Jump to content

Janne_

Jäsen
 • Content Count

  167
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Janne_

 1. https://www.4x4parts.fi/fi/tarvikkeet/12819-wheel-center-cap-chrome-2400000050421.html Menisiköhän tämmöiset(?)..ilmoittele tosiaan!
 2. Menee sovitteilla, jostain jos saa keskirenkaat tai sitten tuttu sorvari sorvaisi :)..myös noita keskikuppeja saa tarvikkeena kun katsoo koon. töiden puolesta nähnyt hyvinkin rajuja kun laitettu 4wd peltivanteet takavetoseen..😁 hyvin mutterit niitä kiinni pitäneet 😁 pudotin hinnan 400€.
 3. Suht uusi 4afe gen 1 laturi 60€, Porissa ois. Voin ottaa varuiksi kuvaa vielä että on sama.
 4. Olisi ylimääräisenä uutta vastaavat vanteet 4wd hiaceen 15" ja 6" leveät. Keskikuppeja ei ole. Kevyenoloiset vanteet. Eli jakona 6x139.7 400€ Nouto Merikarvialta tai sitten voin lähettääkin ostajan piikkiin. E; Hintaa laskettu
 5. Imusarjantiiviste nyt ekana vaihtoon, on näissä ZR-sarjan koneissa kanssa ongelmana niinkuin ZZ-sarjalaisissa. Kaasuläppä on myös, kannattaa sekin putsata. Nämä toimenpiteet kun tekee niin akun miinuskenkä vaikka alkuunsa irti niin nollaa opitut tiedot. Ilmamäärämittarin puhtaus myös tsekkaukseen.
 6. Juu peilin avulla säädetään pitkiä. Sinne varmaan menee sitten hir2 kannalle liitin, valojen korkeudensäädölle ja 3:nnessa luultavasti pitäisi olla tuleva virta pitkille mikä kääntää sitä peiliä..ulkomuistista nyt en muista ihan tarkalleen. E; niin ja päiväajovalot/parkkikannalle. Veikkaan että se isompi liitin on umpion alareunassa.
 7. Umpiolle menevästä isosta liittimestä katsoo mihin tulee pitkien virta, sieltä ottaa releelle herätteen.
 8. Joo pitäisi mustapieni"laatikko" sinisellä liittimellä. Nyppää hanskalokero irti ja pitäisi näkyä joko heti siinä tai sitten kun kurkkaa yläviistoon. https://images.app.goo.gl/utb7HVNkv7ti6brT7 Tämmöinen
 9. Se valoautomatiikan rele siis vaihdettu mikä hanskalokeron takana?..niitä ainakin satunnaisesti on mennyt.
 10. Veikkaan että jarrusatulan mäntä jumittaa... Uutta vaihtosatulaa tilalle. Edit; toki voi käsijarruvaijerikin jumittaa..pyörä irti ja tsekkaukseen..
 11. Noniin hyvä homma! 😁👌🏼👍🏼
 12. Menee läpivienti enempi siitä apukuskin lattian kohdilta! Johto&liitin tulee siihen keskikonsolin tuntumaan, näkee kun raottaa apukuskin puolelta keskikonsolin kohdalta lattiamattoa/muovia.
 13. Veikkaan että on 100€ hukkaan heitto...ostin kanssa kokeeksi purkaamolta toisen anturin..samanlailla jatkui 😁👍..kokeile ihmeessä eka tuolla lambda spacerilla👍
 14. Eli jos jollain ei tuo koodi lähde tuolla Lambdaspacerilla niin koittakaa ihmeessä tuota MaunoJokisen laittamalla kuvaohjeella vastus &konkka piuhoihin. Mulla auttoi tämä 👍😁
 15. 154km tripissä, ei vielä vikavalo pala ! E: 255km..voi uskaltaa sanoa että 'korjaantui'
 16. Katsos tuo Maunon kuva ylempää, siinä kerrotaan :-) eli 1Mohm vastus 0,6w laitoin sekä 1uF konkan Ja kannattaa kokeilla eka tuolla lambda spacerilla, sillä usein korjaantuu tuo, jossei ole jo kokeiltu.
 17. Joo auton sisälle tein tietysti! On suojassa
 18. MaunoJokisen kuvan ohjeilla laitoin konkan ja vastuksen, ennen syttyi 50-60km ajon jälkeen, nyt ajoin 83km ja vikavalo ei syttynyt! En vielä ilosta hypi, huomenna ajan vielä 55km töihin niin jossei silloin syty saa kuitata korjatuksi 👍
 19. Päivittelen tänne parantuiko ongelma kun konkat ja vastukset saapuvat vaan..
 20. Kiitoksia! Ja hyvä että aihe herätti keskustelua. Täytyy tuolla MaunoJokisen kuvalla edetä ja tehdä tommonen patentti..yksi ylimääräinen lambda on niin pakko kokeilla..
 21. Täytyy vielä varmistaa, reikä nyt silmämitalla 3mm kokoluokkaa, laitoin niitä vielä 2 peräkkäin jolloin lambda otti jo melkein auton koriin kiinni, vikakoodin lykkäsi silti... Täytyy koittaa hitsata umpeen ja joku 1,5mm reikä.. On kyllä erikoinen tapaus tuo auto.
 22. Haulla en löytänyt niin tein oman topickin että voisi auttaa muitakin eli monelle Toyotistille/muun merkkiselle varmasti todella tuttu vikakoodi, eli katalysaattorin alentunut teho bank 1. Nyt tuli itsellä vastaan ensimmäinen E12 1.6vvti Corolla vastaan että ei edes Lambda-spacerilla lähde ko. Vikakoodi pois(monta näitä laittanut ja ko.vikakoodi on poistunut). Purkaamolta hain katalysaattorin jälkeisen lambda-anturin kun aattelin että kokeillaan vielä, koodia pukkasi taas alle 100km ajon jälkeen. Jostain luin että lambdan signaalipiuhaan voisi tinata vastuksen, minkälainen olisi
×
×
 • Create New...