Jump to content

miksune

Jäsen
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen2883
 • Nearest place
  Uusimaa

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nyt on korjauksessa 2005 Prius missä oli mittaristo pysähtynyt 299999km kohdalle. Vaihdoin mittariston 2007 priuksesta missä ei ole samaa vikaa. Uusi mittaristo on 193tkm ajetusta niin nyt tarkoituksena harjoitella tuolla alkuperäisellä miten kilometrit saa muutettua. Carprog sovitin ja ohjelmisto tulossa nyt maailmalta ja kovasti katseltu youtube videoita ja luettu foorumeita miten 93c66 eepromin tietoja saa muutettua. Toyotalla jos vaihdetaan mittaristo niin ilmeisesti kilometrit alkaa nollasta ja huoltokirjaan tehdään merkintä ja joku tarra b-pilariin?
 2. Takajarrut on monessa hybridissä alkanut jumimaan kun niihin ei ole koskettu vuosikausiin. Tavan jarrutuksissa ne ei juuri ole käytössä kun regen ja etujarrut hoitaa homman ja joskus kunnon jarrutuksessa sitten jäävät laahaamaan.
 3. 31 vikaakodia oli muistissa. Blower fan motor interruption. (open circuit)
 4. Mites vikakoodien luku? Ei tunnu olevan mitään vaikutusta onko käynnistysnappi pohjassa vai ei. Riittääkö että kkl piuhan 7 pinnistä laittaa diag karvaan johdon ja laittaa auton käyntiin? Osassa videoista oli vielä kkl piuhaan laitettu +12 ja -
 5. Löytyykö jostain asennusohjetta? Joku mondeon ohje tuli vastaan ja masinistit foorumilla löytyi sähkökuva kytkennästä.
 6. Ostin diesel yaris verson ja kokeillut nyt tutkia Eberspächerin kellon asennusta. Autossa on nappi lisälämmittimelle. Corollaan ja avensikseen löytyisi sarja missä on vesipumppu ja Relesarja. https://www.heater.fi/fi/lammittimet/ajoneuvolammittimet/polttoainekayttoiset/ajoneuvokohtaiset-asennussarjat/eberspacher-taydennyssarja-toyota-avensis-ja-corolla-d5wz-d5ws.html Käykö tuo sarja myös yaris versoon tai voiko vaan ostaa sopivan vesipumpun ja tekee johdot ja releet itse?
 7. https://priuschat.com/threads/how-to-program-a-new-key-fob-for-full-sks-functionality.133877/ Oisko tommosesta mitään apua?
 8. Nyt oli mennyt ekasta mun kunnostamasta akusta seuraavia kennoja rikki. 2,5 vuotta kesti tuo kunnostus. Kahdessa kennossa oli n. 6.8v ja lopuissa n. 8.25v. Huomenna menee toyotalle hybrid health checkkiin.
 9. Tuohan on ihan techstream adapteri. Jenkki toyotissa kai avainten ohjelmointi helpompaa. Vaatii koodin mihin löytyy maksullisia keygenejä. Eikä tietoa toimiiko eurooppalaisissa autoissa.
 10. Eipä taida olla paikkakunnalla mitään väliä samat 90% ihmisistä kiertää kaikki tapahtumat läpi.
 11. miksune

  FinnJAE 2019

  until

  FinnJAE 23.-25.08.2019 Ohjelma Perjantai: Iltaohjelmaa vapaasti Sauna: 19.00-24.00 Lauantai: Aamiainen 8€/hlö 08.00-11.00 Rastiajo 13.00 Rastiajon jälkeen äänestys Päiväohjelmaa vapaasti Palkintojen jako 18.00 Klassikko, Tuning/Hifi, Naisten valinta, Sitruuna, Pisin matka. Rastiajon voittaja Iltaohjelmaa vapaasti Sauna: 19.00-24.00 Sunnuntai: Aamiainen 8€/hlö 08.00-11.00
 12. Nyt alkaisi olla viimeiset hetket tilailla noita paitoja!
 13. Aamiaisen hinta oli väärä, koska hinnat kuulemma kesän alussa on muuttuneet. 8€/Hlö Jos joku haluaa Lauantaina päivällistä . Tulisi se etukäteen ilmoittaa tuonne Camping Härmälään. Ja nyt alkaisi olla viimeiset hetket tilailla noita paitoja.
 14. Hei onko ihmisillä kiinnostusta tilata FinnJAE 2019 paitoja? Väri: Musta, etupainatuksella. Hinta: 15€ ennakkoon ja 20€ paikanpäällä. Ohessa kuva. Kuvasta poiketen alateksti on hieman isommalla fontilla.Sähköpostitilaus: finnjae2019@gmail.com. Otsikoksi Finnjae paita. Viestiin koko, määrä ja Nimi/nimimerkki.
 15. Elm adapterilla ja Dr Prius ohjelmalla kännykässä saa ainakin osasta hybrideistä poistettua luistoneston.
×
×
 • Create New...