Jump to content

MaunoJokinen

Jäsen
 • Content Count

  623
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

239 Excellent

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen36
 • Nearest place
  Tampere
 • City
  Kangasala

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mä kyllä sanoisin, että ei sais yleistää Toyotan viaksi. Mutta allekirjoitan kyllä noissa Euro Toyotissa. Japseissa kyllä menee vaihteet päälle, jos vain kytkin irrottaa kunnolla.
 2. Voisko olla kytkin ongelma kuitenkin? Koska on kytkineste vaihdettu, ettei olis vettä seassa? varmaan kytkinrempan yhteydessä kuitenkin. Jos ei irrota kunnolla, niin alkaa vaihteet tökkiä. Tarkista ettei ole työsylinteri kostea. Noissa 6v vaihteistoissa on kyllä vanhemmiten tullut vastaan ongelma, että lakkaa vain jotku vaihteet menemästä päälle. Ite en oo päässyt kertaakaan tutkimaan että mikä siellä on vikana tuossa tilanteessa. Tarkista vielä varmuuden vuoksi myös ne vaihtoiston pään vaijerien kiinnitykset.
 3. Toris oli muuten 2 kpl muutakin purussa olevaa..
 4. Torissahan olis myynnissä koko varasosaauto https://www.tori.fi/kanta-hame/Toyota_Celica_2_0_ST_162_varaosa_auto_75053833.htm?ca=18&w=3 tai kysy, myiskö osia
 5. Tarkista, ettei oo vuotoja putkistossa. Imupuolella tai turbon jälkeen esim. välijäähyssä tai putkissa, tai esim. joku klemmareista antautunut. Ainaskin Avensis versossa oli yks välijäähyn putken kannatin sellainen, että oli irronnut pistehitsistä, niin jos en olis muun remontin yhteydessä huomannut, niin olis aika pian syönyt reiän tuonne putken kylkeen. Sitten tarkista vielä ettei oo mitään muuta putkea tuolla, joka voisi vuotaa. Alipainepuolelta tuossakin taitaa ottaa esim. jarrutehostajalle imun, niin tarkista, ettei olis tehostimen vuoto. Tulppaa vaikka letkun. Ja sitten jos on tu
 6. Ja sitten on vielä semmonen vaihtoehto, että juottaa siihen lambdan kaapeliin pari vastusta ja konkan, niin hoitaa homman. Ohje ja kytkentä löytyy jostain ketjusta täältä foorumilta. Kesällä viimeksi joku korjasi muistaakseni avensiksesta.
 7. Melkein toi viksessä on, jos ei muuta ole pimeänä.
 8. Eikös tuossakin ole se perinteinen ruuvattava tappi kumin alla? Niin niitä löytyy about kaikista Toyotista samoja.
 9. Jäi väliin, kun penskat keksi taas jos jotakin ohjelmaa No toisella kerralla sitten..
 10. Voisiko olla vvti solenoidin vika? Kato youtubea.. aika monta videoo mahdollisista ongelmista. Semmoseenkin videoon joskus törmäsin, missä se vvti ei lukkiutunut siihen perusasentoonsa, joten käynnistettäessä jumalaton klapina, ennekuin rauhoittui, kun öljynpaineet nousi. Ei siellä oikein mikään muu voi tuota aiheuttaa, kun ketjukone kuiteskin.. ellei sitten oo ketju jo venynyt liikaa, tai joku jossain välissä asentanut väärin. Mulla ei ole tietoa, voiko tuo päästä hyppäämään hampaan yli jos oikein venynyt ketju. Mut en kyllä oikein jaksaisi tuota uskoa Toyotan koneesta.
 11. Korjaanpa itse omaa tietoani, kun viimeinkin sain aikaseksi 270 tkm huoltoa tehdessä katsoa tuota tilaamaani pyörää, ja eihän se sopinut tuohon kompuraan No toisaalta tulipa sitten avattua ja saatan osata selittää sen äänen nyt. Siellä hihnapyörällä on laakeri numerolla: 35BX5212DST281 Tuo laakeri on hieman väljä. Siten tuolla on semmoset vaimentimen kumit, ja siinä ulkokehän pyörällä on hampaat, joissa kumipinnoite, ja ne menee niiden vaimentimen kumien väliin. No nyt kun tuo laakeri on hieman väljä, niin tuo hihnapyörä hieman antaa peräksi pyöriessä, joten noiden kumisten pintojen
 12. Heh.. jos noin paljon on vikaa 20 vuotta vanhassa autossa, niin kannattaa varmaan harkita merkin vaihtamista Mut joo soittimissa tosiaan aika monessa mallissa ollut kylmäjuotoksia vanhemmiten. Ja kute tuossa aikasemmin sanottiinkin, niin kaiuttimetkaan ei oo ikuisia.
 13. Kun olis jotain tietoo mistä päin suomee pitäisi löytyä. Mut varmaan sitten pääkaupunkiseudulta, kun ei osata kertoa? Yhden mahdollisen elimenluovuttajan tietäisin, mutta se on eteläpohjanmaalla, ja kone nokassa paikoillaan.
 14. Joo, tommosia ne nykyakut on. Ei tämmönen vanhankansan automies meinaa millään uskoa, että ei käyttäydy samalla tavalla kuin ennenvanhaa, että silloin tällöin lataamalla vois mennä pitkäänkin.. Mut ei noi kun alkaa temppuilla, niin parasta vain vaihtaa suosista. Eihän toi nyt kallis komponentti ole, että turha nuukailla..
 15. Pitäs sopia mullekkin. Tosin taitaa edelleenkin olla käyttöpirssin reissu
×
×
 • Create New...