Jump to content

Tane

Jäsen
 • Content Count

  56
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen5885
 • Nearest place
  Tampere

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tane

  GT86 -12 takajarrut

  Onhan tuo ohuen näkönen levy kun pitäis kuitenki tuon satulan välin täyttää melkein kokonaan. Maksimi pitäis olla 18mm ja minimi 16mm joten ei tuo nyt aivan mahottoman pieneltä näytä. Voisko satula olla vaihdettu johonkin toiseen. Tai onko levy kunnolla kiinni napaan ja täten keskellä satulaan nähden?
 2. Sopii kellon aika ja joka päiväkin myös.
 3. Tane

  1ZZ-FE öljynsyönti

  STP engine flush on melkein 100% samaa ku esim Nessol liav 250, heillä joku alle prosentti jotain omaa seosta mukana. Liqui moly näyttäis olevan melkein kokonaan lakkaspriitä. Forte sisältää sit 30% Shellsol a100 ja 30% Kerosiinia ja alle prosentti sinkkiyhdistettä, lopuista prosenteista ei kerrota joten ei vaarallisia kun ei tarvinne kertoa. Muiden valmistajien koostumuksia ei helpolla löytynyt. Fortea ja STP käyttäny, STP ainakin laittaa lian liikkeelle, ku jäi hydraulinostaja naputtaan ku tais karsta tukkia sen :D
 4. Tane

  Avensis T25 P0141

  Siä taitaa vaan kaks olla joten sensor 1 on koneesta nähden eka ja sensor 2 sit toka. Kokemusta ei oo tarvikkeista ku en oo koskaan mihinkää viä joutunu vaihtaan.
 5. Ja kuukausi on vierähtänyt kerrakseen, koskas seuraavan kerran mennään?
 6. Tane

  P1251 vikakoodi

  Mitä internettiä luin kyseiselle ajokille niin perimmäinen syy vikakoodille taitaa olla "over boost" eli yliahto. Voisiko sitten olla että siivet liikkuu, mutta ohjain ei ohjaa matalilla paineilla tarpeeksi ja pääsee ahtamaan liikaa, voisiko säätävämoottori olla laiska tai välystä jossain että ei liiku tarpeeksi sulavasti. Voihan myös olla että turbo on pikku hiljaa jo hajoomassa
 7. Tane

  Uuden foorumin koekäyttöä ja testailua

  Mullaki kaikki kuvalliset painikkeet on pelkkiä laatikoita.
 8. Sulaa pois ennen iltaa ja eihän se edes maahan jää. Suolaa ajetaan sen verta että hirvittää.
 9. Voisin jopa päästä paikalle kaffelle.
 10. Tane

  Uuden foorumin koekäyttöä ja testailua

  Mulla ainakin mobiilissa yläreunan "mökki" kuvasta pääsee foorumin etusivulle ja yläreunan navigaatio palkin alapuolella olevasta fintoys.net kuvasta menee sivuston etusivulle.
 11. Tane

  Uuden foorumin koekäyttöä ja testailua

  Mulla ainakin meni tunnukset kiinni, mutta ei tullut spostia, numero löytyi kyllä foorumille tulleesta listasta, joten maksaa tässä sitten pitää kun rahhaa tulee tilille.
 12. Tane

  Hybridin akun kunnostus

  Sittenhän tuo on jopa järkevää itse tehdä jos viitseliäisyyttä löytyy
 13. Tane

  Uuden foorumin koekäyttöä ja testailua

  Account creditistä näkee onko jäsenyyttä vielä voimassa, jos siellä on 25€ niin vuosi jäljellä, jos 100€ niin 2 vuotta. Sivuston alareunassa on teksti "Teema" mistä saa vaihdettua "vanhan" malliseksi värimaailman.
×