Jump to content

Open Club  ·  26 members  ·  Free

Etelä-Karjala

Etelä-Karjalan alueen pikkujoulut la 27.11. 21 Lappeenranta


marrtsu

Recommended Posts

Lyhyellä varoitusajalla ilmoitusta tämän vuoden pikkujouluista, jotka päätettiin nyt poikkeuksellisesti järjestää yksipäiväisenä meidän kotikaupungissa Lappeenrannassa. 🎄

Tarkoitus olisi siis viettää kerhoporukalla pikkujouluja lauantaina 27.11.21 minun ja Roopen luona, tarkempi osoite osallistujille viestillä.

Käytössä illan ajan katettu terassi, grillipaikka, palju, ulkosauna oleskelutiloineen ja suuren omakotitalon sisätilat tarvittaessa. 

Yöpymispaikkoja löytyy muutama pitkämatkalaisille, toki jos omia esim. ilmapatjoja löytyy niin majoittumaan mahtuu tarvittaessa useampikin. Suurin osa porukasta on paikallisia, joten nukkumapaikoille ei niin suurta tarvetta olekaan. 

Ruokaa voidaan paikanpäälle tilata tarvittaessa lähipizzeriasta omakustanteisesti taikka paistaa makkaraa grillipaikalla, jos nälkä yllättää. Mukaan kannattaa varata omat juotavat, grillattavat, lämmintä vaatetta sekä pyyhe ja uikkarit jos paljuilu kiinnostaa. 👍🏻

Jonkinlaista ohjelmaa olisi tarkoitus suunnitella iltapäivään/alkuiltaan, kunhan tarkempi aloitusaika saadaan sovittua. Tästä infoa tulossa ihan lähipäivinä. 

Ilmoitathan osallistumisestasi foorumilla tai alueen whatsap-ryhmässä, jotta voimme päivittää osallistujalistaa ajantasalle. 

Osallistujat:

Martsu 

Roope

Nelli

Jonetta

Ville 

Linda

Heidi

Pasi 

Vesa 

Tatu? 

Kari? 

Roni? 

Niko? 

Muilta alueilta tulijoita? 😁

Edited by marrtsu
Link to comment
×
×
  • Create New...