Jump to content

Pess1

Jäsen
 • Content Count

  75
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Pess1

 1. Pess1

  Autontennin maapiste

  Aa joo no perhana asia alkaa ehkä valkenemaan guugletin. Soittimen takaa joku talitintti joskus katkassu antennijohdon ja teipillä vaan korjannut sen, katkaisua ei olisi tarvinnut tehdä on myynnissä muunnospalaliittimiäkin. Taitaa olla tosi tarkka antenninjohto tuosta jatkamisesta enhän mä itekkään ole ymmärtänyt että on tarkkajuttu, olen teippiliitoksen avannut joskus ja vittumaisen ohutta se sydänlanka ja ulommainen lanka ei saanut koskettaa siihen ei ole tinattu karvaperseliitosta ja sähköteippiä. Saakohan tuosta vielä jos tinailis kunnolla ja kutistesukkaa käyttäis ja pitikö foliotakin laittaa eristeeksi johonkin väliin?
 2. Pess1

  Autontennin maapiste

  Kaikissa muissa Toyotissa ollut hyviä antenneja nuo katonkulmamallit, Carina e siinä oli se jonka sai sisään ja ulos ja tais olla e10 rollassakin, tässä camryssa vaan ongelmana tässä se on kiinteä. Sinulla kun on camryja ollut niin onko radio kuulunut?
 3. Pess1

  Autontennin maapiste

  Sitten huomasin kun kädellä koskee antenniin niin alkaa särisemään ja välillä rakennusten lähellä sama juttu, joku häiriöongelma siellä nyt on?
 4. Pess1

  Autontennin maapiste

  Hyvä vinkki mutta ei tarpeeksi hyvä, kävin ruuvaamassa irti antennin ja ei mitään ollut, tein itse sitten pienestä johdon pätkästä maajohdon, mutta tuli vain paljon huonommaksi. Ei kuulunut radiosta paljon yhtään mitään. Mikähän siinä voi olla? Otin tekemäni maattojohdon pois niin kuuluu paremmin. Pitääkö tässä hakea motonetistä tuulilasiantenni, onko kokemuksia niistä?
 5. Autona xv10 camry, radio ollut jo kauan huono kuulumaan,kaupungista syrjäseudulle mentäessä Nova kuuluu mutta rätisten vähän sekin. Sitten häiriöitä ottaa helposti kun jos vaikka johonkin rakennuksen viereen menee. Kaikki pitäisi olla kunnossa muuten ja hyvä soitin jolla muissa autoissa on radio kyllä kuulunut, ei oikein jää muutakuin maadoitus huono, mistä löytää? Antenni A pilarissa, keskellä kattoakin joku tynkä on, mutta sieltä ei kulje johtoa mielestäni ollenkaan. Jotain YouTube videoita katselin englanninkielisenä ae 100 corolla antenni replacement niin tyyppi hioi hiomapaperilla katon ja antennin jalustan välisen pinnan, mutta mulla ainakin muovia se antennin kiinnitys kahdella ristipääruuvilla kiinni pilarissa.
 6. https://m.motonet.fi/fi/tuote/6000107/Red-Line-ohjaustehostinoljy-355ml Minulla olisi tuollaista ostettuna, käykö camryn 2.2 tehostimeen ujeltaa niin kylmänä ja kankea nyt kun ollut vähän pakkasta, että pitäisi kyllä vaihtaa, Menee vielä rikki jotain. Onnistuuko vaihto apteekin isoimmalla ruutalla, säiliö tyhjäksi ja tekee sitä muutaman kerran, niin eikös ne siinä vaihdu? En muuten sitä osaa itse tehdä. Ei varmaan Toyotan huolto-ohjelmaan ole kuulunut ikinä tehostinöljyjen vaihto, eikä muutenkaan mikään yleinen huolto missään autossa.
 7. Tyhjäkäyntiventtiilin puhdistus yleisempi vika paikka a ja e sarjan koneissa kun 2litrasissa.
 8. Osaatko vikakoodit katsoa? Lämpöanturi voisi myös olla syyllinen ainakin jos bensaakin vie enemmän nyt
 9. Avensis 3sfe on 2 puolalla ei mitään virranjakajan koppaa ole, tulppaa egr aluksi ja putsaa kaasuläppä niillä voisi parantua
 10. Pess1

  Töötti ei toimi

  Entä sulake moottoritilassa oli joku jännä mistä ei näkyny oliko palanut. Mikä on ulkoinen virtalähde?
 11. Pess1

