Jump to content

MaunoJokinen

Jäsen
 • Content Count

  1106
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

403 Excellent

About MaunoJokinen

 • Birthday 10/23/1965

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen36
 • Nearest place
  Tampere
 • City
  Kangasala

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Veikkaanpa, että uusi akku leiponut. Onnea vain takuuvaihtoon.
 2. Aika usein on vain romuttamolla olevissa samassa kunnossa. Ei tuo ihan mahdotonta maksanut toyotallakaan, kun itelle ostin joskus. Mut ei toki ilmanenkaan Mutta muistelisin, ettei läheskään sillai kirpassut, kuin se muovilista siinä yläpuolella, kun sen vaihdoin samalla. Jos nyt en ihan väärin muista, niin tuo kytkin paketti (siis ei saa pelkkää kumia) oli jotain 30-40 euron välissä. Mutta kysy ihmeessä varaosatiskiltä, ja laita tänne, mitä maksoi.
 3. Tähän lisätään että poista ruoste länkiraudasta palan väliin tulevan pellin alta. Tuo on se suurin syy sille, että alkaa jumittaa hyvinkin nopeesti. Samat ongelmat on myös ainakin E15 japsin jarruissa.
 4. Yks mikä noissa lohkon kylkeen asennettavissa lämppäreissä on järjestään, niin se paketin mukana tuleva silikaattigeeli pussukka ei riitä kunnolla koko palikan alle. Lopputuloksena, että se lämpö siirtyy huonosti sinne lohkoon. Eli jos alat asentaa, niin ota suosista esim. motonetista lisä tuubi ainetta, jotta saat sitä sinne riittävästi. Sen pitäisi kiinnittäessä pursuta joka puolelta hieman, niin silloin lämpö siirtyy koko palikan pinta-alalta, ja lämpee se konekkin, eikä pelkästään konehuoneen ilma.
 5. ok. siinä jossain kuvassa kun katoin, niin ei näkynyt noita kiinnityksiä, niin kuvittelin että vain siinä hihnapyörän etäisyydessä se virhe. Näin se on joo tehtävä sitten.. toivottavasti löydät ostajan.
 6. ei tuo sattuisi mennä kohdilleen vaihtamalla nuo hihnapyörät keskenään?
 7. ELikkä kutakuinkin kaikki MR2 AW11projektista ylijäänyt kama myyntiin. - luukut -kattoluukku + pahvit+sisäpuolen suoja+listat - targan luukut -lamppuja -sisustan osaa.. matot yms. -tiivisteitä -etulippa yms. https://www.tori.fi/pirkanmaa/Toyota_MR2_AW11_85_89_88431860.htm? 350€ koko kasa. yv.. p: nolla neljä nolla 7783431 (wa, signal, telegram) mauno.jokinen (miumau) comatec.fi
 8. Varmaksi ei uskalla vielä luvata. Koitetaan saapua paikalle.
 9. Aika tyypillinen on avensiksissa myös tuo rattiakselin ristinivel, että on väljä. Tarvikkeena saa "mitoilla" asiantuntevasta tarvikeliikkeestä kyllä pelkän nivelenkin Eli ottaa irti ja verme kädessä perinteiseen tarvikeliikkeeseen, niin kattelee siihen sopivan nivelen. Vaihto samaan tapaan kuin kardanille.
 10. Joo.. ai sorry.. mä luin huonosti että se etummainen pätkä..
 11. Toydiyn mukaan tuota putkee on vain s-koneisissa Carina II:ssa. Eli katselisin jos löytys romikselta. näyttäisi olevan numerolla 17410-74440 Näyttäisi olevan Sedanissa ja Wagonissa myös. Näyttää autodoc tarjoavan https://www.autodoc.fi/search?keyword=1741074440 Eli kyllä sitä tarvikkeena saa.. Kannattaisi ehkä tarkistaa avaldi myöskin..
 12. Kyllä siinä pitäisi ihan säätöruuvit olla joilla tuo säädetään kohdilleen. Kaksi ruuvia, toinen säätää horisonttaalia ja toinen vertikaalia.
 13. Bensa korvaa sen vähäisen öljyn kulumisen. Eli toki öljy huononee, mutta aika normi Toyotaa, että tikkuun ei juurikaan tarvi katella vaihtojen välissä.
 14. Ketjua en oo minäkään joutunut vaihtaan vaika nykyisessä rollassa on kohta 300tkm ja mulle tuli alle 50 tkm ajettuna. Toki varmaan ketju on venynyt, ja voisi esim. tehoa löytyä jo enemmän, jos vaihtaisi, kun ajotukset olisivat paremmin kohdallaan. Toi vesipumppu on vaihdettu varmasti sen takia että on vuotanut akselin stefalta. Noita on vaihdettu aika paljon juurikin 40-80 tkm välillä. ilmeisesti jollain valmistajalla jäänyt akselin viimeistely stefapinnasta huonoksi, juurikin 2000 luvun vermeissä. Nykyisessäin tuo vaihdettiin jossain reippaat 50 tkm kohdilla, ja sen jälkeen ajel
×
×
 • Create New...