Jump to content

Arto H

Aktiivi Jäsen
 • Content Count

  113
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Arto H

 1. Minulle käy melkein mikä keskiviikko tahansa kolmen viikon välein iltavuoro nykyisin.
 2. Pitää ruveta arpomaan? Arvotaanko ekalla kierroksella viikolla vai viikonloppuna? ja tokalla kierroksella päivä? Mulle käy viikonloppu paitsi nyt niinkuin 3 viikon välein olen reissussa.
 3. Jos tapatumaa rupeaa isontamaan ja tekemään isommalle yleisölle sekä maisnostamaan julkisemmaksi niin pitäis tapahtuma paikka varata. Eli paikan omistajan kanssa sopia miten sen järjestää kenellekkä kuuluu mikäkin vastuu. ja sinne täytyis järjestää järjestyksen valvonta. Tämä järjestyksen valvonta tuli vastaan kun Nurmesta järjestin. Ja kenen kanssa siitä keskustelin, Niin on itse viran omaisten puolella töissä. Silloin pitäis ruveta keräämään tapahtumaan osallistujilta pääsy maksua. Tämmöinen asia pitäis ottaa huomioon jos lähtee tapahtumaa suurentamaan. Mutta silti toivoisin että tämmöinen tapahtuma sais jatkoa. Ja sais kehiteltyä yhteistyö kumppaneitten kanssa jotain ihan uutta.
 4. Kiitokset iltakahviin osallistumiseen kaikille tasapuolisesti. Mitä seuraavaksi? Sana on vapaa?
 5. Arto H

  Kerhon kesäpäivät

  Nurmeshyvärilä. päättyy
 6. Arto H

  Kerhon kesäpäivät

  Nurmes Hyvärilä
 7. Arto H

  Kerhon kesäpäivät

  Nurmes Hyvärilä
 8. Arto H

  kahvittelu joensuu shell

  rauhankadun shell iltakahvi
 9. Hiljaista taitaa tällä rintamalla olla. Itse en ole kuopiossa rauhan lahdella käynyt niin en pysty kyllä nyt mitenkään avustaa hommassa.
 10. Moi kaikille. Ajattelin että aloitetaan kahvittelu siitä mihin jäätiin. 15.1. 2020 klo 18.00 rauhankadun shell tervetuloa läheltä ja kaukaa. Arto H
 11. Ettei olisi vaihdettu jossain vaiheessa tarvike pönttöä jonka ääni mailma vaan kuulostaa että putki vuotais. Niin kävi äitini yaris 2001 kun korjaamolla laittoivat ostamani walkkerin valmistaman taka pöntön kuulostaa siltä että putki vuotaa.
 12. Ajattelin että clubi löytyy nykyisin etu sivulta niin jos yritettäis tätä käyttää. Eli kertokaa alueella olijat mielipiteenne? olisko tammikuussa kahvi jossain?
 13. Minulla oli t25 -03 1.8 sedan kesä renkaat oli 205/50r17 (zeetek ja linlong) ja talvirenkaat 205/55r16 (nokian rsi kitkat). Kesä renkailla kulutus oli 6-7 talvirenkailla oli 5.5-6.5 Sivutuulelle auto oli aika herkkä. Mutta ajettavuus 17 oli jämäkkää ja laiskaa. Mut 16 oli herkkä ohjaus ja pirteämpää. Konnattaa kokeilla vielä vähän paineita muuttaa tai tarkistaa toisella mittarilla. joskus huoltsikan mittarilla laitoin ilmaa niin tarkistin hetken päästä omalla micelin mittarilla niin oli yhden baari liikaa ilmaa ja auto käyttäytyi oudosti.
 14. Kannattaa kokeilla myös suuttimien puhdistus ainetta. Itsellä oli 2003 1,8 ave siinä tyhjäkäynti vaelti niin suuttimien puhdistus aineella katos. Sytys puolista pitäis tulla vikakoodi jos rikki. Yleensä jos puolassa vika niin se on kerralla loppu. ei kyllä varottele etukäteen. 5 puolan särkymisen kokemuksella voin sanoa.
 15. Jos työ vuorot pysyy samana niin en voi lähteä ko viikonloppuna pikku joulu retkelle.
 16. Jos ajettu 310 000 + niin suosiolla uutta
 17. Se olis hyvä keskellä ei mitään niin kukaan ei häiriintys. Vuokrais maajussilta pellon. 😀
 18. Voihan sen minusta järjestää pohjoisemmassa jos pohjoisen väki tulis paikalle. Itä-suomi kokeiltu paikalliset ei raaskinut tuoda autojaan tapahtumaan. 80% oli eteläisemmästä suomesta. Toivotaan että löytyy innokkaita järjestäjiä.
 19. Joko oli puhetta missä päin suomea ensi vuonna tapahtuma olis? Jospa työt ja harrastukset ei sotkis tulemista?
 20. Hyvää Jae viikonloppua kaikille. Itse en voi osallistua näihin kun la iltana menen yövuoroon. Eikä ole edustus autoa eikä kyydityskään onnistunut.
  Yritetäämpä saapua.
 21. Mikään auto ei ole edustus kunnossa. Vastustaa vähän kaikki.
 22. Ehdotan 18.6.2019 klo 18.00 Jokiasema tulkoon ken pääsee. ☺️
 23. Itse laittanut Motonetistä ihan sen denson anturin ja pelittänyt hyvin. Viimeeksi kun kysin marmorilta moista lamda anturia niin oli reilu 300€ ja densoja saa motonetistä noin 100€ Ja nyt olleet autossa 3v ongelmitta.
×
×
 • Create New...