Jump to content

aFox

Aktiivi Administrators
 • Content Count

  396
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by aFox

 1. aFox

  P0810 vikakoodi

  Äkkiselti googletettuna liittyy kytkimen ohjausjärjestelmään. Voi olla kallista korjaamolla korjauttaa. Ehkä kytkimen asentoanturi viallinen? Jossain ulkomailla joku kyselly ja korjaamo vaihtais ohjausboksista lähtien kaikki ja sillon maksais.
 2. aFox

  Megasquirt

  Lisätäänpäs vielä linkki vanhalle foorumille. Siellä siis 43 sivua juttua megasta: https://www.fintoys.net/old?link=http://old.fintoys.net/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl?num=1064868665
 3. aFox

  Megasquirt

  Kolmoseen vastaten onhan megassa korjauskartta imulämmöille mutta se ei vissiin toimi kauheen tarkasti. Voihan sillä kokeilla säätää.
 4. Nyt olet jäsen. Tälleen ku tipahtelee yksittäin jäseniä niin melkein yhtä nopee suoraan jäseneks nostaa.
 5. http://old.fintoys.net/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl?num=1548444357
 6. Yritän keretä tässä joku päivä🙂
 7. aFox

  Joensuu Autotallikahvittelut Juhon luona!

  Koitetaan tulla jos vaan tilanne sallii.
 8. aFox

  Ruiskun sulake palaa (4-efe)

  Tässähän on vielä virranjakaja? Sen sisällä olevan konkan vois kokeilla vaihtaa. Edit: Jos siis se pääsulake palaa, vai se normaali EFI sulake?
 9. aFox

  GT86 -12 takajarrut

  Nyt näyttää paljon paremmalta
 10. Nyt on credittejä. Anssille tein eritavalla ja jäsenyys on nyt voimassa myös sinulla.
 11. Vuosimallista vissiin kiinni mutta jostain 2002 tms. eteenpäin alkupään tuollaiset moottorin on vähä pommeja eli kyllä myyjä ihan kärryillä on, valitettavasti.
 12. aFox

  GT86 -12 takajarrut

  Ei ole. Veikaan että on väärä levy tai satula. Varmaan levy jos tuo etujarrusta nyt sit oli. Luulis et jäähdytetty levy (paksumpi) pitäis olla.
 13. aFox

  Uuden foorumin koekäyttöä ja testailua

  Ja siis kun luet tarpeeksi niin huomaat että pääset lukemaan nekin vanhan foorumin viestit, siellä on sitten sitä lukemista muutamaksi illaksi😀
 14. Tilanne päivitetty. Olet tällä hetkellä kaikkein pisimmälle jäsenyyden maksanut, ihailtavaa sitoutumista
 15. Kyllä sinulta on jäsenyys loppunut jo viime vuoteen. Eli pitäisi maksaa ihan oikealla rahalla. Nythän on niin että kun maksaa niin saa vuoden jäsenyyttä eikä vuoden loppuun😉
 16. Miikalle ja Pamille myös credittejä annettu.
 17. aFox

  Uuden foorumin koekäyttöä ja testailua

  Toi vanhalle linkitys on siks tommonen ku en osannu tehä parempaakaan Joskus kun olis aikaa niin voisin yrittää vielä kokeilla toisenlaista ratkaisua mutta siitä ei ole takeita onnistuuko. Hankala tehdä sellainen että nykyiset jäsenet pääsee sitä lukemaan mutta vieraat ei. Tietokoneella helpottaa kun avaa valikosta taustalle ton vanhan foorumin (esim firefoxissa CTRL nappi pohjassa klikkaa linkkiä) ja sen jälkeen avaa vasta ton linkin mitä haluu lueskella.
 18. Nikolle annettu creditit. Olettehan kaikki keillä jäsenyyttä jäljellä muistaneet laittaa Jäsennumeron tietoihin oikein, ilman sitä jää creditit saamatta. Jos joltakin on jäänyt laittamatta mutta jäsenyys pitäisi olla voimassa niin ilmoittakaa Kärpälle jäsennumeronne.
 19. Jostakin syystä on jäänyt tunnuksesi välistä credittien jaossa. Kokeiles nyt ohjeiden mukaan uudelleen, pitäisi onnistua.
 20. aFox

  Uuden foorumin koekäyttöä ja testailua

  Palveluntarjoaja vähän muutti osoite asetuksia ja siinä sitten kävi näin. Pitää odotella että saisivat kuntoon😣
 21. Credittejä jaeltu välillä.
 22. aFox

  Vanhat jäsenet

  Vanhoille jäsenille lisäilty taas crediittejä.
 23. Joo siis ensin pitää REKISTERÖITYÄ, eli eri asia kuin kirjautuminen. Ei saatu siirrettyä tietoja vanhalta foorumilta uudelle joten joutuu tekemään uudelleen rekisteröinnin. Myöskään salasanan palautus ei onnistu ennen kuin on rekisteröitynyt.
 24. Nyt Samalla laitoin niille keille pystyi ja keillä oli se 2021 vuoden jäsenyys. Nyt olet taas jäsen.
×