Jump to content

aFox

Aktiivi Administrators
 • Content Count

  361
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by aFox

 1. Nyt on credittejä. Anssille tein eritavalla ja jäsenyys on nyt voimassa myös sinulla.
 2. http://old.fintoys.net/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl?num=1548444357
 3. Uudet Customfit penkin verhoilut. Voi survoa myös entisten verhoilujen päälle jos mahtuu. Nopealle kulkeutuisi huomenna Tampereelle. Hinta 90e 0401826014
 4. Vuosimallista vissiin kiinni mutta jostain 2002 tms. eteenpäin alkupään tuollaiset moottorin on vähä pommeja eli kyllä myyjä ihan kärryillä on, valitettavasti.
 5. aFox

  GT86 -12 takajarrut

  Ei ole. Veikaan että on väärä levy tai satula. Varmaan levy jos tuo etujarrusta nyt sit oli. Luulis et jäähdytetty levy (paksumpi) pitäis olla.
 6. aFox

  Uuden foorumin koekäyttöä ja testailua

  Ja siis kun luet tarpeeksi niin huomaat että pääset lukemaan nekin vanhan foorumin viestit, siellä on sitten sitä lukemista muutamaksi illaksi😀
 7. Tilanne päivitetty. Olet tällä hetkellä kaikkein pisimmälle jäsenyyden maksanut, ihailtavaa sitoutumista
 8. Kyllä sinulta on jäsenyys loppunut jo viime vuoteen. Eli pitäisi maksaa ihan oikealla rahalla. Nythän on niin että kun maksaa niin saa vuoden jäsenyyttä eikä vuoden loppuun😉
 9. Miikalle ja Pamille myös credittejä annettu.
 10. aFox

  Uuden foorumin koekäyttöä ja testailua

  Toi vanhalle linkitys on siks tommonen ku en osannu tehä parempaakaan Joskus kun olis aikaa niin voisin yrittää vielä kokeilla toisenlaista ratkaisua mutta siitä ei ole takeita onnistuuko. Hankala tehdä sellainen että nykyiset jäsenet pääsee sitä lukemaan mutta vieraat ei. Tietokoneella helpottaa kun avaa valikosta taustalle ton vanhan foorumin (esim firefoxissa CTRL nappi pohjassa klikkaa linkkiä) ja sen jälkeen avaa vasta ton linkin mitä haluu lueskella.
 11. Nikolle annettu creditit. Olettehan kaikki keillä jäsenyyttä jäljellä muistaneet laittaa Jäsennumeron tietoihin oikein, ilman sitä jää creditit saamatta. Jos joltakin on jäänyt laittamatta mutta jäsenyys pitäisi olla voimassa niin ilmoittakaa Kärpälle jäsennumeronne.
 12. Jostakin syystä on jäänyt tunnuksesi välistä credittien jaossa. Kokeiles nyt ohjeiden mukaan uudelleen, pitäisi onnistua.
 13. aFox

  Uuden foorumin koekäyttöä ja testailua

  Palveluntarjoaja vähän muutti osoite asetuksia ja siinä sitten kävi näin. Pitää odotella että saisivat kuntoon😣
 14. Credittejä jaeltu välillä.
 15. aFox

  Vanhat jäsenet

  Vanhoille jäsenille lisäilty taas crediittejä.
 16. Joo siis ensin pitää REKISTERÖITYÄ, eli eri asia kuin kirjautuminen. Ei saatu siirrettyä tietoja vanhalta foorumilta uudelle joten joutuu tekemään uudelleen rekisteröinnin. Myöskään salasanan palautus ei onnistu ennen kuin on rekisteröitynyt.
 17. Nyt Samalla laitoin niille keille pystyi ja keillä oli se 2021 vuoden jäsenyys. Nyt olet taas jäsen.
 18. Tämä on päässyt vallan unohtumaan. Nyt on mennyt vähän väärin kuten tuossakin laskussa sanotaan. Ensin pitää rekisteröityä foorumille. Sitten pitää odottaa että "tilille" napsahtaa krediittejä meidän toimesta. Sitten ostetaan tuo ko. krediiteillä. Tarkemmat ohjeet on tuolla vanhalla foorumilla.
 19. aFox

  Puristuspihdit liittimille

  Tommosia tai vastaavia ite käytän: Toiset on sitten eristetyille. Noilla tulee hyvät liitokset kun vaan valihtee oikeen kokoset liittimille. Olikohan mullakin ATEcua kytkiessä tai jotain purnukkaa et piti lainata töistä tommoset pienemmät kun noissa on pienin se 1.5mm2 monesti.
 20. aFox

  Avensis T25 käynnistysongelma

  Starttausongelma vaikuttais että hyvinkin virtalukonpohja olis syyllinen. Tai en tarkemmin tiedä onko noissa päävirtarelettä joka voisi myös olla syyllinen. Virtalukkoa enempi epäilen. Katalysaattoriongelma tuntuu olevan monissa tämän ikäisissä Toyotissa Ei liity toisiinsa ja tämä korjaantuu kun asentaa takimmaisen lambdan ja pakoputken väliin jatkoholkin jossa on vain pieni reikä päässä.
 21. Lokin mukaan olit jo onnistunutkin jäsenyyden ostamaan mutta minuuttia myöhemmin olit perunut sen ja palannut vieraaksi. Toista kertaahan se ei sitten enää onnistukkaan. Tein nyt tuon puolestasi joten nyt olet jäsen, älä peru tilausta sitten😉
 22. Kirjautuminen on jo onnistunut kun kerran pystyt viestiä kirjoittamaan. Oletkos lukenut nuo ohjeet vanhalta foorumilta, mihin kohtaan tökkää?
×