Jump to content

jutila

Jäsen
 • Content Count

  126
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

51 Excellent

About jutila

 • Birthday 01/07/1988

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen3892
 • Nearest place
  Oulu
 • City
  LIMINKA

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. No nyt (jo) sain laakerin vaihettua ja pyörän paikalleen. Kitkalevy ei mennyt heittämällä vaan joutu shimmaan rikoilla. Ei ollut kunnon shimmejä vaan pistin pari normaalia m6 rikkaa. Yhdellä rikalla kanto koko ajan. Kahdella ehkä nyt liikaa ilmaväliä koska kierrätellessä veto pyörältä katkeaa ja alkaa remmi savuta. Paljonko tuohon pitäs oikeasti ilmaväliä säätää? Tyhjäkäynnillä kyllä tuntu pelaavan. Vihreää liikkuu tarkastussilmässä ja sisälle pukkaa vilposta. Kompurasta toinen putki kuuma ja toinen kylmä. Kompura edeleen käsin pyörii ok. Kerran /per kierros tuntuu jäykempi koht
 2. 2A on vapaasti pyörivä. Olen testannut, keskellä yötä, kaukana kotoa.. Vaikka nyt pelaakin, niin suosittelen ehdottomasti vaihtamaan sen 4A-L koneen kärjettömän jakaja/puola -paketin, niin elämä helpottuu jatkossakin.
 3. Toyotan orkkis etuvastuksellisten puolien ensiövastus ilman etuvastusta on muistaakseni 2ohmin luokkaa.
 4. Mulla on kesäautossa muistaakseni d22? Varta. Se on kai noin ~2005 vuodelta. Ollut ensin Virran Mikon bxtreme dB-Drag auton akustossa euroopan vallotuksessa. Sen jälkeen maxboom unlimited fiestan patteristossa. Ostin sillon pari nuita. Maksoin muistaakseni 30€ molemmista. Jostain 2008 vuodesta ollu mulla jossain autossa paikallaan/talliakkuna. Toinen niistä kuoli syväpurkaukseen muutama vuos sitte, mutta toinen edelleen siis käytössä. Kai nuo hintansa on haukkunu.
 5. Tuo aliexpressin malli tuli aikaa nopsaa fedexillä. Nyt kokeilin paikalleen. Muuten näyttäs olevan passeli, mutta laakeri on liian leveä. Tässä on 30x47x20 ja alkuperänen on 30x47x12. Kokeillaanpa laakerin vaihdon jälkeen taas uudestaan.
 6. Emolahteen? Se ois ainakin maantieteellisesti melkosen lähellä suomen keskipistettä. Jos niin lähelle tulee, niin lupaan itsekkin saapua paikalle.
 7. Konehuoneen sulakerasioista lähtevät johdot ollu ainaki heikko kohta t22-koppasissa. Hapettuvat ja tulee kontaktihäiriöitä. Koita vähän löysätä sulakerasioita ja kato missä kunnossa johdot/liitokset.
 8. Vähän pienemmällä hihnapyörällä on ainaki. Tiiä sitte onko käytännön merkitystä. Ei o nyt taas pyörä vieressä, mutta nuistaakseni sen mittasin 110 halkasijaiseksi. Ebay tarjonnasta tämä näytti äkkiseltään sopivalta. Ja sopivuuskin yariksen jenkki sisarmalliin. https://www.ebay.com/itm/NEW-AC-A-C-Compressor-Clutch-Pulley-Assembly-for-Toyota-Echo-Mazda-Miata-L4-1-8L/233461330344?hash=item365b6131a8:g:HHcAAOSwZi5eF~VI Edit: Muutaman lisäguuglailun jälkeen pistin tämmösen tilaukseen kokeeksi. Ei tuu vielä kovin iso konkurssi tuosta. Suomestakin on pari käytettyä kysely
 9. Ei o nuita 1.5 koneella olevia oikeen purussa, niin ei pääse oikeen vertaileen. Autodoccihan tosiaan listaa läjän erilaisia kompuroita rekisterinumerolla, mutta sopivuudesta hankala sanoa. Vaikuttas ainakin että tosi kirjavasti näissä on nuita kompuroita ollu. Autodoc ei jostain syystä nuita pelkkiä hihnapyöriä/kytkimiä listaa yhtään. Alvadilla ois jotain mallia pelkkää kytkintä, mutta seki tuntu passaavan vaan 1.4 d4d koneiseen. Tuon pelkän kytkimen mielellään koittas eka kun kompura kerran pyörii ja järjestelmässä on ainetta. Jos menee kompuran vaihdoksi , niin
 10. Oli pikkusen päässy jyrähtään jumiin ilmastoinnin vapaapyörä. Onko kukaan nuita joutunu rassaan. Saiskohan jostain tarvikkeena tuon pelkän vapaapyörän/kytkimen. Ei taida tuosta vanhasta saaha pelkkää kelaa enää piikattua irti, että selviäis sen vaihdolla. Kompura itsessään tuntui pyörivän hyvin käsin pyöritellessä. Tuosta denson numerostakaan saa oikeen selvää. Epäilen, että vois olla 8841002030, käytetty 1.8 corollassa ja jossain jeepissä.
 11. Eiköhän sitä, jos coronasta selvitään.
 12. Oltiin pojan kanssa paikan päällä n. 17-18. Kuvista päätellen sinäki olit ollu jossain välissä paikalla. 😁 Ohjelmaahan tuolla nyt oli monenlaista mp. stunt-showsta lähtien ja virallinen kuminpolttopaikka loppuillasta (muutaman metrin leveä suora ränni, jee). Paikkana tuo on kyllä huono ja ahdas. Ouluhallin piha ois parempi ja tilavampi niin ois tilaa kalustoakin ihmetellä. Siellä tuntuu vaan närästävän se kumin poltto ja ymmärsin että vähän nihkeästi antavat siellä enää mitään autojuttuja järjestääkkään.
 13. Näyttää nyt alkavan neljältä ja kestää yheksään. Itse varmaan jollain johonki aikaan tulossa paikalle kunhan selviää oulaisten weteraanikonepäiviltä.
 14. Huomenna taas Barefoot-meet. Onko tulijoita?
×
×
 • Create New...