Jump to content

Karlos

Jäsen
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Karlos

 • Birthday 06/26/1967

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen1553
 • Nearest place
  Satakunta
 • City
  Säkylä

Recent Profile Visitors

474 profile views
 1. No niin.Akin kaveri kävi kunnon testerillä vähän tutkailemassa,niin parittomille antoi Mistfiren.Ja vaikka kuinka toi katti hommeli tuntui hassulta,niin pakosarjat pois ja käyntiin ilman niitä.Ja johan rupes ottamaan kierroksia.Snakea sisään,ja ylläri,etummaiset katit tyhjät.Putki poikki jälkimmäisen katin edestä,ja sieltähän ne romut löytyi.
 2. Tehtiin vähän niin kun kopan tiivisteen vaihto hommat uusiksi.Letkut tsekattiin,liittimet läpikäytiin jne.Ja nyt se ei kierrä enään kun 2000rpm . Kerran vielä,niin ei käy kun tyhjäkäyntiä. Onko näissä joku kaasuläpän sopeutus juttu?
 3. Uusin Klassikot lehti 7/2020.Neljän sivun juttu FinnJaesta.
 4. Tulpat vaihdettu vanhoihin ja puolatkin toisesta autosta. Eipä apua noista,eli sama peli jatkuu pentele. Ja Autocom:kaan ei vikakoodeja antanut.
 5. Tulpatkin oli vaihdeltu samalla. Enkä oikein tuohon katin sulamiseen usko. Auto siis toimi ok,kun sen ajoi halliin.Mutta tulppien ja venttiilikopan tiivisteen vaihdon jälkeen ei enään. Täytyy tarkistaa noi puolat.Pihassa kun on keulakolaroitu mistä voi vaikka puolat vaihtaa. 1 uusi taitaa olla viel hyllyllä.
 6. Speed sensoria oli herjannut.Mutta ABS anturi oli ollut irti. Koodit nollattu,eikä mitään enään anna käsikapulalla OBD. Jos hakis huomenna uutta bensaa,kun helmikuiset kuulemma tankissa,ja sitäkin vähän.
 7. Tuli tuohon pihaan tuollaine IS mikä venttiilikopan tiivisteen jälkeen kiertää vain max 4000.Sen jälkeen vaan hirveä booaus. Tyhjäkäyntiä käy hienosti,kaasuakin tottelee jonnekkin 2000:een suht normaalisti. Äkkiseltään kurkattuna ei näkynyt mitään liitintä/letkua aukinaisena.Joku johtohan voi olla poikki jossakin liittimessä. Herättäiskö kellään mitään muistikuvia vastaavasta oireesta,ja mistä mahdollisesti johtui?
 8. Niinhän nää on 😀 .Nyt paranneltiin vaan su jo kotona. Ihan hyvä näin,kun maanantaina 04.00 herätyksellä Hml:ää kohti.Ja tosiaan kalustoa paikalla ihan 👍. Aina mukava nähdä vanhoja ,niin kuin uusiakin.
×
×
 • Create New...