Jump to content

Pami

Aktiivi Vierailija
 • Content Count

  42
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

23 Excellent

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen6633
 • Nearest place
  Keski-Suomi
 • City
  Jyväskylä

Recent Profile Visitors

706 profile views
 1. Ja kaikki Keski-suomen ja muun alueen harrastajat on tervetulleita. 💪
 2. Ajokauden päättäjäiset Kokoonnutaan perjantaina 9.10. klo. 18 Keljon ABC:lle. Kehutaan/haukutaan omat ja kavereiden autot. ABC:ltä voi jokainen käydä ostamassa mieleistään ravintoa. Perus makkaraa löytyy Monacosta. Klo. 19:30 lähdetään ajamaan lenkki Keljon ABC - Palokan ABC - kaupungin läpi Monacon monttuun. Monacossa grillataan ja kehutaan/haukutaan lisää. @⁨Antti Parantainen⁩ hienosta ehdotuksesta on Palokan ABC:n pihassa pullo arvonta kaikkien osallistujien kesken.
 3. Kuulostaa hyvältä. Kyllä sitä sinnekin päin pitää välillä järjestää 👍
 4. Kiitos minunkin puolesta kaikille paikalle saapuneille. Hyvin oli lauantaina autoja alueella ja tunnelma oli loistava. Sitten mulla on vielä muutama maksettu paita vielä laatikossa niin paidan omistajat voi laittaa osoitteen viestillä johon lähetän niitä. 💪
 5. Paidasta tuli tällainen, toivottavasti on mieleinen kaikille.
 6. Paita maksut oli tullut perille kaikilta jotka olivat tilanneet.
 7. Huomenna lähtee paitatilaus niin maksakaa tänään viimeistään paidat. Jos huomenna ei näy suoritusta tilillä niin en myöskään ota omaan piikkiin niitä paitoja. Tänään lähetän maksutiedot kun käyn viimeiset tilaukset läpi.
 8. Ensimmäiset maksutiedot laitoin paidan tilanneille ja ensi viikon tiistaina 4.8. katson spostiin vielä läpi ja lähetän maksutiedot paidan tilanneille ennen kuin teen tilauksen painotalolta.
 9. No niin, paitoja voi tilata minun kautta. tilaukset otan vastaan sähköpostiini toni.paumio@gmail.com ja kerron vastauksessa tilinumeron ja ohjeet viestiin maksun yhteydessä. Paita on samanlainen kuin 2017 vuoden paita (vuosiluku 2020 olennaisesti) ja väri on tumman sininen. Paita maksaa 20 € kpl ja tilauksia otan vastaan 4.8 asti. MUUTOS YLEISÖN PYYNNÖSTÄ, vaihdetaan painatuksen paikkaa niin, että JAE logo tulee isolla selkään ja rintaan tulee FinnJAE 2020 Nyyssänniemi Keuruu pienellä.
 10. Toivottavasti pari dasseakin tulis paikalle 🤔
 11. Huomenna selvittelen loppuun painotalon kanssa paitojen hinnan ja painatuksen. Noin kuukausi jää aikaa tilata paitoja minun kautta. Laitan ohjeet ja hinnan huomisen aikana tänne ja faseen myös.
 12. Tämän julkaisun otsikkoon voisi laittaa että JAE järjestetään Keuruulla. Kuka osaa/pystyy muokkaamaan?
×
×
 • Create New...