Jump to content

remppainen

Vierailija
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by remppainen

  1. Voi kokeilla tosiaan tehdä kytkimelle uudelleen opettelun, muttta tuskin auttaa.. ehkä hetkellisesti. Helppoa. Ohje löytyy http://www.partinfo.co.uk/files/INF12215_GB.pdf Tuo robotti noista rikki menee.. Jos osaat ite rassailla autoa niin ostat jostain alle 100tkm kolariautosta tuon robotin, ja ostat itsellesi aliexpressistä mini-vci kaapelin ja toyota techstream softan ja vaihdat tuo robotin itse ja kalibroit sen tuolla mini vci+techstream softalla niin säästät tonneja. Ja heti sen jälkeen auto vaihtoon. (toinen linkki tuohon manuaaliseen kalibrointiin http://developer.ps/data/toyota-multi-mode-transmission-mmt.pdf
  2. Moro. Corolla 2007 E150 ZRE151 ilmastointi pitää ihmeellistä ääntä. Alla video äänestä (pitänee kuunnella luurit päässä että kuulee). Eli vinkuu, ja vinkuminen nousee kierrosten mukana, ja kun pysähtyy niin hörisee ja hörinä loppuu hetken päästä pysähtymisestä. Tähän on vaihdettu jo vesipumppu ja apulaitehihna. Ei muutosta tilanteeseen. ilman ilmastointia ei pidä mitään ääntä. Eli vika ei ole puhaltimessa. Tämän mallin kompressori on ilmeisesti sitä mallia että pyörii kokoajan, koska kun katsoo pellin alta niin kompura pyörii kokoajan. Ilmastoinnin huolto tehty 3,5v sitten, mutta puhaltaa vielä kylmää. Voisiko vain aineet olla vähissä joka aiheuttaa tämän? Ihmetyttää vaan tuo kun auton pysäyttää niin tuo hörinä loppuu, että mistä se tulee? Ja ilman ilmastointia päällä ei hörise. Tässä autossa ei ole kondensorille omaa tuuletinta, eikä syylärin tuuletin pidä ilman ilmastointia minkäänlaista ääntä.. Kiitoksia vastauksista jo etukäteen!
  3. "P0810 Clutch Position Control Error" Multimode vaihteiston kytkin robotti vialla. Ihme että on kestänyt 130tkm asti. Vaatii Toyotan Techstream softan että uuden robotin vaihto onnistuu. Eli pitänee tehdä marmoritiskillä. Toyotalla robotin vaihto noin 1000€ - 2000€ luokkaa. itse omistin vastaavan auton ja juuri tuon kalliin rempan vuoksi luovuin autosta ennenkuin tuo robotti leviää. Se leviää kaikissa noin 100tkm kohdalla. Youtubesta löytyy monta venäläistä videota aiheesta. "Toyota corolla actuator robot". Eli tuo multimode vaihteistohan on laatikoltaan manuaali, mutta robotit ohjaavat vain kytkintä ja vaihteen vaihtajaa.
×
×
  • Create New...