Jump to content

MaunoJokinen

Jäsen
 • Content Count

  1039
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

382 Excellent

About MaunoJokinen

 • Birthday 10/23/1965

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen36
 • Nearest place
  Tampere
 • City
  Kangasala

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Näillä näkymin tulossa MR2:lla.
 2. Viittaisi sitten siltä, että sulla valuu polttoainelinja tyhjäksi, tai muuten saa ilmaa. Kun ei ole paineet kunnossa suuttimilla, niin kestää hetken startata. Nyt joku, joka tuntee kyseisen koneen paremmin, niin kertoo, mistä tuo saattaisi vuotaa.
 3. Vai olisko luistanut kytkin vaurioittanut vauhtipyörän kitkapintaa? Ei kyllä uuden kytkimen pitäisi ravistaa.. Tarkista nyt Kujalan ohejeiden mukaan. Se jos kukaan tietää tuon härvelin toiminnan.
 4. Onko tuossa EGR saastevermeet? Tuon voisi tulpata umpilaipalla siitä venttiililtä, mikäli moinen löytyy.
 5. Eikös tuo termostaatti ole tuon jakajan nurkilla kanssa. meinaan vain, jos toi tiiviste olis sieltä poissa, ja se alkaisi jotenkin siellä liikkumaan tms. tuo vain, kun kerran lämpöjen nousu liittyy asiaan, niin kovin taipuvainen hakeen vikaa nesteen kierrosta. Kun ei ne lämmöt nousisi koneessa, jos nesteet kiertää kunnolla.
 6. Eihän se tämmönen ole? Toi näemmä oli jakohihnan kiristin tai kiristinpyörä.. Osu vain silmään toi video, kun koitin katella tuosta koneesta kuvia ihan mielenkiinnosta
 7. Kun mainitsit uudelleen tuon lämpöjen nousemisen, niin eihän toi nyt kuitenkin olis niinkin yksinkertainen lähde, kuin vesipumppu ? Oon kertaalleen törmännyt sellaiseenkin, että siivet pyörivät vesipumpussa akselilla, niin lämpömittari vaelteli melkosen oudosti Sitten mahtaako tässä olla vielä keskipakosäätäjä jakajalla? Ei kyllä minkäänlaista hajua millainen jakaja tuossa on, niin tuli vain mieleen, että jos on keskipakosäätäjä vielä siellä sisällä, niin ei olis ensimmäinen kerta, kun olis jousi siellä poikki tai muuten kalut irrallaan. Että jos saat sen äänen noin tarkoin paikallis
 8. Ei taida olla obd ecu tuossa vielä Mutta nakuanturi tuossa kyllä pitäisi olla, jonka pitäisi puuttua tuossa kohtaa peliin, jos korvalla kuulet nakuttavan. Mutta oliko tässä tuo läppäsysteemi tuolla imusarjassa? Muistelisin vanhoista foorumin keskusteluista, että sen toimintaongelmat aiheutti jotain jännää. Toinen mikä tulee mieleen, niin jos suuttimet tukossa, niin menee laihalle, niin voisi aiheuttaa nakuttamisen. Tai jos polttoaineen paineen säädin jumittelee tukilla, niin voisi aiheuttaa kanssa jotain vastaavaa. Mutta tosiaan vahva epäilys, että ääni ei oliskaan nakutuk
 9. Jotenkin haiskahtaisi imusarjan vuodolta. tarkista, että kaikki letkut kiinni, ja että on tiiviste mennyt kunnolla paikoilleen. Ja ettei muuallakaan imuuolella ole vuotoja.
 10. OK. tässä siis oli sellaista mallia painelaakeri, ettei ollut haarukassa kiinni. Voisiko siellä olla vain ilmaa putkistossa? Vaihdoitko sen työsylinterin? Jos et, niin voisiko siinä olla niin paljon ruostetta, että vuotaa nyt, kun tuli eri kohtaan? Tulihan levy varmasti oikein päin?
 11. Tulihan se haarukka sinne laatikon vastapuolelle oikein sinne hahloonsa? Sen pystynee tarkistamaan siitä työsylinterin kohdalta, kun ottaa kumin pois.
 12. En osaa sanoa toimiiko tuossa Camryssä, mutta niissä mitä itse oon vaihtanut, niin ottamalla koneen korvakon edestä irti, ja kone nosturin varaan roikkumaan, niin saa monta senttiä lisää tilaa. Muistelisin, että EE100:een corollaan irrotin pelkästään koneen tuollai roikkumaan, nesteetkin sai olla sisällä, ja sai sen levyn vaihdetuksi. Mutta se onkin pikkunen kone tuohon sun tapaukseen verrattuna.
 13. Eipä ole moisessa paikassa tullut koskaan käytyä, että sopii ainakin mulle. Mitä tietä kannattaa ajella, jos haluaa kaikkein mutkasinta tulla Tiedän että tuossa Linnavuoren maisemissa on varsin hyviä pätkiä MR2:lle
 14. Tehot on kyllä kasvaneet latureissa, mutta uskallan väittää, että ankkurin massa ei ole kasvanut. Jos vertaa jotain Carina II:n laturin ankkuria nykyaikaiseen, niin se pelkkä ankkuri on isompi, kuin koko uudempi laturi Ja sitä pyöritettiin vielä normaalilla kiilahihnalla, jossa oli vielä kertaluokkaa isompi ja raskaampi hihnapyörä. Eli hitausmassa on ollut kertaluokkaa suurempi. Uskoisin tuon väitteen tarpeellisuudesta, jos se laturi pyörisi ilman kuormaa, mutta nyky auton sähkökuormalla se laturi toppaa kuin seinään, jos se hihna katkee. Mutta se kyllä voi olla, että nyky latu
 15. Mä en oo ikinä ymmärtänyt tuon vapaakytkimen tarppeellisuutta. Normaali tilanne autossa on, että laturissa on aina kuormaa sen verran, että kyllä sen kierrokset tippuu nopeemmin kuin moottorin, jossa massaa on melkosesti enemmän. Mun mielestä turha vikaantuva komponentti lisää. Kuitenkin laturit ja urahihnat toimineet ilman tuota jo vuosi kymmeniä. Yleensä, jos hihna luistaa, niin se on siinä kohtaa, kun annetaan kaasua koneelle.
×
×
 • Create New...