Jump to content

jutila

Jäsen
 • Content Count

  47
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 Good

About jutila

 • Birthday 01/07/1988

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen3892
 • Nearest place
  Oulu
 • City
  LIMINKA

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tulossa jos työvuorot sallii! Pitää tarkastaa.
 2. Eiköhän sitä, jos coronasta selvitään.
 3. Oltiin pojan kanssa paikan päällä n. 17-18. Kuvista päätellen sinäki olit ollu jossain välissä paikalla. 😁 Ohjelmaahan tuolla nyt oli monenlaista mp. stunt-showsta lähtien ja virallinen kuminpolttopaikka loppuillasta (muutaman metrin leveä suora ränni, jee). Paikkana tuo on kyllä huono ja ahdas. Ouluhallin piha ois parempi ja tilavampi niin ois tilaa kalustoakin ihmetellä. Siellä tuntuu vaan närästävän se kumin poltto ja ymmärsin että vähän nihkeästi antavat siellä enää mitään autojuttuja järjestääkkään.
 4. Näyttää nyt alkavan neljältä ja kestää yheksään. Itse varmaan jollain johonki aikaan tulossa paikalle kunhan selviää oulaisten weteraanikonepäiviltä.
 5. Huomenna taas Barefoot-meet. Onko tulijoita?
 6. No. Onkos jollain vertailupohjaa? Mölyä vai Fortea, kumpi parempaa myrkkyä zz-sarjalaisen elvytysyrityksiin. Motul näyttää myös omaa litjuaan kehuvan. Kaippa se on jotain vaan koitettava.
 7. Saakos sitä fortea taas oikeen enää mistään kuolevaisten kaupoista? Koitin taannoin katella samaan käyttöön sitä, mutta ei osunu silmään.
 8. Tarviikohan sukellusvehkeet matkaan? Kaleva kertoo että kiiminkijoen tulvahuippu saavutetaan viikonloppuna. 😅 Joskus kävin tulva-aikaan koitelissa ja tais vesi tulla jo parkkipaikalla vastaan.
 9. Tuli tuossa pari kuukautta jännitettyä uudelle foorumille siirtymistä kun muistelin että ei o enää jäsenmaksu voimassa. Olin kattovinaan kuiten vanhoilta sivuilta, että oiski vielä pari vuotta jäljellä. Kuinkas tiuhaan niitä krediittejä on jaossa?
 10. https://www.ebay.com/p/Non-insulated-Tabs-Receptacles-Terminal-Pin-Crimping-Tool-Plier-Awg26-16-Sn48b/1582187936 Tämmöset löytyy ja hyvin pärjännyt. 0.5-1.5 Muistaakseni napsun kireämmälle oon laittanu "tehdasasetuksesta". Aliexpressistä ostin itse. Alle 8€ kuluineen. On mulla jotku toisetki vaihtoleukaset ja niihin leukoja nippu.Kiinalainen on aika hyvin osannu nuo työkalut kopioida, mutta deutch putkimallin puristusliittimille ei vielä oikeen halpaa kopiota löydy. ...ja onhan se sokeripalakin asiallinen liitos kunhan piuhassa on pääteholkit, ja mielellään kielellä painava kiristys, eikä pelkällä ruuvilla painava/katkova. Asiallisen vedonpoiston ja kosteussuojauksen teko tekee vaan paketista sen kokosen ja näkösen, että harvoin sitä itelläkään tulee käytettyä.
×
×
 • Create New...