Jump to content

valde

Vierailija
 • Content Count

  117
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen6158
 • Nearest place
  Kuopio
 • City
  Kuopio

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Luulisin että kun kyseessä on tuo kaasupolkimen johdon väliin tuleva vakionopeudensäädin, niin vika on itse vakionopeudensäätimessä.
 2. Voit käyttää virrattomana. Radion tallenetut kanavat katoaa, ja sähköikkunat joudut opettamaan, että kerralla sulku/avaus toimii. Opetus toimii niin, että ikkunan ollessa täysin kiinni, painat avausnappia niinkauan, että ikkuna on täysin auki, ja sitten vielä pari sekunttia, sitten painat ikkunan sulkunappia niinkauan, että ikkuna on täysin kiinni, ja sitten vielä pari sekunttia.
 3. Ainakin PDF:äksi tulostusohjelmalla onnistuu.
 4. Fuel trimmejä, ja ehkä lambdoja ja maffia lukijalla katsomalla saisi vikaa tarkemmin selvitettyä, muuten menee arvailuksi.
 5. Tarkista ensin että kytkentä on varmasti oikein, ja tehty tuon Correct kuvan mukaan, eikä hämäykseksi laitetun incorret kuvan. Toki voisikai se anturikin jotenkin juuri nyt olla mennyt rikki, tai jopa jotain muuta, sitä voi kokeilla jättämällä kytkennän pois. Mutta tosiaan väärintehty kytkentä on todennäköisin, jos teippailit kytkennän jotenkin voi olla myös että joku liitos on murtunut. Jos tosiaan on tehty oikein, ja silti herjaa tuota koodia, niin sitten täytyy kasvattaa kondensaattoria, ja pienentää vastusta. Esim. 1Mohm -> 500Kohm, 1uF -> 2uF, tai jopa 1Mohm -> 250Kohm ja 1u
 6. Kyllä, juurikin tätä tarkoitin tuolla pumpulla testaamisella. Mahdollisten vuotopaikkojen, tai muun hitaan käynnistymisen syiden pohtiminen on mielestäni hieman ennenaikaista. Kun tuolla pumpulla saa kuitenkin nopeasti testattua onko vika polttoainenjärjestelmän vuodossa, vai muualla. Tuon testin jälkeen voi sitten keskittyä joko vuotopaikan, tai muun ongelman etsimiseen riippuen testin tuloksesta.
 7. Eikö tämä nimenomaan ole ilman sitä tankin pumppua? Käsipumppu polttoainesuodattimen päällä toimii tuohon ilman poistamiseen. Samalla se helposti varmistaa, että ongelma on juurikin ilma polttoainejärjestelmässä.
 8. Se hihnapyörä on kiinni jalassa, joka taisi tulla moottoriin kiinni kahdella pultilla.
 9. Siinä polttoainesuodattimen päällähän on käsipumppu, jos pumppaat ssitä parkymmentä kertaa ennen starttia, niin lähteekö käyntiin heti?
 10. Yksi mitä voisit ehkä kokeilla olisi moottorinohjausyksikön liittimen irroitusta ja kiinnitystä. Yhdessä T25 joka välillä vastasi kaasuun oudosti, mutta ei antanut mitään vikakoodeja Techstreamillakaan, oli huono kosketus tuossa. Huono kosketus oli siis kaasupolkimelta moottorinohjausyksikölle menevissä pinneissä. Moottorinohjausyksikkö on helpossa paikassa hanskalokeron takana.
 11. Tarkoitatko että kuskun oven lukkopesästä ei mene lukkoon edes kuskin ovi, vai ei mene lukkoon muut ovet? Entä aukipäin?
 12. No sitten ne koodit pitää lukea langattomalla rengasanturilukijalla niistä renkaista, tai sitten toki voit lukea ne koodit autosta Techstreamilla. Techstreamilla kun luet ne koodit, niin nyt siellä on siis tallessa koodit kesärenkaista, ja sitten kun luet ne senjälkeen kun talvirenkaat on koodattu, niin sinulla on koodit molempiin, ja jatkossa onnistuu koodaus itse. Klooninturit ovat siis sellaisia rengaspaineantureita, joihin voidaan kirjoittaa koodi, eli id-numero. Eli toisen rengassarjan vaihdon yhteydessä paineanturit vaihdettaisiin tällaisiin, ja sitten niihin kirjoitettaisiin koodei
 13. Tuo 2014 on 4 muistipaikalla, 2015 alkaen löytyy muistipaikat toiselle sarjalle. Eli tuosta muistipaikkaa ei löydy kuin yhdelle rengassarjalle. Renkaat täytyy siis koodata auton muistiin aina renkaanvaihdon yhteydessä. Techstreamilla tuo onnistuu aika nopeasti, jos rengaspaineantureiden koodit ovat tallessa. Jos tätä ei halua tehdä, niin toiseen rengassarjaan voi laittaa kloonianturit, jolloin molemmissa sarjoissa on samat anturien koodit.
 14. Tuo tyhjäkäynninsäädin on sähköinen, ei vahatoiminen. Ei ole egr:ää. Oletko sen moottorin lämpöanturin mitannut? Sille on erillinen anturi, kuin lämpömittarille.
 15. Ei toki enää ole ajankohtainen. Mutta bensapumpun, suodattimen ja paineensäätimen nopea testaus onnistuu helpoiten noissakin, irroittamalla bensapaineensäätimeltä tankille menevä letku. Siitä vedetään letku mitta-astiaan (esim. limpparipullo), diagnostiikkapistokkeesta kytketään pumppu päälle, ja mitataan aika, jossa astia täyttyy. Samalla kokeilee myös että bensapaineensäätimen alipainelähtöön ei tule bensaa. Tosiaan itse ongelmaan juurikin tuo paineilmatesti. Tulpat pois. Kone pyörittänällä niin että mäntä on ylhäällä puristustahdissa, sen puristustahdin voit joko kokeilla tulpanreästä
×
×
 • Create New...