Jump to content
 • Sign in to follow this  

  Liity jäseneksi


  aFox
  • Jutun lyhyt kuvaus: Miksi liittyisin kerhoon

  Luethan seuraavan tekstin ennen rekisteröitymistä. Tutustu myös kerhon sääntöihin, sillä ilman sääntöjen hyväksymistä ei kerhoon voi liittyä. Mikäli sinulla on kysyttävää kerhosta tai liittymisestä, voit käyttää yhteydenottolomakettamme.

  Mistä on kyse?

  Toyota Club of Finland - tuttavallisemmin FinToys - on kaikkien suomalaisten Toyota- ja Lexus -harrastajien oma kerho, harrastat sitten virittämistä, entisöintiä, tuunausta tai olet muuten vain Toyotan omistaja tai Toyota-henkinen. Yhdistyksen tarkoituksena on toimia Toyota ja Lexus -merkkisten ajoneuvojen harrastajien yhdyssiteenä, vaalia merkkien historiaa sekä kerätä, säilyttää ja jakaa niihin liittyvää kirjallisuutta ja muuta tietoutta.

  Miksi liittyisin?

  Tärkeä osa kerhon toiminnassa on nettisivuilla. Sivut tarjoavat jäsenille mm. monipuolisen kirjaston, josta löytyy tietoa artikkeleiden, esitteiden, räjäytyskuvien, sähkökaavioiden ja rekisteröintitilastojen ym. muodossa. Oleellinen osa sivuja on myös laaja, vain jäsenille kokonaan avoin keskustelufoorumi. Foorumi koostuu useasta eri aihealueesta, kuten esim. tekniikka, sähköt ja talleissa tapahtuu sekä tietysti kerhon myynti- / ostotori. Myös tapahtumille ja yleiselle höpinälle on omat osionsa.

  Kerhon tapahtumat ovat jäsenille pääosin maksuttomia. Dyno- ja ratapäivät sekä valtakunnalliset kokoontumiset painottuvat kesäkauteen. Alueellisia pienimuotoisempia tapahtumia ja kokoontumisia järjestetään aktiivisen jäsenistön toimesta ympäri vuoden.

  Kerho osallistuu säännöllisesti omalla osastollaan Suomen suurimmille harrasteautoalan messuille, kuten American/Tuning Car Show, Hifi & Tuning Car Show, Hot Rod & Rock Show ja Classic MotorShow. Kaikissa näyttelyissä esittelemme jäsentemme kalustoa.

  Alusta alkaen Toyota Club of Finland on etsinyt kerhon toimintaa tukevia yhteistyökumppaneita. Niitä onkin onnistuttu hankkimaan kiitettävästi, mukaanlukien maahantuojan jälleenmyyjäliikkeitä, joista jäsenistö saa alennuksia mm. alkuperäisvaraosista. Kumppaniemme muu tarjonta kattaa mm. viritysosat, tuontiautot ja lähes kaiken näiden välistä.

  Mitä maksaa?

  Jäsenyys maksaa 25 euroa / vuosi ja jäsenyys on voimassa vuoden ajan jäsenyyden ostosta. Liittymismaksua meillä ei edelleenkään ole.

  Miten liityn?

  Kerhoon voi liittyä kuka tahansa, joka hyväksyy kerhon säännöt sekä maksaa vuosimaksun. Liittyminen tapahtuu täyttämällä rekisteröitymislomake sähköisesti ja ostamalla jäsenyyden verkkokaupasta. Rekisteröintilomakkeella sinulta kysytään muutamia perustietoja (katso GDPR) sekä haluamasi salasana. Kaikki liittyessäsi antamat tiedot jäävät vain kerhon käyttöön eikä niitä luovuteta kolmannelle osapuolelle esim. markkinointitarkoituksiin. Lue  myös rekisteriseloste (GDPR).

  Huomaathan, että rekisteröitymislomakkeelle syöttämäsi tiedot käsitellään automaattisesti. Ole siis tarkkana antamiesi tietojen suhteen!

  Kiitos kun jaksoit lukea koko tekstin ja tervetuloa jäseneksi!

  Edited by aFox

  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
 • Create New...