Jump to content

Arto H

Aktiivi Jäsen
 • Content Count

  367
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Arto H

 1. Olisko makkaran paisto 10.10 lauantaina? Paikka olis riuttavaaran laavu. Kellon aika pitää sopia. Nyt pitäis jotain mieli piteitä saada? Olis ajatuksena että täällä sovittais sitten mahdollisesta pikku jouluista.
 2. En ole unohtanut makkaran paistoa. Minulla on ehdottaa päivä määrä mutta vaatisi muilta himpun aktiivisuutta.
 3. Kiitokset kaikille paikalle päässeille. Oli pikaisesti puhetta että jos järjestettäis mahdollisesti pikku joulut oma kustanteisesti. Paikkaa ehdoteltiin että jos cosmic kielaradalla. Mitä mieltä porukka tästä? Ja ehdotelkaa aikaa?
 4. Kyllä kutsuja on tulossa ja ilmottuneita pari.
 5. 22.9.2020 Rauhankadun shel klo 18.00 kahvi. Keskustellaan tulevasta syksystä.
 6. Se kun koko perhe lähtee mukaan niin pitäis olla bussi hiace
 7. Milloinkas sitä makkaran paistoa ajateltas? Eka kaikilla on varmaan noin syys puinnit tärkeempänä. Mutta laittakaas ehdotuksia.
 8. Järjestellään toimintaa sen mukaan mitä jäsenillä on innostusta kommentoida ja ottaa kantaa asioihin. Jäseniä varten näitä yhteisiä juttuja tehdään. On ehdotettu etelä karjalan kanssa yhteistä pikku joulua mitä mieltä porukka siitä on? Vai halutaanko täällä omia järjestää? Mut tosiaan joudutaan oma kustansiesti järjestää.
 9. Mitäs seuraavaksi näppäiltäsi? Olisiko jo tänään ensimmäinen päivä 5 viikon sateesta?
 10. Hyvä että mökit tehnyt kauppansa. Ei tarvii miun lähtee ajelee sitten. Vaikee edes mitään sunnitella kun ei ole ihan täyttä varmuutta vuoroista. Sen tiedä mihin vuoroon pitää mennä loman jälkeen
 11. Jos äänestyksessä pikku joulut omalla kustannuksella saa ääniä niin järjestellään asioita. Joten pitää jäsenten kommentoida. Hiljaisuus merkitsee EI ääntä. Ja jos järjestetään pikku jouluja kaikkien tulioitten pitää ennakkoon ilmottautua. Tämä siitä johtuen että helpompi järjestää kun tietää moniko tulossa oikeasti paikan päälle. Ja jos epä varma tulostaan niin ilmoittaa sen ihan suoraan. Ei ketään pakoteta tulemaan paikalle vaan järjestäjän helpompi varailla paikkoja ja yms. Eikä kenenkään kiusaksi. Ja toivoisin että syksyllä kun alkaa 5 viikkoo kestävät syys sateet
 12. Kiitos kaikille paikalla olioille. Kolme meitä yhteensä oli. Osa lähti vielä jatkoille Itse tulin corollan latausta ihmettelemään kotio. Ja akkua laturiin pistämään. Olis minulla ollut mielen päällä se että olisko syksyllä ajokauden päättäjäisiä tai pikkujouluja vietetty? Vai kysytäänkö etäläisestä karjalasta että pidetäänkö yhteisesti jotkut illan istujaiset? Sana on vapaa
 13. Kontiolahden satama 16.7 klo 18.00 kahvittelu. tervetuloa
 14. Nyt viikko alussa. Eli olisko se torstai vaiko perjantai ilta kontiolahden satama?
 15. Eli oli puhetta jokkarilla pikaisesti että Kontiolahdensatama olisi seuraava paikka. Sinne oltas menossa 13-19.7 välisenä aikana olisko se sitten joku ilta? Päivää en pysty vielä lukkoon pistämään. Kun en ole varma mikä päivä tulen joensuuhun. Olen itse lomalla ja teen kesämökillä remonttia vähän. Sillä en vielä voi lyödä päivää lukkoon mutta yritän tarkentaa ajoissa päivän/illan. Jotenka yrittäkää seurata mitä päivitän tänne.
 16. Minulla oli T25 03 1,8 se oli suhteellisen laiska. Moottorin ohjaus on sellainen että on rauhallinen. Mutta bensaa se ei kyllä syönyt juuri mitään. Matka ajossa pääsi ajo tietokoneen mukaan parhaimmillaan 4.8l satasella Se kaasun nykäisy vakkarilla ominaisuus joka on jälkeen päin asennettu.
 17. Miu ei ois tarvinnu pitkään olla niin oisin aamupalalle mennä Kiitos kaikille osallistuneille.
 18. Aamupalallekko porukka tulossa? Jos sitä tuossa 19.00 jälkeen rupeis porukka tulee
 19. mihis aikaan sitä mentäis?
 20. Tarkistasin rengaspaineet jos kerran melkein vika tullut yhden äkin.
 21. Itse ehdottaisin virvokkeitten nauttimista la iltana jokiasemalla. Mutta uskon että porukoitten pitää päästä pikku kakkosen jälkeen nukkumaan kotiin.
 22. miten ois jotain muuta lauantai iltana? Suuren yleisön pyynnöstä.
 23. Eli odotellaan niitä syys sateita ja mennään kun tulee taivaan täydeltä vettä ja räntää.
×
×
 • Create New...