Jump to content

Osku94

Jäsen
 • Content Count

  104
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Osku94

 1. Päätti Corollan kansipahvi antautua ja uus pitäis vaihtaa. Ikään aikasemmin en oo autoon kansipahvia vaihtanu mut tarvittavat työkalut ja pahvi löytyy. Saisko ohjeita vaihtoon? (nm kannen kiristykseen ja kiristysjärjestys yms)
 2. Se oli juuri se. Konepellin vaihtamalla ratkes
 3. Putsaa vyö kunnolla, youtubesta löytyy ohjeet. Ite oon ikkunanpesuvaahdolla putsannu. Mut jos ottaa kiinni nii tuo tuskin auttaa mut voihan sitä kokeilla
 4. Kiitos vastauksesta täytyypä vaihtaa se paikalleen ku tympäsee olla kokoajan käsin nykimässä niitä 😄
 5. -80 1.3 super farkku kyseessä ja autossa ei oo tihkusäätöö vivussa mut mulla ois ylimääränen vipu jossa on tihku säätö nii voinko vaihtaa sen siihen vanhan tilalle ja tuleeko siihen sillon se et pyyhkii tihkulla?
 6. Nyt löyty tyhjäkäynti, käy vaan vähän liian rikkaalla mut se nyt ei nii hirveesti ajoo haittaa
 7. Määpä testaan aamulla, kiitos
 8. Ei ollu vakiossa mut uuessa on yks johto mikä tällähetkellä ei mene mihinkään
 9. Tekniikka vakio 1.2 3k. Välillä ajaessa haisi bensa sisälle nii avasin kaasarin yläosan ja putsasin kammion. Sit katos tyhjäkäynti, purin kaasarin ja laitoin korjaus sarjan, ei vaikutusta. Vaihoin 4k koneesta toimivan kaasarin eikä vieläkään toiminu. Vaihoin katkojan kärjet ja putsasin jakajan kannen ku oli hapettumaa eikä vielkään toimi. Sit vaihoin jakajan kannen ja pyöriän eikä sekään auttanu. Oon yrittäny sytkää säätää tyhjäkäyntiruuvia tulpat oon tarkistanu ja näyttää seokset olevan kohillaan. Mikäs ihme siinä vois olla vikana?
 10. Yks huomas kuvasta et konepellin saranat kierot nii ostan ne uudet ja katotaas josko se vähän korjais tilannetta. Saattaa olla et ajossa auennu konepelti ku pelti ei oo alkuperäsen värinen.
 11. Se toki ois yks vaihtoehto mut uskon et sit ongelma ois takaovissa ku ne istuu hyvin paikalleen
 12. Yritin säädellä eteen ja taaksepäin mut kumminki on tyylin 2cm liian edessä lokareihin nähden ja ihan kiinni rintapellissä, missä vois olla vika? Kyseessä pikkulamppunen ke70 -80
 13. Suurkiitos tarkasta vastauksesta.
 14. Pelkkä kesä. 5-10tkm. Ihme kyllä ei ota öljyä
 15. Pitäis öljyt vaihtaa nii mitkä olis hyvä laittaa koneeseen?
×
×
 • Create New...