Jump to content

Pess1

Vierailija
 • Content Count

  81
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen0
 • Nearest place
  Keski-Suomi

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Joo no suodattimesta en ole nyt varma merkistä mikä oli ei välttis hengst ollutkaan, joku motonetin valikoiman halvin ja huomasin kyllä että öp valo paloi kauemmin kuin yleensä, 3sfe e Carina. Tästä jo vuosia aikaa, mutta joskus jossain keskustelufoorumeilta olin lukevinaankin että tuohon koneeseen kannattaa suodattimesta olla jonkin verran tarkkana.
 2. Valvolinen öljyt on Toyotissa olleet erinomaisia hyvää ja halpaa , varsinkin maxlife niin ei tarvitse stefojakaan vaihtaa ikinä. Saatavuus vaan huonoa Halpa-hallitkaan ei enää myy. Eipä kai se niin tarkkaa ole, tärkeämpää kun vaihtaa öljyt 10-15tkm välein ja suodatin samalla. Suodattimissa en ole huomannut eroja toyotan oman suotimen tai m-filtterin välillä m-filtterit on hyviä, joskus ostin motonetistä jonkun halvan suotimen olikohan hengst niin öljynpainevalo paloi aika kauan, vaihdoin sen pois sitten alkuperäiseen, talvipakkasilla huono homma jos valo palaa kauan. Loppujenlopuksi en tiiä sitten onko öljynvaihto vähän yliarvostettua, mutta itse teen 10tkm välein, niin näillä vanhanliitonkoneilla voi päästä sen kuuluisan millin
 3. Mistäpäin ulkomailta saisi ehjää purkuosaa? Taka-akselipalkkia
 4. Pess1

  Autontennin maapiste

  Aa joo no perhana asia alkaa ehkä valkenemaan guugletin. Soittimen takaa joku talitintti joskus katkassu antennijohdon ja teipillä vaan korjannut sen, katkaisua ei olisi tarvinnut tehdä on myynnissä muunnospalaliittimiäkin. Taitaa olla tosi tarkka antenninjohto tuosta jatkamisesta enhän mä itekkään ole ymmärtänyt että on tarkkajuttu, olen teippiliitoksen avannut joskus ja vittumaisen ohutta se sydänlanka ja ulommainen lanka ei saanut koskettaa siihen ei ole tinattu karvaperseliitosta ja sähköteippiä. Saakohan tuosta vielä jos tinailis kunnolla ja kutistesukkaa käyttäis ja pitikö foliotakin laittaa eristeeksi johonkin väliin?
 5. Pess1

  Autontennin maapiste

  Kaikissa muissa Toyotissa ollut hyviä antenneja nuo katonkulmamallit, Carina e siinä oli se jonka sai sisään ja ulos ja tais olla e10 rollassakin, tässä camryssa vaan ongelmana tässä se on kiinteä. Sinulla kun on camryja ollut niin onko radio kuulunut?
 6. Pess1

  Autontennin maapiste

  Sitten huomasin kun kädellä koskee antenniin niin alkaa särisemään ja välillä rakennusten lähellä sama juttu, joku häiriöongelma siellä nyt on?
 7. Pess1

  Autontennin maapiste

  Hyvä vinkki mutta ei tarpeeksi hyvä, kävin ruuvaamassa irti antennin ja ei mitään ollut, tein itse sitten pienestä johdon pätkästä maajohdon, mutta tuli vain paljon huonommaksi. Ei kuulunut radiosta paljon yhtään mitään. Mikähän siinä voi olla? Otin tekemäni maattojohdon pois niin kuuluu paremmin. Pitääkö tässä hakea motonetistä tuulilasiantenni, onko kokemuksia niistä?
 8. Autona xv10 camry, radio ollut jo kauan huono kuulumaan,kaupungista syrjäseudulle mentäessä Nova kuuluu mutta rätisten vähän sekin. Sitten häiriöitä ottaa helposti kun jos vaikka johonkin rakennuksen viereen menee. Kaikki pitäisi olla kunnossa muuten ja hyvä soitin jolla muissa autoissa on radio kyllä kuulunut, ei oikein jää muutakuin maadoitus huono, mistä löytää? Antenni A pilarissa, keskellä kattoakin joku tynkä on, mutta sieltä ei kulje johtoa mielestäni ollenkaan. Jotain YouTube videoita katselin englanninkielisenä ae 100 corolla antenni replacement niin tyyppi hioi hiomapaperilla katon ja antennin jalustan välisen pinnan, mutta mulla ainakin muovia se antennin kiinnitys kahdella ristipääruuvilla kiinni pilarissa.
 9. https://m.motonet.fi/fi/tuote/6000107/Red-Line-ohjaustehostinoljy-355ml Minulla olisi tuollaista ostettuna, käykö camryn 2.2 tehostimeen ujeltaa niin kylmänä ja kankea nyt kun ollut vähän pakkasta, että pitäisi kyllä vaihtaa, Menee vielä rikki jotain. Onnistuuko vaihto apteekin isoimmalla ruutalla, säiliö tyhjäksi ja tekee sitä muutaman kerran, niin eikös ne siinä vaihdu? En muuten sitä osaa itse tehdä. Ei varmaan Toyotan huolto-ohjelmaan ole kuulunut ikinä tehostinöljyjen vaihto, eikä muutenkaan mikään yleinen huolto missään autossa.
 10. Tyhjäkäyntiventtiilin puhdistus yleisempi vika paikka a ja e sarjan koneissa kun 2litrasissa.
 11. Osaatko vikakoodit katsoa? Lämpöanturi voisi myös olla syyllinen ainakin jos bensaakin vie enemmän nyt
 12. Avensis 3sfe on 2 puolalla ei mitään virranjakajan koppaa ole, tulppaa egr aluksi ja putsaa kaasuläppä niillä voisi parantua
 13. Pess1

  Töötti ei toimi

  Entä sulake moottoritilassa oli joku jännä mistä ei näkyny oliko palanut. Mikä on ulkoinen virtalähde?
 14. Pess1

  Töötti ei toimi

  Eli akusta piuhat siihen töötti In?
 15. 2.2 camry ännimerkki ei toimi, mistä lähteä etsimään vikaa?
×
×
 • Create New...