Jump to content

miksune

Vierailija
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen2883
 • Nearest place
  Uusimaa

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vanhat tulpat takas jos niitten vaihdon jälkeen ei oo enää pelannut.
 2. Yllättävän paljon oli porukkaa paikalla. Oli kiva nähdä vanhoja tuttuja ja höpistä kaikkea.
 3. Samat naamathan noissa on vuodesta toiseen oli paikka sitten missä tahansa. Toivottavasti löytyy innokkaita järjestäjiä pohjoisesta.
 4. Ite oon viimeks käynyt rusan shellillä kun säkin taisit olla siellä.
 5. https://www.toyotaownersclub.com/forums/topic/175875-cruise-control/ tuolla ainakin väitetään, että 1.8 pitäis toimia. Maailmalta saa noita viiksiä 10e tarvikkeena niin ei maailma kaadu vaikkei lähtisi toimimaankaan. http://www.japan-parts.eu/toyota/eu/2009/avensis/zrt271l-aefepw/2_273560_032_410W/electrical/8408_cruise-control-auto-drive#84632
 6. Onko kenenkäön mökissä tilaa? Jos ei niin pitää varmaan ruuvata Estimasta takapenkki irti ja heittää patja sinne.
 7. Nyt on korjauksessa 2005 Prius missä oli mittaristo pysähtynyt 299999km kohdalle. Vaihdoin mittariston 2007 priuksesta missä ei ole samaa vikaa. Uusi mittaristo on 193tkm ajetusta niin nyt tarkoituksena harjoitella tuolla alkuperäisellä miten kilometrit saa muutettua. Carprog sovitin ja ohjelmisto tulossa nyt maailmalta ja kovasti katseltu youtube videoita ja luettu foorumeita miten 93c66 eepromin tietoja saa muutettua. Toyotalla jos vaihdetaan mittaristo niin ilmeisesti kilometrit alkaa nollasta ja huoltokirjaan tehdään merkintä ja joku tarra b-pilariin?
 8. Takajarrut on monessa hybridissä alkanut jumimaan kun niihin ei ole koskettu vuosikausiin. Tavan jarrutuksissa ne ei juuri ole käytössä kun regen ja etujarrut hoitaa homman ja joskus kunnon jarrutuksessa sitten jäävät laahaamaan.
 9. 31 vikaakodia oli muistissa. Blower fan motor interruption. (open circuit)
 10. Mites vikakoodien luku? Ei tunnu olevan mitään vaikutusta onko käynnistysnappi pohjassa vai ei. Riittääkö että kkl piuhan 7 pinnistä laittaa diag karvaan johdon ja laittaa auton käyntiin? Osassa videoista oli vielä kkl piuhaan laitettu +12 ja -
 11. Löytyykö jostain asennusohjetta? Joku mondeon ohje tuli vastaan ja masinistit foorumilla löytyi sähkökuva kytkennästä.
 12. Ostin diesel yaris verson ja kokeillut nyt tutkia Eberspächerin kellon asennusta. Autossa on nappi lisälämmittimelle. Corollaan ja avensikseen löytyisi sarja missä on vesipumppu ja Relesarja. https://www.heater.fi/fi/lammittimet/ajoneuvolammittimet/polttoainekayttoiset/ajoneuvokohtaiset-asennussarjat/eberspacher-taydennyssarja-toyota-avensis-ja-corolla-d5wz-d5ws.html Käykö tuo sarja myös yaris versoon tai voiko vaan ostaa sopivan vesipumpun ja tekee johdot ja releet itse?
 13. https://priuschat.com/threads/how-to-program-a-new-key-fob-for-full-sks-functionality.133877/ Oisko tommosesta mitään apua?
 14. Nyt oli mennyt ekasta mun kunnostamasta akusta seuraavia kennoja rikki. 2,5 vuotta kesti tuo kunnostus. Kahdessa kennossa oli n. 6.8v ja lopuissa n. 8.25v. Huomenna menee toyotalle hybrid health checkkiin.
 15. Tuohan on ihan techstream adapteri. Jenkki toyotissa kai avainten ohjelmointi helpompaa. Vaatii koodin mihin löytyy maksullisia keygenejä. Eikä tietoa toimiiko eurooppalaisissa autoissa.
×
×
 • Create New...