Jump to content

remppainen

Vierailija
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen0
 • Nearest place
  Keski-Suomi

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. DL-pulley jonka saa vaihdettua? Mistäs tuon varaosan saa? Minun kompurani on denson 88310-1A660, ei tuo 6SEU14C ?
 2. Joo niin on 88310-1A660 (Varmistin vielä omalla VIN koodilla tuolta https://toyota-europe.epc-data.com ). Pellin alle katsoessa kompuran pääkiekko kyllä pyörii kokoajan vaikkei AC olisi päälläkään. Mutta jokuhan siellä sisällä rupee pyörimään kun sen päälle lyö.. Jos tuo vika poistuisikin tuon 76e autodocin osalla (joka näkyykin olevan NRF / Denso original) , niin hyvä olisi ja halvalla pääsis..
 3. Joo saman huomannut että kovilla helteillä pahin. Itselläni ollut tuo vinkuminen päällä jo 3-4 kesää, eli tuskin tuo kompura tuohon leviää. Ja tosiaan siitä se tulee, kun itse vaihtanut vesipumpun ja apulaitehihnan jo (vesipumppu oli vuotanut). Kysyin Toyotalta varaosista niin ei saa Densolta erikseen pelkkää kytkintä tai laakeriakaan tuohon. Tuo kompura on ilmeieseti "Clutchless". Uusi tosiaan jotain 800e luokkaa, mutta jostain kolari purkuautosta saa varmaan ~200e luokkaan jo vastaavan. Ehkä on siis elettävä vain tuon kanssa. Mutta päivitä tilanne jos olet joskus saanut tuon äänen pois.
 4. Joo Japsi corolla on. On 4vuotta viimeisimmästä ilmastointihuollosta, että voiko olla mahdollista että olis vaan aineet vähissä ja järjestelmässä yli/alipainetta? Ootko ite millon viimeksi tehnyt ilmastointihuollon, (eli täytön) ja oliko sillä mitään merkitystä tähän?
 5. Voi kokeilla tosiaan tehdä kytkimelle uudelleen opettelun, muttta tuskin auttaa.. ehkä hetkellisesti. Helppoa. Ohje löytyy http://www.partinfo.co.uk/files/INF12215_GB.pdf Tuo robotti noista rikki menee.. Jos osaat ite rassailla autoa niin ostat jostain alle 100tkm kolariautosta tuon robotin, ja ostat itsellesi aliexpressistä mini-vci kaapelin ja toyota techstream softan ja vaihdat tuo robotin itse ja kalibroit sen tuolla mini vci+techstream softalla niin säästät tonneja. Ja heti sen jälkeen auto vaihtoon. (toinen linkki tuohon manuaaliseen kalibrointiin http://developer.ps/data/toyota-multi-mode-transmission-mmt.pdf
 6. Moro. Corolla 2007 E150 ZRE151 ilmastointi pitää ihmeellistä ääntä. Alla video äänestä (pitänee kuunnella luurit päässä että kuulee). Eli vinkuu, ja vinkuminen nousee kierrosten mukana, ja kun pysähtyy niin hörisee ja hörinä loppuu hetken päästä pysähtymisestä. Tähän on vaihdettu jo vesipumppu ja apulaitehihna. Ei muutosta tilanteeseen. ilman ilmastointia ei pidä mitään ääntä. Eli vika ei ole puhaltimessa. Tämän mallin kompressori on ilmeisesti sitä mallia että pyörii kokoajan, koska kun katsoo pellin alta niin kompura pyörii kokoajan. Ilmastoinnin huolto tehty 3,5v sitten, mutta puhaltaa vielä kylmää. Voisiko vain aineet olla vähissä joka aiheuttaa tämän? Ihmetyttää vaan tuo kun auton pysäyttää niin tuo hörinä loppuu, että mistä se tulee? Ja ilman ilmastointia päällä ei hörise. Tässä autossa ei ole kondensorille omaa tuuletinta, eikä syylärin tuuletin pidä ilman ilmastointia minkäänlaista ääntä.. Kiitoksia vastauksista jo etukäteen!
 7. "P0810 Clutch Position Control Error" Multimode vaihteiston kytkin robotti vialla. Ihme että on kestänyt 130tkm asti. Vaatii Toyotan Techstream softan että uuden robotin vaihto onnistuu. Eli pitänee tehdä marmoritiskillä. Toyotalla robotin vaihto noin 1000€ - 2000€ luokkaa. itse omistin vastaavan auton ja juuri tuon kalliin rempan vuoksi luovuin autosta ennenkuin tuo robotti leviää. Se leviää kaikissa noin 100tkm kohdalla. Youtubesta löytyy monta venäläistä videota aiheesta. "Toyota corolla actuator robot". Eli tuo multimode vaihteistohan on laatikoltaan manuaali, mutta robotit ohjaavat vain kytkintä ja vaihteen vaihtajaa.
×
×
 • Create New...