Jump to content

aFox

Aktiivi Administrators
 • Content Count

  649
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by aFox

 1. Moneltako meinasitte?
 2. Kolmelta olis hyvä mutta taitaa liian nopeesti tulla? Oisko sit 5?
 3. Sunnuntai ei käy. Lauantai onnistuu mikäli on tässä ihan lähellä kun sattuu päivystys viikko töissä.
 4. Kannattaa tehdä niin jos kerran silleen korjaantuu, tai vaihtaa vaan mittarin siihen säätimeen. Onko muuten millanen säädin? Onko se alipaineen mukaan säätyvä? Vaikuttaako alipaineletkun irroitus?
 5. Voisko kannentiiviste vuotaa vesitilasta palotilaan muttei toisinpäin
 6. Kuulostaapa oudolta, ihan myyntimiehen puheelta. Tuohon hintaan jo kokeilisin tarviketta ihan hinnan vuoksi. Luulis senkin toimivan.
 7. Rekisteröitymään pääsee kun laitat siihen Jasen0. Jos haluat tietoihisi vanhan numeron niin voidaan se kaivella vaikka rekisteröitymisen jälkeen kun laitat vaikka YVllä jotain muuta tunnistetta.
 8. Ahaa. Sitten katsoisin sen valaisimen itsessään. Jos ei kerran pala sulake jos ovi on kiinni niin silloin ei plussa puoli ole oikosulussa. Maa puoli jos olisi oikosulussa niin ei polttaisi sulaketta. Kerran palaa vasta sitten kun valaisin saa maita niin tuntuis että siinä valaisimessa on se oikosulku.
 9. Eli sulake palaa vasta kun kontin avaa? Kuulostaa vialliselta polttimolta. Jännite siinä maajohdossa kuuluu ollakkin silloin kun se luukun kytkin on irti maista.
 10. Kyllähän sitä saatais jo kokoontuakkin kun kesäkuun alusta höllentyy rajottimet
 11. Missäs tuossa on nokan tunnistin? Eihän nokka oo päässy kulahtamaan jos metallia oli anturissa?
 12. Joo eiköhän ne kohta älyä että pakko avata rajotuksia.
 13. Optifit oli aleineen vajaa 95e eli 15e halvempi ku exide ja 5e kalliimpi ku sjnaideri joten eipä tarvinnut miettiä minkä ottaa. Vuoden pidempi takuukin on eli 3v.
 14. Jatkoa vanhalle: KLIK! Huomenna pitäs käydä uus akku ostamassa Avensikseen, kannattaako muutama kymppi enempi maksaa Excidestä kuin tuosta Sznajderista? Vanhasta topikista luettuna ilmeisesti noita sznajdereita jonkun verran jouduttu takuuseen vaihtamaan Onko niissä vielä / enää laatueroa? Perhana kun ei käynytkään Markin akku Aveen niin joutu hyvän akun myyntiautoon antamaan mukaan
 15. Eiköhän se vaimennin ala olla entinen, sieltä tulee sisuskalut jo ulos.
 16. Radiossa itsessään melko varmasti vikaa. Radio vaihtoon. Jos radion juotoksissa on vikaa niin kyllä sen voi korjata ja kestää mikäli homma vaan onnistuu tekijältä.
 17. Vähän aikaa sitten oli puhetta juuri samasta aiheesta. Tuolta löytyy:
 18. Pistäkää tähän vaikka hep jos liittyisit. Saa Arto sitten perustaa ryhmän jos tulee monta heppiä Hep!
 19. Ecu säätää tarvittavan määrän polttoainetta samoilla suuttimilla. Vanhemmissa oli, luulisin että tän ikäsessä ei enää ole, myös erikseen kylmäkäyntisuutin joka kylmänä vähä aikaa sumutti.
 20. Olihan alkuperäinen termostaatti?
 21. Ei ole mutta se liittyy myös keskuslukitukseenkin.
 22. En oo tuollaista TL431 ennen tutkinut miten toi toimii mutta vähän näyttää oudolta tuo kytkentä. Ledille ei kovinkaan iso virta tule pienillä kennojännitteillä, mille lie tuo mitoitettu? Tuon ohjeen tekijäkin ihmettelee kun ei punaisella ledillä toimi. Lisäksihän noissa ois hyvä olla jokaisella piirillä oma on/off katkaisin että saa pois päältä tuon systeemin. Ilmeisesti tuo vie pikkasen virtaa itsessäänkin vaikka ledi ei palaisikaan, jos oikein tuon toiminnan pähkäilin. Ulkoista virtalähdettä tuo ei tarvinne.
 23. Kyllä kai sitä niinkin voi. Ilman trankkua se vaan saattaa syttyä himmeästi alkuunsa, riippuu vähän ledistä sitten miten järkevästi toimii. Mutta jos noin päin tekee että ledi sammuu jos vikaa tulee niin silloinhan tuo Maunon eka kytkis pelittää.
×
×
 • Create New...