Jump to content

Janne_

Jäsen
 • Content Count

  152
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

83 Excellent

About Janne_

 • Birthday 02/26/1992

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen5579
 • Nearest place
  Satakunta
 • City
  Merikarvia/Pori

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Saa myös vaihdossa tarjota 4x100 vanteita(vaikka renkaineenkin) 15-16" koossa.
 2. Nyt olisi myytäväksi asti originaali celican vanteet, voi olla vanhemmastakin tai uudemmasta mallista. Luultavasti ei kauaa ole auton alla olleet(kunto vastaa likipitäen uutta) Päällä ensiasennus Dunlopit, paistoleima 2001. Vaikka tulevaan museoautoon tai sitten harrasteautoon vanteet. 15 tuumaiset 5x100 jako, renkaat päällä 195/60/15. Voi löytyä lisähinnasta uudet mutteritkin näihin. Hinta 320€, mieluiten nouto Merikarvialta (kulkeutuu Poriinkin tarvittaessa.)Tarpeen vaatiessa voin myös lähettää!
 3. Imusarjantiiviste nyt ekana vaihtoon, on näissä ZR-sarjan koneissa kanssa ongelmana niinkuin ZZ-sarjalaisissa. Kaasuläppä on myös, kannattaa sekin putsata. Nämä toimenpiteet kun tekee niin akun miinuskenkä vaikka alkuunsa irti niin nollaa opitut tiedot. Ilmamäärämittarin puhtaus myös tsekkaukseen.
 4. Juu peilin avulla säädetään pitkiä. Sinne varmaan menee sitten hir2 kannalle liitin, valojen korkeudensäädölle ja 3:nnessa luultavasti pitäisi olla tuleva virta pitkille mikä kääntää sitä peiliä..ulkomuistista nyt en muista ihan tarkalleen. E; niin ja päiväajovalot/parkkikannalle. Veikkaan että se isompi liitin on umpion alareunassa.
 5. Umpiolle menevästä isosta liittimestä katsoo mihin tulee pitkien virta, sieltä ottaa releelle herätteen.
 6. Joo pitäisi mustapieni"laatikko" sinisellä liittimellä. Nyppää hanskalokero irti ja pitäisi näkyä joko heti siinä tai sitten kun kurkkaa yläviistoon. https://images.app.goo.gl/utb7HVNkv7ti6brT7 Tämmöinen
 7. Se valoautomatiikan rele siis vaihdettu mikä hanskalokeron takana?..niitä ainakin satunnaisesti on mennyt.
 8. Veikkaan että jarrusatulan mäntä jumittaa... Uutta vaihtosatulaa tilalle. Edit; toki voi käsijarruvaijerikin jumittaa..pyörä irti ja tsekkaukseen..
 9. Noniin hyvä homma! 😁👌🏼👍🏼
 10. Menee läpivienti enempi siitä apukuskin lattian kohdilta! Johto&liitin tulee siihen keskikonsolin tuntumaan, näkee kun raottaa apukuskin puolelta keskikonsolin kohdalta lattiamattoa/muovia.
 11. Veikkaan että on 100€ hukkaan heitto...ostin kanssa kokeeksi purkaamolta toisen anturin..samanlailla jatkui 😁👍..kokeile ihmeessä eka tuolla lambda spacerilla👍
 12. Eli jos jollain ei tuo koodi lähde tuolla Lambdaspacerilla niin koittakaa ihmeessä tuota MaunoJokisen laittamalla kuvaohjeella vastus &konkka piuhoihin. Mulla auttoi tämä 👍😁
 13. 154km tripissä, ei vielä vikavalo pala ! E: 255km..voi uskaltaa sanoa että 'korjaantui'
 14. Katsos tuo Maunon kuva ylempää, siinä kerrotaan :-) eli 1Mohm vastus 0,6w laitoin sekä 1uF konkan Ja kannattaa kokeilla eka tuolla lambda spacerilla, sillä usein korjaantuu tuo, jossei ole jo kokeiltu.
×
×
 • Create New...