Jump to content

Heikki Saarikoski

Jäsen
 • Content Count

  238
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

33 Excellent

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen441
 • Nearest place
  Vaasa
 • City
  Lapuan Ruha

Recent Profile Visitors

913 profile views
 1. Käyntiin laittaessa kierrokset nousee korkealle (korkeammalle kuin ennen) ja lämmettyään tyhjäkäynti alkaa humppaamaan. Mistähän vikaa voisi etsiä? Kaverin puolesta kyselen kun tämä menee aivan liian uudeksi tekniikaksi meikäläiselle. Itse veikkaisin vuotavaa imusarjan tiivistettä? Onko tämä valvematic nyt se kaasuläpätön kone?
 2. Ei tarvi apulaitteita, paljas nipussa oleva kansi ja alakerta riittää. Aikaa pari päivää. Yhteydenotot: hesako@netikka.fi.
 3. Kiinasta jännitteennostin ja siitä pari naksua lisää jänskää sytylle.
 4. Ohjaustehostimen pumpulle ääni. Mun mielestä ne vonkuu tuon ikäisissä aina enemmän tai vähemmän. Varsinkin jos on valkoiset tai pikimustat öljyt sisällä niin kun yleensä.
 5. Mää uskallan. Yhden kerran on suodatin lähtenyt aukeemaan. Saattaa tosin olla että on unohtunut kiristää tyystin.
 6. Kärkkäisen 29euron 60Ah akut kestää käyttiksissä/traktoreissa/työkoneissa vähintään sen 2-3vuotta. Kalliimpia en edes harkitse, sen verran helppo remontti vaihtaa.
 7. No perkele, olsit heti sanonut ekkä kiusannut päiväkaupalla! Ei tartte aina mun tyhymyyttäni mittaalla! Kiitos, tuohan on täydellisyyttä hipova aparaatti.
 8. Tuskin se sieltä mihinkään lähtenytkään on...
 9. Ei kun koko rivi aitoja -80-luvun kytkimiä kojetaulu täyteen. Eikös nyt kasari ala tulla muotiin muutenkin...?
 10. Mihinkäs sinä tuossa sen ulkoisen jännitteen laittaisit?
 11. Olen helvetin epäsosiaalinen asentaja-koneistaja ja töissä firmassa missä yksi työntekijä. Eli en. Ikinä. Uskaltaisi. Puhua. Ihmisten. Edessä.
 12. Suokaa anteeksi myöhäinen kyselyikäni.
 13. No nyt näyttää hyvältä ja kyllin yksinkertaiselta yksinkertaiselle miehelle. Eikä osatkaan maksaneet "paikallisesta" puljusta kuin 19e/20kpl. Kiitos salapoliisityöstä. Seuraava kysymys onkin sitten että missä jännitteessä litiumioniakku on käytännössä tyhjä (tai puoliksi tyhjä, tai puoliksi täysi)? Yli 4.2v ei saa mennä ja "perusjännite" on 3.8v niin mikä olisi sopiva minimijännite? Tuossa esimerkissä taisi olla 3.6v (?) ja suuresta intternetistä tuli vastaan että ainakaan alle 2.5v ei saa mennä. Perkele kun mää oon huono tuon Kuukkelin kanssa. muoks. JOS kennot purkaantuvat tasai
 14. Pystyisikö ledin kynnysjännitettä käyttämään hyväksi? Jos taulussa palaisi se 16 ledin rivi niin helpostihan siitä tietysti huomaa jos joku sammuu...
×
×
 • Create New...