Jump to content

wex

Vierailija
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen1154
 • Nearest place
  Kainuu
 • City
  Kajjjaani

Recent Profile Visitors

245 profile views
 1. wex

  E-carinan "nypytys"

  Muistelen, että näissä pakoputken alkupäässä oleva kannatin pääsi antamaan resonanssia, joten kannattaa se nyt ainakin vilkasta. Ei toki vaikuta tuohon tärinään, mutta voisi olla äänen aiheuttaja.
 2. wex

  1ZZ-FE öljynsyönti

  Tuota Liqui Molya tökättiin äitin 4A-FE:lla öljyä syövään Aveen ja siinä näyttää, että mukamas ois vähentäny syöntiä vaikken uskonut vaikutusta olevan. 😮 Käsittelyn yhteydessä tuplasin ohjeajan ja käytin moottoria ohjeistettua korkeammilla kierroksilla. Edellisen öljynvaihdon yhteydessä uusittiin käsittely ja nyt on seurantajakso menossa. Tuokin kampe on syönyt öljyä jo pidempään eikä ole käytännössä vaikuttanut muuten mihinkään, niin ei ole ollut kiinnostusta alkaa konetta aukomaan.
 3. wex

  Corolla -90 2E-ruisku pätkii

  Jos on mahollista kokeilla eri sytkäboxilla ja/tai jakajalla, niin testaa ne eka. Tarkista myös niille tulevat johdotukset. Piuhat murtuu joskus aivan liittimien juuresta ja hankala havaita. Jos ei noista apua, niin tarkista ettei jako oo hypänny.
 4. wex

  Corolla -90 2E-ruisku pätkii

  Imuvuodot ja vikakoodit vois ainakin tsekata.
 5. wex

  Corolla Verson pyyhinmekanismin korjaus

  Kyllä pyyhkijät yleensä lähtee ilman ulosvetäjää irti. Löysää mutterin, mutta jättää kuitenkin vielä kierteelle, niin irtoo hallitummin. Pikkusen nitkuttelee vartta, niin pitäs lähtee suht nätisti 😃
 6. Kerro vielä millä koneella Corollasi on, niin saat varmaan tarkempia vastauksia 😉 Tyypillisesti vikumista voi aiheuttaa esim. kulunut tai löysällä oleva apuilaitehihna.
 7. wex

  avensis

  Asentunnistimeenha tuo koodi tosiaan viittaa. Tarkista seuraavaksi asentotunnistimen liittimen johdot. Joskus vanhemmiten murtuvat aivan liittimen juuresta.
 8. wex

  avensis

  Mikä oli se vikakoodi?
×