Jump to content

MaunoJokinen

Jäsen
 • Content Count

  265
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

78 Excellent

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen36
 • Nearest place
  Tampere
 • City
  Kangasala

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Eiköhän tossakin oo sivussa korkki, josta täytetään, ja siiten kun alkaa valumaan ulos, niin on sopivasti.
 2. Tarvisko tuon välttämättä viikonloppuna olla? Eikös viikolla joku iltakin onnistuisi? vois sopia porukalle jopa paremmin.
 3. Pitäiskö tätä alkaa uusiksi suunnittelemaan? Nyt olis kelitkin paremmat makkaranpaistolle
 4. Vai onko kuitenkin vikaa suuttimessa, että alkaa vuotaa sillä oikeella paineella ? Esimerkiksi aukee, mutta ei palautakkaan kunnolla tiiviiksi. Olis siis hieman tukossa tuolla tapaa. Toki korjaantuu silla alemmalla paineella, mutta vaarana on, että menee laihalle sitten kun annat tehoo tai kierroksia.. seurauksena pahimmillaan mäntäpistiäisen purema
 5. mun ex e12 turkin farkussa joka on siskolla nyt, niin on boshit. Oli kanssa yhden joutunut vaihtaan joskus vuosi takaperin.
 6. Eikös toi avensis ollut mistä puhutaan? Olikos siinä oikeasti Densot alkaa päälle? Kun tuntuu olevan Boshia noi muut vermeet noissa. Ja euro corollissakin on boshin puolat. Mut tosiaan purkuautosta mäkin itelleni varaosat ostin, kun ei kanssa kukkaro anna myören maksaa marmorin hintaa. Toki Motonetista tai muista tarvikeliikkeistä saa densoa edullisemminkin. Mutta vähän ajetusta purkuautosta otetuilla Densoilla vain taitaa olla enemmän kilsoja jäljellä, kuin uusilla "tarvikkeilla". Muistelisin että meni kutakuinkin noin, että sain 4 kpl alle 100 tkm ajettuja densoja yhden motonet denson hinnalla.
 7. Se haisis makeelle, jos olis noin.. ja kyllä sitten tulis kuplaa jäähdyttäjään.. sen verran enemmän on painetta pytyssä kuin jäähdyttäjän nesteessä, että kyllä se vuotaa tuohonkin suuntaan, jos vuotaa nestettä pyttyyn. Ja sitten sen huomais startissa, ettei ekalla pyöräytyksellä meinaa jaksaa pyörähtää ekaa kierrosta. Kyllä se vain palamatonta bensaa on.. Jos se rikkaalle haisee, niin sopii kuvaan. Jostain syystä sinne menee liikaa bensaa suhteessa ilmaan. Voisiko ilmamäärä/massa mittari antaa väärää tietoa eculle? (kumpi sitten tuossa lieneekään). Onkos tuossa mallissa muuten nakuanturia ollenkaan? Senkin vika vois laittaa ecun syöttään ylimääräistä koneeseen.
 8. Oliko tuosta lambda jo vaihdettu? Antaako se arvoja, jos kytkee ne pinnit diagnostiikkaliittimeltä. Tuohonhan on kanssa ihan mittaustapa (en oo kyllä ikinä tehnyt, mutta BGB:stä löytyy ohje). Sitten melkein alkasin epäilemään, että tuo rikastin suutin tai joku muu suutin tiputtaa bensaa läpi. Tuossa nyt kutakuinkin kaikki muut viat jo tarkistettu. Tai sitten mitä vielä voisi tarkistaa, niin puristuspaineet, ettei vain olis mennyt vena.. Painetta ei varmaan lykkää syyläriin tms. Kun voishan kansipahvikin olla mennyt.
 9. Ne tuppaa oleen sen verran tasalaatuisia, varsinkin densot, että jos siellä on yksi puola kypsä, niin silloin on jo toinenkin ehtoopuolella. e15:ssa meni puola, niin mittailin huvikseni niistä muistakin vastusarvoja, niin toisessakin puolassa oli arvot kyllä kaukana normaalista. se kuitenkin ecun mukaan vielä toimi. ostin sitten joltain purkuautosta koko sarjan pienemmillä kilsoilla, ja valitsin noista 4 kpl, jotka arvoiltaan likimain samat. hyvin on pelittänyt tuon jälkeen.
 10. Aika arpomistahan tää aina on täällä foorumilla, kun ei auton viereen pääse. Mutta siitä on monesti iloa, kun saa edes jotain vinkkiä mistä katsoo. Sinänsä jännä, ettei se käynyt sitten kolmella kun yks puola sökönä. Olisko Ecu mennyt johonkin suojatilaan. Kyllähän nää nykyautot tuppaa oleen sellaisia, että jos jotain ongelmaa on, niin pitäisi ensimmäisenä laittaa lukijaan kiinni, josko se jotain itse kertoisi. Wanhuksien kanssa sillai helpompaa, kun jos saa bensaa ja kipinää, niin käymäänhän se lähtee, ellei oo ajotukset ihan pielessä
 11. MaunoJokinen

  Lisämittari

  koitin googlettaa.. Auttaisko tuo? jos löydät sen johdon, joka menee eculle niin on oikea signaali. https://www.slideshare.net/mobile/gsx1/httpvnxsu-electrical-wiring-diagrams-toyota-carina-e-corona taitaa vain olla japsi tuo ohje ..
 12. Eikö toi sitten antanut vikakoodia? vai eikö sulla ollut itellä lukijaa? Harvinaistahan noiden puolien hajoaminen on, ettei tuo nyt niin ihme ole, ettei omalle kohdalle satu
 13. Tossahan JanneÖ kyselee laturinjalkaa pari viestiä alempana.. Ota nyt ihmeessä kaveriin yhteyttä, että menee jalka kerhon tarvitsijalle
 14. Mahtaisko noi kieltäytyä, jos sanoisit, että haluut avaimen hetkeksi, että käyt vaikka hakemassa jotain autosta. Jos tulee kuntoon, niin sitten vain että ei tarvitakkaan huoltoa.
 15. kun ei oo siitä sun mittarista sitä takakuvaa, niin arvotaan.. Torissa tollanen myynnissä. Jos et oo sattunut huomaamaan. siinä taka kuvakin, niin saa ne liittimet tarkistettua. https://www.tori.fi/satakunta/Toyota_carina_e_mittaristo_69426011.htm?ca=18&w=3
×
×
 • Create New...