Jump to content

Tane

Jäsen
 • Content Count

  178
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 Good

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen5885
 • Nearest place
  Tampere

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Itse olen käyttänyt Kiinanpojan obd lukijaa sekä Torque ohjelmaa Android puhelimella koodien lukuun yms. muun datan seuraamiseen.
 2. Chrome ja opmobiili ja Android 10 toimi moitteetta.
 3. Muistaakseni vain katin jälkeiseen lambdaan tuo laitetaan.
 4. Näihin on kai käytetty ensiapuna korokekaulusta sinne lambdan ja putken väliin. Vaikuttaa siten että nostaa anturia ulommas putkesta ja siten saa arvot taas moottorin ohjauksen määrittämiin arvoihin. Päästöt kuitenkin pysyy vielä katsastuksen rajoissa ja vikavalot pysyy poissa.
 5. Kova veikkaus olis power steering eli ohjaustehostin. Kääntyileekö ratti ihan normaalin kevyesti vai joutuuko kovasti veivaamaan?
 6. Veikkaisin että siellä on jo valmis reikä joka tulpattu läpivientikumilla. Tai sitten jonkun johdon ohella vie matkustamoon. Monesti jo sillai tehty uudemmat.
 7. DOME on pääasiassa sisävaloille oleva sulake, mutta myös nykyään sen taakse laitetaan radio, kello, yms. muita sisätilojen sähkölaitteita.
 8. Lähdettiin kanssa päiväkäynnille Cressidalla, koitetaan olla paikanpäällä klo 15 jälkeen.
 9. 4A-FE se sitten on. Veikkaus lämpötila-anturille, jos kerta lämmitys vaikuttaa käynnistykseen. Kampiakselintunnistin ei toimisi lämmittäessäkään, sehän ei lämpiä koneen ollessa lämmityksessä.
 10. Siskolla samanmoinen Ave ja siinä teki sen että jos oli paikallaan niin kierroluku näky, mutta löi vaihteen päälle ja ajo noin 20km/h niin lakkas kierrosluku ja nopeus toimimasta, (noi ainakin, saattoi olla muutakin). Purkaamolta käytetty ehjä mittaristo ja kaikki toimii normaalisti. Eli johtopäätös oli se että mittaristo hajosi ajan myötä, sen tarkempaa vikadiagnoosia ei mittaristosta tehty.
 11. Jaa juu täähän oli uudempi eikä 4efe Muoks. Onko siinä pelkkä EFI sulake, celican 1zz-fe on myös EFI no.1 ja EFI no.2 sulakkeet. Ja celican kaaviossa on tyhjäkäyntiventtiili EFI no.1 takana ja lambdat EFI no.2 takana, joista toinen kiertää vielä mittariston takaa.
 12. Joo sitä, tuota yllä olevaa kaavioo kun katselin niin näyttää sinne pistokkeelle tulevan yksi piuha EFIn takaa, jolloin jos piuha tai pistoke huonossa hapessa saattaa välillä polttaa sulakkeen.
 13. Kokeiles maadottaako diagnostiikka liittimenkautta maihin, se on melkein ainoa kaavion mukaan mistä enää menis jos ecu ja lambdat ja niiden johdot ehjät.
 14. Sehän ois komeeta, ittellä kesälomatkin juuri tuo kuunvaihde niin ei oo esteitä.
×
×
 • Create New...