Jump to content

MaunoJokinen

Jäsen
 • Content Count

  441
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

128 Excellent

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen36
 • Nearest place
  Tampere
 • City
  Kangasala

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Näin arvelinkin.. Toydiyn mukaan esim. at151 carina II:n on sama.. Noita joka romiksella varmaan..
 2. Ootko tarkistanut sopiiko muiden A koneiden öljypohja? Kun mun mielestä kaikkien etuveto A koneiden koppa on saman näköinen, ja suomi versioissa on lähes kaikissa tuo öljyn paluulinjakin. Olis vain aika paljon enemmän valikoimaa. Tämä ei siis oo mitenkään varmaa tietoa, kun en oo itse verrannut noita irrallaan.
 3. En oo noiden autohifien asiantuntija, mutta selityksen perusteella laittasin ensimmäisenä rca linjaan galvanisen erottimen. Joku autolaitteita enemmän rakentanut voi antaa parempia vinkkejä.
 4. Jos se on noita vaihteella varustettuja, niin niissä harvemmin on tuota hiilivikaa, mutta tuo solenoidin päässä oleva kynsi, minkä kautta virta yhdistyy sinne "moottorille" niin on aika monesti entinen. Tai siis se toinen niistä kynsistä palaa kuopalle. toinen on yleensä kuin uusi. Ja kun se lautanen menee riittävästi vinoon, niin sittenpä ei enään yhdistäkkään. Niitä kuparisia palasia, 90 asteen mutkalla ja yhdellä reiällä saa ihan tarvikeliikkeestä uusia, eikä montaa euroo kyllä maksa. Tosin ite en oo pitkään aikaan tollastakaan vaihtanut, kun ei oo tarvinnut, niin voi olla tilanne toinen tarvikeliikkeissäkin
 5. joko toi tarvike on jo valmiiksi sökö, tai sitten siellä on esim. siinä vastapuolen liittimessä vikaa.. tarkista nyt vielä se.. Koita kiristää niitä "abikoja", että varmasti koskettaa kunnolla. Mut jos toi kerran kopauttamalla alkaa startata, niin kyllä se vika silloin siinä lähellä on oltava. Olisko siellä joku rele lähellä jos ei oo liittimessä vikaa.
 6. Tekeekö se tuon esim. sillä tavalla, että jos heittää koneen vapaalle esim. alamäessä rullaillessa. Tuo Forestmanin ohjeen mukaiset temput, ilmamassamittarin putsaamisesta auttoi ainakin velipojan 1.4 zz koneelle. Nyt ollut vika jo vuoden poissa tuon jälkeen.
 7. Juu, kyllä sä varmaan tuon parhaiten tiedät, kun noita työkses valitset. Kunhan piruilin Hyvä juttu jos Hyvin varustetun tarvikeliikkeenkin kama on hyvää.. Harva se päivä tulee siellä itekkin käytyä Jos en marmorilta jotain hae. Kyllä joo, oikea kama oikeaan paikkaan on aina se paras ja varmin vaihtoehto.. Mutta kyllä jos tuotteessa on kunnon tuoteseloste ja ymmärtää kemiaa edes välttävästi, niin aika hyvin pystyy hapon siitä tunnistamaan, jos sellaista olis. Eikä noi aineet välttämättä kovin paljon eri kamaa oo vaikka pullon päällä on eri tarkoitus. Toki saattaa hieman eri määrät olla eri osasia. Että kannattaa kyllä hiukan katella sitä selostettakin.
 8. No enpä oo kyllä ikinä kuullut että sisältäisi happoa. Pitääpä olla tarkkana, kun seuraavalla kerralla ostan. Mut joo tarkistin kotoo 4 eri merkkistä merkkituotetta ja yksikään niistä ei sisältänyt happoja eikä ollut syövyttävä merkkiä. Kannattanee siis pysyä erossa tässäkin tuotteessa noista tarvikeliikkeiden oman merkin halpistuotteista Mutta joo, jos on oikeeta ainetta asiaan, niin aina parempi niin.
 9. Tulihan tuo putsatuksi? esim jarrujen puhdistusaineella suihkimalla? Ja myös liittimen kontaktit jollain voitelevalla kontaktispraylla.
 10. Kyllä öljyt kannattaa aina vaihtaa mielellään aikasemmin.. ei se siitä hajoa, jos niitä turhan usein vaihtaa. Se vain, että siihen sitten kannattaa varmaan laittaa ihan sitä samaa kamaa, mitä tehtaalta on tullut / toyota suosittelee. Ainakin itselleen ostaa mielenrauhaa, kun vaihtaa
 11. Ja lisää juttua tuolla: https://www.troublecodes.net/p2codes/p2006/ Ihan vain googlella noi.. sen tarkempaa kokemusta itellä ei oo..
 12. Irrota se sulakerasia jossa noi sulakkeet on, niin jos siellä on hapettumaa takana. Ainaskin vanhemmissa Carina II:ssa on semmoset liuskat siellä takana, jotka kuljettaa sitä virtaa sulakkeilta tuonne pistokkeille. Olis aika looginen paikka missä vois olla ongelmaa. Toinen paikka, niin tarkista, ettei oo jäänyt mittariston kaapeli mittariston ruuvin väliin, kun se on ruuvattu kiinni. (tai joku muu kaapeli kojelaudassa, jos ollut irti hiljattain)
 13. Mun kohdalta tän voi näemmä unohtaa, kun enpä muistanut, että samalle viikonlopulle on vanhimman tyttären yo lakkitilaisuus lukiolla, kun koronan takia tuo siirtyi keväältä syksylle. Juhlat pidettiinkin jo tässä kesällä, mutta ohjelmaa varmaan muuten riittävästi tuolle päivää.
 14. Ja jos ei mistään löydä parmpaa messingin palasta, niin 90 asteen kääntö tuolle, niin menee taas muutaman vuoden. Sama pala löytyy Carina II:n ja A koneisen E80 corollan laatikosta myöskin.
 15. Joo niitä on joskus vaikee löytää. Toi kyllä "pitäisi" olla siinä moottoritilassa olevassa sulakerasiassa. Tosin voi kyllä olla ecun vieressä keskikonsolin sisälläkin. varmaan ootkin koittanut netistä metsästää, mutta uudempiin ainakin löyty tuolta ihan ladattavaksi releiden sijaintikuvat. https://www.auto-manual.com/toyota/toyota-corolla/
×
×
 • Create New...