Jump to content

Heikki Saarikoski

Jäsen
 • Content Count

  331
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Heikki Saarikoski

 1. Eipä sillä oo väliä kumman pistää.
 2. No nyt on niin lähellä että ei kai sieltä poiskaan voi olla.
 3. Saa siitä Camrystä ainakin pitkäiskukammen 3S:ään jos ei muuta keksi.
 4. Tarkoitin tätä loppua: "Tankissa olevan sähköisen bensapumpun lisäksi tässä koneessa on korkeapainepumppu, joka on käsittääkseni kannessa oleva mekaaninen pumppu. " ...Eli ei ole kannessa mekaanisia pumppuja?
 5. Bensansuodatinkin on ollut joskus jollain tukossa.
 6. Mulla olis tuossa romuAvessa ihan priimat paikallaan... Mikä se osanumero pitää olla tahi jotain muita tuntomerkkejä?
 7. Itte oon kytkenyt päiväajovalot aina lähivalon kautta maadoitettuna. Parkilta otetaan plussa ja miinus kytketään lähivalon plussaan. Eli päiväajovalot palaa muissa asennoissa paitsi lähivaloilla. Ei ole sitä mitä pyysit, mutta ehdotus kuitenkin.
 8. Voi se rele silti olla rikki vaikka napsuukin.
 9. https://en.wikipedia.org/wiki/Toyota_C_transmission Onhan tuo kutonen hiukan pidemmillä välityksillä että, jos koneessa riittää vääntöä niin kaiken järjen mukaan kulutuksenkin pitäisi tippua.
 10. Kyllä 2A:ssa on pienempi halkaisijakin, muistaakseni 76mm?
 11. Liittimissä saattaa olla eroja ja nopeusmittarin anturi on uudemmissa sähköinen. Tilalle sopii kyllä mekaaninen.
 12. Kaverin T25 Avesta hajos startti jossain 100th kieppeillä. Syykin selvisi kun vaihdoin uutta: made in Italy. Alas ajoittain Tojotakin sukeltaa.
 13. Nyt se käypi. Starttaillessa oli kipinä kadonnut, vaikka alkuunsa tulikin. Ensin koitin putsata mitä putsattavissa oli, mutta ei vaikutusta. Sitten vaihdoin koko jakajan ja nyt pelaa kuin venäläisen junan hyysikkä. Mikä sitten lie vaivasi kun ei vikakoodia kuitenkaan tullut ulos? Muoks: Tärkein unohtui. Kiitos kaikille pähkijöille.
 14. Tulppia en oo vaihtanut, tarkistanut vaan että kipinä tulee. Enkä myöskään kattonu jakajaan. Ja tosiaan yhdellä avaimella on pelattu sen 5-6vuotta kun auto oli ajossa. Eilen sain auton omaan pihaan niin pääsee tutkimaan vähän paremmin. Kyllä Kummeli vaan oli kaukaa viisas, kun tiesi että auto tykkää kun sillä ajetaan... Muoks: Eikös se tiheä vilkutus tarkoittanut että ei vikaa? Netistä löytyy kauhiat vikalistat mutta ei sitä mitenkä valo viattomuuteen reagoi.
 15. Käynnistäessä palaa juu. Tarkoitin hyppylangan kanssa.
 16. Suuttimien jumimista vähän epäilin itte, mutta että kaikki neljä kerralla... Pitää tuo ajoitus tarkistaa. Starttaa kuitenkin ihan normikuuloisesti, yleensä sen kyllä huomaa heti virta-avaimeen jos jako pielessä. Ja se avain on se yksi ja ainut mikä on ollut aina käytössä. Luulisin että ajonestoa tuossa ei ole(?). Auto on siis vanhakoppainen.
 17. -97 4E-FE Corolla ei lähtenyt käyntiin vajaan 1.5vuoden seisonnan jälkeen! Pensaa puoli tankkia josta puolet tuoretta, pumppu hörähtää, kipinä tulee, ei anna vikakoodeja (eikös tiheä vilkutus tarkoittanut viatonta?), pensaa kokeilin laittaa suoraan imusarjaan, starttipilottiakin ruiskin, Vepasto oli päällä niin että kone oli liki käyntilämmin, jakohihna ei PITÄISI vielä niin koppura olla että siinä olisi vika. Kertokaas nyt mistä seuraavaksi lähden vikaa ettimään? Sen verran lisään että autolla on ajettu 10% viinapensalla niin kauan kuin sitä on ollut myynnissä ja samaa litkua o
 18. Käyntiin laittaessa kierrokset nousee korkealle (korkeammalle kuin ennen) ja lämmettyään tyhjäkäynti alkaa humppaamaan. Mistähän vikaa voisi etsiä? Kaverin puolesta kyselen kun tämä menee aivan liian uudeksi tekniikaksi meikäläiselle. Itse veikkaisin vuotavaa imusarjan tiivistettä? Onko tämä valvematic nyt se kaasuläpätön kone?
 19. Kiinasta jännitteennostin ja siitä pari naksua lisää jänskää sytylle.
 20. Ohjaustehostimen pumpulle ääni. Mun mielestä ne vonkuu tuon ikäisissä aina enemmän tai vähemmän. Varsinkin jos on valkoiset tai pikimustat öljyt sisällä niin kun yleensä.
 21. Mää uskallan. Yhden kerran on suodatin lähtenyt aukeemaan. Saattaa tosin olla että on unohtunut kiristää tyystin.
 22. Kärkkäisen 29euron 60Ah akut kestää käyttiksissä/traktoreissa/työkoneissa vähintään sen 2-3vuotta. Kalliimpia en edes harkitse, sen verran helppo remontti vaihtaa.
×
×
 • Create New...