Jump to content

wex

Vierailija
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen1154
 • Nearest place
  Kainuu
 • City
  Kajjjaani

Recent Profile Visitors

547 profile views
 1. wex

  4agen kaasuläppä

  Tuossa nuin pikasesti AE86:n kytkis ku sattu olemaan nuita sähkökaavioita saapusalla
 2. wex

  Mitkä öljyt?

  Vastasitko juuri itse itsellesi? Miksi vaihtamaan johonkin eri öljyyn jos tuo on todettu toimivaksi?
 3. Varmaan jostain laipasta vuotaa.. Melko tyypillistä näissä, että laipat lahoaa. Ja jos ei, niin äänihän on voimaa..
 4. wex

  Ke70 pyyhkijän vipu

  Eiköhän se tihkukytkin Corollassakin oo tuossa viiksessä. Ite laitoin aikanaan TA60 Carinaan tihkulla olevan viiksen ja hyvin toimi pelkällä viiksen vaihdolla.
 5. Muistelen, että näissä pakoputken alkupäässä oleva kannatin pääsi antamaan resonanssia, joten kannattaa se nyt ainakin vilkasta. Ei toki vaikuta tuohon tärinään, mutta voisi olla äänen aiheuttaja.
 6. Tuota Liqui Molya tökättiin äitin 4A-FE:lla öljyä syövään Aveen ja siinä näyttää, että mukamas ois vähentäny syöntiä vaikken uskonut vaikutusta olevan. 😮 Käsittelyn yhteydessä tuplasin ohjeajan ja käytin moottoria ohjeistettua korkeammilla kierroksilla. Edellisen öljynvaihdon yhteydessä uusittiin käsittely ja nyt on seurantajakso menossa. Tuokin kampe on syönyt öljyä jo pidempään eikä ole käytännössä vaikuttanut muuten mihinkään, niin ei ole ollut kiinnostusta alkaa konetta aukomaan.
 7. Jos on mahollista kokeilla eri sytkäboxilla ja/tai jakajalla, niin testaa ne eka. Tarkista myös niille tulevat johdotukset. Piuhat murtuu joskus aivan liittimien juuresta ja hankala havaita. Jos ei noista apua, niin tarkista ettei jako oo hypänny.
 8. Imuvuodot ja vikakoodit vois ainakin tsekata.
 9. Kyllä pyyhkijät yleensä lähtee ilman ulosvetäjää irti. Löysää mutterin, mutta jättää kuitenkin vielä kierteelle, niin irtoo hallitummin. Pikkusen nitkuttelee vartta, niin pitäs lähtee suht nätisti 😃
 10. Kerro vielä millä koneella Corollasi on, niin saat varmaan tarkempia vastauksia 😉 Tyypillisesti vikumista voi aiheuttaa esim. kulunut tai löysällä oleva apuilaitehihna.
 11. wex

  avensis

  Asentunnistimeenha tuo koodi tosiaan viittaa. Tarkista seuraavaksi asentotunnistimen liittimen johdot. Joskus vanhemmiten murtuvat aivan liittimen juuresta.
 12. wex

  avensis

  Mikä oli se vikakoodi?
×
×
 • Create New...