Jump to content

Arto H

Aktiivi Jäsen
 • Content Count

  445
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

84 Excellent

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen7485
 • Nearest place
  Pohjois-Karjala
 • City
  Joensuu

Recent Profile Visitors

1460 profile views
 1. Eli mitä arvon raati epäilisi viaksi? Tuulilasin pyyhkijät toimii vain nopeimmalla asennolla muut asennot mykkiä.
 2. Minusta vois vaikka etsii paikan missä olis perheen pienimmille miksei isommillekin mäenlasku mahdollisuus.
 3. Oliskos porukalla ollut kiinnostusta viikolla 10 makkaran paistoon? jos etsis jonkun paikan missä paistaa?
 4. Itsellä oli saman värinen mutta se vanhempi "väyrysmalli" hyvä käyttö varma peli.
 5. Minulla oli t25 avessa saman tyyppistä ongelmaa että tietyllä lämpötilalla tuli totaali kuolema. ja sitten lopulta sytytti häiriö valon ja saman koodin antoi. eka oli harvakseltaa ja sitten oli joka päiväistä. lopulta vaihdoin lamdan ja laitoin uuden kanssa myös holkin niin katos koko mysteeri ongelma siihen.
 6. Ei ole sieltä paikallis tuntemusta. Mutta jos jollain on niin kertoo varmaan.
 7. Eikun ehdotuksia tulemaan. Oisko vaikka ensi kuussa hyvä järjestää? Voisko ajatella että perheen pieneimmille järjestäisi vaikka mäenlaskua yms?
 8. Eli aloitetaan uudella keskustelulla uusi vuosi. Yritetään jos saataisiin tälle kesää jotain kehiteltyä. Joten kaikkien ideoita ja toiveita kuunnellaan. Mutta se vaati sen että on myös aktiivista keskustelu. Mutta mitä porukka haluis tehdä kevät talvella? Alku vuoteen en ajatellut mitään järjestää.
 9. Edellisessä avessa oli kyseinen ominaisuus. ja talvella juuri tälläisillä kosteilla keleillä sytyttyli usein. valoa. holkilla rauhoittui. saatto pysyä monta kuukautta poissa. Mutta lopulla ei enään sekään auttanut.
 10. Arto H

  Jarrunestevuoto

  Joo noi jatko liittimet oli välillä laillisia mutta kieltivät kun uudistivat katsastus sääntöjä. Jatko kannattaa laittaa piiloon että ei setät huomaa konttorilla.
 11. Moi taitaa olla tämä vuosi lusittu. Ja uusi ihan nurkalla. joten vaihdetaan jossain vaiheessa uuteen. Kiitos kaikille osallistuneille jotka on päässyt olemattomiin juttuihin mukaan. Koitetaan ensi vuonna jotain jos tilanne korjaantuu. Ainakin vaikuttaisi että olisi tunnelin päässä valoa.
 12. Onko kyseessä siis halogeeni valojen vaihto xenon valoihin? silloin pitää vähän muutakin vaihtaa että saa toimimaan.
 13. Kyllä taitaa olla tämä vuosi näitten kekkereitten osalta valmis. Joten siirrytään asian suhteen tulevaisuuteen eli ensi vuoteen.
 14. Pitää varmaan meidänkin noudattaa rajoituksia ja olla kokoontumatta tänä vuonna. Se ei taida olla ongelma? Pitäiskö sitten talven aikana katsoa jotain makkaran paistoa kunhan kelit on siihen hommaan hyvät?
 15. ilmoittelee täällä niin järkätään että tulis muitakin paikalle. Toki nyt tällä hetkellä pysytään mökkilöissämme.
×
×
 • Create New...