Jump to content

Migeres

Jäsen
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Migeres

 1. No näinhän se asia oli, kiitos Jamolle! Mitkä firmat tasapainottaa Pirkanmaalla kardaaneita? Tammerkone vissiin ainakin?
 2. Ihan niinkin yksinkertainen kysymys kuin että mahtuuko kardaanin irroittamaan ja vetämään laatikosta irti kun vain irroittaa perän ja kardaanin liitoksessa olevat neljä pulttia?
 3. Noniin. Toisella lukijalla sain vikakoodit pihalle ja ilmoitti misfireä ykkössylinterissä Vaihdoin puolan ja nyt näyttäisi että viat katosi. Lyhyellä testilenkillä auto kulki kuin uusi ja tyhjäkäyntikin oli tasainen. Tiiviste tuli kyllä jo hommattua, joten vaihdetaan sitten jos siltä näyttää. Vikavalokin sammui toisella käynnistyksellä joten hyvältä näyttäisi.
 4. Puhdistusainetta (sitä bensaan sekoitettavaa) törppönen jo upotettiinkin, vai tarkoitiko jotain muuta suuttimien puhdistusainetta? Nyt äiti raportoi että nykiminen on lähes hävinnyt, tyhjäkäynti seilaa edelleen. Täytyy varmaan tarkkailla tilannetta ja ottaa itselle auto ajoon päiväksi ja koittaa vähän polkea sitä jos olisi vain paskaa vielä jossain. Ja vaihtaa se imusarjan tiiviste jos seilaus loppuisi. Tuntuu aika yleinen vika olevan näiden vvti-koneiden kanssa nuo nykimiset yms. ongelmat mitä googlailin. Onneksi oman Camryni kone vain kestää vaikka kohta 410tkm mittarissa :D*koputtaa puuta*
 5. Kiitos vastauksista. Pystyykö noita puolia jotenkin testaamaan? Vikakoodeja en saanut luettua Tokmannin lukijalla, ei tunnistanut autoa. Täytyy varmaan ostaa kokeeksi joku toinen. Kyseessä äidin auto niin en ole varma minkä vikakoodin korjausliike oli pajalla saanut, täytyy kysyä muistaisiko. Ja ilmeisesti tyhjäkäynnin seilaaminen ja nykiminen ovat oletettavasti erilliset viat?
 6. On myös lämpimällä tuo nykiminen. Tyhjäkäynti tuntuu seilaavan vain kylmällä koneella, mutta nykiminen on jatkuvaa.
 7. Tällainen ongelma on Avensiksessa. Kylmänä tyhjäkänti seilaa, ja kiihdyttäessä vaihteesta riippumatta nykii. Auto kävi huollossa jossa vaihdettiin tulpat ja bensansuodatin ja laitettiin puhdistusainetta tankkiin. Tämän jälkeen toimikin n. viikon kun ongelma palasi. Moottorin vikavalo ei ole syttynyt kuitenkaan uudestaan. Mistähän voisi johtua? Olisiko bensansuodatin mennyt tukkoon syystä tai toisesta ja siksi aloittanut taas nykimisen? Ilmamassa-anturia putsailin mutta ei merkittävää vaikutusta. Auto on manuaalilaatikolla.
×
×
 • Create New...