Jump to content

Janne_

Jäsen
 • Content Count

  167
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

91 Excellent

About Janne_

 • Birthday 02/26/1992

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen5579
 • Nearest place
  Satakunta
 • City
  Merikarvia/Pori

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. https://www.4x4parts.fi/fi/tarvikkeet/12819-wheel-center-cap-chrome-2400000050421.html Menisiköhän tämmöiset(?)..ilmoittele tosiaan!
 2. Menee sovitteilla, jostain jos saa keskirenkaat tai sitten tuttu sorvari sorvaisi :)..myös noita keskikuppeja saa tarvikkeena kun katsoo koon. töiden puolesta nähnyt hyvinkin rajuja kun laitettu 4wd peltivanteet takavetoseen..😁 hyvin mutterit niitä kiinni pitäneet 😁 pudotin hinnan 400€.
 3. Suht uusi 4afe gen 1 laturi 60€, Porissa ois. Voin ottaa varuiksi kuvaa vielä että on sama.
 4. Olisi ylimääräisenä uutta vastaavat vanteet 4wd hiaceen 15" ja 6" leveät. Keskikuppeja ei ole. Kevyenoloiset vanteet. Eli jakona 6x139.7 400€ Nouto Merikarvialta tai sitten voin lähettääkin ostajan piikkiin. E; Hintaa laskettu
 5. Imusarjantiiviste nyt ekana vaihtoon, on näissä ZR-sarjan koneissa kanssa ongelmana niinkuin ZZ-sarjalaisissa. Kaasuläppä on myös, kannattaa sekin putsata. Nämä toimenpiteet kun tekee niin akun miinuskenkä vaikka alkuunsa irti niin nollaa opitut tiedot. Ilmamäärämittarin puhtaus myös tsekkaukseen.
 6. Juu peilin avulla säädetään pitkiä. Sinne varmaan menee sitten hir2 kannalle liitin, valojen korkeudensäädölle ja 3:nnessa luultavasti pitäisi olla tuleva virta pitkille mikä kääntää sitä peiliä..ulkomuistista nyt en muista ihan tarkalleen. E; niin ja päiväajovalot/parkkikannalle. Veikkaan että se isompi liitin on umpion alareunassa.
 7. Umpiolle menevästä isosta liittimestä katsoo mihin tulee pitkien virta, sieltä ottaa releelle herätteen.
 8. Joo pitäisi mustapieni"laatikko" sinisellä liittimellä. Nyppää hanskalokero irti ja pitäisi näkyä joko heti siinä tai sitten kun kurkkaa yläviistoon. https://images.app.goo.gl/utb7HVNkv7ti6brT7 Tämmöinen
 9. Se valoautomatiikan rele siis vaihdettu mikä hanskalokeron takana?..niitä ainakin satunnaisesti on mennyt.
 10. Veikkaan että jarrusatulan mäntä jumittaa... Uutta vaihtosatulaa tilalle. Edit; toki voi käsijarruvaijerikin jumittaa..pyörä irti ja tsekkaukseen..
 11. Noniin hyvä homma! 😁👌🏼👍🏼
 12. Menee läpivienti enempi siitä apukuskin lattian kohdilta! Johto&liitin tulee siihen keskikonsolin tuntumaan, näkee kun raottaa apukuskin puolelta keskikonsolin kohdalta lattiamattoa/muovia.
×
×
 • Create New...