Jump to content

FinnJAE 2022

    

marrtsu
Kerhokalenteri

Event details

FinnJAE 2022 järjestetään tänä vuonna Lappeenrannassa 12-14.8.2022 Lappeenranta Campingin leirintäalueella.

FinnJAE on kaikille japanilaisten autojen harrastajille tarkoitettu vapaamuotoinen, koko viikonlopun kestävä kokoontuminen, joka on järjestetty vuodesta 2001 asti. Mukaan mahtuvat niin museoautot, harrasteautot, customoidut, tuunatut kuin alkuperäisetkin harrasteautot, kunhan ne ovat japanilaismerkkisiä. 

Tämän vuoden tapahtuma alkaa perjantaina iltapäivällä ja päättyy sunnuntaina mökkien luovutukseen. Lauantai on tapahtuman pääpäivä, joten päiväkävijöitä sekä yhden yön majoittujia toivotaan saapuvaksi paikalle ensisijaisesti lauantaina. 

Ohjelmassa viikonlopun aikana mm. autonäyttely - ja äänestys palkintoineen, letka-ajoa kaupungilla sekä saunomista ja yhteistä illanviettoa molemmille illoille. Käytössä tilavat saunatilat oleskelutiloineen, joten mahdollisuus illanviettoon on tarvittaessa myös sisätiloissa. Ohjelma, aikataulut ja palkinnot tarkentuvat lähiviikkoina ja niistä tiedotetaan lisää myöhemmin.

Alueella on 32 neljän hengen mökkiä, joista 18 on remontoituja. Remontoidut mökit ovat meille ensisijaisesti varattavissa ja ne luovutetaan varausjärjestyksessä. Alueelta löytyy remontoitujen mökkien lisäksi myös vanhempia mökkejä, joita myös mahdollista varata jos remontoidut mökit loppuvat kesken. 

Mökit ovat varattavissa tapahtuman osallistujille 12.7.2022 asti tarjoushintaan 40,00 euroa / vrk käyttämällä varauksen yhteydessä koodia FINNJAE. Varaukset puhelimitse numerosta 0505556800. 

Jokainen osallistuja varaa ja maksaa itse majoituksensa, tapahtumaan osallistuminen itsessään ei maksa mitään.

Alueelta löytyy myös caravan- ja telttailupaikkoja, näistä lisätietoa leirintäalueelta. 

Linkki Lappeenranta Campingin sivuille: https://campinglappeenranta.fi/

 Tervetuloa!

Järjestäjien yhteystiedot:

Marianne Parkkila, parkkila.marianne@gmail.com

Heidi Kemppi, heidi.kemppi01@gmail.com

Roope Hatara, roope.hatara@gmail.com


Recommended Comments

There are no comments to display.

×
×
  • Create New...