Jump to content

kilpikonna

Vierailija
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen0
 • Nearest place
  Uusimaa

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kyllä tässä nyt tämän palstan noviisi ihan mykistyy. Iso kiitos oallistuneille. Auto on emännän talon alla hallissa kilometrin päässä. Lähden kattelmaan kun kerkiän, että tietäisin vielä tarkemmin osan mallin ja laadun. Auto on myyty Rovaniemellä keväällä 1988 (kun tuolla muisteltiin sarjojen tuloa markkinoille). Verkkaisesti hommani etenevät. Pysyn tässä palstalla ja kerron edistymisestä. Yhtyeydenotot tervetulleita. Muuta ajoa ei ole kuin ruostesuojaukseen nyt torstaina. Pari mökkireissua loppuvuodesta. Kiitos siis vielä kerran.
 2. Iso kiitos vastauksesta ja vihjeestä. Kumiahan letku näyttäisi olevan. Ehjästä osasta olisin silti hirmu kiitollinen. Naiskumppanin vailla mitään herkkuja oleva veivi-ikkunainen kaasariauto, jota pidetään kuin kukkaa kämmenellä. Alkuperäinen omistaja eli kumppanin isä taisteli Tali-Ihantalassa.
 3. Carina II vm. 1988, aj. 168 tkm. Kylmän ilman ottoputkessa (musta haitariputki) siisti, melkein ympyrän puolikaaren mittainen yläpuolinen repeämä pari kurttua ennen menoa esilämmitystsydeemiin. Löysin kurtun pohjasta haitaria plaraamalla. Tietyillä kierroksilla auto on alkanut hyvin vienosti ujeltaa, mistä epäilen repeämää. Peittyy kurtun pohjaan ja näyttää oleilevan siellä kuitenkin suht tiiviisti. Varaosaa ei mistään löydy. Miten tuon korjaisit oikeaoppisesti? Velipoika suositteli jeesusteippiä.
×
×
 • Create New...