Jump to content

Migeres

Jäsen
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen0
 • Nearest place
  Tampere

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Migeres

  Avensis vm. 2001 nykii (1.6l VVT-i), missä vika?

  Noniin. Toisella lukijalla sain vikakoodit pihalle ja ilmoitti misfireä ykkössylinterissä Vaihdoin puolan ja nyt näyttäisi että viat katosi. Lyhyellä testilenkillä auto kulki kuin uusi ja tyhjäkäyntikin oli tasainen. Tiiviste tuli kyllä jo hommattua, joten vaihdetaan sitten jos siltä näyttää. Vikavalokin sammui toisella käynnistyksellä joten hyvältä näyttäisi.
 2. Migeres

  Avensis vm. 2001 nykii (1.6l VVT-i), missä vika?

  Puhdistusainetta (sitä bensaan sekoitettavaa) törppönen jo upotettiinkin, vai tarkoitiko jotain muuta suuttimien puhdistusainetta? Nyt äiti raportoi että nykiminen on lähes hävinnyt, tyhjäkäynti seilaa edelleen. Täytyy varmaan tarkkailla tilannetta ja ottaa itselle auto ajoon päiväksi ja koittaa vähän polkea sitä jos olisi vain paskaa vielä jossain. Ja vaihtaa se imusarjan tiiviste jos seilaus loppuisi. Tuntuu aika yleinen vika olevan näiden vvti-koneiden kanssa nuo nykimiset yms. ongelmat mitä googlailin. Onneksi oman Camryni kone vain kestää vaikka kohta 410tkm mittarissa :D*koputtaa puuta*
 3. Migeres

  Avensis vm. 2001 nykii (1.6l VVT-i), missä vika?

  Kiitos vastauksista. Pystyykö noita puolia jotenkin testaamaan? Vikakoodeja en saanut luettua Tokmannin lukijalla, ei tunnistanut autoa. Täytyy varmaan ostaa kokeeksi joku toinen. Kyseessä äidin auto niin en ole varma minkä vikakoodin korjausliike oli pajalla saanut, täytyy kysyä muistaisiko. Ja ilmeisesti tyhjäkäynnin seilaaminen ja nykiminen ovat oletettavasti erilliset viat?
 4. Migeres

  Avensis vm. 2001 nykii (1.6l VVT-i), missä vika?

  On myös lämpimällä tuo nykiminen. Tyhjäkäynti tuntuu seilaavan vain kylmällä koneella, mutta nykiminen on jatkuvaa.
 5. Tällainen ongelma on Avensiksessa. Kylmänä tyhjäkänti seilaa, ja kiihdyttäessä vaihteesta riippumatta nykii. Auto kävi huollossa jossa vaihdettiin tulpat ja bensansuodatin ja laitettiin puhdistusainetta tankkiin. Tämän jälkeen toimikin n. viikon kun ongelma palasi. Moottorin vikavalo ei ole syttynyt kuitenkaan uudestaan. Mistähän voisi johtua? Olisiko bensansuodatin mennyt tukkoon syystä tai toisesta ja siksi aloittanut taas nykimisen? Ilmamassa-anturia putsailin mutta ei merkittävää vaikutusta. Auto on manuaalilaatikolla.
×