Jump to content

Laju

Jäsen
 • Content Count

  257
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Laju

 1. Nuo kiinankumit voisi olla olla lähellä https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2334524.m570.l1313&_nkw=trunk+rear+hatch+handle+toyota&_sacat=0&LH_TitleDesc=0&_odkw=trunk+rear+hatch+handle+toyota+e150&_osacat=0&_sop=15
 2. Muuten hyvä, mutta etsinnässä ehjä. Väri passaisi kyllä. Onko syvät naarmut ja minkä hintainen olisi ja missäpäin suomea?
 3. Muistelisin että samaa luokkaaa oli avensikseen ainakin ja saman näköinen, kumia ei saa erikseen. Itse leikkasin polkupyörän sisäkumista (saattoi olla autonkin), sopivasti kaareva ja hieman isompana leikkasin. Maksoi käytännössä 0e, kun kumi oli jo ennestään ja rikkinäinen. Hyvin se on pelannut paikallaan jo pari talvea ja suojannut kytkintä. Tuo kumihan on sellaisilla muoviniiteillä siinä katkaisimen rungossa kiinni ja saa kärkipihdeillä taka-kautta niitit irti. Pitää purkaa koko katkasin kokonaan irti, tosin sama purkutyö edessä jos ostat koko paketin toyotalta. (Jos et sitten
 4. Laju