  Töötti ei toimi

  Eli akusta piuhat siihen töötti In?
 12. 2.2 camry ännimerkki ei toimi, mistä lähteä etsimään vikaa?
 13. Sinne autoon päin kun korjaisi niin voi olla vähä häjy tehdä töitä, ei saisi varmaan niin hienoa että Katsuri hyväksyisi tai emmä tiiä, turhaan mä siitä huolin kun ei mulla ruostu autot, olen kotelosuojaa aineen suurkuluttaja 😁
 14. Jees, ainut mikä voi ottaa vähän mielenterveyden päälle niin on sen vanhan palkin irrotus, takatukivarsissakin hommaa tarpeeksi. Joskus jostain purkuautosta palkin irrotin ihan rälläkällä vaan muistaakseni jollain pinnapultilla oli kiinni ja mutterit tietysti niin ettei niissä mikään hylsy pysyny
 15. Vanhoja toyotia joutuu romikselle sen takia kun akselipalkki ruosteessa eikä saa hitsata, muistakaa laittaa kotelosuojaa tai öljyä edes joskus sinne auton takapäähän ja siihen palkkiin. Minkähänlainen homma olisi koko akselisto irrottaa ja vaihtaa jos vaan löytää hyvän purkuosan ja on vissiin jotkut niitä hitsannutkin pitää vain hyvin peittää hitsaukset ettei Katsuri näe.
 16. Joo olihan siinä hommaa mut sain vaihdetuksi, rälläkällä poikkasin pultinpään ja hitsasin mutterit kovilla virroilla, pitää kai massaa vetää päälle jos Katsuri niistä mutisee jotain, jos joku joutuu vaihtamaan niin kannattaa irrotusöljytä paikat päivää ennen remonttia lähtee auki mukavemmin.
 17. Aivan, kiitos kuvasta! , vittu se pitää tankkii tai koko taka akselistoa tiputtaa, kun typerästi pökkää pultti tankkiin, ja pyöränpuolellaki johki, miksei mutterit voi olla sielä päässä missä niillä olis tilaa olla, tehdasvirhe. Noo katotaan huomenissa..
 18. Autostani on takatukivarsi poikittainen etummainen väljä, sain halvalla uuden olikohan alvadi.ee hinta 45e toyotallahan nämä on 200e. Puslaa sinne ei vissiin irrallaan saa, pitää ostaa koko tanko. Tänään ajoin auton Montun päälle ja hetken aikaa yritin irrotella tukivartta , mutta vitut jumissahan pultit on, siitä ulommasta lähti mutteri melko helposti onkohan noi jotenkin läpipultilla, tuskinpa, kun ei moukaroimalla liikkunut, sitten toinen pää näytti mielenkiintoselta tankkikin vähän edessä sielä. Taitaa tulla melkonen savotta mulla huomenna, lämmityskään ei tepsi, kun mulla vaan kuumailmapuhallin. Hitsi on käytössä onneksi, uusia muttereita varmaan joutuu hitsaileen, siinäkin se saa sopivasti lämpöä. Mites yleisiä nämä on? Pitkittäisiä varsia taitaa saada jopa motonetistä muistaakseni, pitäis saada näitä poikittaisiakin taitaa olla yleisempi vikapaikka.
 19. Joo onhan se sitkeevetonen eikä mikään syöppö. Onhan sielä konkka ja Puola kun purkaa jakajaa niin löytyy, konkka joka usein sulanut muodottomaksi möltiksi niin kannattaa 200tkm välein vaihtaa kuulemma, kun rikkoo Puolan helposti. Toi puolavika ja öljypumpun rengastiivistehän s-koneiden ainut vika on.
 20. Onko miten ronkeli? Pitääkö olla alkuperäisosana? Kondensaattori vaihdettu. Nykii vähän ja puutuu kiihdytyksessä. Mites tälläisen kuuluu vetää? Eikös kaikki 2litraset pitäis olla tykkikoneita? 😁
 21. Näin aattelin itekki
 22. käyttääkö porukka jo ruostuneen auton pohjassa kotelonsuoja-ainetta vai öljyä vai öljymassaseosta? Jotkut tiivistää oljymassaseosta kynttiläntalillakin, itse ainakin vierastan massaa jo ruostuneessa autossa, mikäs siinä jos kaiken ruosteen sais jollain rapsuteltuu joka kolosta pois. Itse ihan koteloainetta päästelin monet kaverit oli kyllä sitä mieltä että se on koteloihin parempi mut ei ulkopuolelle, vähä kyllä öljyäkin laitoin perään, entäs helmat ulkopuolelta eikös niistäkin pitäis rapsutella ruosteet ennenkuin kiveniskumassaa pistää, vittu niitä kukaan jaksa rapsutella toimisko niin että kotelonsuoja alle ja massa päälle. Entäs se tojotan perisynti taka apurunko onko jätkät poraillu jotain reikiä niihin että kosteus pääsee pois vai mitä oon kuullut? Eikös se apurunko niin kannata ainakin 2 pulloa kotelonsuojasprata uhrata, vittumainen kun ei saa hitsata ja romiksiltakin pian loppuu varaosat , joutuu vielä ostaan jonkun uuden auton joka on aina vikavalo päällä ja herkemmin jättää tielle
 23. Pess1

  camry radio

  Aivan. En ole varma rätinän taajuudesta muuttuuko kierroksilla. Mutta radion kuuluvuuteen voisi auttaa parempi antenni sellainen pitempi kun kerta kaupungissa kuuluu ongelmitta mutta sivukylässä ei. Camryasähän tai minulla ainakin on 2 antennia apilariasa ja katolla mut mulla ainakin katolla oleva pois käytöstä. Apilariantennikin mulla on vähä patentti sikaliimalla vain liimasin ja pihdeillä puristin jonkun vw golfin antennin kiinni katkenneeseen nysään on se nyt ihan pitkä kuitenkin. Niin ja tosiaan sammuksissa kuuluu käynnissä ei hyvin, niin jotain häiriöö ottaa tosiaan vittu jostakin, seuraavaksi täytyy kai kokeilla maadoitusta parantaa ja odottaa postista piuhoja. Moottoritilan maat oli ainakin kunnossa kun tsekkasin. En oikein usko että hiilikuitupiuhat häiriöö tekee ja auto ei pahemmin nyi. Mut tosiaan jännä ongelma.
 24. Pess1

  camry radio

  Uus lucaksen laturi tai ei uus mutta 60tkm ajettu, eikös toi ole aika yleinen vika toi vinkuminen, vinkuu joo kierrosten tahtiin, volume 0 niin kuuluu ei mitenkään paha ääni mut kuitenkin. Sytkäpuolella konkka uus kansi pyöriä uutta, piuhat tilasin uudet autodocista ne vielä matkalla. Voisko johtua piuhoista vaikka ei nekään huonot ole ei nyi mut lievää tehottomuutta niin siks ne tilasinkin.
×
×
 • Create New...