Jump to content

Ave t27

Vierailija
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jäsen0
 • Nearest place
  Uusimaa
 • City
  Kirkkonummi

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ajo siis 2km keskustaa 10km moottoritie 100km/h ja lopuksi 2km keskustaa työmatka ajoa siis. Muuten todella hyvä ajaa kun vertaa 2001 corollaan joka mulla ollut myös. Corolla huojui paljon enemmän ajossa. Aattelin jos jollain olis ollut ratkaisuja tähän.
 2. Hei. Olen ajanut nyt syys-marraskuussa 1,6l besakoneisella vm2014 auriksella kulutuksella 7,3-8,0l/100km joka mielestäni iso kulutus kun 2009 vm avensis 2,0l bensakoneella vei samassa ajossa 7,6l/100km . Onko muilla vastaavia kokemukaia auriksen isosta kulutuksesta. Keskikulutus pitäis olla melkein 2l pienempi.
 3. Onko muilla 2014 tai uudempien Toyota Auristen omistajilla ollut ongelmia toisen xenon etupitkän valon syttymisessä? Onko ratkaisuja siihen? Mulla 2014 Auris jossa kuskinpuoleinen pitkävalo ei syty ollenkaan ,kun pelkääjän puolen pitkä valo syttyy.Nyt vaihdoin ajovalojen sulakkeet sekä polttimon ,mutta ei auttanut se kyseiseen ongelmaan. Myös pelkääjän puolen xenon välkähtelee ,kun valot ovat päällä. Onko ballastissa syy siihen?
 4. Hei. Onko kellään samoja ongelmia Avensis t27 2009-2018 mallin kanssa: Pumppu tuottaa niin vähän painetta tuulilasinpesunesteelle että ajettaessa kovempaa kuin 60km/h tuulilasinpesuneste suihku ei lennä tarpeeksi korkealle. Millä olette ratkaisseet ongelman? Toiset suuttimet eivät auta koska painetta ei tarpeeksi. Missä pumppu sijaitsee ja miten sen voi itse vaihtaa jos tarve? Vastauksia ei piruilua.
×
×
 • Create New...