  Rav4 sirinä

  Sähkälaitteet yks kerrallaan pois jos oikeasti niistä tulee. Tuuletin nyt ainakin helppo, mutta etteti tulisi kuitenkin CVT vaihteistosta ääni?
 5. Paljonko kustansi pajalla?
 6. Kiinan kopioita kait jotkut laittaneet ja saaneet toimimaankin. Saksasta saa 63e hinnalla kotiovelle. https://www.ebay.com/itm/333937161761?hash=item4dc034b621:g:T9wAAOSwqKBgXnkf Itsellä 2T:n on kopio hyllyssä jemmassa ja eri merkkinen. Veti hyvin alhaalta, mutta ilmeisesti suutin oli pieni kun nykytti osalla kierroksia. Jäänyt testaamatta suuttimien vaihdon jälkeen, kun ehjäsin vanhan korjaussarjalla kun odotin suuttimien saapumista kiinasta. Ne oli jokin M5 tai M6 kierteellä ja mopokaasuttimelle tarkoitettu, mutta täysin saman näköiset kuin aisanissakin vakiona. Suomesta
 7. Eikö tämä ole suoraan sopiva. Motonetin tiskille ja tilaukseen. Siirtävät toisesta myymälästä, jos eivät suoraan saa osatoimittajalta. https://www.motonet.fi/fi/varaosatuote/131714/883392?ajoneuvo=588
 8. Minkä värinen takapuskuri ja onko jälkiä ja minkä kuntoinen ja värinen on keskikonsolin kyynärtuki siinä etupenkkien välissä?
 9. Kyllähän tuo siivapyörä jotenkin näyttää syvemmällä olevan paikallaan kuin 360 asteen kuvassakin. https://www.topautoosat.fi/stark-8012948.html Kysyisin myyjältä valokuvaa ja mittoja miten toisessa vastaavalla osanumerolla olevassa on tuo siivapyörä paikoillaan.
 10. Pumpun kyljestä voisi SCV venttiilin tarkistaa kun eihän siinä polttoainesuodattimen ja jakajapumpun välillä taida olla muuta. Lämmittämälla venttiiliä voisi nähdä paraneeko starttaus ollenkaan Sitä taisi olla kahta eri mallia, saattoi vaatia päivityksen jos asentaa uudemman.
 11. Ebay:ssa olisi 4kp saksan maalla. https://www.ebay.com/itm/224369195010?hash=item343d723802:g:icQAAOSwcSlgPBPB
 12. Vaikuttaa ylilämmöltä. Se pukkaa polttimen ohjauksen pois. Käytä kaikki eberin 3 sulaketta irti muutaman sekunnin. (pääsulake tosin riittää). Sen jälkeen jos käynnistät eberin uudestaan, niin pitäisi lähteä nakuttamaan. Jos käy vain vähän aikaa, niin sitten tarkista että vesipumppu lähtee pyörimään.
 13. Puhelimeen saa play kaupasta desibelimittareita. Ei ne tietysti tarkkoja ole, mutta ainakin antaa suuntaa jos tekee samalla puhelimella vertailut.
 14. Keskitunneli taitaa olla virallinen nimi nykyään
 15. Katsoin tuota Toyotan tehdassähkökaaviota, jonka sain aikoinaan ladattua netistä. Oliko tämä nyt siis automaattilla valoilla vai pitääkö itse kääntää kytkintä, jotta valot syttyy? Näyttäisi ainakin olevan tuossa automaattiselle kytkennällä olevan niin, että sähköt menevät integration releen kautta päälle (laturilta heräte ja integration rele kytkee maan päälle). Maalla ohjataan sitten kahta eri relettä riippuen valokytkimen asennosta. Jos OFF-asento, niin ohjautuu DIM-releen kautta sähköt lyhyille sulakkeille (Sähkön syöttö oli epäselvä DIM-releelle) Jos taas Tail ta
 16. Harvassa 1993 corollassa on kardaani.
 17. Parkeilta + väliin kytkin ennen päivävaloja? Silloin saisi helpoiten ilman relettä. Tai kierrätä normivalojen heräte releiltä ja kytkin ohjaamaan kytkeekö alkuperäiset vai päivävalot. Sulaketaulun kautta meni kumpikin puoli erikseen syötöt ainakin.
 18. Mittasitko siis siitä auton rungon ja laturin paksusta + johdosta joka menee suoraan akulle? Jos mittasit jostain muusta niin olisiko sitten ollut kuitenkin kenttäkäämin katkontajännite.
 19. Kummalle puolelle konetta se reviirin merkkaa? Jos lisälämmitin niin sen o-renkaat on yksi vuotopaikka vesipumpun lisäksi.
 20. Mitä näissä on ollut ajetu kilometrit? Ennen kait vaihtoväli oli 100tkm.
 21. Koodi 58 = molemmat jarruvalot palaneet tai jarruvalojen kytkin? https://www.toyotaownersclub.com/forums/topic/147618-abs-code-58-1996-carina-e-16/
 22. Jos siinä pumpussa on 6 tai 8 ristipääruuvia, niin pystyt sen avaamaan. Siellä sisässä on 2 läppää ja alipainekalvo. Voi ottaa koko pumpun irti ja kokeilla siitä lohkon sisään menevästä käyttövivusta toimiiko pumppu. Kun painat, niin pitäisi puhalta ilmaa ulos ja päästämällä taas imaisee sisäänpäin toisesta (tankin puoli). Jos ei imaise, niin silloin ne läppäventtiilit jumivat. Voi tietysti olla alipainekalvokin halki, mutta silloin pumpun alapuolella olevasta juorureiästä pitäisi tulla bensaa ulos. Putkikin voi olla tukkeutunut, jos päässyt kuivumaan pitkän aikaa.
 23. Itsellä oli sen verran kiire, että ajoin vain lähes vuoden kun vuoti paisunnan ylivuodosta. Kun nestettä piti palauttaa kiertoon puoli litraa pari sadan kilometrin välein, niin korjautin. Jos löytyy jokin edullinen, niin voin olla kiinnostunut myöhemmin. Yli 30tkm vuoteen, niin ei enää montaakaan vuotta, kun seuraava korjaus voi olla tarpeen.
 24. D4D oli pidennetty, mutta jos autos on jo 10 vuoden ikäinen ja yli 200tkm ajettu, niin ei korvata. Voithna sinä käydä Toyotalla kysymyssä, mutta näin itsellä. Eräällä tavalla onnekkaita olleet ne joilla hajonnut jo ennen noita rajoja ja saaneet korjaukseen ilman.
×
×
 • Create New...