Jump to content

Migeres

Jäsen
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen0
 • Nearest place
  Tampere

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Voipi tosiaan olla että kulahtanut, kun tällä hetkellä kaikki (ovet, virtalukko, peräkontti) toimii samalla avaimella. Täytyy mallailla jos tekisi vaihdon, saattaisi olla yksinkertaisin (ja ainakin ilmainen) tapa
 2. Ei toimi siis napista, joten puolelta toiselle vaihto ei passaa. Mutta periaatteessahan varmaan peräluukusta voisi vaihtaa päikseen? Äkkivilkaisulla samanlainen tsydeemi kuin repsikanpuolella, ja kontissahan se riittääisikin että aukeaisi avaimella jos menisi kuitenkin lukkoon kiinnilaitettaessa kuten ennenkin. Käytettykin toki passaisi jos kontinluukun lukko ei pelitä, vaan liekö saatavilla. Täytyy alkaa tutkailemaan.
 3. Kyseinen ongelma on ollut niin kauan kuin autokin minulla, joten historiasta ei valitettavasti ole tietoa. Ongelmana on siis se, että ovea ei saa lukkoon. Jos painaa sisäpuolelta lukkonupin kiinni, niin siellä selvästi vastustaa eikä painu pohjaan asti. Avaimella saa kyllä lukkoon ja napsahtaa nätisti, mutta avainta ei saa lukosta ilman että lukitus aukeaa. Avain toimii siis vain välillä 45-00, kun sen tulisi toimia 45-15 (näin kellotaulua ajatellen, pahoittelet jos selitän epäselvästi. Lukosta puuttuu se tyhjä väli, että avaimen saisi pyöräytettyä nolla-asentoon ilman että lukitus aukeaa.
 4. Oletko vikakoodeja ottanut? Mieleen tulisi puola/puolat, tuntuisi olevan vähän näiden tyyppivika Myös ilmamassa-anturi voisi olla mahdollinen? Koodit tosiaan kannattaisi ensimmäiseksi lukea, jos vaikka antaisi jollekin pytylle missfireä tai muuta herjaa.
 5. Kiitos, se kuulostaa jämäkältä ajalta. Vaikka mistäs sitä tietää vaikka innostuisi vielä telttailemaan jos säät sallii ja tulisi jo perantaina ehtoolla.
 6. Eiköhän tuota täydy tulla päiväseltä käymään jos vaan saa Corollan takaisin liikenteeseen ennen tuota. Mikähän olisi paras aika tulla että olisi mahdollisimman paljon kalustoa paikalla, lauantaina iltapäivästä?
 7. Kiitos taas, enpä hoksannut tuolta katsoakaan
 8. Kiitos! KE10 Corolla kyseessä. No ilmankos sitten tuntui olevan yhtä, ajattelin että olisi ajan saatossa vain painautunut niin tuota vasten että vain vaikuttaisi siltä. Kai tuohon joku sopiva löytyy tilalle kun varaosaliikkeen tiskille vie, justiinsa Corollaan tarkoitettua varmaan paha enää löytää mistään. Edit: Näkyyhän noita, tosiaan vähän erilaisia kyllä mutta kuitenkin, löytyvän Corollaan ihan suoraan ainakin ulkomailta.
 9. Miten tuon hiekkasuojan(?) saa parhaiten irti joka on tiivisteen suojana ilman että aiheuttaa vahinkoa akselille? Pitäisikö ensin rikkoa tiiviste tuolta alta ja sitten koittaa jos saisi ulosvetäjän ujutettua väliin? Ja kai tuo hiekkasuoja on ihan oma osansa, tuntuu kuin olisi yhtä puuta tiivisteen kanssa mutta eihän se kai sentään niin ole Joskus Kadetin jakopääkotelosta irroitin vastaavan ja muistaakseni sai aika reiluisti käyttää voimaa että irtosi, tuolloin toki kotelo oli kokonaan irrallaan niin sai käytettyä väkivaltaa.
 10. No näinhän se asia oli, kiitos Jamolle! Mitkä firmat tasapainottaa Pirkanmaalla kardaaneita? Tammerkone vissiin ainakin?
 11. Ihan niinkin yksinkertainen kysymys kuin että mahtuuko kardaanin irroittamaan ja vetämään laatikosta irti kun vain irroittaa perän ja kardaanin liitoksessa olevat neljä pulttia?
 12. Noniin. Toisella lukijalla sain vikakoodit pihalle ja ilmoitti misfireä ykkössylinterissä Vaihdoin puolan ja nyt näyttäisi että viat katosi. Lyhyellä testilenkillä auto kulki kuin uusi ja tyhjäkäyntikin oli tasainen. Tiiviste tuli kyllä jo hommattua, joten vaihdetaan sitten jos siltä näyttää. Vikavalokin sammui toisella käynnistyksellä joten hyvältä näyttäisi.
 13. Puhdistusainetta (sitä bensaan sekoitettavaa) törppönen jo upotettiinkin, vai tarkoitiko jotain muuta suuttimien puhdistusainetta? Nyt äiti raportoi että nykiminen on lähes hävinnyt, tyhjäkäynti seilaa edelleen. Täytyy varmaan tarkkailla tilannetta ja ottaa itselle auto ajoon päiväksi ja koittaa vähän polkea sitä jos olisi vain paskaa vielä jossain. Ja vaihtaa se imusarjan tiiviste jos seilaus loppuisi. Tuntuu aika yleinen vika olevan näiden vvti-koneiden kanssa nuo nykimiset yms. ongelmat mitä googlailin. Onneksi oman Camryni kone vain kestää vaikka kohta 410tkm mittarissa :D*kopu
 14. Kiitos vastauksista. Pystyykö noita puolia jotenkin testaamaan? Vikakoodeja en saanut luettua Tokmannin lukijalla, ei tunnistanut autoa. Täytyy varmaan ostaa kokeeksi joku toinen. Kyseessä äidin auto niin en ole varma minkä vikakoodin korjausliike oli pajalla saanut, täytyy kysyä muistaisiko. Ja ilmeisesti tyhjäkäynnin seilaaminen ja nykiminen ovat oletettavasti erilliset viat?
 15. On myös lämpimällä tuo nykiminen. Tyhjäkäynti tuntuu seilaavan vain kylmällä koneella, mutta nykiminen on jatkuvaa.
×
×
 • Create New...