Jump to content

Osku94

Jäsen
 • Content Count

  136
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

52 Excellent

About Osku94

 • Birthday 12/28/1994

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen0
 • Nearest place
  Kokkola
 • City
  Kruunupyy

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kiitos vastauksista, näillä tiedoilla on hyvä jatkaa. Jos on puolaa mitä suositella nii saa ehottaa ku ei oo kiireellinen ku pitää eka koneremontti vielä tehä
 2. Hakusessa ois 2kpl toimivia virranjakajia 16v ageen.
 3. Biltemassa oli tarvikemallin suurtehopuola mut mietin pystyisköhän semmosen laittaa
 4. Anteeks unohtu mainita et laitettu kärjetön jakaja
 5. Autoss kiinni orkkis puola ennakkovastuksella ja kipinä vähän heikko niin minkälainen tehokkaampi puola kannattais laittaa?
 6. Päätti Corollan kansipahvi antautua ja uus pitäis vaihtaa. Ikään aikasemmin en oo autoon kansipahvia vaihtanu mut tarvittavat työkalut ja pahvi löytyy. Saisko ohjeita vaihtoon? (nm kannen kiristykseen ja kiristysjärjestys yms)
 7. Se oli juuri se. Konepellin vaihtamalla ratkes
 8. Putsaa vyö kunnolla, youtubesta löytyy ohjeet. Ite oon ikkunanpesuvaahdolla putsannu. Mut jos ottaa kiinni nii tuo tuskin auttaa mut voihan sitä kokeilla
 9. Kiitos vastauksesta täytyypä vaihtaa se paikalleen ku tympäsee olla kokoajan käsin nykimässä niitä 😄
 10. -80 1.3 super farkku kyseessä ja autossa ei oo tihkusäätöö vivussa mut mulla ois ylimääränen vipu jossa on tihku säätö nii voinko vaihtaa sen siihen vanhan tilalle ja tuleeko siihen sillon se et pyyhkii tihkulla?
 11. Nyt löyty tyhjäkäynti, käy vaan vähän liian rikkaalla mut se nyt ei nii hirveesti ajoo haittaa
 12. Määpä testaan aamulla, kiitos
 13. Ei ollu vakiossa mut uuessa on yks johto mikä tällähetkellä ei mene mihinkään
 14. Tekniikka vakio 1.2 3k. Välillä ajaessa haisi bensa sisälle nii avasin kaasarin yläosan ja putsasin kammion. Sit katos tyhjäkäynti, purin kaasarin ja laitoin korjaus sarjan, ei vaikutusta. Vaihoin 4k koneesta toimivan kaasarin eikä vieläkään toiminu. Vaihoin katkojan kärjet ja putsasin jakajan kannen ku oli hapettumaa eikä vielkään toimi. Sit vaihoin jakajan kannen ja pyöriän eikä sekään auttanu. Oon yrittäny sytkää säätää tyhjäkäyntiruuvia tulpat oon tarkistanu ja näyttää seokset olevan kohillaan. Mikäs ihme siinä vois olla vikana?
 15. Yks huomas kuvasta et konepellin saranat kierot nii ostan ne uudet ja katotaas josko se vähän korjais tilannetta. Saattaa olla et ajossa auennu konepelti ku pelti ei oo alkuperäsen värinen.
×
×
 • Create New...