Jump to content

Migeres

Jäsen
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen0
 • Nearest place
  Tampere

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pääsi yksi katoamaan matkalla, ostetaan "uusi" tilalle. Ei tarvi olla virheetön kunhan pysyy kiinni. Voidaan ostaa myös koko sarja jos ei yksittäistä löydy. 15" renkaaseen ja kuvanmukainen tulisi olla.
 2. Kiitos, se kuulostaa jämäkältä ajalta. Vaikka mistäs sitä tietää vaikka innostuisi vielä telttailemaan jos säät sallii ja tulisi jo perantaina ehtoolla.
 3. Eiköhän tuota täydy tulla päiväseltä käymään jos vaan saa Corollan takaisin liikenteeseen ennen tuota. Mikähän olisi paras aika tulla että olisi mahdollisimman paljon kalustoa paikalla, lauantaina iltapäivästä?
 4. Kiitos taas, enpä hoksannut tuolta katsoakaan
 5. Kiitos! KE10 Corolla kyseessä. No ilmankos sitten tuntui olevan yhtä, ajattelin että olisi ajan saatossa vain painautunut niin tuota vasten että vain vaikuttaisi siltä. Kai tuohon joku sopiva löytyy tilalle kun varaosaliikkeen tiskille vie, justiinsa Corollaan tarkoitettua varmaan paha enää löytää mistään. Edit: Näkyyhän noita, tosiaan vähän erilaisia kyllä mutta kuitenkin, löytyvän Corollaan ihan suoraan ainakin ulkomailta.
 6. Miten tuon hiekkasuojan(?) saa parhaiten irti joka on tiivisteen suojana ilman että aiheuttaa vahinkoa akselille? Pitäisikö ensin rikkoa tiiviste tuolta alta ja sitten koittaa jos saisi ulosvetäjän ujutettua väliin? Ja kai tuo hiekkasuoja on ihan oma osansa, tuntuu kuin olisi yhtä puuta tiivisteen kanssa mutta eihän se kai sentään niin ole Joskus Kadetin jakopääkotelosta irroitin vastaavan ja muistaakseni sai aika reiluisti käyttää voimaa että irtosi, tuolloin toki kotelo oli kokonaan irrallaan niin sai käytettyä väkivaltaa.
 7. No näinhän se asia oli, kiitos Jamolle! Mitkä firmat tasapainottaa Pirkanmaalla kardaaneita? Tammerkone vissiin ainakin?
 8. Ihan niinkin yksinkertainen kysymys kuin että mahtuuko kardaanin irroittamaan ja vetämään laatikosta irti kun vain irroittaa perän ja kardaanin liitoksessa olevat neljä pulttia?
 9. Noniin. Toisella lukijalla sain vikakoodit pihalle ja ilmoitti misfireä ykkössylinterissä Vaihdoin puolan ja nyt näyttäisi että viat katosi. Lyhyellä testilenkillä auto kulki kuin uusi ja tyhjäkäyntikin oli tasainen. Tiiviste tuli kyllä jo hommattua, joten vaihdetaan sitten jos siltä näyttää. Vikavalokin sammui toisella käynnistyksellä joten hyvältä näyttäisi.
 10. Puhdistusainetta (sitä bensaan sekoitettavaa) törppönen jo upotettiinkin, vai tarkoitiko jotain muuta suuttimien puhdistusainetta? Nyt äiti raportoi että nykiminen on lähes hävinnyt, tyhjäkäynti seilaa edelleen. Täytyy varmaan tarkkailla tilannetta ja ottaa itselle auto ajoon päiväksi ja koittaa vähän polkea sitä jos olisi vain paskaa vielä jossain. Ja vaihtaa se imusarjan tiiviste jos seilaus loppuisi. Tuntuu aika yleinen vika olevan näiden vvti-koneiden kanssa nuo nykimiset yms. ongelmat mitä googlailin. Onneksi oman Camryni kone vain kestää vaikka kohta 410tkm mittarissa :D*koputtaa puuta*
 11. Kiitos vastauksista. Pystyykö noita puolia jotenkin testaamaan? Vikakoodeja en saanut luettua Tokmannin lukijalla, ei tunnistanut autoa. Täytyy varmaan ostaa kokeeksi joku toinen. Kyseessä äidin auto niin en ole varma minkä vikakoodin korjausliike oli pajalla saanut, täytyy kysyä muistaisiko. Ja ilmeisesti tyhjäkäynnin seilaaminen ja nykiminen ovat oletettavasti erilliset viat?
 12. On myös lämpimällä tuo nykiminen. Tyhjäkäynti tuntuu seilaavan vain kylmällä koneella, mutta nykiminen on jatkuvaa.
 13. Tällainen ongelma on Avensiksessa. Kylmänä tyhjäkänti seilaa, ja kiihdyttäessä vaihteesta riippumatta nykii. Auto kävi huollossa jossa vaihdettiin tulpat ja bensansuodatin ja laitettiin puhdistusainetta tankkiin. Tämän jälkeen toimikin n. viikon kun ongelma palasi. Moottorin vikavalo ei ole syttynyt kuitenkaan uudestaan. Mistähän voisi johtua? Olisiko bensansuodatin mennyt tukkoon syystä tai toisesta ja siksi aloittanut taas nykimisen? Ilmamassa-anturia putsailin mutta ei merkittävää vaikutusta. Auto on manuaalilaatikolla.
×
×
 • Create New...