Jump to content

Janne_

Jäsen
 • Content Count

  234
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

131 Excellent

About Janne_

 • Birthday 02/26/1992

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen5579
 • Nearest place
  Satakunta
 • City
  Merikarvia/Pori

Recent Profile Visitors

2834 profile views
 1. Janne_

  Jakoketju

  NZ-sarjan kone kestää kyllä väärinkäyttöä tosi hyvin 😅 olisitpa samaa kokeillut mk1 facelift yariksella, SZ-sarjan moottorilla missä lamellijakopääkettinki...😂👍🏼
 2. Janne_

  Jakoketju

  Niin kauan oo hätää Toyotan ketjussa kun pitää huoltovälit kunnossa eikä venytä niitä tippaakaan. Äänen/vikakoodin Toyota antaa jos ketju venynyt.
 3. Ennemmin timesert-sarjaa Helicoililla jos menee joku vituiks niin se on sitten sen lohkon meno 😅 varmasti helicoilillakin noita AZ sarjan lohkoja on korjattu..
 4. Onko laskettu kulutus vai auton kulutusmittarin mukaan? Näissä on kanssa tosi synkät takajarrut..jossei ikinä ole avattu ja 2015 vuosimalli niin voivat olla totaalisen jumissa mikä kulutusta nostattaa...
 5. Painetunnistimen o-rengas oli sökö? Katsoitko sen korkeapainepumpun o-renkaita?
 6. Juu korkeapainepumppu moottorissa, mutta siirtopumppu on myös bensatankissa.. niitä on jonkinverran mennyt.
 7. Älä missään nimessä laita kuparitahnaa liukutappeihin, ei ikinä! Jumiutuu muutamassa viikossa tapit..aivan perseestä kun jotkut tuota tunkevat liukutappeihin.. alla oleva rasva auttaa minkä MaunoJokinen on laittanut kuvan. Näihin myös vaihdeltu uusia liukutappejakin, muistaakseni päivittyivät.
 8. Löytyis Toyotan orkkispaketissa, AD-koneiseen assyna korkeapainepumppu Scv venttiili ym kiinni varaosanro: 22100-0R010 Toydiy näytti yli 2200€ hinnaksi?😁 Laitetaan hinnaksi vaikka 550€/hyvä tarjous. Lähetys/nouto onnistuu, paiskaa YVtä
 9. Ei tarvinnut 2016 vuoden RAV4 Bi-Led ajovaloihin väylätouhuja, meni ihan vanhanaikaisella asennuksella 👍🏼🙂
 10. Pitää toivoa että olisi... Eiköhän se tässä selvinne.. inffoan kuinka on 👍🏼😬😁
 11. RAV4 Hybrid 2016 Led-ajovaloilla, onkos kellään muistikuvaa/kokemusta onko näissä pitkille valoille oma sulake? Jos herätteen saisi sieltä .. näissähän on tuo vain että heijastin kääntyy pitkät/lyhyet. Edit; täytyisi vaan tuollaiseen asentaa ledbar..
 12. Ei nyt mutta olisiko seuraavalla viikolla kahvittelua?
 13. 7afe laihaseosmoottori, taitaa olla vain 1 anturi pakosarjassa kiinni(laippamallinen(?)) muistaakseni orkkis lambda-tunnistin Toyotalla maksaa 300-400€ 😅 Juu ei Toyotassa muut toimi, densoa vähintään tilalle tai sitten orkkis..
×
×
 • Create New...