Jump to content

Tane

Jäsen
 • Content Count

  113
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen5885
 • Nearest place
  Tampere

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Yhden viiksen kontaktin korjannut kun teki sitä satunnaisesti että alkoi nopeasti vilkuttelemaan. Silloin tinasin siihen lisää pintaa, kun ei napannut kunnolla kiinni.
 2. 7 litraa/100km oli mulla normaali kulutus, jossa pääosin maantie ajoa. Tarviketermarit on kyllä huonoja. Omaan 1.3 vaihdoin sellasen ja ei lämpiä pikkupakkasella kovinkaan nopeesti, aikaisemmin lämpeni kyllä nopeammin alkuperäisellä.
 3. Makkaranpaistolle ääni täältä myös.
 4. 23.-25. poissa maakunnan rajojen sisäpuolelta. Muuten kyllä sit Pirkanmaalla. Siinä 29. sunnuntaina voisikin jotain kaffetella.
 5. Porukalla kasassa Ruby & Fellas @tampere "Miten meni niinkuin omasta mielestä" 😁
 6. Muutama tarkentava lisäkysymys. Talvirenkaiden vaihdon yhteydessä kyseinen ongelma? Onko vararengasta ja onko se anturillinen? Paineet varmasti oikeat ja tarkastettu kylmänä?
 7. Mulle sopii viikolla paremmin, nyt lähi tulevaisuudessa vkonloput menee muualla kun on noita menoja jo.
 8. Ei pysty lupaileen ens viikosta mittää, muuttohommat menossa kuun loppuun asti. Jos sattuu osuun hyvään saumaan nii saattais päästäkki paikalle.
 9. Tane

  Palanut lamppu

  https://youtu.be/ovkfCXNTvgI Tuossa nyt on Camry mutta samalla periaatteella näkyi olevan corollassakin tuo suojapaneelin pois ottaminen jotta saa lamput vaihdettua.
 10. Tane

  Palanut lamppu

  Suuri veikkaus olis että vaihdekepin ympärysmuovit ainaki pois, sehän lähtee koko keskiosa irti kojelaudasta. Ruuvien määrää en tiä, mutta suurin osa taitaa olla vaan iha klipsuilla kiinni. Kun saa koko kannen irti niin saa ne pikkulamput vaihdettua.
 11. Tane

  Raitisilmasuodatin

  No juu enemmän ne koivunsiemenet ja semmoset haittaaki, ku ne tukkii kennoa. Nyt kun kennoa kurkkasin niin oli tosi puhdas ja hyväkuntosen näkönen. Vähä semmonen pitäis rakennella että saa jonku nykyisen yleisen raikkarin vaan vaihdettua kehykseen, jos ja kun tuo auto vielä liikentees niin paljoa olis 😂
 12. Tane

  Raitisilmasuodatin

  Leikkaa / liimaa siis vaihtoehtona paras 😀
×
×
 • Create New...