Jump to content

wex

Vierailija
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen1154
 • Nearest place
  Kainuu
 • City
  Kajjjaani

Recent Profile Visitors

715 profile views
 1. 234tkm ajetusta Cressidasta purettuja 2L-T:n osia jouten. Kuveja 2L-T:n osista Nettivaraosassa -> https://www.nettivaraosa.com/auton-varaosat/2861712 Lisäksi löytyy tuo kokonainen Cressida josta voidaan myydä osia tai vaikka rullaavana koko auto. Ei ole hitsausta pelkäämättömälle mikään mahoton projekti. Tuosta löytyy jo irrotettuna mm. W56 vaihteisto. YV 0440274833 vesa.heikkinen@viesti.net
 2. Kelpaako W56? -> https://www.nettivaraosa.com/auton-varaosat/2854755
 3. Meinasin sitä, että jos anturien liittimiä irrottelee niin eikö vikavalo tällöin syty? Muutenhan tuonkin toiminta vaikuttaa oikealta.
 4. Palaako se moottorin vikavalo missään vaiheessa? Sytytysvirrat päällä, anturien liittimet irti? Onko koskaan toiminu? Jos kerran useemmalla purkilla kokeilty ja kaikki käyttäytyy samalla tavalla, niin voiko ne kaikki olla rikkikään?
 5. Onko nämä siis jatkuvasti virroissa vai virtalukon ohjaamana? Ecuhan tarvii jatkuvan virran, että pitää asetukset muistissa. Jatkuvan virran puuttuminen vois myös selittää sen ettei vikakoodeja jää muistiin. Lisäksi jos jatkuvaa virtaa ei ole kytketty asetuksien muistissa pitämiseksi, niin noin kytkettynä ecu on aina käynnistyksen jälkeen oppimismoodissa ja voisin kuvitella, että seos ei ole vielä tällöin päästömittausystävällisellä tasolla.
 6. Minkälaisia patentteja löytyy johtosarjasta/-sarjoista jos kerran ecua vaihtamalla homma ei kummene? Kerran oli yhessä 3S-GTE swapissa yhen ecun liittimen pinnissä huono kosketus ja se vaikutti suoraan seokseen. Oli helppo todeta kun oli seosmittari, mutta sen kyllä havaitsi myös käyntiäänestä. Ja en kyllä yhtään muista mikä pinni se tuossa ecussa oli
 7. Joko oli maholliset imuvuodot tsekattu? Ei tarvi olla ku yks pieni alipainelinja jääny laittamatta paikalleen tms. ni vaikuttaa päästöihin huomattavasti..
 8. No tietysti hyvä olisi varmistaa, että onko kyse oikeasti siitä, että ahtoja ei ole. Ilmeisesti ahtopainemittaria autossa ei ole? Silmämääräisesti tarkastamalla voisi tietusti käydä läpi alipaineletkut. Ei olisi ihan ensimmäinen kerta, että kovettuneet alkuperäiset letkut aiheuttaa vuotoja ja sitä kautta ongelmia esim. ahtopaineenohjaukseen. Huom! Minulla ei tietoa juuri kyseisen konstruktion toteutuksesta vaan ihan yleisellä tasolla lähtisin noita tutkimaan ensimmäisenä.
 9. wex

  4agen kaasuläppä

  Tuossa nuin pikasesti AE86:n kytkis ku sattu olemaan nuita sähkökaavioita saapusalla
 10. wex

  Mitkä öljyt?

  Vastasitko juuri itse itsellesi? Miksi vaihtamaan johonkin eri öljyyn jos tuo on todettu toimivaksi?
 11. Varmaan jostain laipasta vuotaa.. Melko tyypillistä näissä, että laipat lahoaa. Ja jos ei, niin äänihän on voimaa..
 12. wex

  Ke70 pyyhkijän vipu

  Eiköhän se tihkukytkin Corollassakin oo tuossa viiksessä. Ite laitoin aikanaan TA60 Carinaan tihkulla olevan viiksen ja hyvin toimi pelkällä viiksen vaihdolla.
 13. Muistelen, että näissä pakoputken alkupäässä oleva kannatin pääsi antamaan resonanssia, joten kannattaa se nyt ainakin vilkasta. Ei toki vaikuta tuohon tärinään, mutta voisi olla äänen aiheuttaja.
 14. Tuota Liqui Molya tökättiin äitin 4A-FE:lla öljyä syövään Aveen ja siinä näyttää, että mukamas ois vähentäny syöntiä vaikken uskonut vaikutusta olevan. 😮 Käsittelyn yhteydessä tuplasin ohjeajan ja käytin moottoria ohjeistettua korkeammilla kierroksilla. Edellisen öljynvaihdon yhteydessä uusittiin käsittely ja nyt on seurantajakso menossa. Tuokin kampe on syönyt öljyä jo pidempään eikä ole käytännössä vaikuttanut muuten mihinkään, niin ei ole ollut kiinnostusta alkaa konetta aukomaan.
 15. Jos on mahollista kokeilla eri sytkäboxilla ja/tai jakajalla, niin testaa ne eka. Tarkista myös niille tulevat johdotukset. Piuhat murtuu joskus aivan liittimien juuresta ja hankala havaita. Jos ei noista apua, niin tarkista ettei jako oo hypänny.
×
×
 • Create New...