremmin ilmautunut sieltä tulipellistä asti.
 4. Kyllä pitäisi saada, pelkkiä peitelevyjä nuo on. Helpompi siistimmin vain saada sisäpuolelta napattua, kuin ulkopuolelta ruuvarilla vääntää.
 5. Jos sopii menoihin niin paikalle tulen
 6. Jos jäänyt jostain vm. 99-> olevasta alle 200tkm ajetusta 1zz koneesta katti ylimääräiseksi, voidaan ottaa vastaan sopivalla hinnalla. Tarve Pirkanmaalla.
 7. Jeps, kokeilin kanssa tuota ja kyllä se pitää kierroksia yli tuhannen silloin kun on puhallin päällä. Jos sammuttaa puhaltimen niin silloin myös kierrokset laskee normaaliin.
 8. No en mää yksin sinne sitten mee
 9. Vko 47 olis seuraava ajankohta kaffitteluille. Nyt jo saa heittää ehdotuksia ajankohdasta, tai sitten lähempänä lyödään tarkkaa aikaa ja paikkaa kiinni.
 10. Säädössä luulisin sen menevän siten että asetetaan valojen säädöstä rullasta nollaan eli molemmat lamput ovat normaali korkeudella auton ollessa kuormaamaton ja paikallaan. Sitten verrataan toisen puolen valokuvioon, koska sitä ei varmaan ole säädetty mihinkään. Jos uusi umpio näyttää olevan eri korkeudella niin sitten säädetään samalle tasolle toisen puolen kanssa.
 11. keskiviikkona taas, ja jos jatketaan tuolla puolen keskustelua. Jos vielä Tatu tai joku jolla oikeudet muuttaisi nimen 2021
 12. Se ois sit keskiviikkona kaffittelut, mutta paikka ja tarkempi aika vielä uupuu. Itselle sopii kaikki ajat klo 16 jälkeen kun töistä pääsen ja paikallakaan niin väliä.
 13. Siis oot varmaan ottanut tikun pois ja putsannut öljystä, työntänyt uudestaan paikalleen ja nostanut sitten pois? Tällöin pitäisi tikussa olla selkeästi luettavissa öljyn pinnan taso.
 14. Olihan meitä 2 siellä Mites vko 43 vaikka ke 27.10. seuraava kerta?
×
×
 • Create New...